Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως έχει γούστο. Αν πας και τα σπάσεις κράζουν. Αν πας ειρηνικά με κιθάρες κτλ λείπουν τα κεφτεδάκια και δεν ξέρεις τι απαιτείς. Είναι αστείο.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Troll=Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του internet με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του...(wikipedia)

@katsikoula,ringing any bells dear; :rolleyes:

+1

οσοι και να ειναι εγω αυτο που τονισα εξαρχης ειναι οτι υπαρχουν ατομα που που περνουν πολλα λεφτα χωρις να τα αξιζουν και αλλοι που δεν περνουν παρολο που τα αξιζουν.

και κατι ακομα ξερετε πολλες επιχειρησεις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ που να ειναι κερδοφορες?

τελος να αναφερω κατι το οποιο παρεληψα πριν. ο γνωστος που ανεφερα πριν, το 2009 επερνε 3000 μισθο. εγω μιλαω για το τωρα οτι περνει 1100

Απ'το γεγονός ότι παραθέτεις extra "στοιχεία" (όπως την κερδοφορία της ΔΕΗ) δείχνει ότι κατάλαβες πως δεν μασουλάμε τόσο σανό όσο νόμιζες και προσπαθείς να το "σώσεις" όπως όπως!

Θα σε παρακαλούσα να βάλεις τελεία,γιατί έχει κι η ανοησία τα όριά της...

Δημοσ.

Troll=Στη γλώσσα του Διαδικτύου, η λέξη τρολ ή τρολλ (troll) περιγράφει κάποιον χρήστη του internet με πονηρά προκλητικές, σκόπιμα ανόητες ή επιτηδευμένα εκτός θέματος θέσεις και απόψεις σε μία online ανοιχτή κοινότητα, όπως ένα φόρουμ συζήτησης, ταχυδρομική λίστα, chat room ή μπλογκ, με πρωταρχική πρόθεση να προκαλέσει και να ερεθίσει άλλους χρήστες[1] ή με κάθε τρόπο να επιφέρει διαταραχή σε μια διαδικτυακή συζήτηση για οποιοδήποτε θέμα και να πετύχει μια αλυσίδα αντιδράσεων από άλλους χρήστες[2]. Η συμπεριφορά αυτή πολλές φορές συνοδεύεται από αμφιλεγόμενη διαμάχη των υπολοίπων περί του σκοπού του...(wikipedia)

@katsikoula,ringing any bells dear; :rolleyes:

οπως ξαναειπα, απλα την αποψη μου ανεφερα. ουτε σκοπιμοτητα εχω (δεν με ταιζει η ΔΕΗ), ουτε το ειπα για να ξεκινησω "πολεμο". δεν ηταν αυτες οι προθεσεις μου. οπως παντα οι προθεσεις μου σε αυτο το φορουμ αλλα και στα υπολοιπα ειναι:

•  
  • να συζητησω διαφορα θεματα για να περασει η ωρα και να μαθω αποψεις αλλων
  • να ενημερωθω
  • να βρω βοηθεια
  • να βοηθησω και εγω με την σειρα μου οπου μπορω

αν διαβασεις καποια απο τα posts που εχω κανει μεχρι στιγμης πιστευω θα συμφωνησεις με τα παραπανω. απο εκει κ περα (αφου δεν με προσβαλεις) μπορεις να λες οτι θες για εμενα οπως και εγω για εσενα (αφου δεν σε προσβαλω ουτε εγω). απο εκει κ περα αν θες να απαντησεις πιστευω το σωστο ειναι μεσω pm για να μην το διαλυσουμε τελειως το θεμα :-D οχι οτι ειναι κ δικο μ :P

Δημοσ.

Εμένα μου αρεσε το ΚΑΙ Η ΚΑΜΑΡΙΕΡΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΕ.

Και όμως αυτό είναι το νόημα. Δεν χρειάζονται αναλύσεις. Εδω προτάσεις κάνει η ΝΔ στον εξολοθρεφτή 2 και την γράφουν. Ποιος είμαι εγώ να με ακούσουν. Ναι εγώ μπορεί να έκανα την Ελλάδα Las Vegas , να πέταγα βάσεις κινέζικες και ρωσικές στο αιγαίο , να έψαχνα για ορυκτό πλούτο , να έφερνα πίσω τους επιστημονές μας και να έκανα γαμώ τα εκπαιδευτικά συστήματα , να έβγαζα τα κόμματα απο πανεπιστήμια κτλ , να έκανα ΔΥ με καθεστώς ΙΔ , να καταργούσα πολιτκό άσυλο , να έστελνα στην φυλακή όσους τα έφαγαν κα. Αλλά επειδή τίποτα απο αυτά δεν πρόκειται να γίνει και όλοι αυτοί μαμάνε εμένα και τα παιδιά μου η μόνη λέξη που βγαίνει είναι το ανεφάρμοστο θα σας μαμήσουμε αλλά απόλυτα ειλικρινές και περιεκτικό.

Δημοσ.

Όπως και να'χει katsikoula,αφενός το να προσπαθείς να μας πείσεις γι'αυτά που λες είναι σαν να προσπαθείς να μας πείσεις ότι η γη είναι τετράγωνη...αφετέρου,σε παρακαλώ μη μου λες "εγώ απλά λέω την άποψή μου" γιατί όποιος θέλει να πει την άποψή του γράφει ένα μήνυμα και τελειώνει,δεν λέει το ίδιο και το ίδιο 4-5 φορές και μάλιστα με τον τρόπο που το κάνεις εσύ,αμφισβητώντας ΟΛΟΥΣ όσους σου απαντάνε με επιχειρήματα επιπέδου Δημοτικού...αυτό σημαίνει "πάω να σας βγάλω βλάκες"!Capisci;

Δημοσ.

Εμένα πάντως θείτσα,με στοχοποίησες επαρκώς.

Σκέτος μάντης Τειρεσίας είσαι.

Αν μπορούσες μόνο να σκεφτείς ότι χάνοντας και τα τελευταία ψίχουλα του παντεσπανιού του ο δημόσιος,μου κλείνει εμένα το μαγαζάκι..

Αλλά η κατεύθυνση που σας δίνουν όταν σας εκπαιδεύουν στη διασπορά της μάζας βασίζεται σε πασιφανή τσιτάτα,οπότε κάνει κρα η επέμβασή σου στα δρώμενα.

Δημοσ.

Αν μπορούσες μόνο να σκεφτείς ότι χάνοντας και τα τελευταία ψίχουλα του παντεσπανιού του ο δημόσιος,μου κλείνει εμένα το μαγαζάκι..

Μπορείς να μου το εξηγήσεις εμένα του χαζούλη αυτό;

Δεν σε στοχοποίησα καθόλου,απλά είτε είσαι Δ.Υ. ο ίδιος,είτε ο πατέρας/μητέρα/κάποιος απ'τον οποίο ζεις,είτε προμηθευτής του Δημοσίου κ.λπ. κ.λπ. αλλιώς θα καθόσουν να κάναμε κουβέντα αντί να πετάξεις το ξερό "διαίρει και βασίλευε" με το οποίο μας έχετε κουράσει τόσα χρόνια...

Μην ανησυχείς πάντως,τα κεκτημένα δεν θα χαθούν ούτε θα γίνουν απολύσεις,πάλι οι μ@λ@κες θα πληρώσουν...

Κυβερνήσεις-εξιλαστήρια θύματα εκλεγμένες από εμάς πάντα θα υπάρχουν,εσείς κάποιον θα'χετε να βρίζετε,ο κοσμάκης θα τσιμπίσει το τυράκι κ.λπ. γνωστή και πετυχημένη η "συνταγή"...

Δημοσ.

Μπορείς να μου το εξηγήσεις εμένα του χαζούλη αυτό;

Εννοεί ότι οι ιδιωτικοί υπάλληλοι ούτως ή άλλως δεν καταναλώνουν πια.

Οι δημόσιοι καταναλώνουν, οπότε η μείωση στο μισθό τους θα μειώσει την κατανάλωση και τις πωλήσεις sex toys του 35ποντου. Μπορεί να φεύγει περισσότερο το λιπαντικό, αλλά θα μειωθούν όλα τα άλλα.

Δημοσ.

Αγριεύουν τα πράγματα στην ισπανία...Link

Πω ρε αυτοί είναι χειρότεροι. =ρ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...