Physics_Rulez Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αγριεύουν τα πράγματα στην ισπανία...Link Καθιστική διαμαρτυρία κάνανε και τους έδερναν; Δεγκατάλαβα. http://www.youtube.com/watch?v=D8rDx1d9e3Q
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καθιστική διαμαρτυρία κάνανε και τους έδερναν; Δεγκατάλαβα. Ναι
Mirlogria Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 @Physics_RuleZ εγώ προτιμώ να έχουν και οι δύο να καταναλώσουν,απλά γιατί εμείς δεν είμαστε πολίτες Β' κατηγορίας (λέμε τώρα)... Τόσα χρόνια ο ιδιωτικός τομέας δούλευε για να παίρνουν κάποιοι επίδομα αγαμίας!Αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ ούτως ή άλλως,έτσι που ριμάξανε τον τόπο...
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί τα ανέχονται αυτά , τους είχαν μαζεμένους κάτω και τους χτυπούσαν , που τόσος κόσμος οι άντρες τουλάχιστον να πέφτανε πάνω στους μπάτσους με μπουνιές και κλοτσιές θα τους έπαιρναν και τα γκλομπς και τα κράνη και θα τους σαπίζανε στην τελική. Ειρηνική πορεία σημαίνει δεν σπάω δεν προκαλώ ζημιες όχι κάθομαι και με βαράνε.
yiannis72 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Καθιστική διαμαρτυρία κάνανε και τους έδερναν; Δεγκατάλαβα. Αν ισχύει αυτό που διάβασα κάπου,είναι προσπάθεια της αστυνομίας να "καθαρίσει" τη συγκεκριμένη πλατεία ώστε να μπορέσουν να πανηγυρίσουν οι φίλοι της Μπάρτσα σε περίπτωση κατακτησης του Τσαμπιονς Λιγκ.Περίπου 100 άτομα αντιστάθηκαν και η συνέχεια είναι αυτή του βίντεο. Το ποδόσφαιρο πάνω απ'όλα βλέπεις.
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αν ισχύει αυτό που διάβασα κάπου,είναι προσπάθεια της αστυνομίας να "καθαρίσει" τη συγκεκριμένη πλατεία ώστε να μπορέσουν να πανηγυρίσουν οι φίλοι της Μπάρτσα σε περίπτωση κατακτησης του Τσαμπιονς Λιγκ.Περίπου 100 άτομα αντιστάθηκαν και η συνέχεια είναι αυτή του βίντεο. Το ποδόσφαιρο πάνω απ'όλα βλέπεις. Αν είναι αλήθεια αυτό (που μου φαίνεται τουλάχιστον αστείο για να είναι αλήθεια) τότε θα έπρεπε να έχουν κάψει κάνα δυο να βάλουν μυαλό και οι μπάτσοι και αυτοί που τους δίνουν τόσο γελοίες εντολές.
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 τόσος κόσμος οι άντρες τουλάχιστον να πέφτανε πάνω στους μπάτσους με μπουνιές και κλοτσιές θα τους έπαιρναν και τα γκλομπς και τα κράνη και θα τους σαπίζανε έκλαναν ίσα με δέκα μάντρες στην τελική.
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως θα το έκανα η θα προσπαθούσα τουλάχιστον , είναι χαζό να κάθεσαι κάτω να σε βαράνε χωρίς να έχεις κάνει κάτι. Βεβαια δεν ξέρω τι παίζει με τους μπάτσους εκεί , πάντως αν γινόταν Ελλάδα άνετα.
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εγώ πάντως θα το έκανα η θα προσπαθούσα τουλάχιστον , είναι χαζό να κάθεσαι κάτω να σε βαράνε χωρίς να έχεις κάνει κάτι. Βεβαια δεν ξέρω τι παίζει με τους μπάτσους εκεί , πάντως αν γινόταν Ελλάδα άνετα. Κάντο. Aντέχεις το ξύλο;
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Κάντο. Aντέχεις το ξύλο; Θα το κάνω αν βρεθώ σε αυτή την θέση , αν φταίω να με κυνηγήσει ο κάθε μπάτσος δεν λέω τίποτα αλλα αν δεν έχω κάνει κάτι και μου την πέσει θα του την πέσω και εγώ. Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι μπορεί να με χτυπήσει κάποιος που διάβαζε για να περάσει σε μια σχολη επειδή του δώσανε ένα κράνος και ένα γκλομπ? -------------- Πέρα από αυτό , αν ήσουν στην θέση τους και ήσουν κάπου χωρίς να κανεις κάτι παράνομο και στην έπεφτε ένας μπάτσος να σε χτυπήσει τι θα έκανες?
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Θα το κάνω αν βρεθώ σε αυτή την θέση , αν φταίω να με κυνηγήσει ο κάθε μπάτσος δεν λέω τίποτα αλλα αν δεν έχω κάνει κάτι και μου την πέσει θα του την πέσω και εγώ. Θα την πέσεις στο ματατζή; Κοίτα, ντάξ, καταλαβαίνω οτι το γυμναστήριο τονώνει την αυτοπεποίθηση κλπ. , αλλά μου φαίνεται τη δική σου την έχει παρατονώσει.
Orgasmic Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 28 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 28 Μαΐου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Επειδη ειλικρινα δεν εχω καταλαβει γιατι διαγραφηκε το μηνυμα μου, το ξαναβαζω μεχρι να μου δοθει μια λογικη εξηγηση... "Για μενα ετσι οπως ειναι αυτη τη στιγμη η αγανακτισμενοι, ειναι αλλη μια τρυπα στο νερο. Ουδεν αποτελεσμα. Μηδεν εις το πηλικον πραγματικα. Κανεις δεν προκειται να ενοχληθει, 10 χρονια να κατσουν εκει. Και να τα σπασουν και να τα ρημαξουν ολα, παλι το ιδιο. Το προσφατο παρελθον το εχει αποδειξει. Μεχρι στιγμης τετοιες κινησεις ειναι τελειως αναποτελεσματικες και το μονο που ακταφερνουν ειναι να τονωσουν τον αγωνιστικο μας εγωισμο... ΠΟλυ μεγαλυτερο αποτελεσμα θα ειχε πιστευω αν μαζευοντουσαν στα σπιτια του Yorgo, του Λαλιωτη, του Παπαντωνιου, του Σουφλιά, του Τσοχατζοπουλου κτλ και αραζαν εκει κανα μηνα. Αποκλεισμος πληρης, να αναγκαστει ο αλλος να βγει εξω με τα σωβρακα να ζητιανεψει λιγο νερο..."
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Θα την πέσεις στο ματατζή; Κοίτα, ντάξ, καταλαβαίνω οτι το γυμναστήριο τονώνει την αυτοπεποίθηση κλπ. , αλλά μου φαίνεται τη δική σου την έχει παρατονώσει. Όχι, καμια σχέση απλά ξέρω κάτι λίγα από ξύλο ενώ αυτοί ξέρουν τα τέτοια μου.(όχι όλοι , η πλειοψηφία) Αν είναι από αυτούς με την αστακοστολη θα του την πέσω με μολότοφ αν είναι από τους άλλους που έχουν μονο γκλόμπ και κράνος άντε και ασπίδα θα του κάνω πέσιμο με ότι βρω , είτε είναι τσιμέντο σπασμένο από το δρόμο είτε κανένα σίδερο κάτι τεσπα.
freedubus Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Όχι, καμια σχέση απλά ξέρω κάτι λίγα από ξύλο ενώ αυτοί ξέρουν τα τέτοια μου.(όχι όλοι , η πλειοψηφία) Αν είναι από αυτούς με την αστακοστολη θα του την πέσω με μολότοφ αν είναι από τους άλλους που έχουν μονο γκλόμπ και κράνος άντε και ασπίδα θα του κάνω πέσιμο με ότι βρω , είτε είναι τσιμέντο σπασμένο από το δρόμο είτε κανένα σίδερο κάτι τεσπα. Έχεις φάει έστω μια γκλομπιά ποτέ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.