Τοξοβολος_UK Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Λονδινο χθες με εντονη την Ελληνικη συμμετοχη οπως βλεπετε http://www.youtube.com/watch?v=7HRWO_70eQg&feature=related
bluesattack Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Eχουμε ουσιαστικα μια εκρηξη αγανακτισης σε ολη την Ευρωπη και εδω ακομα ασχολουνται μερικοι με τα πως, γιατι ,αν και μηπως.Παραβλεποντας την δυναμικη που εχει ολο αυτο το πραγμα.Αλλα και παλι , οπως πολλες φορες εχει αναφερθει...εχουμε να χασουμε τιποτα ?
giorgos147 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αυτή τη στιγμή στο Zougla.gr μιλάει ένας κύριος, ο οποίος, αν και τα λέει όλα σωστά, είπε δύο που δυστυχώς με πήραν τα γέλια! <<...σας γράφω στα [κενό] παπούτσια μου ρε!>> <<...σεβασμος στην Ελληνιδα μάνα ρε. Οι 300 μάνες δεν έχουν; Τραβεστί σας έκανε;>>
KilliK Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 <<...σεβασμος στην Ελληνιδα μάνα ρε. Οι 300 μάνες δεν έχουν; Τραβεστί σας έκανε;>> respect.η μανα ειναι οτι πολυτιμοτερο στον κοσμο.
Ntinaras Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 <<...σεβασμος στην Ελληνιδα μάνα ρε. Οι 300 μάνες δεν έχουν; Τραβεστί σας έκανε;>> respect.η μανα ειναι οτι πολυτιμοτερο στον κοσμο. μετα το internet
FarCry Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 "δεν φοβαμαι τιποτα, δεν ελπιζω τιποτα, ειμαι ελευθερος" τοτε γιατι εισαι αγανακτισμενος? fail
bluesattack Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=321071&cid=4 Να και μια απαντηση για το αν ειναι ασκοπο η οχι...
nicoc89 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=321071&cid=4 Να και μια απαντηση για το αν ειναι ασκοπο η οχι... θεούλης.
john2gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Και πάνω που κατέβηκα χθες στην συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης, βγαίνουν κάτι άκυροι να μιλήσουν και να πουν τάχα μου απόψεις. Και ξεκινάνε με τα κλασικά πολιτικά σλόγκαν που έμαθαν από τα κόμματα τους στο ΤΕΙ και στο ΑΕΙ: Σύντροφοι και συντρόφισες. Τι λες ρε ανάπηρε της κακιάς ώρας, δεν είμαστε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ. "Ρε άει γ@μηθείτε" φώναξα και μετά από ένα μισάωρο την έκανα. Ο ένας να μαλώνει με τον Χ που τον έδωσε ότι είναι στο Χ κόμμα, ο άλλος να ανεβαίνει και να ανταπαντά, ο άλλος να ξεκινάει σαν νέος πρόεδρος του super-duper κόμματός του, ο άλλος να λέει ότι είναι Χρυσαυγίτης όποιος αναφερθεί στους αλλοδαπούς (που κολλάει αυτό δεν κατάλαβα αλλά μάλλον ήθελε να κερδίσει νέους αλλοδαπούς ψηφοφόρους εκείνος. Clever little bastard ). Ρε ότι να 'ναι λέμε. Χίλιες φορές να παίζω LA Noire από το να ελπίζει το κάθε τελειωμένο κόμμα ότι θα κερδίσει νέους ψηφοφόρους. Απορώ γ@μώ την καταδίκη μου γιατί δεν τους κατέβασαν κάτω τους πολιτικοποιημένους αφού δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα τάχα μου η συγκέντρωση. Α ρε Ελλάδα, πάντα σκ@τά. Πάντα σκ@τά ρε γμτ!
