Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Προσωπικά προτιμώ να με θεωρεί ο κάθε freedubus εγκεφαλικά νεκρό, παρά να γίνουν επεισόδια και να με μαζεύει η μάνα μου νεκρό. Όσοι ζητάτε βία, γνωρίζετε τις επιπτώσεις ή νομίζετε ότι αν κάνει ντου 100.000 κόσμου στη Βουλή, θα μπούμε μέσα ατσαλάκωτοι? Ή μήπως πιστεύετε ότι οι μπάτσοι θα ενωθούν μαζί μας και θα πάμε όλοι μαζί αναίμακτα? Είναι τέτοια η πλύση εγκεφάλου που έχουν φάει από τα 18 τους που θεωρούν οποιονδήποτε αντιτάσσεται στην κυβερνητική πολιτική, εχθρό της ύπαρξης τους. Χαλαρώστε λοιπόν με τα επεισόδια και τη βία, γιατί θα εμφανιστούν πάλι οι μπαχαλάκηδες, βαλτοί και άβαλτοι και τέρμα το πανηγύρι. Λες και τώρα μαθαίνετε ότι μέχρι και η βία στην Ελλάδα είναι κατευθυνόμενη. Είδαμε και στην περίπτωση της Marfin πόσο άλλαξαν τα πράγματα.
apd453 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Η βία από την άλλη είναι από τα πιο αγνές και οριτζινάλε ανθρώπινες αντιδράσεις. Δε μιλάμε για μεθυσμένους και ψυχάκιδες.
122 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ήρθε ο Μεταξάς, έφυγε με πόλεμο. Καλά, δε φταίει αυτός εκεί
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Η βία από την άλλη είναι από τα πιο αγνές και οριτζινάλε ανθρώπινες αντιδράσεις. Δε μιλάμε για μεθυσμένους και ψυχάκιδες. Ως ύστατη πράξη, ναι, είναι. Αλλά πρώτα εξαντλούμε όλες τις άλλες λύσεις - προτάσεις.
grigoriou Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ αυτο εχω να πω για σημερα. κατεβηκε φιλος μου στο συνταγμα να διαδηλωσει και ανεφερε οτι του εκλεψαν το πορτοφολι μεσα απο το τσαντακι που κρατουσε και ειχε μεσα χρηματα, καρτες, και αλλα πραγματα. δηλαδη ελεος ουτε να διαδηλωσεις δε μπορεις χωρις να σε κλεψουν λογω του συνωστισμου. και μετα σου τι λενε γιατι καθεσαι στον καναπε σου. Aνεπιδεκτος ο φιλος σου, καλα δε γνωριζει τι χαμος γινεται τελευταια με τις κλοπες? Εγω δε παω πουθενα με λεφτα πανω μου. "(...) δεν πρόκειται να πάει, μετά τα χθεσινοβραδινά γεγονότα και την επίθεση που δέχθηκε σε ΚΑΠΗ στην Αργυρούπολη." Πηγε τελικα αλλα κι εκει γιουχαριστηκε
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Η πιο σωστή πρόταση που έχω ακούσει ειναι για μια εβδομάδα να μην πάει κανείς στην δουλειά του δημόσιοι και ιδιωτικοί υπάλληλοι ολοι στους δρόμους με ειρινικές διαδηλώσεις. Τότε μόνο πιστεύω οτι ολο αυτο με τους αγανακτισμένους πολίτες και ειτε κάποιους τους αγγίζει η οχι η οικονομική κρίσης θα έχει αντίκτυπο και οντως τότε θα αλλάξει κατι, η τουλάχιστον θα πιέσει καταστάσεις. Μπορεί να μην γίνει εντελώς τίποτα αλλα τοτε θα δούν οι πολιτικοί οτι ο λαός ο απλός κόσμος γενικά όποιος ειναι έλληνας και νοιάζεται την πατρίδα του θέλει να αλλάξουν τα πράγματα και δεν αντέχει άλλο δεκαετίες τώρα. Το χειρότερο ειναι οτι ολοι οι πολτικοί οσοι ειναι σε αυτες τις υψηλές θέσεις ξέρανε τι θα έρθει και τι θα γίνει και δεν έκαναν τίποτα για αυτο οχι για να μην επακολουθήσει οτι έγινε αλλα να θωρακήσουν την ελλάδα καλύτερα σε αυτο. Edit : Τα είπα και ξέσπασα πρωινιάτικα.
KilliK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 να μην πάει κανείς στην δουλειά του δημόσιοι καλα αυτοι ουτως η αλλως δεν πανε..
SPANK Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 καλα αυτοι ουτως η αλλως δεν πανε.. Λάθος στην αρχή πάνε όλοι αλλα μετά βλέπουν οτι πολλοί πατάνε λιγότερο η δουλεύουν λιγότερ οποτε σου λεει εγω τι κοροίδο ειμαι ??? Αυτο στο λέω απο καθαρά προσωπική εμπειρία που είχα περάσει ενα φεγγάρι για λίγο σε μια τέτοια υπηρεσία. Φυσικά δεν μπαίνουν ολοι στο ίδιο καλούποι υπάρχουν και αρκετοί που πραγματικά παράγουν έργο τώρα δεν ξέρω σε τι ποσοστό ειναι και ποσο τους αναγνωρίζεται.
Gilmaru Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν δεν έτυχε να το δείτε, δείτε αυτό το βιντεάκι, αξίζει! Ειδικά μετά το πρώτο τέτερτο. http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=273272 . επιτελους και κατι ευχαριστο.
ZAKKWYLDE Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Αν δεν έτυχε να το δείτε, δείτε αυτό το βιντεάκι, αξίζει! Ειδικά μετά το πρώτο τέτερτο. http://www.youtube.com/watch?v=Pgb71Hxi8hE Το έχουμε δεί...οπότε αν αύριο χρεωκοπήσουμε όπως ζητάνε οι αγανακτισμένοι και δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις....ποιον θα κυνηγάμε;
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το έχουμε δεί...οπότε αν αύριο χρεωκοπήσουμε όπως ζητάνε οι αγανακτισμένοι και δεν υπάρχουν λεφτά για μισθούς και συντάξεις....ποιον θα κυνηγάμε; Ποιος ζήτησε χρεοκοπία? Ή μάλλον να το θέσω καλύτερα, πως γίνεται να χρεοκοπήσεις όταν είσαι ήδη χρεοκοπημένος?
SilverCloak Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 @freedubus 1. Πως είναι δυνατόν κάποιος να αξιώνει να διαβάσουν όλοι 11 βιβλία; Δηλαδή τι θέλεις, να καταστραφεί ο κόσμος; Αυτό μας έλειπε, να αποκτήσουν όλοι μόρφωση και πολιτική συνείδηση. Ξέρεις πόσοι θα μείνουν άνεργοι; Βάλε τους βουλευτές στην κορυφή της λίστας. Πέρα από την πλάκα, είναι ελιτίστικη τέτοια αξίωση. Δεν έχουν όλοι το ίδιο capacity, όπως είπε πολύ καλυμμένα ο gtroza και δεν θα έπρεπε να έχουν. 2. Η υποκρισία είναι διάχυτη, αλλά πρέπει να είναι αδιάφορη. Κάνεις το γνωστό λάθος που κάνουν όλοι οι αριστεριστές. Αααα, σας τα έλεγα εγώ τόσα χρόνια και εσείς με κοροϊδεύατε και τώρα τα λούζεστε και έτσι εγώ μπορώ τώρα να σας χλευάσω. 3. Βλέπω μια αναδίπλωση όσο προχωράει η κουβέντα με διάφορων τις παρεμβάσεις. Θα ξεχωρίσω του klainmaingr. Θετικό αυτό. Καταλαβαίνεις ότι πρέπει να βάλεις στην άκρη το εγώ σου, γιατί εδώ κάτι μπορεί να γίνει. Προσωπικά σιχαίνομαι τα πλήθη. Είμαι σχεδόν αγοραφοβικός. Λόγω ελιτισμού και ψώνιου, δεν έχω ψυχική διαταραχή (μάλλον). Αλλά ποτέ και σε καμία περίπτωση δεν καταδικάζω αυτό το πλήθος, όσο πρωτόγονες και αν είναι οι εκδηλώσεις του, γιατί είναι η τελευταία μου ελπίδα. Πολύ μικρή όπως βλέπω, καθότι ο πολιτικός κόσμος σχολιάζει την κίνηση σαν να τους ρώτησαν "Τι λέτε για τον καιρό σήμερα;", αλλά παρόλα αυτά, ελπίδα. Για την "απεργία", να πω ότι δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Αρχίζεις και ζητάς από τον κόσμο να δώσει κάτι. Να ρισκάρει. Να κλιμακώσει την κινητοποίηση. Δεν πρόκειται να γίνει αυτό, λέω εγώ, ο κόσμος είναι χέστης. Δικαίωμα του βέβαια. Για την χρεοκοπία, δεν ξέρω τι θα πάθουμε εμείς, αλλά οι τράπεζες θα δεχθούν πλήγμα. Οπότε δεν πρόκειται να γίνει ever, όσο και αν το θέλουμε. Και με τανκς αν χρειαστεί. Οι τράπεζες κυβερνούν τον κόσμο άλλωστε. (Να σας τσιτώσω λίγο). gtroza, ωραίο το περιεχόμενο του link! (Λέει για φυγή του κόσμου από την Αθήνα.) Το παρατηρώ και εγώ αυτό στο περιβάλλον μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.