atonioz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Παιδιά, Που παίρνω τηλέφωνο για να μου αλλάξουν την γραμμή σε FastPath ? Στο τεχνικό τμήμα? Σε πόσο διάστημα γίνεται η αλλαγή , άμεσα? Και τέλος, κατά μέσο όρο πόσο χάνω από ταχύτητα σε 24αρα γραμμή που κλειδώνει στα 13.600 ? ευχαριστώ
billst21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 πάρε 13877 να σου δώσουν το email, γιατί δεν το θυμάμαι, για να κάνεις την αίτηση και σε λίγη ώρα ενεργοποιήτε η γραμμή σου.. τώρα το πόσο θα σου πέση η γραμμή και το αν έχεις αποσυνδέσεις εξαρτάτε απο την ποιότητα του χαλκού της γραμμής σου. εμένα δεν είχε καμμία πτώση ούτε και αποσύνδεση.
atonioz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 πάρε 13877 να σου δώσουν το email, γιατί δεν το θυμάμαι, για να κάνεις την αίτηση και σε λίγη ώρα ενεργοποιήτε η γραμμή σου.. τώρα το πόσο θα σου πέση η γραμμή και το αν έχεις αποσυνδέσεις εξαρτάτε απο την ποιότητα του χαλκού της γραμμής σου. εμένα δεν είχε καμμία πτώση ούτε και αποσύνδεση. Που μπορώ να δω αν έχει ενεργοποιηθεί το fastpath ? μέσω του router configuration ή χρειάζομαι κάποιο third party πρόγραμμα?
atonioz Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 μέσω του router. ποιό έχεις? το thomson edit: δεν είμαι σπίτι, άλλα αν πρέπει να πάω κάπου συγκεκριμένα γράψτο εδώ και θα το κοιτάξω με το που γυρίσω, thanks
billst21 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2011 το pireli που έχω εγώ μπαίνω στο router-->adsl-->status-->link type και το βλέπω.
agligoros Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2011 γεια χαρα εχω cyta στα 24(μονο ιντερνετ) κ εχω ψιλοαπογοητευτει. πριν το κανουν 24 κ το ειχαν 12 το ρουτερ κλειδωνε στα 12.500-13.000,με το που το καναν 24 δεν κλειδωνει παραμανω απο 10.200 τους πηρα 10 φορες τηλεφωνο κ μου λεγαν κατι αρλουμπες οτι ειμαι μακρυα απο τον κομβο,οτι ειναι καμμενα τα φιλτρα κ κουραφεξαλα.. ειναι ρε παιδια εφικτο??πριν την αναβαθμιση στα 24 να πιανω 12.000-13.000 κ μετα να μην κλειδωνει πανω απο 10.200?? για πειτε τη γνωμη σας,γιατι σκεφτομαι να το γυρισω σε connex τα στοιχεια απο το ρουτερ Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 945 / 10.186 Line Attenuation (Up/Down) [dB]: 8,0 / 16,5 SN Margin (Up/Down) [dB]: 10,5 / 10,0
atonioz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα μίλησα τηλεφωνικά με Cyta. Μερικές απο απορίες που προέκυψαν. Επειδή έχω πάρει το πακέτο με 24mbps χωρίς όμως κάποιο πακέτο για τηλεφωνία(δωρεάν κλήσεις κλπ) και επειδή οσο περνάει ο καιρός το router κλειδώνει ολοένα και χαμηλότερα (ξεκίνησα απο 13.850, έχω φτάσει στα 12.200) αποφάσισα να ρίξω την 24αρα σε 8αρα και να βάλω ένα πακέτο για τηλεφωνία (για να μου έρθει πάνω κάτω τα ίδια) Στο τηλέφωνο όμως πληροφορήθηκα τα εξής: 1. Δεν μπορώ να αλλάξω το 24 σε 8 γιατί είμαι δεσμευμένος με 12 μήνο συμβόλαιο 2. να Βάλω πακέτο για χρόνο ομιλίας μπορώ. (σε παρατήρηση που τους έκανα όμως αν αλλάζει το συμβόλαιο όταν βάλω κάτι extra ώστε να ρίξω το 24 se 8 μετά απο μία μεγάλη παύση μου είπαν δεν γίνεται). 3. Όταν ρώτησα αν ο μόνος τρόπος για να κάνω την 24αρα σε 8αρα είναι η διακοπή και ξανά αίτηση με έβαλε σε αναμονή και επέστρεψε λέγοντάς μου οτι τέτοιες διαδικάσίες παίρνουν κάποιον χρόνο 4. Διάβασα στο site της Cyta "Τέλος Πρόωρης Αποσύνδεσης 72,00€" , αυτό τί ακριβώς σημαίνει ? ότι αν κάνω διακοπή θα πληρώσω 72 ευρά?