Luxx Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Όπως βλέπω η βουλή βομβαρδίζετε με τα λέιζερ. http://www.livegoal.tk/channels/flash/et3.html Ναι αλλα οπως ξαναειπα, τετοια ωρα στη βουλη δεν υπαρχει κανενας βουλευτης.. Αληθεια, σε ποιους το κανετε; Απλα να περναει η ωρα; Εντυπωση μου εκανε οτι οι γονεις εδιναν τα λεϊζερ σε μικρα παιδακια. Ακομα και κατω των 10 χρονων και εριχναν με λεϊζερ στη βουλη, μπορει και στους αστυνομικους που ηταν επανω. Αληθεια, οι γιοι αυτοι, τι θα κανουν σε 10 χρονια; Ρητορικη ειναι, μην απαντησετε.
Erwdios Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Ναι αλλα οπως ξαναειπα, τετοια ωρα στη βουλη δεν υπαρχει κανενας βουλευτης.. Αληθεια, σε ποιους το κανετε; Απλα να περναει η ωρα; Εντυπωση μου εκανε οτι οι γονεις εδιναν τα λεϊζερ σε μικρα παιδακια. Ακομα και κατω των 10 χρονων και εριχναν με λεϊζερ στη βουλη, μπορει και στους αστυνομικους που ηταν επανω. Αληθεια, οι γιοι αυτοι, τι θα κανουν σε 10 χρονια; Ρητορικη ειναι, μην απαντησετε. Τι θα κάνουν δηλαδή? Θα ρίχνουν με προβολείς?
orotoi Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δεν κατάλαβα τι εννοείς τη vodafone Όχι, δεν προσπαθώ να βάλω την αγανάκτιση κανενός σε καλούπι. Ο καθένας είναι ελεύθερος να αγανακτεί με ό,τι θέλει. Το μόνο που προσπαθώ είναι να καταλάβω τι ζητάμε, πριν ενώσω τη φωνή μου με τους άλλους. Από το πρωί, γνωστή με έχει πρήξει στα μηνύματα μέσω facebook να "κατέβω πλατεία" (*). Η κυρία αυτή, καθηγήτρια, με οργανική σε νησί του Αιγαίου, δεν έχει πατήσει ούτε μία μέρα εκεί. Κατορθώνει να εξασφαλίζει "αποσπάσεις" στην Αθήνα, στο υπουργείο ή αλλού. Δηλώνει αγανακτισμένη. Κι εγώ αγανακτισμένος είμαι. Εκείνη είναι αγανακτισμένη γιατί το κράτος της κόβει το μισθό. Εγώ είμαι αγανακτισμένος γιατί το κράτος την προσέλαβε και δε τη χρησιμοποίησε ποτέ στη θέση για την οποία την πήρε. Τι σημαίνει αυτό; Ότι είμαστε και οι δύο αγανακτισμένοι, με τους ίδιους ακριβώς ανθρώπους, για τελείως διαφορετικούς λόγους. Εγώ αυτό το θεωρώ κρίσιμο ζήτημα. Ελεύθερος είναι ο καθένας να το θεωρεί ασήμαντο ή, έστω, ήσσονος σημασίας απέναντι στην ανάγκη να "αντιδράσουμε". Πείτε με περίεργο, αλλά ανήκω σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που, προτού αντιδράσουν, προτιμούν να ξέρουν γιατί αντιδράνε. (*) Παρενθετικά, έχει ενδιαφέρον το ότι η φράση που κατέστησε πασίγνωστη στο πανελλήνιο ο χαβαλετζής, αργόσχολος Τζίμης, από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους, το "πάμε πλατεία", γίνεται σύνθημα για να κληθούν σε "αφύπνιση" και "αντίδραση" οι συμπολίτες μας. Είναι αντίστοιχο φαινόμενο με το "Τυχαίο; Δε νομίζω" που κατέληξε πασατέμπος και επωδός κάθε "υποψιασμένου", ενώ προέκυψε μέσα από υποδειγματικά μπουρδολογικές διαφημίσεις. Και γιατί το αφήνεις σε αυτο το επίπεδο και δε το κάνεις λίγο πιο αφαιρετικο? Ποιος έχει οδηγήσει και τους δυο σε αυτή τη κατάσταση (αναιξαρτήτως λόγων 'αγανακτισης')? Μήπως αν δε διεκδικήσετε αυτο που θέλετε ο καθένας με τη ταμπέλα που θέλει να φορέσει, και συνεργαστείτε, φέρει κάποιο αποτέλεσμα με το οποίο θα είστε ευχαριστημένοι και οι δυο. Γιατί δε θα υπάρχει ούτε η αναξιοκρατία κ λαθεμένη διαχείριση πόρων που λες εσύ, ούτε η εκμετάλλευση κάποιου εργαζόμενου. Αυτο γιατι το κανουν ? (ειμαι και χαζος..) Για να ρωτάν οι χαζοί ;-ρ Και πάνω που κατέβηκα χθες στην συγκέντρωση στο Ηράκλειο Κρήτης, βγαίνουν κάτι άκυροι να μιλήσουν και να πουν τάχα μου απόψεις. Και ξεκινάνε με τα κλασικά πολιτικά σλόγκαν που έμαθαν από τα κόμματα τους στο ΤΕΙ και στο ΑΕΙ: Σύντροφοι και συντρόφισες. Τι λες ρε ανάπηρε της κακιάς ώρας, δεν είμαστε στο αμφιθέατρο του ΤΕΙ. "Ρε άει γ@μηθείτε" φώναξα και μετά από ένα μισάωρο την έκανα. Ο ένας να μαλώνει με τον Χ που τον έδωσε ότι είναι στο Χ κόμμα, ο άλλος να ανεβαίνει και να ανταπαντά, ο άλλος να ξεκινάει σαν νέος πρόεδρος του super-duper κόμματός του, ο άλλος να λέει ότι είναι Χρυσαυγίτης όποιος αναφερθεί στους αλλοδαπούς (που κολλάει αυτό δεν κατάλαβα αλλά μάλλον ήθελε να κερδίσει νέους αλλοδαπούς ψηφοφόρους εκείνος. Clever little bastard ). Ρε ότι να 'ναι λέμε. Χίλιες φορές να παίζω LA Noire από το να ελπίζει το κάθε τελειωμένο κόμμα ότι θα κερδίσει νέους ψηφοφόρους. Απορώ γ@μώ την καταδίκη μου γιατί δεν τους κατέβασαν κάτω τους πολιτικοποιημένους αφού δεν έχει πολιτικό χαρακτήρα τάχα μου η συγκέντρωση. Α ρε Ελλάδα, πάντα σκ@τά. Πάντα σκ@τά ρε γμτ! καλά έκανες και τους έκραξες. δε χωράν τέτοια τερτίπια εδώ. Είναι άλλο να έχει κάποιος κάποιο υπόβαθρο και άλλο να γίνει παπαγαλάκι του κόμματος του. Αλλά μη μπλέκεις το πολιτικοποιημένος με το κομματικοποιημένος. Αυτό έχουν καταφέρει. Να νομίζουμε οτι πολιτική είναι 5-6 κόμματα και ένα οικονομικό/πολιτικό σύστημα. Οι περισσότεροι (γιατι μπορεί όντως να υπάρχουν και κάποιοι που ακόμη δεν έχουν συνειδητοποιήσει γιατί κατεβαίνουν), είναι νομίζω πολυ πιο πολιτικοποιημένοι απο άτομα που έχουν μείνει στο κλασσικό ελληνικό πανυγήρι κάθε 4χρόνια και παν να ρίξουν και μια ψήφο μιας και θα πάνε και για να μαζέψουν τις ελιές.. Ναι αλλα οπως ξαναειπα, τετοια ωρα στη βουλη δεν υπαρχει κανενας βουλευτης.. Αληθεια, σε ποιους το κανετε; Απλα να περναει η ωρα; Εντυπωση μου εκανε οτι οι γονεις εδιναν τα λεϊζερ σε μικρα παιδακια. Ακομα και κατω των 10 χρονων και εριχναν με λεϊζερ στη βουλη, μπορει και στους αστυνομικους που ηταν επανω. Αληθεια, οι γιοι αυτοι, τι θα κανουν σε 10 χρονια; Ρητορικη ειναι, μην απαντησετε. Ε όλο και κάποιος μπαινοέβγαινε.. (πλην αστυνομικών ή απλών διοικητικών). Μερικά ρίχνουν και προς τη μεγάλη βρετάνια, προς τις σουιτες και τη ταράτσα οπού παίζουν κάποιο δημοσιογράφοι. Για τα παιδιά.. δίκιο έχεις. Αλλά αυτό λέμε.. θέλει αλλαγή συνείδησης και νοοτροπίας.. Και είναι μια καλή ευκαιρία τώρα..
