scullyist Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Βαριέμαι να ψάχνω 107 σελίδες αλλά κάπου από τη μέση και μετά (βοήθησα τώρα), δεν πόσταρε κάποιος βίντεο στο YT με τηλ. συνέντευξη Έλληνα στας Ισπανίας που έλεγε και καλά ότι το μούφα σλόγκαν δεν ήταν τελικά μούφα, απλά το φωνάξανε Έλληνες σε στυλ, προσοχή γιατί αν μας ξυπνήσουν κι εμάς θα γίνει χαμός (this is Sparta, μάνα μου) κι άλλα τέτοια εύμορφα? ..Η' το ονειρεύτηκα? eta: Ξεβαρέθηκα κ Εύρηκα http://www.youtube.com/watch?v=ujKXhAYuLa0&feature=player_embedded
freedubus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά βλέπω μαζεμένους τόσους εγκεφαλικά νεκρούς ανθρώπους. Ειλικρινά πιστεύω οτι αν εξαφανίζονταν οι "αγανακτισμένοι" η χώρα θα πήγαινε μπροστά.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά βλέπω τόσους εγκεφαλικά νεκρούς ανθρώπους μαζεμένους. Ειλικρινά πιστεύω οτι αν εξαφανίζονταν οι "αγανακτισμένοι" η χώρα θα πήγαινε μπροστά. Δυστυχώς, δε ξυπνήσαν ακόμα, αλλά τουλάχιστον σηκωθήκαν από τον καναπέ τους, κι αυτό είναι ένα πρώτο βήμα ριζοσπαστικοποίησης... ...ΝΟΤ. Υ.Γ: Aπ' ότι έμαθα μέχρι και ο Μάκης δήλωσε τη στήριξή του στην "επανάσταση"!
Costinio Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά βλέπω μαζεμένους τόσους εγκεφαλικά νεκρούς ανθρώπους. Ειλικρινά πιστεύω οτι αν εξαφανίζονταν οι "αγανακτισμένοι" η χώρα θα πήγαινε μπροστά. Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από την κριτική του καναπέ;
gatokoritso Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Πρώτη φορά βλέπω μαζεμένους τόσους εγκεφαλικά νεκρούς ανθρώπους. Ειλικρινά πιστεύω οτι αν εξαφανίζονταν οι "αγανακτισμένοι" η χώρα θα πήγαινε μπροστά. μη μιλας ετσι για τους αγανακτισμένους!ειναι εξυπνοι με ορθα πολιτικοποιημένa αιτήματα που ποτε δεν θα κατσεις να σκεφτεις και με την ελευθερια του λαου στο μυαλο.
Alexaig Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μάλιστα , οπότε οι κοματοποιημένοι είναι πρόβατα , οι "αγανακτισμένοι" που είναι εναντίων τους είναι πρόβατα, οι μόνοι "εξυπνοι" τελικά είναι αυτοί που δεν ασχολούντε και απλά κρίνουν τους υπόλοιπους. Τουλάχιστον οι πρώτοι , κάτι κέρδισαν, οι δεύτεροι παίρνουν θέση, έστω και όχι πολύ συγκεκριμένη. Οι 3οι τι κάνουν? (Ρητορική ερώτηση)
Toufas Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από την κριτική του καναπέ; 1000 φορες καναπες, παρα ανουσια πραγματα για το θεαθηναι. Εχω ξαναπει, αυριο να ειχαμε εκλογες τα ιδια θα ειχαμε παλι. Αυριο να λεγανε σε ολους αυτους οτι θα μπουν στο δημοσιο θα αφηνανε την δουλεια τους για να μπουν. Αυριο να μπορουσαν να μην δωσουν ενσημα, φπα, να κλεψουν στο ζυγι,να παρουν φακελακι, να δωσουν φακελακι, να κανουν κανα ρουσφετι, θα το κανανε. Το να λες δεν θες κατι, ενω θα εκανες ξανα το ιδιο, δεν δειχνει οτι θες να αλλαξει κατι.
freedubus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο από την κριτική του καναπέ; Προσωπικά, 12 μέρες τώρα που κρατάει το πανηγύρι περνάω καθημερινά από το Σύνταγμα όπου κάθομαι και παρατηρώ τουλάχιστον για κανένα μισάωρο. Οκ; Και τόσα χρόνια δεν θυμάμαι να έχω φύγει από τους δρόμους, ούτε να έχω πάψει να ασχολούμαι, oπότε ο κώλος μου δεν έχει δεί και πολύ καναπέ, να είσαι σίγουρος γι αυτό. Το θέμα είναι οτι μάθανε να μιλάνε για καναπέδες αυτοί που αποφάσισαν να σηκωθούν από τον δικό τους μόνο όταν τους κόψαν τους μισθούς. Αλλά δυστυχώς σόβαρες έννοιες όπως "δρόμοι", "αγώνες" και τα ρέστα θέλουν σκληρά κωλαράκια και όχι καναπεδοθρεμμένα. Και για να σφίξουν τα κωλαράκια, θέλει δουλειά πολλή. Οργανωμένη και μεθοδική, όχι αρτζιμπούρτζι χαχανίσματα.
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 εγω θα ημουν ευχαριστημενος αν εβλεπα εστω και εναν απο τους προδοτες να ετρωγε ξυλο απο κοσμο. (ξυλο επιπεδου να μεινει αναπηροος απο τη μυτη και κατω)
KilliK Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Όσο πιό πολλές αναλύσεις βλέπω για τους ανένταχτους sorry αγανακτισμένους ήθελα να πω,τόσο πιό πολύ καταλαβαίνω ότι αν δεν κελαηδίσουν τα αηδόνια,προκοπή δεν πρόκειται να γίνει. ωπα δικος μας ειναι αυτος. μπα δεν θα κελαηδησουν,δεν βλεπεις πως τα λαμογια της βουλης τους ταιζουν καλα και τους εχουν στα ωπα-ωπα ενω τον υπολοιπο λαο τον εχουν τσακισει. τυχαιο; δεν νομιζω. κατι αλλο.αληθευει οτι τα μαγαζια στην Αθηνα εχουν υποστει οικονομικη καταστροφη λογω του κινηματος των αγανακτισμενων; στην αρχη εβλεπα στις ειδησεις τους μαγαζατορες να δηλωνουν οτι οικονομικα το κινημα τους ωφελησε,διοτι ο κοσμος που κατεβαινει ψωνιζει κτλ. τωρα διαβαζω ομως πως εξαιτιας της συνεχομενης συγκεντρωσης στο συνταγμα,πολυ κοσμος που δεν ανηκει στους αγανακτισμενους δεν κατεβαινει κατω αθηνα με αποτελεσμα τα μαγαζια να μην εχουν την δουλεια που ειχαν. αληθευει αυτο η ειναι προπαγανδα;
Erwdios Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Μάλιστα , οπότε οι κοματοποιημένοι είναι πρόβατα , οι "αγανακτισμένοι" που είναι εναντίων τους είναι πρόβατα, οι μόνοι "εξυπνοι" τελικά είναι αυτοί που δεν ασχολούντε και απλά κρίνουν τους υπόλοιπους. Τουλάχιστον οι πρώτοι , κάτι κέρδισαν, οι δεύτεροι παίρνουν θέση, έστω και όχι πολύ συγκεκριμένη. Οι 3οι τι κάνουν? (Ρητορική ερώτηση) Έξυπνοι είναι οι κριτές του καναπέ. Που να κατεβαίνεις τώρα κάτω και τι να ζητάς. Αν έχεις internet και δουλεύει το insomnia, κάνεις την επανάσταση σου
freedubus Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Ερωδιέ, 12 μέρες και 108 σελίδες τώρα γράφεις τα ίδια και τα ίδια. Πραγματικά πιστεύεις οτι αυτό το επιχείρημα περί "καναπέ" είναι σοβαρό; Από την πρώτη μέρα έχει μαλλιάσει η γλώσσα ορισμένων να ζητούν από τους "αγανακτισμένους" ταυτότητα: "ποιοί είστε;" , "τι ζητάτε;" , "ποιά είναι τα αιτήματά σας;" και διάφορα άλλα τέτοια συγκεκριμένα ερωτήματα. Δεν είναι επίθεση αυτό το αίτημα (άσχετα με τον τρόπο που διατυπώνεται), είναι λογική αντίδραση σκεπτόμενου όντος. Δεν μιλάω για εμένα που τα γράφω άκομψα, δεν έχω την απαραίτητη ψυχραιμία ούτε ιδιαίτερη επιτήδευση στο γραπτό λόγο. Στον φουκαρά το Snoob π.χ. όμως και σε μερικούς άλλους που τα γράφουν μια χαρά από την αρχή του τόπικ και έχουν ματώσει τα δάχτυλά τους, έκατσε να απαντήσει κανείς σκεπτόμενα και υπεύθυνα; Παρά αμολάτε συνέχεια την ίδια καραμέλα, "είστε κριτές του καναπέ" και άλλα τέτοια σπαστικά. ΜΑΛΑΚΙΕΣ παιδιών του νηπιαγωγείου. Λες και είστε σε θέση να ξέρετε τον άλλον αν είναι καναπεδόβιος ή αν ξημεροβραδιάζεται στο Σύνταγμα και απλά αντί να βελάζει μαζί με τα άλλα αρνιά προβληματίζεται λίγο παραπάνω. Δηλαδή το μυαλό ούτε εδώ μπορεί να στροφάρει; Τη λέτε σε οποιονδήποτε αναρωτιέται "τι είναι αυτό το φρούτο, αυτό το "κίνημα" ρε παιδιά τελοσπάντων;" αποκαλώντας τον "καναπέ". Η μαζί μας ή εναντίον μας, διάλογος βασισμένος σε στοιχειώδη σκέψη δεν μπορεί να υπάρξει; Όταν ξεκινάς κάτι, οτιδήποτε, οφείλεις να κάνεις το αυτονόητο: να συστηθείς, να παρουσιαστείς, να ταυτοποιηθείς. Όσο δεν το κάνεις κανείς δεν σε ξέρει, κανείς δεν πρόκειται να σε πάρει στα σοβαρά. Και όσο συνεχίζεις να μην το κάνεις τόσο μεγαλώνει η δυσπιστία. Και όταν αρχίζεις να επιτίθεσαι και να ειρωνεύεσαι αυτούς που σε ρωτούν "ποιός είσαι;" τότε γελοιοποιείσαι. Μάντεψε ποιό είναι το επόμενο στάδιο.
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Έξυπνοι είναι οι κριτές του καναπέ. Που να κατεβαίνεις τώρα κάτω και τι να ζητάς. Αν έχεις internet και δουλεύει το insomnia, κάνεις την επανάσταση σου Ποιά είναι τα αιτήματα σας δε μας έχετε πεί εδώ και τόσες μέρες βέβαια, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τους αστούς που σκέφτηκαν αυτή τη μαλακία. Πώς κατάντησαν έτσι οι έλληνες. Ας μας εκτελέσει κάποιος επιτέλους.
Lucifer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2011 Όσο πιό πολλές αναλύσεις βλέπω για τους ανένταχτους sorry αγανακτισμένους ήθελα να πω,τόσο πιό πολύ καταλαβαίνω ότι αν δεν κελαηδίσουν τα αηδόνια,προκοπή δεν πρόκειται να γίνει. Αυτό με τα κελαηδόνια τι ακριβώς σημαίνει; Μου φέρνει στο μυαλό Γαργανουράκη, αλλά δε νομίζω εσύ να εννοείς κάτι συναφές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.