Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επισης, ξαναλεω, αυριο να ειχαμε εκλογες, τα ιδια σκατα θα ειχαμε για κυβερνηση για αυτο και δεν μπορω τους ρομαντισμους αυτου του στυλ (ειδικα τους μεθεορτιους)

Συμφωνώ, όμως απότι φαίνεται θα κρατήσει χρονια όλο αυτό...

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

- σοβαρά πιστεύει κάποιος ότι μέσω των εκλογών μπορεί να βρεθεί λύση στα προβλήματα του κόσμου;

Reboot...Μάτριξ στάϊλ

και ξανά μανά...

Δημοσ.

Πάντως πριν μέρες που είχα πάει στο πρώτο τέτοιο event στην Πάτρα, τουλάχιστον το 1/3 του κόσμου (μεταξύ των οποίων κι εγώ) είχε έρθει με smartphones αξίας 400€ τουλάχιστον.

Τι έγινε; :rolleyes:

Δημοσ.

Μην γίνεσαι των άκρων. Το «ρακένδυτος και σκελετωμένος» απέχει πάρα πολύ απ' το κινητό των 500€. Και φυσικά, δεν υπήρχαν μόνο ακριβά κινητά. Υπήρχαν και ακριβά ρούχα, παπούτσια, ότι θέλεις.

Δεν πιστεύω ότι κάποιος που έχει εξαθλιωθεί τόσο όσο -υποτίθεται- όσοι συμμετείχαν εκεί να έχει iPhone 4, παπούτσι Prada και τσαντάκι Marc Jacobs.

Δημοσ.

οκ, δεν υποστηρίζω ότι στο πλήθος αυτό δεν υπάρχουν τυπάδες με πανάκριβα Πράντα και ¨Αηφον που πήγαν γιατί τους φάνηκε μοδάτο το σκηνικό...

Αλλά, όποιος έχει άηφον ή ξερωγώ τι, δεν δικαιούται να θυμώσει για το αγγούρι που του βάζουν στον κώλο;

Δημοσ.

οκ, δεν υποστηρίζω ότι στο πλήθος αυτό δεν υπάρχουν τυπάδες με πανάκριβα Πράντα και ¨Αηφον που πήγαν γιατί τους φάνηκε μοδάτο το σκηνικό...

Αλλά, όποιος έχει άηφον ή ξερωγώ τι, δεν δικαιούται να θυμώσει για το αγγούρι που του βάζουν στον κώλο;

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

Eίναι απλό:

Αυτό που συμβαίνει στις πλατείες αυτό το καιρό, λέγεται πιθηκισμός με ολίγη από ψωροεγωϊσμό.

Αν δεν υπήρχε το περιβόητο περιφρονητικό σύνθημα από τους Ισπανούς, όλοι αυτοί θα ήταν εκεί;

Δημοσ.

http://www.youtube.com/watch?v=Yt-GLi6MVJs

Όταν θα έρθει η ώρα , θα βγούμε στους δρόμους και τότε θα τρέχουν να κρυφτούν , τότε δεν θα δείτε κανένα iphone ;)

edit: Και προς αποφυγή παρεξηγήσεων και κραξίματος δεν είμαι κουμμουνιστής ούτε το έβαλα για αυτό τον λόγο. Απλά συμφωνώ με το νόημα του. :mellow:

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι η αρχη εγινε με αυτη την κινηση, ακομα και με το "σπρωξιμο" που πηραμε απο τους ισπανους, οταν εισαι κολλημενος σε μια κατασταση χρειαζεται ενα σπρωξιμο να ξεκολλησεις.

κατσε να ερθει ιουλιος ( http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=69337&catID=14 ) και οταν θα αρχισουν να ξεβολευονται ολο και περισσοτεροι απο αυτους που τωρα κρινουν αρνητικα τα ξαναλεμε.

Δημοσ.

και εγω αυτο περιμενω,ποτε θα τελειωσει το χρημα.δεν ειναι μ..κες οι ξενοι να σου δανειζουν συνεχεια.

που σημαινει οτι οι σταγονες στα κουτελα των δημοσιων εχουν γινει πλεον ρυακι.

οταν γινουν ποταμι με την εναρξη των αποκρατικοποιησεων και απολυσεων,τοτε θα ξεκινησει και το πραγματικο πανηγυρι....

προς το παρον καθομαστε και απολαμβανουμε τα προεορτια.

Δημοσ.

Και πείτε ότι αύριο βρισκόταν τρόπος και ξεχρεώναμε. Ποιος μου λέει εμενα ότι δεν θα ξαναδημιουργηθεί χρέος και δέκα χρονια μετά να μιλάμε για δανεισμούς πάλι...

Δηλαδή ok να πεινάσω δυο χρονια αλλα να ξέρω πως μετά δεν θα ξαναχρειαστεί...

Η γνώμη μου είναι πως ο Έλληνας δεν χρειάζεται λεφτά ,χρειάζεται μυαλά!. :mellow:

Δημοσ.

και εγω αυτο περιμενω,ποτε θα τελειωσει το χρημα.δεν ειναι μ..κες οι ξενοι να σου δανειζουν συνεχεια.

που σημαινει οτι οι σταγονες στα κουτελα των δημοσιων εχουν γινει πλεον ρυακι.

οταν γινουν ποταμι με την εναρξη των αποκρατικοποιησεων και απολυσεων,τοτε θα ξεκινησει και το πραγματικο πανηγυρι....

προς το παρον καθομαστε και απολαμβανουμε τα προεορτια.

Ευτυχώς έχουν αρχίσει να ξυπνάνε οι ξένοι και να καταλαβαίνουν με τις επισκέψεις που κάνουν ότι οι κάτοικοι του τόπου αυτού είναι από άλλον πλανήτη.

Να είστε σίγουροι ακόμα πως η τρόικα πιέζει για τα σωστά μέτρα , άσχετο αν οι δικοί μας επιμένουν να τα κάνουν όλα ανάποδα και αντί να κόψουν τις δαπάνες πάνε πάλι με φόρους να τα πάρουν από όλους, φταίνε δε φταίνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...