orotoi Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Οσο σκεφτόμαστε με τις υπάρχουσες 'ιδέες' και θεωρείες δεν υπάρχει περίπτωση να κουνηθεί τίποτα. Πως θα γίνει ανατροπή του υπάρχοντος συστήματος και αλλαγή του οταν προσπαθούμε να βρούμε τη λύση μέσα απο τα αποδεδειγμένως αποτυχημένα μέχρι τώρα συστήματα? Μας έχουν χωρίσει σε χίλιες δυο ομάδες (πολιτικές, οικονομικές, κοινωνικές, αθλήτικές, θρησκευτικές κτλ) για να είναι πιο εύκολη η διαχείριση και χειραγώγηση μας. Όσο σκεφτόμαστε αλλαγές με αυτές τις βάσεις... το χάνουμε το παιχνίδι. Αλλαγή τρόπου σκέψης. Αλλαγή νοοτροπίας. Συνειδητοποίηση. Ανώτερη αντίληψη της πραγματικότητας.
De@th L0rd Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Εδώ στο δελτίο τύπου η ΔΕΗ γράφει για 3.280 ευρώ μέσο μισθό το 2010. Που σημαίνει ότι ο νέος παίρνει 2.000 περίπου και ο παλιός 5.000 Και κάποιοι από αυτούς ήταν που κατέβαζαν διακόπτες το 2008 για ώρες ολόκληρες και καταστρέφονταν προϊόντα σε άλλους επαγγελματίες και ανάγκαζαν μαγαζιά να μην εξυπηρετούν. Κι αυτά τα καθίκια σήμερα θέλουν και την συμπαράσταση μου. Τα 3 μου θα πάρουν.
GrafeioTeleton Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Για μένα δεν έχουμε οικονομικό πρόβλημα...Κοινωνικό έχουμε..
-nick- Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αποδειξη οτι οι μπατσοι/ΜΑΤ ειναι παντου τα ιδια καθαρματα. Και μαλιστα σε πορεια ειρηνικη/καθιστικη, χωρις μολοτωφ και καδρονια απο πλευρας διαδηλωτων http://www.youtube.com/watch?v=Geg_6Xoy04s&feature=topvideos_news COPS PIGS KILLERS
satmen Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 γιατι ειναι κακο να οργανωνονται μεσω facebook?αν δεν ηταν facebook θα ηταν κατι αλλο οπως σμσ η μεσω τηλεορασεων η μεσω κατι αλλο.το θεμα ειναι να δειξουμε οτι δεν εχουμε αλλη υπομ ονη.η μιση ελλαδα ειναι ανεργοι και τα οσα εργοστασια ηταν εδω και αυτα η κλεινουνε η φευγου νε αλλου που στην ουσια το ιδιο ειναι.καποιες συνταξεις κοπηκαν και αν δεν κοπηκαν μειωθηκα ν σημαντικα.δηλαδη τι αλλο να περιμενουμε να γινει?
nicoc89 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αποδειξη οτι οι μπατσοι/ΜΑΤ ειναι παντου τα ιδια καθαρματα. Και μαλιστα σε πορεια ειρηνικη/καθιστικη, χωρις μολοτωφ και καδρονια απο πλευρας διαδηλωτων http://www.youtube.com/watch?v=Geg_6Xoy04s&feature=topvideos_news COPS PIGS KILLERS Βρε βρε , για δες. Είναι η ιδέα μου η κάτι μεγάλο ετοιμάζεται?.. Όσοι δεν είδαν το βίντεο ας το δουν τουλάχιστον από το 2:08 που είναι διαδηλωτές καθισμένοι κάτω όλοι μαζί και πάει ένας μπάτσος και τους βαράει στα κεφαλια, έχει ενδιαφέρον να το δείτε γιατί ίσως σύντομα τα δείτε και live στην χωρα μας.
Swimmer21 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Η σελιδα http://real-democracy.gr/el ΔΕΝ ειναι η επισημη σελιδα του κινηματος μας. Ενημερωστε τον κοσμο γιατι ετσι παρουσιαζεται στις εφημεριδες. Το περίεργο είναι πως δεν εχει κανένα link προς τις σελίδες του facebook ωστε να τις ενώνει και να ενημερώνονται. Το κίνημα των αγανακτισμένων ΔΕΝ έχει κάποια επίσημη σελίδα (πέρα απο κάποια blog που μας υποστηρίζουν όπως το http://aganaktismenoigr.blogspot.com/) καθώς και ΔΕΝ έχουμε εκπροσωπους! Είμαστε απλοί πολίτες που αγανάκτησαν απο την κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας. Επίσης να πούμε πως την πρώτη σελίδα στο facebook με τίτλο "Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα" την έφτιαξαν ένας 18χρονος και 2 φίλοι του με την ελπίδα πως η Ελλάδα θα ξυπνήσει.. Ας τους δείξουμε πως ξυπνήσαμε.. http://aganaktismenoigr.blogspot.com/2011/05/blog-post_2791.html
-nick- Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Αποδειξη οτι οι μπατσοι/ΜΑΤ ειναι παντου τα ιδια καθαρματα. Και μαλιστα σε πορεια ειρηνικη/καθιστικη, χωρις μολοτωφ και καδρονια απο πλευρας διαδηλωτων http://www.youtube.c...=topvideos_news COPS PIGS KILLERS QFE / bump / QNTBL (ελληνικα)
-nick- Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Όπως λέμε κι εμείς οι γριές... A.C.A.B. Το συνθημα αυτο δεν βγηκε χωρις λογο παγκοσμιως... οπου υπαρχει καπνος υπαρχει και φωτια
katsikoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Ή ο φίλος σου σε κοροϊδεύει ή εσύ εμάς. Ελπίζω το 2ο. Ειλικρινά, χωρίς διάθεση trolling. Στη ΔΕΗ σε υψηλόβαθμη θέση με αποδοχές 1100 ευρώ δεν υπάρχει αγαπητή. Αν μου έλεγες 4.000 θα σε πίστευα, γιατί κάπου εκεί είναι. Αν δεν είναι 5.000. Μιλάς δηλαδή για έναν Δ.Υ. και μάλιστα ΣΤΗ ΔΕΗ ηλικίας γύρω στα 50 με μισθό 1.100€ αν κατάλαβα καλά;Μάλιστα... Είσαι πλακατζής πάντως! Αν δεν αστειεύεσαι,προφανώς εννοείς ότι παίρνει 1.100€ βασικό μισθό και 22.000€ σε επιδόματα! Δεν θέλω να πιστέψω ότι μας δουλεύεις,γιατί είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος... btw πες του ότι τον έπιασαν κορόιδο,το καλοκαίρι έστειλα το 19χρονο αδερφάκι μου ως ανειδίκευτο εργάτη με εργολαβική σύμβαση στα Ελληνικά Πετρέλαια κι έπαιρνε 1.500€ + τα ένσημα και τα συναφή (μη σου πω πόσα έπαιρνε ο μόνιμος) αν ενδιαφέρει ο φίλος σου πες του να περάσει να το συζητήσουμε... Δεν έχετε το Θεό σας ορισμένοι! Υ.Γ. Το να θέλετε να διατηρήσετε κάποια "κεκτημένα" όσο παράλογα κι αν είναι,μπορώ να το δεχτώ...το να προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς λες και μασουλάμε σανό στις ελεύθερες ώρες μας ως μηρυκαστικά,όχι... Έχω γνωστό μου που παίρνει από τα 50 του ( τώρα είναι 60) σύνταξη 2900 ευρώ το μήνα και δεν διετέλεσε ποτέ διευθυντικό στέλεχος. Επίσης πήρε εφάπαξ κοντά στα 50.000 και τα έχασε όλα στο χρηματιστήριο το 99. Σιγά μη μας βγουν και οι ΔΕΗτζήδες αδικημένοι στο τέλος. ειναι αυτο που σας ελεγα. οτι υπαρχουν ατομα (ξερω και εγω μερικα) που περνουν τα λεφτα στη ΔΕΗ συγκεκριμενα μιλαω χωρις να τα αξιζουν και υπαρχουν κ αλλα που περνουν 1100 ευρω το μηνα. και το αν λεει ψεματα ή οχι αφηστε να το ξερω εγω καλυτερα που το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια. τωρα αν προτιματε να με ειρωνευτειτε αντι με πιστεψετε ή να με αγνοεισετε δικαιωμα σας. αλλοστε κ εγω το κανω αυτο σε μερικες περιπτωσεις. δεν πιστευω να μου κοψετε και τον μισθο κιολας!
Orgasmic Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ειναι αυτο που σας ελεγα. οτι υπαρχουν ατομα (ξερω και εγω μερικα) που περνουν τα λεφτα στη ΔΕΗ συγκεκριμενα μιλαω χωρις να τα αξιζουν και υπαρχουν κ αλλα που περνουν 1100 ευρω το μηνα. και το αν λεει ψεματα ή οχι αφηστε να το ξερω εγω καλυτερα που το εχω δει με τα ιδια μου τα ματια. τωρα αν προτιματε να με ειρωνευτειτε αντι με πιστεψετε ή να με αγνοεισετε δικαιωμα σας. αλλοστε κ εγω το κανω αυτο σε μερικες περιπτωσεις. δεν πιστευω να μου κοψετε και τον μισθο κιολας! ΠΟσοι να ειναι αυτοι οταν το μεσο κοστος μοσθοδοσιας ειναι πανω απο 5.000? Και 500 ατομα?Αρα δεν ειναι παραμυθάκι...
katsikoula Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 ΠΟσοι να ειναι αυτοι οταν το μεσο κοστος μοσθοδοσιας ειναι πανω απο 5.000? Και 500 ατομα?Αρα δεν ειναι παραμυθάκι... +1 οσοι και να ειναι εγω αυτο που τονισα εξαρχης ειναι οτι υπαρχουν ατομα που που περνουν πολλα λεφτα χωρις να τα αξιζουν και αλλοι που δεν περνουν παρολο που τα αξιζουν. και κατι ακομα ξερετε πολλες επιχειρησεις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ που να ειναι κερδοφορες? τελος να αναφερω κατι το οποιο παρεληψα πριν. ο γνωστος που ανεφερα πριν, το 2009 επερνε 3000 μισθο. εγω μιλαω για το τωρα οτι περνει 1100
slygeo87 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 http://pitsirikos.net/2011/05/%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B1-%CE%B4%CE%B5%CE%BA%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%BA%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%BC%CE%B1/#more-10514
παπι Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 Δημοσ. 28 Μαΐου 2011 +1 οσοι και να ειναι εγω αυτο που τονισα εξαρχης ειναι οτι υπαρχουν ατομα που που περνουν πολλα λεφτα χωρις να τα αξιζουν και αλλοι που δεν περνουν παρολο που τα αξιζουν. και κατι ακομα ξερετε πολλες επιχειρησεις ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ που να ειναι κερδοφορες? Αυτο ελειπε.. να εχει και ζημιες.. Πουλαει ρευμα χωρις ανταγωνισμο (προς το παρον) οχι τσιχλες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.