KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Snoob δεν ειναι δουλεια του μεσου πολιτη να βρισκει λυσεις.Γιαυτό αλλωστε εκλεγει πρεσβευτες και πληρωνει συμβουλους για αυτην την συγκεκριμενη δουλεια. Αλλα και οταν αρχιζει να ξυπναει οπως τωρα,και προτεινει λυσεις δια μεσω πνευματικων ανθρωπων η εξειδικευμενων επαγγελματιων,η εκαστοτε ελληνικη κυβερνηση τον αγνοει επιδεικτικα. κατα τα αλλα μιλαμε για ελληνικο δημοκρατικο πολιτευμα.τεσπα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Και τι με νοιάζουν οι προτάσεις της αντιπολίτευσης; Δημιουργήθηκε μια κίνηση από πολίτες. Για αυτή την κίνηση δημιουργήθηκε νήμα, σε αυτό σχολιάζω τη συγκεκριμένη υπόθεση. Όταν με το καλό επιτραπούν οι πολιτικές συζητήσεις, θα σχολιάσω και τις προτάσεις της αντιπολίτευσης. Snoob δεν ειναι δουλεια του πολιτη να βρισκει λυσεις.Γιαυτό αλλωστε εκλεγει πρεσβευτες και πληρωνει συμβουλους για αυτην την συγκεκριμενη δουλεια. Αλλα και οταν αρχιζει να ξυπναει οπως τωρα,και προτεινει λυσεις δια μεσω πνευματικων ανθρωπων η εξειδικευμενων επαγγελματιων,η εκαστοτε ελληνικη κυβερνηση τον αγνοει επιδεικτικα. κατα τα αλλα μιλαμε για ελληνικο δημοκρατικο πολιτευμα.τεσπα. Να τρελαθώ τώρα, ή θα το πάρω πακέτο για το σπίτι; Εβδομάδες ρωτάω, τι στην ευχή προτείνουν οι αγανακτισμένοι, και απάντηση δεν παίρνω. Και είναι απολύτως λογικό να μην παίρνω απάντηση, αφού ούτε αυτοί ξέρουν. Και όχι μόνο δεν ξέρουν, αλλά μαζεύεται κόσμος (όπως έχω ήδη ξαναγράψει, και προσπερνάνε οι υπέρμαχοι αυτής της ιστορίας, λες και πρόκειται για ασήμαντη λεπτομέρεια) που έχει τελείως διαφορετική αντίληψη για τους λόγους που οδηγηθήκαμε εδώ και τους τρόπους με τους οποίους θα ξεφύγουμε. Παραδείγματα έχω δώσει αρκετά, είναι μάταιο να τα επαναλλάβω, αφού πάλι θα βρεθεί κάποιος να πει πως δεν είναι δουλειά μας να προτείνουμε. Ας περιοριστούμε, λοιπόν, στο να βαράμε τσουκάλια.