john2gr Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Αλλά μη μπλέκεις το πολιτικοποιημένος με το κομματικοποιημένος. Κομματόσκυλα εννοούσα και ξέφυγε άλλη λέξη. My bad
gtroza Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 (*) Παρενθετικά, έχει ενδιαφέρον το ότι η φράση που κατέστησε πασίγνωστη στο πανελλήνιο ο χαβαλετζής, αργόσχολος Τζίμης, από τους Δέκα Μικρούς Μήτσους, το "πάμε πλατεία", γίνεται σύνθημα για να κληθούν σε "αφύπνιση" και "αντίδραση" οι συμπολίτες μας. Είναι αντίστοιχο φαινόμενο με το "Τυχαίο; Δε νομίζω" που κατέληξε πασατέμπος και επωδός κάθε "υποψιασμένου", ενώ προέκυψε μέσα από υποδειγματικά μπουρδολογικές διαφημίσεις. συμφωνώ και επαυξάνω αυτή η "πατενταρισμένη" έκφραση θα "πήγαινε γκάντι" καί, στις "πάγιες" και "υπεύθυνες" "πολιτικές" "πρακτικές" τυχαίο; .
insomniaK Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Είναι γελοίο να γράφεται το "εσείς κάθεστε στο σπίτι σας και δεν προτείνετε τίποτα". Είναι εξίσου γελοίο με το "εσείς που πάτε στις πλατείες πίνετε καφέ". Όσο για το ερώτημα του ερώδιου, γιατί δεν προτείνετε κάτι εσείς που δεν έρχεστε στις πλατείες, έχω να αντιπαραθέσω το γιατί δεν προτείνετε εσείς που πάτε στις πλατείες... Κι η δύναμη του διαλόγου και του λόγου απογειώνεται πια. Η βλακεία αράζει και σε καναπέδες και σε πλατείες, για την ακρίβεια άραζε επι δεκαετίες σε καναπέδες και πρόσφατα εισήχθηκε και στις πλατείες. Και όταν λέω βλακεία, εννοώ τον τρόπο σκέψης "του βολευόμαστε" της πλειοψηφίας. Δεν ξέρω τι συζητείται στις πλατείες, αλλά ξέρω ότι ούτε το δεύτερο ερώτημα λεφτέρη έχει θέση. Για την ακρίβεια το ερώτημα έχει θέσει, οι παρευρισκόμενοι δε νομίζω ότι μπορούν να το ηήσουν και αν το συζητήσουν, φοβάμαι τον τρόπο υλοποίησης που θα προτείνουν. Σε 7 ημέρες χτίζεται ο κόσμος και έχεις και ρεπό, αλλά η νοοτροπία του κρατικοδίαιτου δεν αλλάζει. ΥΓ όποιος γράψει, εγώ δεν έκανα τίποτα κακό ούτε κρατικοδίαιτος είμαι, οι πολιτικοί φταίνε, ας σκεφτούν τι προσπαθούν να κάνουν στις πλατείες και ποιος όντως φταίει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.