billst21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 me 24 attenuation Και 6 margin που βλεπω να μπορουσες και καλυτερα απο 13800.απο την αλλη το τι θα μπορουσε η καθε γραμμη μεχρι τι γινεται ειναι αλλη ιστορια οποτε και βλαβη να το δωσεις δεν θα γινει τιποτα.εισαι μεσα στα αποδεκτα.κοντα στα 1600 μετρα αποσταση ισως και κατι λιγοτερο.κανονικα θα μπορουσες και 16/17 να πετυχεις αλλα οσο πανε αυτα γινονται ονειρα. για πολλους λοογυς γινονται ονειρα. για άλλουν παραμένουν... με nm 4.5 dB και Downstream 18457 (Kbps.) χεχεχεχε
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Γμτ, με ΟΤΕ πριν μετακομίσω κλείδωνα με το usr9108 στα 22-23 (ο.Ο) ενω με το bautec του οτε στα 16-17. Παίζει τώρα να φταίει το router (νομίζω ένα thomson είναι)? Βλάβη δεν νομίζω να το δηλώσω γιατί με βλέπω για κανα μήνα χωρίς νετ. Θα τους κάνω ένα τηλ όμως μήπως καταφέρω τπτ οπως ειπες πριν μετακομισεις.πριν για να ησουν 22-23 μαλλον εισουν ουτε 400 μετρα απο τον οτε.δεν νομιζω να εχεις τοσο αποκληση με το Thomson.Οκ μπορει ενα Linksys Να σου δωσει 1-2 megabit παραπανω αλλα μεχρι ενα σημειο.βλαβη δεν ειναι οτι θα σε αφησουν χωρις νετ.ο οτε θα το τσεκαρει και απλα θα κλεισει την βλαβη.δεν προκειται να το δεχτει σαν βλαβη.στο λεω με το χερι στην φωτια.στα 100 μετρα ν αηταν ο οτε δεν θα στο επερνε βλαβη οτι παιζεις 12-14.δεν δεχεται βλαβη ατομα που παιζουν 10 Mbit.εισαι ηδη με 6 margin οποτε δεν νομιζω να μπορουν να κανουν κατι.εκτος αν ειναι κανα αλλο Profile Που σου κοβει τιποτα. για άλλουν παραμένουν... με nm 4.5 dB και Downstream 18457 (Kbps.) χεχεχεχε ενταξει υπαρχουν οι τυχεροι και υπαρχουν και οι ατυχοι.εχω δει ατομα διπλα στον οτε και να ειναι 23 και αλλοι διπλα στον οτε και να ειναι 15.ειδα γραμμη με ουτε 15 attenuation και συγχρονιζε 12 mbit.εδωσαν και αλλο ζευγαρι και παλι 12 και δεν δεχονται ουτε βλαβη ουτε κατι αλλο.
billst21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε συ δεν το συζητάμε έτσι είναι είμαι απο τους πολύ τυχερούς μου φαίνετε.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 ναι ρε συ δεν το συζητάμε έτσι είναι είμαι απο τους πολύ τυχερούς μου φαίνετε. και το κακο ειναι οτι οσο περναει ο καιρος οι τυχεροι γινονται ατυχοι χωρις να θελω να το γκαντεμιασω.απειρα ατομα συγχρονιζαν χ ταχυτητα και τωρα ειναι χ μειον απο 1 mbit μεχρι παραπανω ειτε απο ποιοτητα χαλκου ειτε crosstalk.
billst21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 και το κακο ειναι οτι οσο περναει ο καιρος οι τυχεροι γινονται ατυχοι χωρις να θελω να το γκαντεμιασω.απειρα ατομα συγχρονιζαν χ ταχυτητα και τωρα ειναι χ μειον απο 1 mbit μεχρι παραπανω ειτε απο ποιοτητα χαλκου ειτε crosstalk. ωχ μην μου λές τέτοια ρε συ... πάντως μέχρι τώρα πάω σφαίρα, μην το γκατεμνιάσω.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειναι να στα πω .δυστυχως τα βλεπωω συνεχεια οχι μονο εξω στην δουλεια αλλα και εδω μεσα απο διαφορα ατομα
billst21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 δεν ειναι να στα πω .δυστυχως τα βλεπωω συνεχεια οχι μονο εξω στην δουλεια αλλα και εδω μεσα απο διαφορα ατομα ναι το ξέρω φίλε μου και εγώ τα βλέπω συνέχεια... ας ελπίσουμε.
poulinos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2011 δεν το ψαχνω το θεμα γιατι ειμαστε ελλαδα και ξερουμε οτι και νεα να εχουμε κατι αλλο θα βρεθει μετα για να διακοψει την προοδο.οποτε δεν εχω διαβασει τιποτα νεοτερο.οτι ειναι να γινει θα γινει.
theomalegan Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2011 υπομονη μεχρι το vdsl. Το οποίο δεν φαίνεται στον ορίζοντα.
Jimys2008 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Ο οτε παντως σταματησε την αναπτυξη του vdsl. Καπου ειχα διαβασει ενα σχετικο αρθρο αλλα δε εχω προχειρο λινκ.
poulinos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Το οποίο δεν φαίνεται στον ορίζοντα. πισω απο τα βουνα εχει παει .χαθηκε απο τον οριζοντα Ο οτε παντως σταματησε την αναπτυξη του vdsl. Καπου ειχα διαβασει ενα σχετικο αρθρο αλλα δε εχω προχειρο λινκ. ναι καπου το ειχαν πει.ισως να το γραφει και στο θεμα που ειχανανοιξει εδω.τωρα τι θα γινει ποτε θα γινει αν θα αλλαξει κατι αν θα ξεκινησει το ηδη υπάρχον κομμάτι που εχει γινει και απλα το συνεχισουν αφου δουν οτι ξεκινησε ενας θεος ξερει.αλλα ναι εχουμε μελλον.και αν δεν χρεοκοπησουμε κτλ.
SPANK Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά εχω σταματήσει να σκεύτομαι το vdsl και γενικά κατι πιο γρήγορο απο την adsl που έχουμε γιατι κάθε φορά απογοητεύομαι και με ολα αυτά με βλέπω να έχω παει 40 και ακομα vdsl να μην έχουμε δει
poulinos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2011 Πραγματικά εχω σταματήσει να σκεύτομαι το vdsl και γενικά κατι πιο γρήγορο απο την adsl που έχουμε γιατι κάθε φορά απογοητεύομαι και με ολα αυτά με βλέπω να έχω παει 40 και ακομα vdsl να μην έχουμε δει γιατι δεν το λες πιο γενικα.οτι στην ελλαδα οτι και να ακουσεις αν δεν το δεις στην πραξη δεν πρεπει να χαιρεσαι.βεβαια το προβλημα γενικοτερα να ηταν το vdsl στην ελλαδα θα ελεγα οκ.αλλα ολα χαλια ειναι.anyway εκτος θεματος.ας δουμε ασπρη μερα και ας μην δω vdsl.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα