Προς το περιεχόμενο

Νέα συσκευή

christym

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά!

Άρχισα τελευταία να ψάχνω για καινούργιο κινητό γιατί αυτό που έχω πνέει τα λοίσθια.

Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως είναι να έχει wifi, μια καλή μπαταρία για να μην χρειάζεται κάθε μέρα φόρτιση και ίσως android αν και δεν είναι κάτι που με ενδιαφέρει και τόσο.

Βέβαια το φοβάμαι λίγο το touch γιατί είχα ένα το οποίο από ένα σημείο και μετά άρχισε να με εκνευρίζει, αργούσε αρκετά και δεν ανταποκρινόταν όπως ήθελα κυρίως στα μηνύματα.

Ψάχνοντας βρήκα το sony ericsson X10 mini pro και το OEM W7WT.

Για το πρώτο έχω ακούσει ότι η μπαταρία δεν είναι και πολύ καλή ενώ για το δεύτερο δεν ξέρω τίποτε απολύτως.

Ξέρετε καθόλου για κάποιο από αυτά?? Έχετε να μου προτείνετε κάτι άλλο??

Ευχαριστώ! ^_^

Δημοσ.

για το πρωτο το εχω ακουσει και εγω, για το δευτερο πιστευω αλλα δεν ξερω οτι ειναι china και οτι δεν εχει αυτα που γραφη αλλα εχει dual sim και tv

• Moderators
Δημοσ.

OEM W7WT.

Windows mobile? Ακομα χειροτερα: Windows mobile σε 2,4ων ιντσων οθονη?

Απλα δεν το κοιτας καν. Τι budget εχεις?

Δημοσ.

Λέω για 200 το πολύ.

Το ideos Χ5 μ'αρέσει κι εμένα πολύ αλλά δεν ξέρω αν είναι όντως τόσο καλό όσο λένε και με προβληματίζει λίγο η ακτινοβολία.

Πιο πολύ χρησιμοποιώ τα μηνύματα οπότε με ενδιαφέρει να έχει καλή ανταπόκριση και από θέμα χρόνου και από θέμα χρόνου ανταπόκρισης. Και μετά με ενδιαφέρει το wifi.

Δημοσ.

Ακτινοβολία..?? σχεδόν καθόλου..!!!! 0,5 ΜΑΧ SAR έχει...ΠΑΡΑ πολύ λίγο...!!! Είναι πολύ γρήγορο, και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το WiFi..!!

Δημοσ.

Είδα κάποια βιντεάκια και έχω αρχίσει να το συμπαθώ αρκετά. Απ'ότι φαίνεται φορτώνει πολύ γρήγορα τις εφαρμογές και τα βίντεο. Μόνο λίγο στην εναλλαγή από την κάθετη στην οριζόντια θέση αργεί αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια για μένα. Είναι και οριακά στην τιμή απ'ότι είδα. 199. Ίσα ίσα να μην ξεπεράσω τα 200 που ήθελα.

Το qwerty συνηθίζεται εύκολα? Έχει δοκιμάσει κανείς το x5 ή το άλλο που είχαν βγάλει πριν από αυτό?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά!

Πήγα σήμερα και ρώτησα αν έχω κάποιο ποσό αναβάθμισης και έχω ένα 80αρη, αλλά δυστυχώς όχι στη Wind. Μου πρότειναν το Samsung galaxy 550 αλλά δεν μου φαίνεται τόσο καλό όσο το ideos x5.

Καμία πρόταση?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...