damian1977 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Aστε ρε...μην τρεχεται στις πλατειες για να ψησεται κανα μουνί.....αφου εχεται msn!!! Υπομονη ομως.Καποι στιγμη θα κλεισει η κανουλα των δανειων.Δεν θα υπαρχει σαλιο ουτε για την βενζινη της λιμουζινας του πρωθυπουργου.Και τοτε θα ξεκινηεσι το πραγματικο πανηγυρι. Υπομονη. Aυτο ειναι αληθεια!!!!!
jason_rethymno Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Στην πλατεία φίλε θα υπάρχουν 30.000 μουνιά.Στο μσν πόσα?
Nikosgiann Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 ενταξει ρε παιδια χαλαρωστε..ο αλλος που κανει ενα απλο βημα πρεπει να τον κραξετε?? εγω πηγα απο τις 6.30 μεχρι τις 11 παρα..κ δεν πηγα να ψησω κανενα "μουνι". πηγα γιατι ενιωθα πως οφειλα να παω.ΞΕΡΩ οτι ετσι δεν κερδιζουμε πρακτικα πραγματα,αλλα απο το να καθεσαι σπιτι,ειναι σιγουρα καλυτερο.ΟΧΙ χειροτερο. αφηστε αυτους που θελουν να κατεβουν,να κατεβουν και μην αποθαρυνετε τον κοσμο.εαν εσεις θελετε πιο χειροπιαστα πραγματα,ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ. απο λογια εχουμε ολοι χορτασει,ειδικα εδω στην Ελλαδα..
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δηλαδή Ερωδιέ, η κυβέρνηση τώρα κατάλαβε οτι υπάρχουν δυσαρεστημένοι πολίτες; Δεν το ήξερε απο πρίν; Καμία σχέση δεν έχει όλο αυτό το "trendοπανηγυράκι" με τις αντίστοιχες πορείες στην Ισπανία. Είχα δεκάδες φίλους στην Αθήνα που μαζεύτηκαν εκεί μόνο και μόνο για να "ψήσουν κανένα μουνί". Καλά έκαναν οι φίλοι σου, μαγκιά τους. Και στην Ισπανία στους 100.000 υπάρχουν και 10.000 που ψάχνουν να γ@μήσουν. Τουλάχιστον κατέβα να βρεις να γ@μήσεις, μην περιμένεις σπίτι σου να σε γ@μήσουν.
skiabox Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 KilliK συμφωνώ σε όλα και είναι και απόλυτα προβλεπόμενες οι εξελίξεις.Σε αυτό που ίσως πέφτουμε όλοι έξω (βάζω και εμένα μέσα) είναι η ταχύτητα με την οποία θα συμβούν αυτές. Ίσως δηλαδή γίνουν πολύ πιο γρήγορα από ότι πιστεύουμε.
gtroza Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 γιά την "πρόωρη εφίδρωση" υπάρχουν αποσμητικά* *edit: για αποφυγή παρεξήγησης .
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εν τω μεταξύ έχετε καταλάβει οι αμφισβητίες της κίνησης ότι την αμφισβητείτε, γιατί έτσι. Δεν έχετε να προτείνετε τπτ το εναλλακτικό. Μου θυμίζετε τα πιτσιρίκια που δεν τρων το φαΐ τους. Γιατί αγόρι μου δεν τρως το φαΐ σου? Γιατί, έτσι...
damian1977 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εν τω μεταξύ έχετε καταλάβει οι αμφισβητίες της κίνησης ότι την αμφισβητείτε, γιατί έτσι. Δεν έχετε να προτείνετε τπτ το εναλλακτικό. Μου θυμίζετε τα πιτσιρίκια που δεν τρων το φαΐ τους. Γιατί αγόρι μου δεν τρως το φαΐ σου? Γιατί, έτσι... Και αυτο ενω αντιλαμβανονται την αναγκη να ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ.......(αλλα δεν το εχουν βρει ακομα,δεν ειναι δουλεια τους να το βρουνε...οποτε η μοναδικη πολιτικη κινηση ειναι να απαξιωνουν οσους διαμαρτυρονται!)
Luxx Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μαγκες, το θεμα ειναι οτι στις επομενες εκλογες παλι τα ιδια θα εχουμε. Οι 100 χιλιαδες που κατεβηκαν σημερα, παλι τα ιδια θα ψηφισουν. Ακομα και το ακυρο/λευκο δεν ειναι λυση! Γιατι και 99% αποχη να εχουμε, παλι το ιδιο μεγαλο ποσοστο θα εχουν τα 2 "μεγαλα" ""κομματα". Και 10 ανθρωποι να ψηφισουν ( που λεει ο λογος! ), παλι τα ιδια ποσοστα θα υπαρχουν. Ψηφιστε εξυπνα.. Ψηφιστε σαν ΛΑΟΣ!
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Μαγκες, το θεμα ειναι οτι στις επομενες εκλογες παλι τα ιδια θα εχουμε. Οι 100 χιλιαδες που κατεβηκαν σημερα, παλι τα ιδια θα ψηφισουν. Ακομα και το ακυρο/λευκο δεν ειναι λυση! Γιατι και 99% αποχη να εχουμε, παλι το ιδιο μεγαλο ποσοστο θα εχουν τα 2 "μεγαλα" ""κομματα". Και 10 ανθρωποι να ψηφισουν ( που λεει ο λογος! ), παλι τα ιδια ποσοστα θα υπαρχουν. Ψηφιστε εξυπνα. Θα μας το κλειδώσουν. Σβήσε την αναφορά στο κόμμα. Αυτό λέγεται μεμψιμοιρία. Σα να έχει ο Λεωνίδας τους 300 και να τους λέει, έρχονται οι Πέρσες, θα μας πηδήξουν, φέρτε βαζελίνη, ατσαλωθείτε και τα σχετικά. Έτσι δουλειά δεν γίνεται... στα σίγουρα. Μου θυμίζει ένα παλιό σποτάκι του ΟΠΑΠ για το Λόττο: Αν παίξεις μπορεί και να κερδίσεις. Αν δεν παίξεις, αποκλείεται να κερδίσεις.
tritonas00 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Έτσι δουλειά δεν γίνεται... στα σίγουρα. Δουλεια , επισης , δεν γινεται με το να παιζουμε με τα laser στο Συνταγμα.
DownUNDERground Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Εν τω μεταξύ έχετε καταλάβει οι αμφισβητίες της κίνησης ότι την αμφισβητείτε, γιατί έτσι. Δεν έχετε να προτείνετε τπτ το εναλλακτικό. Μου θυμίζετε τα πιτσιρίκια που δεν τρων το φαΐ τους. Γιατί αγόρι μου δεν τρως το φαΐ σου? Γιατί, έτσι... Έχουνε να προτείνουν...Κάτι πολύ πρακτικό... Την αυτοκτονία. Λες και δεν ξέρεις ρε Ερωδιέ τι αγαπάει ο Έλληνας περισσότερο από κάθε άλλο: Να έχει άποψη για όλα.Τη σωστή κι όλας.
Erwdios Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δημοσ. 30 Μαΐου 2011 Δουλεια , επισης , δεν γινεται με το να παιζουμε με τα laser στο Συνταγμα. Παίξε σπίτι σου εσύ. Δεν τρέχει μία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.