Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μια ερωτηση.Ειμαι στην forthnet με 24αρα γραμμη.Στο speedtest.net εχω download speed 16mb/s.Ειναι εικονικο το ξερω.Απο rapidshare με premium και dl manager καταιβαζω με 1.7mb/s το μεγιστο.

Λοιπον ειναι να βαλω cyta με 4αρα γραμμη.Μου ειπε οτι θα εχω ταχυτητες μεχρι και 4mb/s στο δικτυο τους που υποτιθεται εχουν οπτικη ινα.Κατι που δεν πιστευω.Θα κατεβαζω παλι με 1.7+ η λιγοτερο?Γιατι εγω για λιγοτερο το κοβω.Μπορω καπως να τους δεσμευσω?Γιατι αλλα υποστηριζουν και αλλα θα μου ερθουν.Τους ειπα να βαλω την 24αρα και μου λενε δεν το προτινουμε καθως αυτες οι ταχυτητες δεν πιανονται.Να σημειωσω πως παιζω online games και με ενδιαφερει και το ping.Τωρα εχω ping 80-100.Tι λετε?Ευχαριστω πολυ.

Δημοσ.

Ω θεέ μου. Τι λένε οι ψεύτες. Δεν είναι έτσι. Είναι 4Mega bit per second(Mbps). Οπότε αυτό με τα 4MB/s άκυρο. Δεν θα έχεις πάνω απο 1.7 mb/s με 4αρα γραμμή. Απο ping που έχω εγώ cyta παίζω γύρω στα 80.

Δημοσ.

24bit γραμμή = 3byte γραμμή (ξέχνα τα Mega και per second για ευκολία). Άρα εσύ που πιάνεις 1.7/3 στην "24άρα" (και πηγαίνοντάς το αναλογικά) θα πιάνεις 0.29/0.5 στην "4άρα". Βέβαια δεν πάει έτσι (αναλογικά) στην πράξη αλλά στην 4άρα (πιθανότατα) θα πιάνεις όλο το εύρος. Δηλαδή από το 1.7 που βλέπεις τώρα με την 24άρα να υπολογίζεις σε 0.5 με την 4άρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιαυτο η υπαλληλος δεν μιλουσε με μοναδες μετρησης και ελεγε 4αρα και μπλα μπλα μπλα..Και τις λεω θα πιανω 4 μαμημενα MegaByte το δευτερολεπτο.Και μου λεει ναι.Ρωτησα κιολας εχετε οπτικες ινες και μου λεει ναι!Ειναι να τραβας τα μαλλια σου..Θα κανω την 24αρα .Ειναι 15 ευρο πιο φθηνα απο το ιδιο της forthnet.Αν τους πριξω στα τηλ θα μου δωσουν ολο το ευρος?Αν κατεβαζω με 2+ειμαι ευχαριστημενος.

Επεξ/σία από ThanosA
Δημοσ.

αν το πρόβλημα σου είναι το κόστος, βάλε αυτό εδώ και προπλήρωσε το για να σου βγει 18€ το μήνα. Πόσο πιο κάτω να είναι η CYTA για να αξίζει να πας στο 1/3 της ταχύτητας;

Δημοσ.

λοιπον τωρα που εχω ιντερνετ και προλαβαινω. ΜΗΝ βαλεις cyta. στην περιοχη μου υπολειτουργει συνεχως. και αυτες τις μερες το ιντερνετ μια σερνεται, μια δεν εχουμε καθολου. υπαρχει περιπτωση να φταιει το router; σκεφτομαι να αλλαξω την συσκευη γιατι ο υπολογιστης δουλευει κανονικα ,ενω με τα λαπτοπ που μπαινουμε ασυρματα εχουμε προβλημα. αν αλλαξω την συσκευη του ρουτερ τι ρυθμισεις πρεπει να κανω? (εχουμε ενα ρουτερ της φορθνετ που ειχε ο αδερφος μου εκει που σπουδαζει και το εφερε εδω-δεν ειναι παλιο).

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω Connx 24Mbps και επειδη μου ερχεται αρκετα ακριβα σκεφτομαι να το γυρισω σε Cyta.Με το connx κατεβαζω σχεδον παντα με 1.5ΜB/sec.Αν επιλεξω Cyta 24Mbps υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ταχυτητα μου τοσο σε download οσο και σε upload?

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.Εχω Connx 24Mbps και επειδη μου ερχεται αρκετα ακριβα σκεφτομαι να το γυρισω σε Cyta.Με το connx κατεβαζω σχεδον παντα με 1.5ΜB/sec.Αν επιλεξω Cyta 24Mbps υπαρχει περιπτωση να αλλαξει η ταχυτητα μου τοσο σε download οσο και σε upload?

Δώσε μας μερικά στοιχεία της σύνδεση σου μεσα απο το status του router οπως downrate/uprate snr margin κτλπ

Να ξέρεις οτι δεν μπορεί κανένας να σου πει με σιγουριά για το ποσο θα πιάνεις, εξαρτάται απο πολλούς παράγοντες οπως η απόσταση απο το dslam απο το router σου απο τις καλωδιώσεις στο σπίτι σου κτλπ γενικά ειναι πολλοί παράγοντες.

Δημοσ.

Γεια σας παιδιά! Λοιπόν απο ότι βλέπω κάποιοι έχουν πρόβλημα με σιτα κ κάποιοι καθόλου! Γίνεται να λέμε και περιοχές που έχουμε κάνει σύνδεση?? Έχει κανείς cyta Θεσσαλονίκη κέντρο? Δεν έχω πολλές απαιτήσεις απλώς να μπαίνω να σερφάρω, να βλέπω κάνα βιντεάκι και να παίζω και κάνα ποκεράκι... απλως θελω να μάθω για το σήμα της, δεν θέλω εκεί που παίζω και πάω για all in να με πετάξει το ιντερνετ!!!! ευχαριστώ!!

Δημοσ.

εγω εχω μονιμως προβλημα στην τουμπα θεσσαλονικης. οταν τους πηρα τηλεφωνο μου ειπαν οτι ειχε προβλημα η ΔΕΗ και καλα. το θεμα ειναι οτι το κανει συνεχεια και δε νομιζω να φταιει η ΔΕΗ καθε φορα

Δημοσ.

πρόβλημα στην Τούμπα ε? Όπως και να έχει εγώ έκανα σύνδεση χθες και σε κάνα μήνα θα έχω άποψη επί του θέματος!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...