slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Αν είναι να μπουκάρετε, τελειώνετε. Αυτό το καραγκιοζιλίκι με τα καλαμπόκια, τα λουκάνικα και τα αντίσκοινα είναι απλά τραγικό! Δεν περίμενα να το δω "έτσι". Αλήθεια. Είμαι πολύ απογοητευμένος. =ρ
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Τι αγάλι αγάλι, θα σκάσουν από το πολύ φαγητό ρε 'συ. Δεν θα μπορούν να κουνηθούν, τι επανάσταση να κάνουν; Ρε πάρτε το χαμπάρι, είστε και μορφωμένα παιδιά. Ο έλληνας δεν θα βάλει ποτέ μυαλό. Κλείστε εισιτήριο και πουλέψτε την.
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ρε πάρτε το χαμπάρι, είστε και μορφωμένα παιδιά. Ο έλληνας δεν θα βάλει ποτέ μυαλό. Κλείστε εισιτήριο και πουλέψτε την. Μην χανεις την ελπιδα σου Ειναι και δυσκολα στην ξενιτια, που να τρεχουμε τωρα..
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εσένα δηλαδή η εικόνα στο σύνταγμα σου αρέσει; Έτσι όπως το είδες, πώς σου φάνηκε ρε παιδι μου;
Critter Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 slygeo, μπορεις να μας περιγράψεις πως περίμενες τα πράγματα? Εγω απλα να σου αναφέρω οτι μιλάμε για μία εμβρυική κατάσταση ενός, για την ώρα, ανομοιογενούς πολιτικά κινήματος.
eu@ Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 εγω το ζω καθημερινα αυτο κ πραγματικα γινεται πανικος στο κεντρο!μονο ωραιο δεν ειναι!
-nick- Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δεν ξερω αν το χω ξαναπει , αλλα για μενα η επανασταση ειναι πρωτιστως ατομικη υποθεση. Οι μαζικες επαναστασεις δεν καταφερανε και πολλα, φυγανε κατι λαμογια απο την εξουσια και ηταν θεμα χρονου μεχρι να αναλαβουν καποια αλλα λαμογια.
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 slygeo, μπορεις να μας περιγράψεις πως περίμενες τα πράγματα? Εγω απλα να σου αναφέρω οτι μιλάμε για μία εμβρυική κατάσταση ενός, για την ώρα, ανομοιογενούς πολιτικά κινήματος. Κόσμο να φωνάζει. Απλά και όμορφα. Από κάτω τα ζώα τρωγοπίνουν καλαμπόκια, λουκάνικα, πίτες και από πάνω κάτι άλλα ζώα φωνάζουν βλακώδη συνθήματα και κοπανάνε στα πεζοδρόμια άδεια κουτάκια μπύρας. Όλα αυτά για κανά τέταρτο που έκανα μια περατζάδα με τα πόδια, αν καθόμουν και άλλο θα έλεγα περισσότερα. Αν δεν πέσει ξύλο δεν γίνεται δουλειά νομίζω.
tritonas00 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Από κάτω τα ζώα τρωγοπίνουν καλαμπόκια, λουκάνικα, πίτες και από πάνω κάτι άλλα ζώα φωνάζουν βλακώδη συνθήματα και κοπανάνε στα πεζοδρόμια άδεια κουτάκια μπύρας. Όλα αυτά για κανά τέταρτο που έκανα μια περατζάδα με τα πόδια, αν καθόμουν και άλλο θα έλεγα περισσότερα. Αν δεν πέσει ξύλο δεν γίνεται δουλειά νομίζω. Περιμενες σοβαροτητα?
Alexaig Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Γιατί δεν ευννοείται ο εργάτης όταν τρώει ο ΔΥ στην ταβέρνα? Σαφέστατα και ευννοείται, διότι ο εργάτης (π.χ οικοδόμος) όταν πάει ο ταβερνιάρης να ανακαινήσει το μαγαζι του με τα λεφτά που του άφησαν οι πελάτες του (μεταξύ αυτών και οι ΔΥ), θα έχει δουλειά. Όταν όμως η ταβέρνα παραμένει άδεια, τοτε και ο εργάτης δεν θα έχει δουλεια. ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ είναι συστημικά στην οικονομία. Ένας αντίλογος θα μπορούσε να είναι ως εξής (τυχαίο, ίσως και παράδειγμα που δεν έχει καμιά βάση με την πραγματικότητα, όπως βέβαια και τα πιο πολλά που λέγονται εδώ μέσα για το συγκεκριμένο θέμα): Η ταβέρνα έχει πελάτες και ΔΥ και ΙΥ σε αναλογία 30% και 70% αντίστοιχα, καθώς οι ΔΥ είναι λιγότεροι απο τους ΙΥ. Από τον ΔΥ έχει αυξημένα έσοδα κατά 50% απο τον ΔΥ λόγω της καλύτερης οικονομικής του κατάστασης, οπότε θα έχει συνολικά αυξημένα τα έσοδα κατά 15% (0.5 * 0,3). Τα 15% λοιπόν θα πάνε σε έμμεσουν ή άμεσους φόρους για να πληρωθούν οι ΔΥ, οπότε κερδος κανέναν.
bluesattack Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Εσένα δηλαδή η εικόνα στο σύνταγμα σου αρέσει; Έτσι όπως το είδες, πώς σου φάνηκε ρε παιδι μου; Θελω να ελπιζω οτι θα υποστηριχθουν τα αιτηματα που υπαρχουν η θα υπαρξουν στην συνεχεια δυναμικα, και θα ηθελα το ολο πραγμα να ξεφευγει σιγα σιγα απο το 'ακομματιστο' (κρατωντας απο την πλευρα του το κινημα την ειρηνικη του μορφη , εννοειται )
slygeo87 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Περιμενες σοβαροτητα? Ρε γαμώτο λέω οκ, εντάξει να διαδηλώσουμε, να φωνάξουμε, να πάμε. Να πάρουμε και ένα καφέ σε πλαστικό και μετά να πάμε και σε ένα κοντινό σουβλατζίδικο να φάμε και 2 ΚΑΛΑΜΑΚΙΑ. ΑΛΛΑ, αυτό το πράγμα δεν περίμενα με τίποτα να το αντικρίσω. Ένας άλλος τύπος ήταν σε ένα φορτηγάκι, στη θέση του οδηγού, έτρωγε το γύρο του και ξέρω 'γω, τι; ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΕΚΕΙ; Εγώ τουλάχιστον πήγα και μέχρι τη βουλή να ακούσω. Ένας αλλοδαπός πούλαγε ελληνικές σημαίες και ένας άλλος αλλοδαπός έκανε βόλτα το καροτσάκι του με τις σφυρίχτρες. Και ένα άλλο άκυρο.."Η ΚΡΗΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΕ". Εντάξει οκ παραληρώ. =ρ
john2gr Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Ο έλληνας δεν θα βάλει ποτέ μυαλό. Κλείστε εισιτήριο και πουλέψτε την. This. Όσο κλαίγεστε στο Σύνταγμα, τα καινούργια μέτρα θα περνάνε μια χαρά μέχρι να γίνουν δύο πράγματα: α) Να αγανακτήσουν και τα κάνουν όλα λίμπα. β) Να απογοητευτούν και να φύγουν για τα σπίτια τους όλοι. *******Edit: Η όλη φάση με την Ελλάδα θυμίζει μια Πολυκατοικία. Όλοι οι ένοικοι ψηφίζουν κάποιον διαχειριστή (στην περίπτωσή μας το ΠΑΣΟΚ). Ξαφνικά ο διαχειριστής λέει: <<Θα πληρώνετε παραπάνω επειδή υπάρχει αυτό το πρόβλημα και θα λυθεί>>. Οι ένοικοι πληρώνουν παραπάνω. Υπό κανονικές προϋποθέσεις, ένας σωστός διαχειριστής θα έκανε μια συνεύλεση με ΟΛΟΥΣ τους ενοίκους για να συζητήσουν τα διάφορα προβλήματα. Στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν μιλάμε για συνέλευση στην Βουλή γιατί κάτι παραπάνω από το 50% είναι μέλη της Κυβέρνησης οπότε δεν έχει και νόημα μια τέτοια συνέλευση για να παρθούν νέα μέτρα. Είναι σαν να είμαστε σε ένα site 60% PC-άδες και 40% κονσολάδες και να κάνουμε συνέλευση για αν υπάρχει περισσότερη PC ύλη. Σαφώς και θα βγει υπέρ μια τέτοια απόφαση... κι ας μην αντιπροσωπεύει το κοινό του site μας. Δηλαδή μιλάμε για απίστευτο epic fail. Μετά από έναν χρόνο ο ίδιος διαχειριστής λέει: <<Θα πληρώσετε παραπάνω γιατί δεν γίνεται διαφορετικά. Φταίει η ΔΕΗ (ο ξένος παράγοντας)>>. Ε λοιπόν, σε μια τέτοια περίπτωση οι ένοικοι θα του έσπαγαν το κεφάλι. Σιγά μην έλεγε ο διαχειριστής <<Αυτό είναι πραξικόπημα κατά της Δημοκρατίας αφού εσείς με ψηφίσατε>>. Και σιγά να μην το ανέχονταν οι ένοικοι. Οι περισσότεροι θα έφευγαν για να βρουν κάποια άλλη, φθηνότερη πολυκατοικία. Απλά τα πράγματα λοιπόν, όσο κι αν θέλουν μερικοί να τα περιπλέξουν για να μείνουν οι μ@λάκες οι ένοικοι και να πληρώνουν παραπάνω.
hal9001 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2011 This. Όσο κλαίγεστε στο Σύνταγμα, τα καινούργια μέτρα θα περνάνε μια χαρά μέχρι να γίνουν δύο πράγματα: α) Να αγανακτήσουν και τα κάνουν όλα λίμπα. β) Να απογοητευτούν και να φύγουν για τα σπίτια τους όλοι. Υπό κανονικές προϋποθέσεις, ένας σωστός διαχειριστής θα έκανε μια συνεύλεση με ΟΛΟΥΣ τους ενοίκους για να συζητήσουν τα διάφορα προβλήματα. Στην περίπτωση της Ελλάδας, δεν μιλάμε για συνέλευση στην Βουλή γιατί κάτι παραπάνω από το 50% είναι μέλη της Κυβέρνησης οπότε δεν έχει και νόημα μια τέτοια συνέλευση για να παρθούν νέα μέτρα. Είναι σαν να είμαστε σε ένα site 60% PC-άδες και 40% κονσολάδες και να κάνουμε συνέλευση για αν υπάρχει περισσότερη PC ύλη. Σαφώς και θα βγει υπέρ μια τέτοια απόφαση... κι ας μην αντιπροσωπεύει το κοινό του site μας. Δηλαδή μιλάμε για απίστευτο epic fail. αυτό να το πείς στους "έξυπνους" που πίστευαν οτι με την αποχή θα "τρόμαζαν" το σύστημα. μια χαρά στην παγίδα του έπεσαν και του έδωσαν αυτοδυναμία μιας και τα κοματόσκυλα ψήφισαν μια χαρά ενώ ο απλός λαός βαριόταν να κουνηθεί να ψηφίσει (το δικάιωμα ελεύθερης ψήφου το ξεφτίλησαν οι καναπεδάτοι).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.