Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Όπως λέει και ο τίτλος, αξίζει να πάω σε CYTA; Αυτή τη στιγμή έχω On Telecoms. Δεν παίζω(προς το παρόν :P ) online παιχνίδια. Απο internet αυτό που κάνω είναι κανα βιντακι στο youtube, σερφαρω και κατεβάζω που και που καμιά ταινία(νόμιμα πάντα, έτσι). Ποιο πολύ αν πάω σε CYTA είναι λόγο του οικονομικού, διότι μου έρχεται πιο φθηνά. Τι να κάνω; :unsure:

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 194
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτι διάβασα οτι με CYTA δεν μπορείς να βάλεις δικό σου router. Ισχύει?

Εγω κρατησα το speedtuch που ειχα και δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα.Η cyta εχει voip τηλεφωνια αλλα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.

Χμμμμ. Επειδή δεν το πολυκατέχω το δικτυακό και δεν ξέρω τι παίζει με το voip που αναφέρεις, έχω αυτό το router FRITZ!Box Fon WLAN 7140 Annex A θα έχω κανα πρόβλημα ή απλά θα συμβιβαστώ με αυτό της CYTA?

Δημοσ.

αν δεν κανω λαθος Voip=voice over ip που σημαινει τηλεφωνια μεσω internet και υπαρχει μια προκαταληψη αλλα εγω 3+ χρονια με τετοια δεν ειχα κανενα απολυτως προβλημα.Οι τηλεφωνικες συσκευες συνδεοντε πανω στο router και οχι σε τηλεφωνικη πριζα.

Αν το δικο σου εχει δυο υποδοχες voice 1 και voice 2 μαλλον κανει.

Δημοσ.

Έχει δύο υποδοχές που λένε FON1 και FON2. Αυτό είναι? Απλά δημιουργείτε άλλο πρόβλημα. Το router το έχω στο δωμάτιο. Το τηλέφωνο στο σαλόνι. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να παραμείνουν και τα δύο στη θέση τους?

Δημοσ.

Έχει δύο υποδοχές που λένε FON1 και FON2. Αυτό είναι? Απλά δημιουργείτε άλλο πρόβλημα. Το router το έχω στο δωμάτιο. Το τηλέφωνο στο σαλόνι. Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ώστε να παραμείνουν και τα δύο στη θέση τους?

Υπαρχει με καλωδιωση απο το router στο τηλεφωνο ή στην κεντρικη πριζα του σπιτιου.

Δημοσ.

Η πρώτη απορρίπτεται, μιλάμε για κάμποσα μέτρα καλώδιο. Στην κεντρική πρίζα του σπιτιού? Δηλαδή? Δεν το πολυέπιασα αυτό. Να συνδέσω το τηλέφωνο στη κεντρική πρίζα? Χωρίς το ρουτερ?

Δημοσ.

ασύρματο δεν σου κάνει?

όσο για το router εχω της cyta και δεν έχω πρόβλημα

αν θέλεις δοκιμάζεις και το fritz

Δημοσ.

Η πρώτη απορρίπτεται, μιλάμε για κάμποσα μέτρα καλώδιο. Στην κεντρική πρίζα του σπιτιού? Δηλαδή? Δεν το πολυέπιασα αυτό. Να συνδέσω το τηλέφωνο στη κεντρική πρίζα? Χωρίς το ρουτερ?

Καλωδιο απο το router (την μια Phone) προς την κεντρικη πριζα για να μπορεις να βαλεις συσκευες οπου εχεις πριζα τηλεφωνου.

Δημοσ.

Το μόνο που μπορεί να έπαιζε είναι να πέρναγες από τα καλώδια του ρεύματος το δίκτυο στους υπολογιστές που θες, αλλά θα έχεις απώλειες και πρακτικά θα είναι workaround. Αν τα παραπάνω σε ενοχλούν, καλύτερα να πας κάπου που δεν παίζει voip

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...