Dropsreef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από Snoob, 9 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Μετά την αύξηση του Φ.(Α).Π.Α και τα ευεργετικά αποτελέσματα που είχε η συγκεκριμένη κίνηση τα τσακάλια που βρίσκονται σε πλήρη σύγχυση συνεχίζουν το έργο τους Στο πεδίο των ακινήτων, το οικονομικό επιτελείο ετοιμάζει... σκωτσέζικο ντους, αφού ενώ είναι ειλημμένη η απόφαση για άρση του πόθεν έσχες και στη 2η κατοικία, το "πάγωμα" των αντικειμενικών αξιών, όπως και η παροχή φορολογικών κινήτρων για τον επαναπατρισμό κεφαλαίων, έρχεται μείωση του αφορολογήτου του ΦΜΑΠ στις 100.000 ευρώ από 400.000 ευρώ σήμερα! Τι σημαίνει αυτό; Ότι ενώ θεωρητικά δίνονται κίνητρα για την αγορά ακινήτων (κυρίως βέβαια σε όσους έχουν "μαύρο" χρήμα), η κατοχή τους θα... τιμωρείται παραδειγματικά, αφού πέρα από την αύξηση του ΦΜΑΠ, η αύξηση των αντικειμενικών αξιών θα γίνει κάποια στιγμή εντός του 2012. Επιπλέον, παράγοντες της αγοράς τονίζουν ότι η κυβέρνηση πρέπει να το σκεφτεί πολύ σοβαρά πριν αυξήσει κατακόρυφα τους φόρους κατοχής ακινήτων, από τη στιγμή που το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων στηρίζεται σε έσοδα 35 δισ. ευρώ από την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δημοσίου, η οποία σε μια τέτοια περίπτωση θα είναι διόλου ελκυστική για τους υποψήφιους επενδυτές. Πηγή: http://www.iefimerida.gr/news/8854/%CE%B3%CF%8C%CF%81%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B4%CE%B5%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B9-%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF%CE%B9-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CE%B3-%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%B1%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AF%CE%BD%CE%BF%CF%85
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 EDIT: Είπαμε απαγορεύονται οι πολιτικές συζητήσεις. Εντάξει, το θέμα είναι άκρως πολιτικό, αλλά: α) νήματα για την οικονομική διάσταση της υπόθεσης υπάρχουν αρκετά. Στο εξής περιοριζόμαστε εκεί και εδώ συζητάμε αποκλειστικά για το κίνημα των αγανακτισμένων β) αποφεύγετε τους χαρακτηρισμούς εναντίον της κυβέρνησης, γιατί και ο βαθμός στον οποίο μπορώ να κάνω τα στραβά μάτια έχει και κάποια όρια. Ευχαριστώ.
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μαλλον δεν βλεπεις πολλες ειδησης. Το Σαββατο που περασε οι αγανακτισμενοι ειχαν φτιαξει ομαδες,καθε μια αποτελουμενοι απο ατομα που προερχοντουσαν απο καποιον χωρο (οικονομολογοι,καλλιτεχνες,επιστημονες,κτλ) και τα οποια συζητουσαν λυσεις για ολα τα προβληματα της χωρας. ενας καθηγητης κοινωνιολογιας που ηταν απο μια απο αυτες τις ομαδες,ειχε βγει σε ενα καναλι και συζητουσε με ενα βουλευτη καποια απο αυτα τα θεματα και τι αποψεις ειχε η ομαδα του.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μάλλον εσύ δεν καταλαβαίνεις: Το Σύνταγμα δεν το κλείνει ο κύριος καθηγητής με την ομάδα του. Το κλείνουν μερικές χιλιάδες άνθρωποι. Το τι συζήτησε ο κύριος καθηγητής με την ομάδα του δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο αυτών των ανθρώπων. Δεν μπορεί να τους αντιπροσωπεύει. Το γιατί συμβαίνει αυτό το έχω εξηγήσει επίσης. Τα ινδάλματά μας, οι Ισπανοί (που δήθεν μας την είπαν, αλλά δεν πειράζει αυτή η αρβύλα, γιατί μυρίζει όμορφα) χρειάστηκαν τέσσερις ώρες και 17 επιτροπές για να αποφασίσουν να λύσουν τα αντίσκηνα. Τραγέλαφος. Φτάσαμε τώρα, εβδομάδες μετά την έναρξη των συγκεντρώσεων, να κοιτάμε μπας και μεταφράσουμε κανένα αίτημα των Ισπανών ή σκεφτούμε τίποτε δικό μας. Σπαταλημένος χρόνος. Όταν εγώ έγραφα πως πρώτα αποφασίζουμε τι διεκδικούμε και μετά κατεβαίνουμε να κλείσουμε δρόμους, μου λέγανε ομορφιές πως νοσταλγώ των Εμφύλιο και τα κόμματα. Τώρα διαβάζω πως δεν πειράζει που ακόμη ψάχνονται οι αγανακτισμένοι, γιατί έχει προτάσεις και η αντιπολίτευση. Τρε ζολί.
