Ntinaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να με χτυπήσει κάποιος που διάβαζε για να περάσει σε μια σχολη επειδή του δώσανε ένα κράνος και ένα γκλομπ? δε νομιζω οι ματατζηδες να προερχονται απο πανελληνιες... αλλα κι ετσι να ειναι δε νομιζω να πηγανε ατομα 1.65 50 κιλα.
Erwdios Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εμένα ο πατέρας μου, μου έλεγε πάντα, όπου δεις φαΐ κάτσε, όπου δεις ξύλο φύγε. Τώρα που το φαΐ τελείωσε, μπορεί να κάτσω να φάω και ξύλο. Πάντως εκεί βαράνε γυναικόπαιδα και κάτι μπαρμπάδες. Εδώ δεν παίζει να κάτσει να φάει κανείς τόσο ξύλο και δεν είναι θέμα γυμναστηρίου και αυτοπεποίθησης. Είναι καθαρά θέμα αστυνομίας. Εκεί προφανώς τους φοβούνται τρελά τους μπάτσους ή/και τους σέβονται. Εδώ έχουμε άπειρα παραδείγματα που τους στριμώχνουν στη γωνία και τους κοπανάνε, τους καίνε, τους φτύνουν.
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δε νομιζω οι ματατζηδες να προερχονται απο πανελληνιες... αλλα κι ετσι να ειναι δε νομιζω να πηγανε ατομα 1.65 50 κιλα. Δεν είναι από πανελλήνιες? και από που μπαίνουν? Πάντως ναι το ξέρω ότι είναι γομάρια αρκετοί και τα έγραψα τα παραπάνω μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλα αν δεν αντισταθείς δεν βρίσκεις το δίκιο σου...
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 σιγουρα θα αντιστεκομουνα κι εγω.αλλα εχω την εντυπωση οτι ειναι κατηγοριας ειδικων φρουρων,δεν ειμαι σιγουρος ομως.
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εμένα ο πατέρας μου, μου έλεγε πάντα, όπου δεις φαΐ κάτσε, όπου δεις ξύλο φύγε. Τώρα που το φαΐ τελείωσε, μπορεί να κάτσω να φάω και ξύλο. Πάντως εκεί βαράνε γυναικόπαιδα και κάτι μπαρμπάδες. Εδώ δεν παίζει να κάτσει να φάει κανείς τόσο ξύλο και δεν είναι θέμα γυμναστηρίου και αυτοπεποίθησης. Είναι καθαρά θέμα αστυνομίας. Εκεί προφανώς τους φοβούνται τρελά τους μπάτσους ή/και τους σέβονται. Εδώ έχουμε άπειρα παραδείγματα που τους στριμώχνουν στη γωνία και τους κοπανάνε, τους καίνε, τους φτύνουν. Σωστός! +1
Erwdios Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 δε νομιζω οι ματατζηδες να προερχονται απο πανελληνιες... αλλα κι ετσι να ειναι δε νομιζω να πηγανε ατομα 1.65 50 κιλα. Παλιός μου φίλος έτσι είναι. Απλά με αυτά που φοράς, προφανώς δεν καταλαβαίνεις Χριστό, πρέπει να σου κατεβάσει ο άλλος κολώνα στην πλάτη για να γονατίσεις. Δεν είναι από πανελλήνιες? και από που μπαίνουν? Πάντως ναι το ξέρω ότι είναι γομάρια αρκετοί και τα έγραψα τα παραπάνω μεταξύ σοβαρού και αστείου αλλα αν δεν αντισταθείς δεν βρίσκεις το δίκιο σου... Από πανελλήνιες μπαίνουν.
Ntinaras Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Παλιός μου φίλος έτσι είναι. Απλά με αυτά που φοράς, προφανώς δεν καταλαβαίνεις Χριστό, πρέπει να σου κατεβάσει ο άλλος κολώνα στην πλάτη για να γονατίσεις. αρα θελουμε τεχνικη και οχι δυναμη
pappous_soulis Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως θα το έκανα η θα προσπαθούσα τουλάχιστον , είναι χαζό να κάθεσαι κάτω να σε βαράνε χωρίς να έχεις κάνει κάτι. Χαζό είναι να αντιδράσεις και να τους δώσεις τη δικαιολογία που ψάχνουν για να γίνουν πιο βίαιοι.
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Χαζό είναι να αντιδράσεις και να τους δώσεις τη δικαιολογία που ψάχνουν για να γίνουν πιο βίαιοι. Δες τα βίντεο μια. Τους σαπίσανε κανονικά , δηλαδή τι εννοείς πιο βίαιοι ? να τους σκοτώσουν ?
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Εγω δεν καταλαβαινω το αλλο που πανε ολοι ετσι χωρις να σκεφτονται την χειροτερη ποτε, οπως αυτο που εγινε στο βιντεο, δεν ειναι κατι δυσκολο ουτε ακριβο να πας να αγορασεις προστατευτικα και να τα φορας μεσα απο τα ρουχα για να εισαι καλυμενος σε ακραιες περιπτωσεις σαν και αυτη
JERONIMO888 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 Δημοσ. 29 Μαΐου 2011 απο το βιντεο που ειδα μερικοι δεν θα εχουν και ποδια να προχωρησουν πια ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.