poulinos Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Σήμερα μίλησα τηλεφωνικά με Cyta. Μερικές απο απορίες που προέκυψαν. Επειδή έχω πάρει το πακέτο με 24mbps χωρίς όμως κάποιο πακέτο για τηλεφωνία(δωρεάν κλήσεις κλπ) και επειδή οσο περνάει ο καιρός το router κλειδώνει ολοένα και χαμηλότερα (ξεκίνησα απο 13.850, έχω φτάσει στα 12.200) αποφάσισα να ρίξω την 24αρα σε 8αρα και να βάλω ένα πακέτο για τηλεφωνία (για να μου έρθει πάνω κάτω τα ίδια) Στο τηλέφωνο όμως πληροφορήθηκα τα εξής: 1. Δεν μπορώ να αλλάξω το 24 σε 8 γιατί είμαι δεσμευμένος με 12 μήνο συμβόλαιο 2. να Βάλω πακέτο για χρόνο ομιλίας μπορώ. (σε παρατήρηση που τους έκανα όμως αν αλλάζει το συμβόλαιο όταν βάλω κάτι extra ώστε να ρίξω το 24 se 8 μετά απο μία μεγάλη παύση μου είπαν δεν γίνεται). 3. Όταν ρώτησα αν ο μόνος τρόπος για να κάνω την 24αρα σε 8αρα είναι η διακοπή και ξανά αίτηση με έβαλε σε αναμονή και επέστρεψε λέγοντάς μου οτι τέτοιες διαδικάσίες παίρνουν κάποιον χρόνο 4. Διάβασα στο site της Cyta "Τέλος Πρόωρης Αποσύνδεσης 72,00€" , αυτό τί ακριβώς σημαίνει ? ότι αν κάνω διακοπή θα πληρώσω 72 ευρά? 1.se καποιες εταιρειες οταν κανεις downgrade στο κανουν απλα πληρωνεις προστιμο 2.ναι γινεται να βαλεις ομιλια και γενικα τα παντα απλα το θεμα ειναι τι κανουν αυτοι. 3.αν και το θεωρω βλακεια να κανουν αυτο γιατι κανονικα ειναι μια ρυθμιση απο μεσα εν τουτοις αν κανεις διακοπη και νεα συνδεση θα περιμενεις ανετα κανα μηνα.η μονη λυση αμα θες να μεινεις cyta ειναι να ζητησεις δευτερη γραμμη και μολις ενεργοποιηθει να κοψεις την παλια. αν δεν εχεις κλεισει χρονο ναι θα πληρωσεις τα 72 4.ναι αν γινει πριν το χρονο
atonioz Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2011 1.se καποιες εταιρειες οταν κανεις downgrade στο κανουν απλα πληρωνεις προστιμο 2.ναι γινεται να βαλεις ομιλια και γενικα τα παντα απλα το θεμα ειναι τι κανουν αυτοι. 3.αν και το θεωρω βλακεια να κανουν αυτο γιατι κανονικα ειναι μια ρυθμιση απο μεσα εν τουτοις αν κανεις διακοπη και νεα συνδεση θα περιμενεις ανετα κανα μηνα.η μονη λυση αμα θες να μεινεις cyta ειναι να ζητησεις δευτερη γραμμη και μολις ενεργοποιηθει να κοψεις την παλια. αν δεν εχεις κλεισει χρονο ναι θα πληρωσεις τα 72 4.ναι αν γινει πριν το χρονο Με λίγα λόγια δηλαδή πήρα μπάλες ? Θύμαμαι κανά 2 χρόνια πριν ότι αυτές οι 12-μηνές δεσμέυσεις είχαν κριθεί παράνομες με προστίματα κλπ. Έχει αλλάξει πάλι αυτό ? Νόμιζα οτι τα 12μήνα ισχύουν για συγκεριμένες προσφορές που εκπίπτουν σε συγκεριμένα ποσά και αν κάνεις διακοπή απλά πληρώνεις την διαφορά της προσφοράς κατά αποδέμευση απο το συμβόλαιο!? Τόσο λάθος θυμάμαι ε?