apd453 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Πολύ πιο τίμιο μπορεί να είναι, αλλά είναι εξίσου ανεδαφικό, ανούσιο και, τελικά, άχρηστο. Πρόλογος του κερατά. Το λεφτά υπάρχουν είναι ψέμα προς 10μύρια κοσμάκι και καθόλου εξίσου ανεδαφικό, ανούσιο και άχρηστο αλλά καταστροφικό όπως φαίνεται. Η σύγκριση λοιπόν είναι άκυρη. Από την άλλη το να ζητάς λύση από εμένα είναι εντελώς μούφα επιχείρημα και καθόλου τίμιο. Δεν πληρώνομαι για να βρω λύση. Δεν έταξα σε κανέναν λύση. Δεν είμαι οικονομολόγος. Δεν είπα ότι έχω διαχειριστικές ικανότητες που απαιτούνται για να κυβερνήσεις ένα κράτος σε κανένα. Δεν είμαι εγώ που συμμετέχω στις συζητήσεις - διαπραγματεύσεις. Αυτοί που συμμετέχουν δεν μου λένε το περιεχόμενο των συζητήσεων. Ζητάς από εμένα λύση προτείνοντας να διαβάσω άρθα από παπαγαλάκια ταπερνόλες που θα μου πουν τι? Για μια ακόμη φορά το "λεφτά υπάρχουν"? Το μόνο που βλέπω είναι δεν βγαίνω οικονομικά και αν χάσω τη δουλειά μου θα δυσκολευτώ να βρω άλλη. Στη τελική το κουβά με τα σκατά εγώ θα τον φάω και απαιτώ να μου βρουν λύση. Αυτοί θέλησαν να είναι σε αυτή θέση από την άλλη. Αυτοί στη χειρότερη θα βρεθούν αυτοεξόριστοι στα Παρίσια πίνοντας παλιά κρασιά, τρώγοντας τυριά μουχλιασμένα. Από την άλλη είναι πολύ απλά τα πράγματα ξέρεις. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλά, συνεννόηση μηδέν: Έστω ότι παίρνουν "το μπούλο" (γιατί αν δε το πούμε βαρβάτα πώς θα δείξουμε την αγανάκτησή μας). Είναι αυτό αίτημα των αγανακτισμένων, ή δικό σου; ΑΥΤΟ ρωτάω, σε πρώτη φάση. Τις δύσκολες ερωτήσεις, όπως, "τι θα γίνει όταν πάρουν αυτοί το μπούλο" και "τι σύστημα διακυβέρνησης προτείνεις", τις αφήνω για αργότερα.
KilliK Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Το Σύνταγμα δεν το κλείνει ο κύριος καθηγητής με την ομάδα του. Το κλείνουν μερικές χιλιάδες άνθρωποι. Το τι συζήτησε ο κύριος καθηγητής με την ομάδα του δεν αντιπροσωπεύει το σύνολο αυτών των ανθρώπων. Δεν μπορεί να τους αντιπροσωπεύει. καταρχας δεν ηταν μια ομαδα.ηταν εκατονταδες.και ο κυριος καθηγητης δεν αντιπροσωπευε την ομαδα αλλα τον εαυτο του οπως ο ιδιος δηλωσε,επομενως ειναι ξεκαθαρο οτι το κινημα αυτο δεν εχει προθεση να αποκτησει μια κοινη πολιτικη γραμμη και επισημη προβολη αυτης.προς το παρον θελει ο κοσμος οτι να δειξει στα λαμογια οτι δεν ειναι και τοσο μ..κας και πως εχει δυσανασχετησει με την ολη κατασταση. επισης αν δεν κανω λαθος το προβλημα σου ηταν πως οι αγανακτισμενοι ειναι τελειως παθητικοι και αδιαφοροι και δεν συμμετεχουν ενεργα με το να συζητανε και να προτεινουν λυσεις. κατι που δεν ισχυει οπως βλεπεις.τωρα το αν το συνολο των αγανακτισμενων δεν εχει επισημους εκπροσωπους και λειτουργει αναρχικα και ανοργατωα,ειναι αλλο θεμα δεν νομιζεις;
Dropsreef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 ΑΥΤΟ ρωτάω, σε πρώτη φάση. Τις δύσκολες ερωτήσεις, όπως, "τι θα γίνει όταν πάρουν αυτοί το μπούλο" και "τι σύστημα διακυβέρνησης προτείνεις", τις αφήνω για αργότερα. να μην πάρουν τον μπούλο. Δεκτό.Να διαχειριστούν όμως την κατάσταση ορθολογιστικά.Το εισόδημα μειώνεται,οι τιμές αυξάνονται (είτε γιατί δεν υπάρχει κανένας έλεγχος είτε γιατί αυξάνονται οι φορολογικοί συντελεστές) και εσυ ευελπιστείς σε περισσότερα έσοδα(ως κράτος).Ε αυτό πολύ απλά δεν γίνεται.Αντιθέτως αυξάνεις τα λουκέτα,τα οποία λουκέτα δημιουργούν ανέργους,οι οποίοι άνεργοι δεν καταβάλλουν εισφορές σε ασφαλιστικά ταμεία,η αλυσίδα συνεχίζεται και η ύφεση παραμένει.
chill Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Καλά, συνεννόηση μηδέν: Έστω ότι παίρνουν "το μπούλο" (γιατί αν δε το πούμε βαρβάτα πώς θα δείξουμε την αγανάκτησή μας). Είναι αυτό αίτημα των αγανακτισμένων, ή δικό σου; Φαντάζομαι είναι αίτημα οποιουδήποτε σκεπτόμενου Έλληνα.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 να μην πάρουν τον μπούλο. Δεκτό. Φαντάζομαι είναι αίτημα οποιουδήποτε σκεπτόμενου Έλληνα. Καταλαβαίνετε τώρα τι εννοώ περί έλλειψης πλαισίου; Τόσο σημαντικά θέματα, δεν είναι δυνατό να αποφασίζονται εκ των υστέρων. Θα ξεχάσουμε ό,τι ξέραμε για τις διαμαρτυρίες. Τελικά, τι ζητάνε οι αγανακτισμένοι; Ας πούμε ότι ζητάνε "να πάρει τον μπούλο" η κυβέρνηση. Ε, δε γίνεται όταν προβάλλεται ένα τόσο μεγάλο αίτημα, να λέμε "δεν ξέρω τι θα γίνει μετά". Ή, πιο σωστά, μπορούμε και παραμπορούμε, γιατί δυστυχώς αυτό συμβαίνει τώρα. Απλά, δεν πρέπει να απορεί κανείς που δεν τρέχουν όλοι να συστρατευτούν με την κορωνίδα της αοριστολογίας. Λέμε για "διαχείριση της κρίσης". Ωραία. Πριν βάλουμε αυτή τη φράση δίπλα στο "δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού" να κάνουν παρέα, μήπως να συζητήσουμε το τι εννοούμε λέγοντας διαχείριση της κρίσης; (κανονικά πρώτα έπρεπε να δούμε αν συμφωνούμε στο τι σημαίνει αυτή η κρίση και γιατί προκλήθηκε, αλλά αυτό παραείναι δύσκολο). Τσεκούρι στο δημόσιο; Διατήρηση; Αύξηση; Επιστροφή στη δραχμή; Παραμονή στο ευρώ; Επιδίωξη επιμήκυνσης της αποπληρωμής των δανείων; Άρνηση αναγνώρισης του χρέους; Αυτά τα ελάχιστα στον αριθμό αλλά τεράστιας σημασίας θέματα, δεν τα έβγαλα από το κεφάλι μου. Υπάρχουν διατυπωμένα σε πανό εκεί στο Σύνταγμα. Κι από αυτό το τουρλουμπούκι, ελπίζουμε πως θα προκύψει κάτι συγκεκριμένο να βοηθήσει τη χώρα; Κρυβόμαστε τώρα πίσω από την ομορφιά του "δεν είμαι οικονομολόγος". Μα, ζήτησα εγώ από κανέναν να μου αναπτύξει πρόγραμμα είκοσι σημείων για την ανάταξη της οικονομίας; ΟΧΙ. Ένα απλό πράγμα ζητάω, να μου πείτε όσοι κατεβαίνετε στις συγκεντρώσεις αν έχετε συμφωνήσει πάνω σε βασικές κατευθυντήριες γραμμές της πορείας που επιθυμείτε να προχωρήσει η χώρα. Κατεβαίνουν και διαμαρτύρονται άνθρωποι που φαντασιώνονται πως κάπου, κάπως, θα βρεθούν χρήματα να πάρουν πίσω τους μισθούς τους, άλλοι που φαντασιώνονται πως αυτά που έπαιρνε ο δημόσιος τομέας θα τα πάρει και ο ιδιωτικός, άλλοι που περιμένουν να γίνει ριζική περικοπή στον αριθμό των Δ.Υ. Κι εγώ λέω πως αυτά τα πράγματα είναι ασυμβίβαστα. Δε χρειάζεται γνώσεις οικονομολογίας. Αν εγώ θέλω τη δραχμή και εσύ το ευρώ, διαφωνούμε πάνω σε κάτι βασικό. Να το συζητήσουμε, να καταλήξουμε κάπου και να πάμε να πιέσουμε. Αυτή την ιστορία του "πρώτα μαζευτήκαμε, τώρα ας σκεφτούμε τι θέλουμε", δεν την καταλαβαίνω.
bluesattack Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Κι εγώ λέω πως αυτά τα πράγματα είναι ασυμβίβαστα. Δε χρειάζεται γνώσεις οικονομολογίας. Αν εγώ θέλω τη δραχμή και εσύ το ευρώ, διαφωνούμε πάνω σε κάτι βασικό. Να το συζητήσουμε, να καταλήξουμε κάπου και να πάμε να πιέσουμε. Αυτή την ιστορία του "πρώτα μαζευτήκαμε, τώρα ας σκεφτούμε τι θέλουμε", δεν την καταλαβαίνω. Ειναι δυνατον χιλιαδες ατομα ,μικροι μεγαλοι, μην εχοντας καν πειρα η επαφη απο τετοια, να μαζευτουν και να τα συζητησουν απο πριν ? Και που ? Ποιο το προβλημα να τα συζητησουν στην πορεια ? Μηπως ειπαν σε ολους τους υπολοιπους 'μην ανησυχειτε, τελειωσε , η λυση ειναι ευκολη και θα δοθει απο εμας ' ? και διεψευσθαν τις προσδοκιες τους ? Και μονο που κατεβηκε τοσος κοσμος , απλος κοσμος, να εκδηλωσει την αντιθεση του ειναι σημαντικο.Εστω ο καθενας για τους λογους του.Η μηπως δεν επρεπε να κατεβουν καθολου ?
Dropsreef Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Την άποψη μου την εξέφρασα.Εμπεριείχε χαρακτηρισμό,καλώς σβήστηκε και πάμε παρακάτω.Οπότε αντιλαμβάνεσαι σε ποια πλαίσια κινείται η φράση "δεκτον να μην πάρουν το μπούλο" Άνθρωποι που να αποφασίζουν βάση λογικής υπάρχουν?Εξισώνεις το πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης.Το πετρέλαιο όμως δεν χρησιμοποιείται μόνο σε κατοικίες αλλα και σε επιχειρήσεις.Αναπόφευκτα αυξάνεις το κόστος λειτουργίας και η αύξηση αυτή θα επιφέρει αλλαγές στην τιμολόγηση των προϊόντων.Έχουμε λοιπόν μια απόφαση που άμεσα θίγει το ήδη περιορισμένο οικογενειακό εισόδημα έμμεσα αυξάνει τις τιμές των προϊόντων και η απόκλιση έσοδα-έξοδα αντί να μειώνεται αυξάνεται. Και για να προλάβω ατάκες περι πάτου,βαρελιού κτλ θα πω οτι καλώς βρεθήκαμε στον πάτο αλλα έχουμε το δικαίωμα να κοιτάζουμε προς τα πάνω και το πως θα ξαναβγούμε στην επιφάνεια.
nikolaos13 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Μανώλης Αναγνωστάκης Νοέμβρης 1983 Φοβάμαι τους ανθρώπους που εφτά χρόνια έκαναν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι και μια ωραία πρωία –μεσούντος κάποιου Ιουλίου– βγήκαν στις πλατείες με σημαιάκια κραυγάζοντας «Δώστε τη χούντα στο λαό». Φοβάμαι τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά πασχίζουν τώρα να βρουν λεκέδες στη δική σου. Φοβάμαι τους ανθρώπους που σου ‘κλειναν την πόρτα μην τυχόν και τους δώσεις κουπόνια και τώρα τους βλέπεις στο Πολυτεχνείο να καταθέτουν γαρίφαλα και να δακρύζουν. Φοβάμαι τους ανθρώπους που γέμιζαν τις ταβέρνες και τα ‘σπαζαν στα μπουζούκια κάθε βράδυ και τώρα τα ξανασπάζουν όταν τους πιάνει το μεράκι της Φαραντούρη και έχουν και «απόψεις». Φοβάμαι τους ανθρώπους που άλλαζαν πεζοδρόμιο όταν σε συναντούσαν και τώρα σε λοιδορούν γιατί, λέει, δεν βαδίζεις στον ίσιο δρόμο. Φοβάμαι, φοβάμαι πολλούς ανθρώπους. Φέτος φοβήθηκα ακόμα περισσότερο. Φοβάμαι τους ανθρώπους που 30 χρόνια έκαναν πως δεν είχαν πάρει χαμπάρι και ένα ωραίο βράδυ μεσούντος του Μάη βγήκαν στις πλατείες κραυγάζοντας «Κλέφτες Κλέφτες». Φοβάμαι εκείνους που δεν πληρώνουν φόρους, -δηλαδή 6 στους 10 έλληνες- και ταυτόχρονα οδύρονται για τα χρέη και τα ελλείμματα του κράτους. Φοβάμαι εκείνους που βγάζουν μεγάλους λόγους για την εθνική ανεξαρτησία και την εθνική αξιοπρέπεια επαιτώντας τα δανεικά των ευρωπαίων. Φοβάμαι εκείνους που διορίστηκαν εις βάρος των άλλων, γλείφοντας τους πολιτικούς, και τώρα μουτζώνουν τη βουλή. Φοβάμαι εκείνους που γέμιζαν προεκλογικά τις πλατείες της μεταπολίτευσης, κραδαίνοντας τις πλαστικές σημαίες του πελατειακού κράτους έτοιμοι για το μεγάλο πλιάτσικο, και τώρα τις γεμίζουν πάλι αγανακτισμένοι. Υποκλίνομαι μόνον στα πραγματικά θύματα: τους άνεργους και τους νέους χωρίς ελπίδα. Φοβάμαι όταν βλέπω τον λαϊκισμό της νέας εποχής, με τα γλυκά λόγια του Μίκη και τα χρυσοποίκιλτα άμφια του Άνθιμου, να απλώνει το βαρύ χέρι πάνω τους. Και χθες φοβήθηκα ακόμη περισσότερο. Μάκης Καραγιάννης
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.