slygeo87 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τελικά έχει βγει κάτι θετικό από όλο αυτό; Έχουμε κανά νέο; Καμιά πηγή;
μαφαλντα Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Είναι γελοίο να γράφεται το "εσείς κάθεστε στο σπίτι σας και δεν προτείνετε τίποτα". Είναι εξίσου γελοίο με το "εσείς που πάτε στις πλατείες πίνετε καφέ". Όσο για το ερώτημα του ερώδιου, γιατί δεν προτείνετε κάτι εσείς που δεν έρχεστε στις πλατείες, έχω να αντιπαραθέσω το γιατί δεν προτείνετε εσείς που πάτε στις πλατείες... Κι η δύναμη του διαλόγου και του λόγου απογειώνεται πια. Η βλακεία αράζει και σε καναπέδες και σε πλατείες, για την ακρίβεια άραζε επι δεκαετίες σε καναπέδες και πρόσφατα εισήχθηκε και στις πλατείες. Και όταν λέω βλακεία, εννοώ τον τρόπο σκέψης "του βολευόμαστε" της πλειοψηφίας. Δεν ξέρω τι συζητείται στις πλατείες, αλλά ξέρω ότι ούτε το δεύτερο ερώτημα λεφτέρη έχει θέση. Για την ακρίβεια το ερώτημα έχει θέσει, οι παρευρισκόμενοι δε νομίζω ότι μπορούν να το ηήσουν και αν το συζητήσουν, φοβάμαι τον τρόπο υλοποίησης που θα προτείνουν. Σε 7 ημέρες χτίζεται ο κόσμος και έχεις και ρεπό, αλλά η νοοτροπία του κρατικοδίαιτου δεν αλλάζει. ΥΓ όποιος γράψει, εγώ δεν έκανα τίποτα κακό ούτε κρατικοδίαιτος είμαι, οι πολιτικοί φταίνε, ας σκεφτούν τι προσπαθούν να κάνουν στις πλατείες και ποιος όντως φταίει. Ποιός φταίει;
35apontos Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 «νικημένο μου ξεφτέρι δεν αλλάζουν οι καιροί, με φωτιά και με μαχαίρι πάντα ο κόσμος προχωρεί»
tolis_01 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τελικά έχει βγει κάτι θετικό από όλο αυτό; Έχουμε κανά νέο; Καμιά πηγή; Aυξήθηκαν οι πωλήσεις των hotdog Κατά τα άλλα, παρακολουθόντας το "official" page της εκδήλωσης στο fb δεν βλέπω να έχει προκείψει έστω και ένα κοινά αποδεκτό αίτημα.
slygeo87 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 ...και οι ντελιβαράδες τι θα γίνουν ρε, κλέφτες; Παίρνω αμέσως τηλέφωνο να παραγγείλω και θα αφήσω και φιλοδώρημα. ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ. =ρ
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Είναι γελοίο να γράφεται το "εσείς κάθεστε στο σπίτι σας και δεν προτείνετε τίποτα". Είναι εξίσου γελοίο με το "εσείς που πάτε στις πλατείες πίνετε καφέ". Όσο για το ερώτημα του ερώδιου, γιατί δεν προτείνετε κάτι εσείς που δεν έρχεστε στις πλατείες, έχω να αντιπαραθέσω το γιατί δεν προτείνετε εσείς που πάτε στις πλατείες... Κι η δύναμη του διαλόγου και του λόγου απογειώνεται πια. Η βλακεία αράζει και σε καναπέδες και σε πλατείες, για την ακρίβεια άραζε επι δεκαετίες σε καναπέδες και πρόσφατα εισήχθηκε και στις πλατείες. Και όταν λέω βλακεία, εννοώ τον τρόπο σκέψης "του βολευόμαστε" της πλειοψηφίας. Δεν ξέρω τι συζητείται στις πλατείες, αλλά ξέρω ότι ούτε το δεύτερο ερώτημα λεφτέρη έχει θέση. Για την ακρίβεια το ερώτημα έχει θέσει, οι παρευρισκόμενοι δε νομίζω ότι μπορούν να το ηήσουν και αν το συζητήσουν, φοβάμαι τον τρόπο υλοποίησης που θα προτείνουν. Σε 7 ημέρες χτίζεται ο κόσμος και έχεις και ρεπό, αλλά η νοοτροπία του κρατικοδίαιτου δεν αλλάζει. ΥΓ όποιος γράψει, εγώ δεν έκανα τίποτα κακό ούτε κρατικοδίαιτος είμαι, οι πολιτικοί φταίνε, ας σκεφτούν τι προσπαθούν να κάνουν στις πλατείες και ποιος όντως φταίει. Είναι σα να κατεβαίνουμε βάζελοι και γαύροι στο Σύνταγμα και να ζητάμε καλύτερο πρωτάθλημα. Να στεκόμαστε δίπλα, δίπλα και να βάζουμε το κοινό μας αίτημα πάνω από το ατομικό. Το αν τελικά καλύτερο πρωτάθλημα σημαίνει η διαιτησία υπέρ του ΠΑΟ ή του Ολυμπιακού, απαντώντας εμμέσως και στο σκεπτικό του Snoob, δεν το ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν κάνω κάτι μπορεί να αλλάξει και κάτι, αν δεν κάνω τίποτα, δεν θα αλλάξει τίποτα. Και μόνο με την παρουσία μου στην πλατεία, δηλώνω την αντίθεση μου στην πολιτική τους. Και όχι, η βλακεία του καναπέ ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερη από τη βλακεία της πλατείας. Αν όλοι οι βλάκες κατέβαιναν στην πλατεία, το κράτος θα έμενε ακυβέρνητο. Δεν κατεβαίνουν συνεπώς οι βλάκες στην πλατεία. Κατεβαίνουν οι τολμηροί, οι ονειροπόλοι, οι ρομαντικοί. Οι πραγματιστές και οι ρεαλιστές, ας αράξουν στον καναπέ τους, κανένα πρόβλημα. Αλλά μην ασχολείστε και με κάτι που δεν πιστεύετε και δεν καταλαβαίνετε. Καλό στον εαυτό σας θα κάνετε. Ούτε κρατικοδίαιτος είμαι, ούτε φταίω, γιατί σε ένα κράτος που προσπαθούσε πάντα να με ξεζουμίσει, παρέμενα όσο πιο νομοταγής μπορούσα και δεν το μετάνιωσα στιγμή, γιατί μπορώ να βγαίνω τώρα και να λέω, "ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ", αντιθέτως τα πληρώνω ΚΑΙ εγώ.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Γαμωτο θα θελα ενα στατιστικο στοιχειο, τυπου "απο οσους και οσες κατεβηκαν στις διαδηλωσεις των Αγανακτισμενων, τοσοι φυστικωσαν/τοσες φυστικωθηκαν, τοσοι βγηκαν την επομενη μερα για καφε με νεο "αγανακτισμενο" γκομενακι στη Γλυφαδα κλπ". Επισης θα θελα να μαθω σε τι ποσοστο, απο οσους συμετεχουν στην διαδηλωση, συζηταν τα προβληματα της πορειας, τις πολιτικες τους αποψεις κλπ κλπ στο τελος της βραδιας που επιστρεφουν σπιτι τους, η αν τελικα συζηταν για το μινι-καυτο σορτς της απεναντι στην πορεια, για το μπουτι της πισω και για τις γελοιες ανταυγειες του δεξια τους που το επαιζε τζοβενο στις τυπισες αυτες.
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Τρόικα - κυβέρνηση: «Κλείδωσαν» οι αλλαγές στα εργασιακά "Κλείδωσαν" τελικά την Τρίτη, μετά από σκληρές διαβουλεύσεις, οι αλλαγές στα εργασιακά κατά τη συνάντηση των συναρμόδιων υπουργών Οικονομικών και Εργασίας με την τρόικα. Το υπουργείο Εργασίας θα φέρει ρύθμιση σύμφωνα με την οποία οι νέοι 18 έως 25 ετών θα αμείβονται 20% χαμηλότερα από την ισχύουσα συλλογική σύμβαση εργασίας. Επίσης, η διευθέτηση του χρόνου εργασίας με διευθυντικό δικαίωμα θα αυξηθεί στους 6 μήνες και η διάρκεια των συμβάσεων ορισμένου χρόνου από 2 στα 3 χρόνια. http://www.skai.gr/news/finance/article/170993/troika-kleidosan-oi-allages-sta-ergasiaka-/ Αράξτε στον καναπέ, δεν τρέχει μία
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Είναι σα να κατεβαίνουμε βάζελοι και γαύροι στο Σύνταγμα και να ζητάμε καλύτερο πρωτάθλημα. Να στεκόμαστε δίπλα, δίπλα και να βάζουμε το κοινό μας αίτημα πάνω από το ατομικό. Αυτό το ρημάδι το "κοινό αίτημα" ρωτάω εδώ και μια εβδομάδα ποιο είναι, και απάντηση δεν πέρνω. Το αν τελικά καλύτερο πρωτάθλημα σημαίνει η διαιτησία υπέρ του ΠΑΟ ή του Ολυμπιακού, απαντώντας εμμέσως και στο σκεπτικό του Snoob, δεν το ξέρω. Σκέψου πόσο έξυπνος και ικανοποιημένος θα αισθάνεσαι αν ληφθεί απόφαση να ξεκινάει ο ΠΑΟ με +5 βαθμούς κάθε πρωτάθλημα. Αυτό που ξέρω είναι ότι αν κάνω κάτι μπορεί να αλλάξει και κάτι, αν δεν κάνω τίποτα, δεν θα αλλάξει τίποτα. Και μόνο με την παρουσία μου στην πλατεία, δηλώνω την αντίθεση μου στην πολιτική τους. Θαυμάσια. Το ερώτημα, βέβαια, ακόμη αναπάντητο, είναι "σε ποια από όλες τις πολιτικές". Και γιατί. Και όχι, η βλακεία του καναπέ ήταν πάντα πολύ μεγαλύτερη από τη βλακεία της πλατείας. Αν όλοι οι βλάκες κατέβαιναν στην πλατεία, το κράτος θα έμενε ακυβέρνητο. Δεν κατεβαίνουν συνεπώς οι βλάκες στην πλατεία. Κατεβαίνουν οι τολμηροί, οι ονειροπόλοι, οι ρομαντικοί. Αν δε σεβόμουν το δικαίωμα του καθενός να διαμαρτύρεται, θα μπορούσα εύκολα να πω ότι μεγαλύτερη βλακεία είναι να κατεβαίνεις και να φωνάζεις, χωρίς να ξέρεις τι ζητάς, παρά να ρωτάς, πριν κατέβεις, τι είναι αυτό που πάμε να διεκδικήσουμε. Επειδή σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να διαμαρτύρεται, όμως, περιορίζομαι να επισημάνω ότι η λογική του Επιμηθέα, την οποία δυστυχώς επιδεικνύουν και οι αγανακτισμένοι, είναι βασικό στοιχείο της νοοτροπίας που μας οδήγησε εδώ. Οι πραγματιστές και οι ρεαλιστές, ας αράξουν στον καναπέ τους, κανένα πρόβλημα. Αλλά μην ασχολείστε και με κάτι που δεν πιστεύετε και δεν καταλαβαίνετε. Καλό στον εαυτό σας θα κάνετε. Προσπαθώ να καταλάβω από πότε, το να μην τρέχεις πίσω από έναν αστικό μύθο και να ρωτάς τι πάμε να διεκδικήσουμε συνιστά "άραγμα". Δεν πειράζει, κατανοητός ο εκνευρισμός. Κι εγώ αν στεκόμουν σε ένα μέρος χωρίς να ξέρω τι κάνω, θα εκνευριζόμουν.
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Προσπαθώ να καταλάβω από πότε, το να μην τρέχεις πίσω από έναν αστικό μύθο και να ρωτάς τι πάμε να διεκδικήσουμε συνιστά "άραγμα". Δεν πειράζει, κατανοητός ο εκνευρισμός. Κι εγώ αν στεκόμουν σε ένα μέρος χωρίς να ξέρω τι κάνω, θα εκνευριζόμουν. Το ίδιο πράγμα ακριβώς κάνουμε. Εσύ κάθεσαι σπίτι σου και δεν ξέρεις τι να κάνεις, εγώ πηγαίνω στην πλατεία και ψάχνω να βρω τι θα κάνω. Κανένας εκνευρισμός απολύτως. Τα υπόλοιπα σε λίγο.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω τι να κάνω; Αντιδρώ, απλά δεν το κάνω με τρόπο που να δίνει τροφή στα κανάλια. Κι αν δεν απαγορευόταν οι πολιτικές συζητήσεις, θα το ανέλυα περισσότερο. Πραγματικά, είναι ενδεικτικό της επικρατούσας σύγχυσης ο χαρακτηρισμός όσων δεν τρέχουν μπουλούκι στις πλατείες με όρους όπως "αραχτός" ή "αδιάφορος" ή "καναπεδάτος".
bluesattack Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Πραγματικά, είναι ενδεικτικό της επικρατούσας σύγχυσης ο χαρακτηρισμός όσων δεν τρέχουν μπουλούκι στις πλατείες με όρους όπως "αραχτός" ή "αδιάφορος" ή "καναπεδάτος". Υγιης αντιδραση (αμυνα) απεναντι σε οσους αρχιζουν τα ' πηγαινετε για καφε, φορατε ντιζαινατες μαρκες ρουχων , παιζετε με τα λειζερ, οι σουβλακερι εκαναν χρυσα λεφτα ' και τα σχετικα ... Κανεις δεν ειπε οτι ειναι απαραιτητα ο μονος η πιο σωστος τροπος αντιδρασης.Αλλα αν μη τι αλλο αποτελει τετοιον..
Dreamcatcher Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Snoob έχεις πει στο περίπου αν θυμάμαι καλά οτι πολλοί δεν έχουν καταλάβει πόσο χειρότερη μπορεί να γίνει η κατάσταση από αυτή που ήμαστε τώρα, και με βάση αυτό αναρωτιέσαι τι ακριβώς ζητάνε οι αγανακτισμένοι και πως αν τους εξηγήσει κάποιος ποσο χειρότερα μπορεί να γίνουν τα πράγματα οι μισοί ίσως δεν ξανακατεβουν... Μεταξύ των δυο ρεαλιστικών λύσεων, δηλαδή συνέχιση πολιτικής "μνημονίου" και χρεωοκοπιας/διαγραφης χρέους με επιστροφή στην δραχμή πιστεύεις ότι το δεύτερο είναι τόσο τραγικό σε σχέση με το που μας οδηγει το πρωτο; Πρόσεξε, οχι με το που είμαστε τώρα, αλλά με το που μας οδηγεί...
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αυτό το ρημάδι το "κοινό αίτημα" ρωτάω εδώ και μια εβδομάδα ποιο είναι, και απάντηση δεν πέρνω. Ένα καλύτερο πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Σκέψου πόσο έξυπνος και ικανοποιημένος θα αισθάνεσαι αν ληφθεί απόφαση να ξεκινάει ο ΠΑΟ με +5 βαθμούς κάθε πρωτάθλημα. Σκέψου πόσο έξυπνος και ικανοποιημένος θα νιώσω αν αυτό το ψηφίσουμε και οι γαύροι. Θαυμάσια. Το ερώτημα, βέβαια, ακόμη αναπάντητο, είναι "σε ποια από όλες τις πολιτικές". Και γιατί. Η πολιτική που ασκείται είναι εννιαία και αφορά όλα τα κόμματα. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Το γιατί δεν θα κάτσω να το αναλύσω εδώ, αλλά κάνε μία ερώτηση στον εαυτό σου: Σε καλύπτει η χώρα σου? Ζεις μια αξιοπρεπή ζωή, έχεις αρωγό της καθημερινής σου διαβίωσης το κράτος? Ο γείτονας σου? Ο άδερφος σου? Ο πατέρας σου? Αν ναι, χαίρομαι για σένα. Εμένα δεν με καλύπτει. Αν δε σεβόμουν το δικαίωμα του καθενός να διαμαρτύρεται, θα μπορούσα εύκολα να πω ότι μεγαλύτερη βλακεία είναι να κατεβαίνεις και να φωνάζεις, χωρίς να ξέρεις τι ζητάς, παρά να ρωτάς, πριν κατέβεις, τι είναι αυτό που πάμε να διεκδικήσουμε. Επειδή σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να διαμαρτύρεται, όμως, περιορίζομαι να επισημάνω ότι η λογική του Επιμηθέα, την οποία δυστυχώς επιδεικνύουν και οι αγανακτισμένοι, είναι βασικό στοιχείο της νοοτροπίας που μας οδήγησε εδώ. Όσοι κατέβαιναν τόσο καιρό, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι κομματόσκυλα, ήθελαν απλά να ανέβει η παράταξη τους στην εξουσία για να φάνε από τα δανεικά. Συνεπώς δεν μας οδήγησε μία ακοματικ διαδήλωση σε αυτό το σημείο, αλλά οι στημένες πορείες από τους συνδικαλισταράδες. Προσπαθώ να καταλάβω από πότε, το να μην τρέχεις πίσω από έναν αστικό μύθο και να ρωτάς τι πάμε να διεκδικήσουμε συνιστά "άραγμα". Δεν πειράζει, κατανοητός ο εκνευρισμός. Κι εγώ αν στεκόμουν σε ένα μέρος χωρίς να ξέρω τι κάνω, θα εκνευριζόμουν. Ο μεγαλύτερος αστικός μύθος των ημερών μας είναι το "Μαζί τα φάγαμε" και βλέπω αρκετό κοσμάκη να σέρνεται πίσω του. Πριν ένα χρόνο σύρθηκε και πίσω από το "Λεφτά υπάρχουν". Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο ένας αστικός μύθος σύμφωνα με εσένα, που δείχνει μέχρι στιγμής να έχει φιλειρηνικές προθέσεις δεν αξίζει την προσοχή μου. Ποιος σου είπε ότι δεν ξέρω τι να κάνω; Αντιδρώ, απλά δεν το κάνω με τρόπο που να δίνει τροφή στα κανάλια. Κι αν δεν απαγορευόταν οι πολιτικές συζητήσεις, θα το ανέλυα περισσότερο. Πραγματικά, είναι ενδεικτικό της επικρατούσας σύγχυσης ο χαρακτηρισμός όσων δεν τρέχουν μπουλούκι στις πλατείες με όρους όπως "αραχτός" ή "αδιάφορος" ή "καναπεδάτος". Υγιης αντιδραση (αμυνα) απεναντι σε οσους αρχιζουν τα ' πηγαινετε για καφε, φορατε ντιζαινατες μαρκες ρουχων , παιζετε με τα λειζερ, οι σουβλακερι εκαναν χρυσα λεφτα ' και τα σχετικα ... Κανεις δεν ειπε οτι ειναι απαραιτητα ο μονος η πιο σωστος τροπος αντιδρασης.Αλλα αν μη τι αλλο αποτελει τετοιον.. Με κάλυψε πλήρως. Από πότε, το να κατεβαίνω σε μία διαδήλωση με κάνει γκομενοκυνηγό, σουβλακόβιο, μπυρότσαρκα, fashion victim κλπ. Θα περίμενα να αντιδράσεις παρομοίως σε αντίστοιχους άκυρους χαρακτηρισμούς, ασχέτως με το τι πιστεύεις και τι πρεσβεύεις, απλά και μόνο για να με πείσεις για τη νηφαλιότητα σου. Η σύγχυση λοιπόν είναι μεγαλύτερη στο στρατόπεδο του καναπέ, παρά της πλατείας. Δεν γνωρίζω αν αμείβεσαι από την ενασχόληση σου με το insomnia, αλλά αν ο κόσμος δεν έμπαινε στο insomnia να ανταλλάξει απόψεις, όπως ακριβώς κάνει στο forum του Συντάγματος, θα ήσουν άνεργος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Super Moderators Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ένα καλύτερο πρωτάθλημα στο συγκεκριμένο παράδειγμα. Ωραία. Ας πούμε ότι αυτό το γενικόλο και παντελώς αόριστο αίτημα ισχύει στο παράδειγμα που δίνεις. Στη δική σας περίπτωση, ποιο είναι αυτό το αίτημα; Ρωτάω και απάντηση δεν παίρνω. Σκέψου πόσο έξυπνος και ικανοποιημένος θα νιώσω αν αυτό το ψηφίσουμε και οι γαύροι. Και οι πιθανότητες να συμβεί αυτό στον πραγματικό κόσμο είναι; Α, ναι, σωστά: μηδέν. Σκέψου λοιπόν, πόσες πιθανότητες υπάρχουν να διεκδικήσουν από κοινού οπαδοί του Ολυμπιακού και του ΠΑΟ το ίδιο πράγμα, σε κοινή πορεία, και θα έχεις μία εικόνα του πόσες πιθανότητες υπάρχουν να συμβιβαστούν οι απόψεις όσων κατεβαίνουν χωρίς να υπάρχει κανένα σημείο αναφοράς στις πλατείες. Η πολιτική που ασκείται είναι εννιαία και αφορά όλα τα κόμματα. Όλοι έχουν τις ευθύνες τους, άλλος λιγότερο, άλλος περισσότερο. Το γιατί δεν θα κάτσω να το αναλύσω εδώ, αλλά κάνε μία ερώτηση στον εαυτό σου: Σε καλύπτει η χώρα σου? Ζεις μια αξιοπρεπή ζωή, έχεις αρωγό της καθημερινής σου διαβίωσης το κράτος? Ο γείτονας σου? Ο άδερφος σου? Ο πατέρας σου?Αν ναι, χαίρομαι για σένα. Εμένα δεν με καλύπτει. Ανάθεμα κι αν κατάλαβα τι σχέση έχει αυτό το λογίδριο με τα συγκεκριμένα ερωτήματα και προβληματισμούς που θέτω. Όσοι κατέβαιναν τόσο καιρό, εκ των οποίων οι περισσότεροι είναι κομματόσκυλα, ήθελαν απλά να ανέβει η παράταξη τους στην εξουσία για να φάνε από τα δανεικά. Συνεπώς δεν μας οδήγησε μία ακοματικ διαδήλωση σε αυτό το σημείο, αλλά οι στημένες πορείες από τους συνδικαλισταράδες. Και η απάντηση στις "στημένες πορείες" είναι οι πορείες-αχταρμάς; Ο μεγαλύτερος αστικός μύθος των ημερών μας είναι το "Μαζί τα φάγαμε" και βλέπω αρκετό κοσμάκη να σέρνεται πίσω του. Πριν ένα χρόνο σύρθηκε και πίσω από το "Λεφτά υπάρχουν". Δεν βλέπω το λόγο για τον οποίο ένας αστικός μύθος σύμφωνα με εσένα, που δείχνει μέχρι στιγμής να έχει φιλειρηνικές προθέσεις δεν αξίζει την προσοχή μου. Δεν μπορώ να σου απαντήσω για τη ρήση του Πάγκαλου. Γεγονός είναι ότι οι Ισπανοί ουδέποτε μας κάλεσαν να ξυπνήσουμε (σκασιλάρα τους). Από εκεί και πέρα, πουθενά δεν είπα ότι δεν αξίζει της προσοχής σου. Αμφισβητώ τι μπορεί να πετύχει. Με κάλυψε πλήρως. Από πότε, το να κατεβαίνω σε μία διαδήλωση με κάνει γκομενοκυνηγό, σουβλακόβιο, μπυρότσαρκα, fashion victim κλπ. Θα περίμενα να αντιδράσεις παρομοίως σε αντίστοιχους άκυρους χαρακτηρισμούς, ασχέτως με το τι πιστεύεις και τι πρεσβεύεις, απλά και μόνο για να με πείσεις για τη νηφαλιότητα σου. Η σύγχυση λοιπόν είναι μεγαλύτερη στο στρατόπεδο του καναπέ, παρά της πλατείας. Συγγνώμη, δε συνηθίζω να κάνω το συνήγορο κανενός, τον εαυτό μου εκπροσωπώ εδώ και κανέναν άλλο (αν και ήδη έχω δημοσιεύσει μήνυμα όπου διαφωνώ με τους χαρακτηρισμούς που απευθύνονται στους συγκεντρωμένους. Αυτό όμως, προϋποθέτει να διαβάζεις τι γράφω. Τώρα, τίνος η σύγχυση είναι μεγαλύτερη, είναι υποκειμενικό θέμα. Δε με ενδιαφέρει να συμμετάσχω σε κανένα διαγωνισμό τσουβαλιάσματος. Περιμένω να δω αν κάποια στιγμή διατυπωθούν αιτήματα, και τότε θα ασχοληθώ ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.