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2011 Με λίγα λόγια δηλαδή πήρα μπάλες ? Θύμαμαι κανά 2 χρόνια πριν ότι αυτές οι 12-μηνές δεσμέυσεις είχαν κριθεί παράνομες με προστίματα κλπ. Έχει αλλάξει πάλι αυτό ? Νόμιζα οτι τα 12μήνα ισχύουν για συγκεριμένες προσφορές που εκπίπτουν σε συγκεριμένα ποσά και αν κάνεις διακοπή απλά πληρώνεις την διαφορά της προσφοράς κατά αποδέμευση απο το συμβόλαιο!? Τόσο λάθος θυμάμαι ε? πεστο μπαλες πεστο οπως θες.δεν εχει αλλαξει κατι με τις 12 μηνες δεσμευσεις. ολα οσα ειναι ιντερνετ και τηλεφωνο εχουν 12 μηνη δεσμευση.αν κανεις διακοπη δεν σου ζητανε τα υπολοιπα λεφτα παντα αλλα σου βαζουν προστιμο.σε καποιες περιπτωσεις ναι σε βαζουν να πληρωσεις τους υπολοιπους μηνες αντι να πληρωσεις προστιμο.συνηθως γινεται ενα απο τα 2. μαλλον λαθος θυμασαι.
ilove3dmax Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Όπως λέει και ο τίτλος, αξίζει να πάω σε CYTA; Αυτή τη στιγμή έχω On Telecoms. Δεν παίζω(προς το παρόν ) online παιχνίδια. Απο internet αυτό που κάνω είναι κανα βιντακι στο youtube, σερφαρω και κατεβάζω που και που καμιά ταινία(νόμιμα πάντα, έτσι). Ποιο πολύ αν πάω σε CYTA είναι λόγο του οικονομικού, διότι μου έρχεται πιο φθηνά. Τι να κάνω; Ευχαριστώ. Φιλε ----- μακρυα απο CYTA ειχα και εφυγα διοτι καθε τρεις και λιγο επεφτε το τηλεφωνο η το ιντερνετ - μια φορα που χρειαστικα το Μαμιμενο το τηλ διοτι επρεπε να παω την γυναικα μου στο νοσοκομειο προσπαθουσα να παρω τηλ και ελεγε συνεχια εσφαλμενη κληση μυνημα απο την cyta αντε σε αλλο παροχο που δεν ειναι Voip η τηλεφωνια τουλαχιστον
poulinos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 αρα μακρια από cyta αν δεν θες τηλεφωνο οκ αμα θες τοτε υποχρεωτικα εχεις voip και αμα πεσει το ιντερνετ το χανεις οπως επισης δεν μπορεις να αλλαξεις ρουτερ και να βαλεις ενα δικο σου Φιλε ----- μακρυα απο CYTA ειχα και εφυγα διοτι καθε τρεις και λιγο επεφτε το τηλεφωνο η το ιντερνετ - μια φορα που χρειαστικα το Μαμιμενο το τηλ διοτι επρεπε να παω την γυναικα μου στο νοσοκομειο προσπαθουσα να παρω τηλ και ελεγε συνεχια εσφαλμενη κληση μυνημα απο την cyta αντε σε αλλο παροχο που δεν ειναι Voip η τηλεφωνια τουλαχιστον αυτο ειναι το κακο του voip εκτος αν εχεις voip απο εταιρεια που σου δινει τα στοιχεια και μπορεις να σεταρεις εσυ οποιοδηποτε ρουτερ.πχ viva.η viva βεβαια δινει μονο voip τηλεφωνο ουτε συνδεσεις ουτε τιποτα.
billst21 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2012 εγώ πάντως παιδιά 8 μήνες περίπου δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα voip και internet και σταθερός πάντα εκεί που βλέπετε... τι λές για το noise alex?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα