FarCry Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Να μου εξηγησεις?... μου εχουν καει ηδη συσκευες. Επισης να σε ενημερωσω οτι η αυξομειωση τασης οταν ειναι συμβαινει με την επανοδο του ρευματος. το ξερω αυτο ειπα και εγω πριν. εμενα δε μου εχει καει καμια συσκευη απο επανοδο ρευματος μετα απο διακοπη και δεν εχω σταθεροποιητη τασης. ο καθενας μιλαει απο τη δικια του εμπειρια. επισης ακομα και αν υποθεσουμε οτι ενδεχομενως αυτο μπορει να συμβει δεν προκειται να συμβει σε 5 εκατομμυρια υπολογιστες που αναφερεται. αρα ειναι ακυρη η φραση. εσυ μου λες οτι ο καρατζαφερης εννοουσε την αυξομειωση τασης λεγοντας αν κατεβασει η δεη το διακοπτη προσπαθωντας να δικαιολογησεις οτι αυτο που ειπε δεν ηταν μπαρουφα. αυτο ομως οπως ειπα πριν αναιρειται και απο αλλους παραγοντες πλην αυτης της διευκρυνησης που ανεφερες.
PP1969 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 το ξερω αυτο ειπα και εγω πριν. εμενα δε μου εχει καει καμια συσκευη απο επανοδο ρευματος μετα απο διακοπη και δεν εχω σταθεροποιητη τασης. ο καθενας μιλαει απο τη δικια του εμπειρια. επισης ακομα και αν υποθεσουμε οτι ενδεχομενως αυτο μπορει να συμβει δεν προκειται να συμβει σε 5 εκατομμυρια υπολογιστες που αναφερεται. αρα ειναι ακυρη η φραση. Kαι σε εναν μόνο να συμβει θα ειναι καταστροφη αν δεν εχει backup. εσυ μου λες οτι ο καρατζαφερης εννοουσε την αυξομειωση τασης λεγοντας αν κατεβασει η δεη το διακοπτη προσπαθωντας να δικαιολογησεις οτι αυτο που ειπε δεν ηταν μπαρουφα. αυτο ομως οπως ειπα πριν αναιρειται και απο αλλους παραγοντες πλην αυτης της διευκρυνησης που ανεφερες. Oχι λαθος καταλαβες δεν ηθελα να δικαιολογησω τον καρ/ρη, του οποιου η αγνοια ειναι εμφανης. Θα μπορουσε, ειπα χαριτολογωντας, να δικαιολογηθει εν μερει η ανησυχια του αν σκεφτουμε οτι η αυξομειωση τασης μπορει να καταστρεψει το σκληρο δισκο. Και κατεληξα οτι για τις μπαρουφες του αυτες φταινε αυτοι που του γραφουν τους λογους.
FarCry Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Kαι σε εναν μόνο να συμβει θα ειναι καταστροφη αν δεν εχει backup. ποιος ειπε οτι θα καταστραφει ο δισκος εαν καει η ασφαλεια του τροφοδοτικου? εδω και μητρικη πλακετα να καει δε σημαινει οτι θα καει ο δισκος. στο λεω γιατι μου εχει καει μητρικη και ο δισκος ηταν αθικτος. ολα αυτα ειναι απλα υποθεσεις. απορω γιατι κανουμε αυτη τη συζητηση
PP1969 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ποιος ειπε οτι θα καταστραφει ο δισκος εαν καει η ασφαλεια του τροφοδοτικου? εδω και μητρικη πλακετα να καει δε σημαινει οτι θα καει ο δισκος. στο λεω γιατι μου εχει καει μητρικη και ο δισκος ηταν αθικτος. ολα αυτα ειναι απλα υποθεσεις. απορω γιατι κανουμε αυτη τη συζητηση Εγω απορω γιατι γραφεις αποσπασματικα τα posts σου. Υπαρχει κανενας λογος να δημοσιευεις τμηματικα και να ανακαλυπτω αργοτερα οτι εχεις προσθεσει κατι που χρηζει απαντησης?... Οσο για τα περι ασφαλειας τροφοδοτικου κλπ. πιστευω να σε καλυπτει η προηγουμενη απαντηση μου.
FarCry Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Εγω απορω γιατι γραφεις αποσπασματικα τα posts σου. Υπαρχει κανενας λογος να δημοσιευεις τμηματικα και να ανακαλυπτω αργοτερα οτι εχεις προσθεσει κατι που χρηζει απαντησης?... οχι. απλα μερικες φορες δε μου ερχονται ολα με τι μια να τα γραψω και το σκεφτομαι κατοπιν. αυτο ειναι και ενα προβλημα αν θες οταν γραφεις σε forum λογω της ταχυτητας. γιαυτο αφηναν (δε ξερω αν γινεται και εδω) ενα περιθωριο 5-10 λεπτων χωρις να αναφερουν οτι το post εγινε edit. πρωτη φορα παρατηρεις να το κανει καποιος? ενταξει νεος εισαι ακομα θα μαθεις
gnsX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Τελικα να αλλαξω τροφοδοτικο η οχι; Τράβα μπρίζα τώρα που προλαβαίνεις,θα κατεβάσει διακόπτες η ΔΕΗ και θα τα χάσεις ΟΛΑ (και αυτά στο laptop)
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν πάτε στο thread με τα τροφοδοτικά; Θεός φυλάξοι δηλαδή
gnsX Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δεν πάτε στο thread με τα τροφοδοτικά; Θεός φυλάξοι δηλαδή Γιατί; Αν κλείσει τους διακόπτες η ΔΕΗ,και σύμφωνα με τον ηγέτη ενός κόμματος χάσεις δεδομένα χρόνων,δεν θα είσαι αγανακτισμένος;
grigoriou Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Γιατί; Αν κλείσει τους διακόπτες η ΔΕΗ,και σύμφωνα με τον ηγέτη ενός κόμματος χάσεις δεδομένα χρόνων,δεν θα είσαι αγανακτισμένος; Ο ηγετης αυτος θεωρει οτι θα χασουμε και τα δεδομενα απ τα μπακαπ μας?
activex Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Όσο είναι "ειρηνικές" οι διαδηλώσεις,τόσο θα "κλειδώνουν" τα μέτρα και τα μνημόνια το ένα μετά το άλλο...στα π@#@ρια τους αυτοί,συνεχίζουν ακάθεκτοι!Αν δεν γίνουμε Λιβύη αυτοί δε φεύγουν από'δω πέρα... Δε πάει ακριβός έτσι. Άσε που φοβάμαι ότι αν οι διαδηλωτές χρησιμοποιήσουν βια θα καταλυθούν με βια, έτοιμα είναι τα κοράκια να ορμήξουν! Βέβαια το τι θα γίνει αν επιτυχώς συγκεντρωθεί και συμπλακεί κάνα μύριο κόσμος, είναι αβέβαιο. Αλλά έχει τόσο μεγάλη επικινδυνότητα που δε ξέρω αν αξίζει, εκτός της εσχάτης λύσης φυσικά, όπου στάνταρ θα γίνουμε μαλλιά κουβάρια και ότι βγει. Σχετικά με το ειρηνικό, λέω ότι δε πάει έτσι με μια προϋπόθεση, οι διαδηλωτές δεν αρκεί να μένουν εναλλάξ ώρες και απλά να δίνουν παρών αφού κάνουν τις υπόλοιπες κοινωνικές "υποχρεώσεις" τους. Πρέπει να παραλληλίσει ολόκληρη η λειτουργία του συστήματος. Εν ολίγης, να μη πηγαίνουμε στις δουλειές μας και γενικά να παγώσουν όλες οι κοινωνικές δραστηριότητες επ αόριστο, να μη κινείτε... χρήμα! Μόνο κάτι τέτοιο θα μπορούσε να φέρει άμεσα ειρηνικό αποτέλεσμα.
Erwdios Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2011 ΝΤΑΝΙΕΛ ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ«Πόθεν έσχες» στις καταθέσεις των Ελλήνων Την ιδέα της εφαρμογής του "πόθεν έσχες" για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό, πρότεινε για συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, θέτοντας και σχετικό ερώτημα στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο Δεν γίνεται από τη μία να απαιρούμε από την Ελλάδα να νοικοκυρευτεί και από την άλλη να κρύβουμε τους τυχόν φοροφυγάδες, είπε ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ Την ιδέα της εφαρμογής του "πόθεν έσχες" για τους τραπεζικούς λογαριασμούς που έχουν οι Έλληνες στο εξωτερικό, πρότεινε για συζήτηση στο ευρωκοινοβούλιο ο Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, θέτοντας και σχετικό ερώτημα στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζοζέ Μπαρόζο. Σύμφωνα με τον επικεφαλής των Πρασίνων ευρωβουλευτών, ορισμένα κράτη-μέλη της Ένωσης δεν είναι άμοιρα ευθυνών στο θέμα της φοροδιαφυγής. "Τα κεφάλαια της ελληνικής φοροδιαφυγής βρίσκονται μεταξύ άλλων στην Ελβετία, στην Αυστρία και στο Λουξεμβούργο", τόνισε ο Κον Μπεντίτ και πρόσθεσε: "Θα μπορούσαμε να θέσουμε το ερώτημα κατά πόσο σαν πρώτο μέτρο μπορούμε να ζητήσουμε το πάγωμα των ελληνικών κεφαλαίων στις χώρες αυτές, και κατά πόσο οι τράπεζες τους μπορούν να ανακοινώσουν στην ελληνική κυβέρνηση τα ποσά των Ελλήνων καταθετών. Έτσι θα μπορέσουμε να εξακριβώσουμε εάν οι φόροι που αναλογούν στα ποσά αυτά έχουν πληρωθεί". "Εφόσον μπορούμε να παγώσουμε τους λογαριασμούς του Καντάφι και άλλων, γιατί να μη μπορούμε να παγώσουμε και των Ελλήνων, ώστε με διαφάνεια η ελληνική κυβέρνηση να βρει ένα μέρος από τα ποσά που της οφείλουν" είπε ο Γάλλος ευρωβουλευτής και έκανε λόγο για έναν φαύλο κύκλο που πρέπει να σπάσει. Στην παρατήρηση Ελβετού δημοσιογράφου ότι δεν θα πρέπει να θεωρούνται φοροφυγάδες όλοι οι Έλληνες που έχουν καταθέσεις σε τράπεζες του εξωτερικού, ο κ. Μπεντίτ απάντησε: "Θα πρέπει να δώσουμε στην ελληνική κυβέρνηση τη δυνατότητα να νοικοκυρευθεί και μια από τις δυνατότητες για τη διαπίστωση φοροδιαφυγής είναι να γίνουν γνωστά τα ποσά που έχουν Έλληνες πολίτες στις τρεις χώρες που προανέφερα. Αυτό σημαίνει την άρση του τραπεζικού απόρρητου. Έτσι θα είναι δυνατόν να επαληθευθεί εάν τα ποσά αυτά αντιστοιχούν σε εισοδήματα που έχουν φορολογηθεί. Εάν εγώ έχω ένα λογαριασμό στη χώρα σου 10 δισ. και πληρώνω 50 ευρώ φόρο το χρόνο, είναι σαφές ότι υπάρχει πρόβλημα, από που έβγαλα τα 10 δισ.;" Ο επικεφαλής των Πρασίνων έθεσε το ίδιο ερώτημα για την άρση του απόρρητου στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ο οποίος άφησε τελικά να εννοηθεί ότι είναι δυνατόν να έχει η Ελλάδα τις πληροφορίες που θέλει, εφόσον τις ζητήσει από άλλη χώρα - μέλος. Ο κ. Μπαρόζο τόνισε ότι "εργαζόμαστε αυτόν τον καιρό για την άρση του τραπεζικού απόρρητου. Όλα τα κράτη μέλη καθώς και η Ελβετία έχουν δεσμευθεί από τον Μάρτιο του 2009 να εφαρμόσουν τη βασική αρχή του ΟΟΣΑ σύμφωνα με την οποία κανένα κράτος δεν μπορεί να αρνηθεί μια πληροφορία που ζητάει ένα άλλο κράτος με τη δικαιολογία ότι κατακρατείται από μια τράπεζα ή άλλο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα". http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63125281 Ας ανοίξουν οι λογαριασμοί να δούμε τι χρωστάει ο κάθε κερατάς και αν "μαζί τα φάγαμε". Αλλά δεν πρόκειται να γίνει, γιατί θα πρέπει να ανοίξουν και κάποιοι των 300 χαραμοφάηδων και είναι δύσκολοι οι καιροί.
klainmaingr Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Προτείνουν μαλακίες σε μάς γιατί τους παίρνει... Ενώ στην Αγγλία ας πούμε γίνονται obvious πράγματα τα οποία για κάποιο λόγο εδώ τα ξεχνάνε Cut taxes to boost economy, IMF tells George Osborne http://www.telegraph.co.uk/finance/economics/8560490/Cut-taxes-to-boost-economy-IMF-tells-George-Osborne.html Tax cuts would be “faster to implement and more credibly temporary” than any move to increase public spending, it said. Its economists even hinted that if the recovery did not materialise, larger cuts to welfare and other programmes might be needed to balance the budget and reassure financial markets.
apd453 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Ή δάκτυλο με βιξ. Ή το σαλιώνω δάκτυλο, το βουτάω στην άμμο και μετά στο βάζω. Δίλημμα να σου πετύχει?
Evilsmile Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2011 θα ήθελα πολύ να συμμετάσχω στο θρεντ αλλα 131 σελίδες δεν διαβάζω για κανένα λόγο! καλή συνέχεια μάγκες! ο evilsmile άφησε το στίγμα του!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.