doutsos13 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 30 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 30 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος "Δεν αδιαφορούμε γιατί δεν συναινούμε" και όποιος σωπαίνει ή απλά είναι γεια σου η τα έχει φάει και αυτός μαζί με τον πάγκαλο..
Heatspreader Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Φοβερό που διαδηλώνουμε χωρίς σημαίες και άνθρωποι διαφορετικών ιδεολογιών. Προσωπικά πρώτη φορά με πιάνει δέος με την πατρίδα μου. Το παρακάτω άρθρο πιστεύω ότι με αντιπροσωπεύει 100%. http://pitsirikos.net/2011/05/%CF%84%CE%BF-%CF%84%CE%AD%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AD%CE%BC%CE%BF%CF%85/ Και ένα Video. Αγανακτισμένοι Στο Σύνταγμα 2011
Lucifer Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Ένα μπράβο στον πιτσιρίκο που ξεπερνά τον εαυτό του και ανακαλύπτει νέα βάθη.
PP1969 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δε βρισκω κανενα νοημα για ολο αυτο. Βαρουσατε με λειζερ στο συνταγμα, λεγατε συνθηματα και ολα τα στορια ηταν κλειστα. Οι βουλευτες ολοι ηταν στα σπιτια τους και αλλοι σε εστιατορια και ετρωγαν στην υγεια μας.. Μονο υπαλληλοι υπαρχουν μεσα στη βουλη τετοια ωρα. Κανεις δεν σας ακουει μαγκες μου. Δηλαδη εσυ θεωρεις αχρηστες τις διαδηλωσεις και προτεινεις να μη γινονται ποτε?
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αφού έκανε κωλοτούμπα το Mega και αφιέρωσε 5 15 ολόκληρα λεπτά στο κεντρικό δελτίο του, μετά από το χθεσινό uber κράξιμο, υπάρχει ελπίδα...
pappous_soulis Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Χαίρομαι για την αισιοδοξία σου αλλά, δυστυχώς, δε τη συμμερίζομαι. Αντίθετα με την άποψη που ακούγεται πολύ τώρα τελευταία, δηλαδή ότι "δεν πάει παρακάτω", είμαι της γνώμης ότι μπορεί ευκολότατα να πάει όχι λίγο, αλλά εφιαλτικά πολύ "παρακάτω". Επομένως, θεωρώ ότι στη χειρότερη τα πράγματα μπορούν να γίνουν απελπιστικά. Μάλιστα, αν κρίνω από ορισμένα πράγματα που έχουν ακουστεί στις συγκεντρώσεις (αλλά και σε συζητήσεις με γνωστούς και φίλους) πολλοί συμπολίτες μας δεν έχουν αντιληφθεί τι σημαίνουν ορισμένες από τις δημοφιλείς προτάσεις που έχουν πέσει στο τραπέζι. Αισιόδοξος δεν είμαι. Τουλάχιστον όχι μέχρι να δω μια στροφή στη νοοτροπία του νεοέλληνα. Γιατί βλέπω άκομα ανθρώπους στον περίγυρο μου που βιώνουν με πολύ χειρότερο τρόπο, απ'ότι εγώ, τις επιπτώσεις της κατάστασης στην οποία έχουμε περιπέσει, οι οποίοι εξακολουθούν να αδιαφορούν. Και συμφωνώ ότι ακόμα δεν έχουμε πιάσει πάτο. Ωστόσο δε πιστεύω πως αυτή η κινητοποίηση μπορεί να έχει αρνητικό αποτέλεσμα. Αυτό απλά.
Dreamcatcher Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 κοιτα να δεις αφιερωμα το Mega.... Ρε τι γινεται στον κοσμο....
thes1os Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μην σας κάνει εντύπωση που το Mega και τα άλλα κανάλια έκαναν και κάνουν εκτενή αναφορά. Δεν φταίει το κράξιμο που φάγανε. Τα ΜΜΕ περίμεναν να δούνε τί χαρακτήρα θα πάρει αυτό το σκηνικό. Σαν είδαν ότι κάθεται στο "πολιτικά αχρωμάτιστο" κατάλαβαν ότι δεν είναι κακό, ισα - ίσα τους συμφέρει. Το πολιτικό κατεστημένο φαίνεται να μαγειρεύει "υπερκομματική" "αχρωμάτιστη" πολιτικά βουλή. Μια συγκυβέρνηση για να περάσει υπο το άλλοθι αυτό (της υπερκομματικής συγκυβέρνησης) τα όποια μέτρα τώρα γεννούν μια αντίδραση. Τα ΜΜΕ και το πολιτικό σύστημα στο Σύνταγμα βλέπουν ψήφους. Όσο η αντίδραση δεν μιλάει για συγκεκριμένα πράγματα, δεν είναι απειλή. Πρέπει να πάρουμε θέση. Καλός καπιταλισμός δεν υπάρχει.
IOSTEFO Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Όπως βλέπω η βουλή βομβαρδίζετε με τα λέιζερ. http://www.livegoal.tk/channels/flash/et3.html
florevil Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Όπως βλέπω η βουλή βομβαρδίζετε με τα λέιζερ. http://www.livegoal.tk/channels/flash/et3.html Αυτο γιατι το κανουν ? (ειμαι και χαζος..)
tritonas00 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Αυτο γιατι το κανουν ? Ειναι δειγμα αγανακτησης.
nicoc89 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Θυμάμαι πιτσιρίκι στόχευα στης γειτόνισσας το σπίτι ένα βραδυ και νόμιζε πως την σημαδεύουν με όπλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.