Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έστω ότι μεθαύριο οι αγανακτισμένοι ρίχνουν τη κυβέρνηση και επιστρέφουν όλοι ικανοποιημένοι σπίτια τους. Γίνονται εκλογές και ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ σχηματίζουν οικουμενική κυβέρνηση λόγω μη εξασφάλισης αυτοδυναμίας; Τι θα καταφέρουν; Γιατί κάτι καλύτερο να πετύχουν απο αυτό αποκλείεται. Προσωπικά είμαι σίγουρος ότι αν αύριο γίνονταν εκλογές, ΠΑΣΟΚ η ΝΔ θα εξασφάλιζαν έστω αι οριακή αυτοδυναμία.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μια χαρα τα λεει, αν εξαιρεσουμε οτι προκαλει λιγο με το απολυτο υφος του. Διαφωνω λιγο στο θεμα κομματος, μιας και κατα το παρελθον αλλα και πιο προσφατα σε διαφορες λαικες εξεγερσεις δεν χρειαστηκε καποιο κομμα για να προχωρησει η εξεγερση.

Περι εκφυλισμου/χαβαλε/απολιτικων/απογοητευμενων κλπ κλπ, ο κοσμος το χει τουμπανο και μεις κρυφο καμαρι, μια χαρα τα λεει ο παπους.

σημερα θα εχουμε και τους αγανακτισμενους γαυρους.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Δημοσ.

tαχει μπλεξει λιγο ο παππους.

η πολιτικη ΔΕΝ ταυτιζεται με την κομματικοποιηση.

το κινημα των εξεγεργεμενων εχει πολιτικο χαρακτηρα και δρασης,ανεξαρτητως αν εχει κομματικη ταυτοτητα η οχι.

Δημοσ.

το κινημα των εξεγεργεμενων εχει πολιτικο χαρακτηρα και δρασης,ανεξαρτητως αν εχει κομματικη ταυτοτητα η οχι.

Συμφωνώ... λέει βλακείες ο παπούς.

Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα στην Ελληνική κοινωνία.

Οι άνθρωποι της ηλικίας του δεν μπορούν να διαχωρίσουν την πολιτική από τις κομματικές αντιπαραθέσεις. Γιατί αυτοί έτσι μεγάλωσαν, σε εποχές εμφυλίων, ψυχρού πολέμου και αντιπαράθεσης αριστεράς-δεξιάς.

Δημοσ.

Κι όμως σιγά σιγά με το που δίνεται σιγά σιγά πολιτικός χαρακτήρας αρχίζουν και οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των αγανακτισμένων και σιγά σιγά θα αρχίσει η διάσπαση ακόμα δεν ξεκίνησαν. Ήδη εμφανίστηκαν τα πρώτα αιτήματα. Ήδη εμφανίστηκαν τα πρώτα σημάδια πόλωσης (υπέρ/κατά των μεταναστών) κτλ...Για να κρατήσει το κίνημα απαιτείται ιδεολογία. Αλλά μόλις σχηματιστεί η ιδεολογία θα αρχίσουν και τα προβλήματα...για μένα μετράνε μέρες και όλοι θα πάνε σπίτια τους σαν να μη συνέβη τίποτα.

Δημοσ.

Τι έχει; :P

Δημοσ.

Θα πατε σημερα στο Συνταγμα?

τρεχοντας.εχω να φαω βρομικο μια εβδομαδα και εχω παθει στερηση..μιας και θα ειμαι και εκει λέω να διαδηλωσω αλλα δεν παιρνω και ορκο.αναλογα με τη παρεα..

Δημοσ.

τρεχοντας.εχω να φαω βρομικο μια εβδομαδα και εχω παθει στερηση..

ε ναι.σημερα ειναι μερα για ακρωτηρι

Δημοσ.

τρεχοντας.εχω να φαω βρομικο μια εβδομαδα και εχω παθει στερηση..μιας και θα ειμαι και εκει λέω να διαδηλωσω αλλα δεν παιρνω και ορκο.αναλογα με τη παρεα..

Δεν πας για να φας βρωμικο αλλα για να διαδηλωσεις για τα χαμενα δικαιωματα σου :rolleyes:

Δημοσ.

βεβαια,ξεφτιλα επειδη το σχολιασε χιουμοριστικα (να το κανει ο θεος),ενας κρυος τιποτας με fanbase στο tube.

και στο κατω κατω τι σχολιασε; ενα βιντεο με ενα γερο που τα εχει χαμενα.τι ντροπη για μας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...