freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 ρε το κεφαλαιο ειναι τεράστιο σε όγκο. Για τη γενική ιδέα υπαρχουν άλλα πιο ευπεπτα. Όλο λέμε, γαργάρα θα το κάνουν.
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά βλέπω μαζεμένους τόσους εγκεφαλικά νεκρούς ανθρώπους. Ειλικρινά πιστεύω οτι αν εξαφανίζονταν οι "αγανακτισμένοι" η χώρα θα πήγαινε μπροστά. Έστω οτι οι αγανακτισμένοι είναι απολιτίκ/σταρχιδιστές/αδιάφοροι/φυτά/τεντυμπόηδες όπως τους έχουμε χαρακτηρίσει στις προηγούμενες σελίδες οι οποίοι δεν υπήρχαν με κανένα ουσιαστικό τρόπο στις δημοκρατικές διαδικασίες, (βλ εκλογές) μέχρι σήμερα. Αν εξαφανίζονταν θα μένανε λοιπόν οι κομματικοποιημένοι hence τα πράγματα θα ήταν ΑΚΡΙΒΩΣ όπως είναι σήμερα. Το πώς "ειλικρινά" πιστεύεις οτι η έλλειψη αυτών θα άλλαζε/πήγαινε την χώρα μπροστά είναι beyond me. Όπως πολύ σωστά έχουν ρωτήσει δεκάδες άτομα παραπάνω αλλα συνεχίζετε να λέτε τα ίδια.. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ τι προτείνετε να γίνει; Καμία απάντηση. Μηδέν. Κουλούρια. Ποιός είναι πιο εγκεφαλικά νεκρός; Αυτός που λέει μια μαλακία(όσο τον κόβει) ή αυτός που τον κράζει χωρίς να αντιπροτείνει κάτι; Έχετε καταντήσει κουραστικοί με την συνεχή άρνηση στους πάντες και τα πάντα. Αντίστοιχα πιστεύω οτι αν εξαφανίζονταν όλοι οι αρνητικοί άνθρωποι με μηδενική κατα τα άλλα άποψη, η χώρα θα πήγαινε μπροστά. @λέφτερ. Ο μιάου είναι θεούλης!
freedubus Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Ποιός είναι πιο εγκεφαλικά νεκρός; Θα σου πω. Αυτός που σου χτυπάει την πόρτα, τον ρωτάς "ποιός είσαι και τι θέλεις;" και σου απαντάει "ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;".
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το πώς "ειλικρινά" πιστεύεις οτι η έλλειψη αυτών θα άλλαζε/πήγαινε την χώρα μπροστά είναι beyond me. Όπως πολύ σωστά έχουν ρωτήσει δεκάδες άτομα παραπάνω αλλα συνεχίζετε να λέτε τα ίδια.. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΡΑΖΕΤΕ τι προτείνετε να γίνει; Καμία απάντηση. Μηδέν. Κουλούρια. Ποιός είναι πιο εγκεφαλικά νεκρός; Αυτός που λέει μια μαλακία(όσο τον κόβει) ή αυτός που τον κράζει χωρίς να αντιπροτείνει κάτι; Έχετε καταντήσει κουραστικοί με την συνεχή άρνηση στους πάντες και τα πάντα. Αντίστοιχα πιστεύω οτι αν εξαφανίζονταν όλοι οι αρνητικοί άνθρωποι με μηδενική κατα τα άλλα άποψη, η χώρα θα πήγαινε μπροστά. @λέφτερ. Ο μιάου είναι θεούλης! Εσείς μπορείτε να διανοηθείτε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με τέτοιες ανώδυνες και κινήσεις όσο μαζικές κι αν είναι; Εμείς δεν έχουμε να προτείνουμε κάτι. ΟΚ. Αυτοί που δηλώνουν οτι κάνουν επανάσταση, με ποιόν τρόπο ακριβώς την κάνουν;
gatokoritso Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 οκ ας πούμε ότι δεν είστε εγκεφαλικά νεκροί.εχω μια ιδέα αύριο 9 το πρωί ΚΑΝΕΙΣ δεν πάει δουλεια,σχολείο,σχολή και ολοι μαζευόματσε στις πλατείες και όσο βγάλει.άντε να τελειώνουμε...το ξέρω ότι είναι τρελό.το ξέρω ότι με το δίκιο τους θα μου πούνε πολλοί μα θα μας απολύσουν αλλά αν πραγματικά νομίζετε ότι το να πηγαίνετε μια βόλτα κάθε βράδυ και κυριακή σαν οικογένεια θα σας βγάλει κάπου με τις ευχές μου.
leftermann Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εσείς μπορείτε να διανοηθείτε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με τέτοιες ανώδυνες και κινήσεις όσο μαζικές κι αν είναι; Εμείς δεν έχουμε να προτείνουμε κάτι. ΟΚ. Αυτοί που δηλώνουν οτι κάνουν επανάσταση, με ποιόν τρόπο ακριβώς την κάνουν; φωνάζοντας δυνατά την γνώμη τους, σαν πρώτο βήμα; Απειροελάχιστο, δεν λέω, αλλά όχι μηδενικό.
scullyist Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Πριν λίγο μου εστειλε κάποιος το 'περίφημο', "Αν οι Έλληνες αποκτήσουν μόρφωση και ενότητα, αλίμονό μας. Ουίνστον Τσώρτσιλ, 1874-1965, Βρετανός Πρωθυπουργός." Tο μόνο που του απάντησα ήταν ότι το 2ο μέρος δεν πρόκειται να γίνει ποτέ. Συνεχίστε.
Erwdios Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Θα σου πω. Αυτός που σου χτυπάει την πόρτα, τον ρωτάς "ποιός είσαι και τι θέλεις;" και σου απαντάει "ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;". Εγκεφαλικά νεκρός είναι αυτός που του κοπανάνε το κεφάλι και ρωτάει αυτούς που διαμαρτύρονται: Γιατί φωνάζετε? Εσείς μπορείτε να διανοηθείτε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με τέτοιες ανώδυνες και κινήσεις όσο μαζικές κι αν είναι; Εμείς δεν έχουμε να προτείνουμε κάτι. ΟΚ. Αυτοί που δηλώνουν οτι κάνουν επανάσταση, με ποιόν τρόπο ακριβώς την κάνουν; Εσύ Τηλέμαχε μπορείς να διανοηθείς ότι αν σκεφτόταν έτσι όλος ο κόσμος, αυτή τη στιγμή θα έσκαβες σε λατομεία? Προτιμώ να είμαι ρομαντικός και οραματιστής, από το να είμαι μηδενιστής.
gtroza Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 απορία όσοι δεν έχουν "φυσική" και "πνευματική" ρώμη δεν μπορούν να συμμετέχουν σε "ειδικές ολυμπιάδες" ; λείπει το "την" καί το "σου" για να μη γίνει παρεξήγηση! .
tolis_01 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Εσύ Τηλέμαχε μπορείς να διανοηθείς ότι αν σκεφτόταν έτσι όλος ο κόσμος, αυτή τη στιγμή θα έσκαβες σε λατομεία? Το λες επειδή όλα, από την κατάργηση της έννοιας του σκλάβου, μέχρι το 8ωρο, κερδίθηκαν τρώγωντας βρώμικο και κάνοντας καμάκι σε μια πλατεία;
john2gr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 οκ ας πούμε ότι δεν είστε εγκεφαλικά νεκροί.εχω μια ιδέα αύριο 9 το πρωί ΚΑΝΕΙΣ δεν πάει δουλεια,σχολείο,σχολή και ολοι μαζευόματσε στις πλατείες και όσο βγάλει.άντε να τελειώνουμε...το ξέρω ότι είναι τρελό.το ξέρω ότι με το δίκιο τους θα μου πούνε πολλοί μα θα μας απολύσουν αλλά αν πραγματικά νομίζετε ότι το να πηγαίνετε μια βόλτα κάθε βράδυ και κυριακή σαν οικογένεια θα σας βγάλει κάπου με τις ευχές μου. Μα ΕΤΣΙ πρέπει να γίνει. Να στο πω αλλιώς. Να μην πάνε οι εργάτες της ΔΕΗ στην δουλειά, να μην έχουμε ρεύμα ρε άνθρωπε. Να τους πονέσει αυτούς που είναι μέσα στην Βουλή χωρίς να ασκήσεις βία. Ξέρεις τι παρατράκ θα πάθουν αν δεν έχουν τηλέφωνο και ρεύμα για μια βδομάδα; ΧΑ! Το θέμα όμως δεν είναι αυτό. Γιατί ΟΚ, κανονίζουν και κάνουν την απεργεία. Ο καραγκιόζης και παρτάκιας Έλληνας που είναι στις 'μεγάλες θέσεις' των παραπάνω οργανισμών θα πάρει νέους εργάτες. Στην περίπτωση που δεν υπάρχουν Έλληνες, θα πάρει αλοδαπούς (και ειλικρινά δεν το βλέπω να μην πάνε οι Έλληνες για να δουλέψουν μιας και θα είναι τεράστια ευκαιρία για να μεγαλώσουν τις οικογενειές τους). Άρα; Και θα χάσεις την δουλειά σου και θα έχεις κάνει μια τρύπα στο νερό εξαιτίας της όλης γκαβομάρας που μας δέρνει. Όπως είπα, πιστεύω ότι είτε θα γίνει ένα ντου και θα τα κάνουν λίμπα, είτε θα πάνε στα σπίτια τους απογοητευμένοι. Για να καταλάβεις όμως πόσο μ@λάκας είναι ο Έλληνας: Παπακωνσταντίνου (πριν από ένα χρόνο): Αν χρειαστεί να πάρουμε νέα μέτρα, θα σημαίνει ότι τα προηγούμενα απέτυχαν κι εγώ θα παραιτηθώ. Παπακωνσταντίνου (του σήμερα): Ωραία. Και να παραιτηθώ εγώ; Ε και τι έγινε; Να κρατήσεις τον λόγο σου ρε ντολμά. Ακόμα και ο λόγος μας πλέον δεν έχει αξία. Ναι, τόσο ξεπέσαμε. Ότι και να λέτε λοιπόν περί επανάστασης τα ακούω βερεσέ. Μα μπροστά στα μούτρα μας μας κοροϊδεύουν κι αυτοί συνεχίζουν να λένε τις π@παριές τους κι εμείς να κάνουμε τι; Ρε μπείτε στην Βουλή και λιντσάρετε τους όλους. Το λιντσάρισμα δεν είναι 'βία'. Να ξεφτιλιστούν εντελώς όλα τα λαμόγια (είτε είναι πράσινα, είτε μπλε, είτε κόκκινα, είτε γαλάζια. ΟΛΑ). Και κάτι τελευταίο. Η επίθεση κατά της Βουλής είναι τάχα μου λένε επίθεση κατά της Δημοκρατίας. Η προδοσία της πατρίδας προς οικονομικό συμφέρον όμως του εκάστοτε λαμόγιου είναι χειρότερη κι αυτό γιατί, ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ έρχεται πρώτα η πατρίδα. Το να έχεις στο Σύνταγμά σου νόμο ότι οι βουλευτές δεν θα δικάζονται είναι πέρα για πέρα ΑΝΤΙ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ. Αν είναι να σωθούμε από τα λαμόγια, ας καεί. Κι όταν οι αστυνομικοί θα κληθούν να κάνουν (τάχα μου) το καθήκον τους, ας σκεφτούν τι και ποιους πάνε να προστατεύσουν (πέρα από την θέση τους ώστε να μην τους απολύσουν... πάμε δηλαδή πάλι στο πρώτο πράγμα που είπα) κι ας πράξουν σαν Έλληνες με αυτό που θεωρούν σωστό κι όχι αυτό που πρέπει να κάνουν για τον μισθό τους. Κι αν ο επόμενος που βγει υπεύθυνος από όλη αυτή την φάση τα κάνει πάλι σκατά, να καεί και εκείνος. Όταν δεν σέβεσαι την Δημοκρατία και την εκμεταλλεύεσαι, τρως του κόσμου τα λεφτά και μετά μπλέχνεις και άλλους έτσι ελεεινά όσο εκείνοι, αξίζει να πεθάνεις με τον χειρότερο τρόπο, να πας στην Κόλαση και να σε μαστιγώνουν όλοι οι Έλληνες καθημερινώς!
vocals_ Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Προτιμώ να είμαι ρομαντικός και οραματιστής, από το να είμαι μηδενιστής. Ναι οκ, κα 'γω είμαι οπτιμιστής λόγω θέλησης αλλά και πεσιμιστής λόγω νοημοσύνης. Άποψή μου είναι ότι σίγουρα ΔΕ πρόκειται να γίνει κάτι με τον συγκεκριμένο τρόπο. Δε ξέρω αν είναι η αρχή για κάτι μεγαλύτερο, σπουδαιότερο μπλα μπλα, θα δείξει, πάντως έτσι δε μπαίζει να βγει τίποτα. Σε φάση δηλαδή να πέφτει τηλεφώνημα "-Έλα ρε πού θα πάμε απόψε; -Πάμε Σύνταγμα για χαβαλέ." Για να έχουμε κάποιο αποτέλεσμα, πρέπει η οργή του λαού(όταν και αν συσσωρευτεί) να αγγίξει την εξουσία. Υ.Γ. Και ναι έχω πάει και εγώ αρκετές φορές, μη βιαστείτε δηλαδή να με κατατάξετε στους "καναπετζήδες". edit: Και να σας πω την αλήθεια, λύση δεν βλέπω. Οι 2 βασικές απόψεις που ακούω είναι οι εξής: 1ον)Να αλλάξει η κυβέρνηση(χοχ, δε πιστεύω ότι με οποιοδήποτε κόμμα τουλάχιστον αυτή η στιγμή θα λυθούν αρκετά προβλήματα) 2ον)"Επανάσταση", ή "κάτι λιγότερο από επανάσταση", ή τέλος πάντων "ό,τι μπορεί να κάνει ο λαός για να αλλάξει η τωρινή κατάσταση", που.. μεταξύ μας, με μπερδεύει αρκετά η έννοια του λαού. Ο λαός συμπεριλαμβάνει πολύ πράμα μέσα του, είναι μια αόριστη μάζα που αν καταφέρει και βρει κοινό στόχο για τα προβλήματα του και τον επιτύχει, ύστερα μάλλον θα ξαναχειροτερέψει η κατάσταση. Και αυτό, γιατί αν καταφέρουμε και βελτιωθούμε σα χώρα, ο λαός που πάντα είναι υπεύθυνος για την κατάσταση του θα πρέπει να είναι σε εγρήγορση για να αντιδράσει στην κάθε λαλακία που θα πάει να κάνει η εξουσία την τότε δεδομένη στιγμή, κι όχι να περιμένει να φτάσουμε στον πάτο για να το θυμηθεί. Και σοβαρά, έχετε δει να το κάνουμε αυτό μέχρι στιγμής;
klainmaingr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Θα σου πω. Αυτός που σου χτυπάει την πόρτα, τον ρωτάς "ποιός είσαι και τι θέλεις;" και σου απαντάει "ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ;". Έχουν παρατεθεί random αιτήματα και αποφάσεις απο τις "συνελεύσεις" τους. Απλά αποφεύγεις να τα δείς. Όταν κάποιος είναι καλοπροαίρετος, δίνει προτάσεις και οι άλλοι είτε ρίχνουν γιούχα, είτε λένε τι γαμάτος ο φρίνταμπας, άγαλμα. Το "χ" σύνταγμα είναι μια αρχή για να πάς εγώ, εσύ, αυτοί και να δούμε τι μπορεί να γίνει. Κάτι έχετε μπερδέψει και για κάποιο λόγο έχετε απαιτήσεις. Απο ποιόν; Απο αυτόν που αντίστοιχα ψάχνει τη λύση; Εσύ ντάξει τα βρίσκεις όλα καλά ώστε να μην βάζεις κάν τον εαυτό σου διαδικασία (ηλίθιας) σκέψης; Και αν τον έχεις βάλει γιατί δεν μοιράζεσαι τα αποτελέσματα αυτής; Έξυπνος άνθρωπος είσαι όλο και κάτι καλό θα έχεις να προσφέρεις. Εσείς μπορείτε να διανοηθείτε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι με τέτοιες ανώδυνες και κινήσεις όσο μαζικές κι αν είναι; Εμείς δεν έχουμε να προτείνουμε κάτι. ΟΚ. Αυτοί που δηλώνουν οτι κάνουν επανάσταση, με ποιόν τρόπο ακριβώς την κάνουν; Το να μην έχεις να προτείνεις κάτι δεν είναι ΟΚ. Απλα δεν είναι ΟΚ. Οτιδήποτε απο κάπου πρέπει να ξεκινήσει. Δε νομίζω να περίμενες απο day 1 να βγούνε δρεπάνια και πυρσοί ουτε να "καεί το μπουρδέλο η βουλή" (αν και συμβολικά θα το χαιρόμουν πάρα πολύ). Ίσως να μη σε αφορά λόγω ηλικίας ή λόγω σταρχιδισμού. Και γω σταρχιδιστής μέγιστος είμαι. Αλλα τα πράγματα έχουν ξεφύγει πολύ παραπάνω απο όσο θα περίμενε κανείς. Και γω δεν μπορώ αντικειμενικά να πώ οτι "πρέπει να γίνει αυτό". Αλλα το ψάχνω. Και πόσο μάλλον δεν λέω και σε άλλους να μην την ψάχνουν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Οι περισσότεροι που διαβάζω εδώ ξέρω οτι είναι σε μια ηλικία που δεν τους νοιάζει τπτ και η αντίδραση είναι χαρακτηριστικό τους. Πολύ πιθανόν να μην τους αφορά και τίποτα απο τα παρακάτω όπως δεν θα ένοιαζε και μένα μια 5ετια πίσω γιατί ο φόρος στο αέριο/πετρέλαιο ή το αφορολόγητο ας πούμε μου ήταν αδιάφορες έννοιες. http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1986961 Όταν όμως τα σκατά θα έρθουν μπροστά σας θα βρίζετε τους ένα κλικ μεγαλύτερους όπως μπινελικώνω και γω τους γονείς μου για τα σκατά που δημιουργήσανε/επιτρέψανε να γίνουν και για το οτι προσπάθησαν να με βάλουν και μένα μέσα σ'αυτά. Δείτε λίγο πιο μπροστά απο τη μύτη σας. Friendly advice.
viper2005 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 heres an idea πεταμε τους 300 πολιτικους και βαζουμε 300 managers
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2011 Το να μην έχεις να προτείνεις κάτι δεν είναι ΟΚ. Απλα δεν είναι ΟΚ. Οτιδήποτε απο κάπου πρέπει να ξεκινήσει. Δε νομίζω να περίμενες απο day 1 να βγούνε δρεπάνια και πυρσοί ουτε να "καεί το μπουρδέλο η βουλή" (αν και συμβολικά θα το χαιρόμουν πάρα πολύ). Ίσως να μη σε αφορά λόγω ηλικίας ή λόγω σταρχιδισμού. Και γω σταρχιδιστής μέγιστος είμαι. Αλλα τα πράγματα έχουν ξεφύγει πολύ παραπάνω απο όσο θα περίμενε κανείς. Και γω δεν μπορώ αντικειμενικά να πώ οτι "πρέπει να γίνει αυτό". Αλλα το ψάχνω. Και πόσο μάλλον δεν λέω και σε άλλους να μην την ψάχνουν με τον οποιοδήποτε τρόπο. Συμφωνώ ότι απο κάπου πρέπει να ξεκινήσουμε, άλλα όταν βλέπω τον Ερωδιό να συγκρίνει τους σκλάβους στα λατομεία και την κατάκτηση της ελευθερίας τους, με τους αγανακτισμένους του φραπέ, έ εντάξει κάπου υπάρχει μια ασυννενοησία. Μικρή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.