Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δεν είδα κανέναν να διαμαρτύρεται όταν βούλιαζε η μύκονος, όταν τα δάνεια για ταξίδια και εξοχικά έδιναν κι έπαιρναν, όταν ήταν in να έχεις 2 αμάξια (το ένα σε μέγεθος playmobil και σε αδερφίστικο χρώμα, μόνο για καφέ και εύκολο παρκάρισμα σε πολυσύχναστους δρόμους), όταν παρουσιάζονταν οι πλατύποδες μασκότ των ολυμπιακών αγώνων.

από εδώ

Δημοσ.

Ροή σκέψης:

1) Ποιος ο λόγος να υπάρξουν καταστροφές χωρίς λόγο σε μια τέτοια διαδήλωση;

2) Ποιος θα κερδίσει αν έρθουν μπαχαλάκηδες;

3) Τι είναι οι "μπαχαλάκηδες" και ποιος έχει συμφέρον από αυτό;

4) Profit.

1) Θα πείσουν για άλλη μια φορα τον κόσμο ότι τα κωλόπαιδα βγήκαν στους δρόμους να καταστρέψουν τις περιουσιες τους.

2) Αυτοί που έχουν συμφέρον να παρουσιάζουν τους διαδηλωτές που νοιάζονται για το μέλλον τους και διαδηλώνουν για να αλλάξει κάτι προς το καλύτερο σαν αλήτες/κωλόπαιδα

3) Δεν μπορώ να αναφερθώ συγκεκριμένα γιατί θα διαγραφει το ποστ μου αλλα ας πούμε άτομα που κάνουν παρέα με τους αστυνομικούς και ντύνονται αναρχικοί για να προκαλέσουν φασαρία και να δώσουν το πάτημα στα MAT να επέμβουν σε περιπτώσεις που δεν υπάρχει λόγος όπως η αυριανή.

4) Profit

@ nicoc89: μιλαμε οτι εγραψες απλα...

Και τι να γινει?να κατσουμε στα αυγα μας και να συμφωνησουμε με οτι μας λενε?

αντε πες και εχουν την καλυτερη προθεση οι πολιτικοι μας και θελουν να βγαλουν την χωρα απο αυτο το αδιεξοδο.

με ολα αυτα που συμβαινουν βλεπει κανεις να πηγαινουμε προς το καλυτερο???????

αντε παλι με αυτο το και τι να γινει?. πραγματικα εχω αποψη πανω στο θεμα και πολυ θα ηθελα να απαντησω αλλα δεν θα το κανω γιατι ερχεται σε αντιθεση με την δημοκρατια. οχι οτι σημερα ζουμε σε δημοκρατικο κρατος αλλα τεσπα

Δημοσ.

Αυτό απ'τη δική σου οπτική φίλε μου...

Απ'τη δική μου που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και άρα ανοίκω στο απέναντι απ'το δικό σου "στρατόπεδο",βλέπω τον κατώτερο και μέσο μισθό ενός Δ.Υ. που είναι τουλάχιστον 50%-60% πάνω απ'το μισθό ενός ιδιωτικού υπαλλήλου (σε περιπτώσεις ΔΕΗ,Ελληνικά Πετρέλαια,ΟΤΕ κ.α. μιλάμε για τουλάχιστον διπλάσιες και τριπλάσιες απολαβές) κι έναν ιδιωτικό τομέα να πιέζεται ασφυκτικά χρόνο με το χρόνο,να επωμίζεται αβάστακτα βάρη για να συντηρεί έναν δημόσιο τομέα με υπεράριθμους υπαλλήλους,αστεία επιδόματα και ζημιογόνες ΔΕΚΟ...

Το "διαίρει και βασίλευε" λέγεται συνήθως απ'την "απέναντι" πλευρά και το σέβομαι απόλυτα,είναι φυσιολογικό ο καθένας να θέλει να σώσει το τομάρι του...

Απλά δεν βρίσκω λογικό ένας άνθρωπος που απολύθηκε με μηδενική αποζημίωση π.χ.,να κατεβαίνει και να διαδηλώνει παρέα με τον Δ.Υ. που έχει εξασφαλισμένη μονιμότητα και "εφάπαξ"! :rolleyes:

Εκτός αν όλοι οι άνεργοι είναι τόσο φιλεύσπλαχνοι και αγωνίζονται για να διατηρηθούν οι θέσεις και τα επιδόματα στο Δημόσιο,για το καλό των "αδερφών" τους...

Δημοσ.

Αυτό απ'τη δική σου οπτική φίλε μου...

Απ'τη δική μου που είμαι ελεύθερος επαγγελματίας και άρα ανοίκω στο απέναντι απ'το δικό σου "στρατόπεδο",βλέπω τον κατώτερο και μέσο μισθό ενός Δ.Υ. που είναι τουλάχιστον 50%-60% πάνω απ'το μισθό ενός ιδιωτικού υπαλλήλου (σε περιπτώσεις ΔΕΗ,Ελληνικά Πετρέλαια,ΟΤΕ κ.α. μιλάμε για τουλάχιστον διπλάσιες και τριπλάσιες απολαβές) κι έναν ιδιωτικό τομέα να πιέζεται ασφυκτικά χρόνο με το χρόνο,να επωμίζεται αβάστακτα βάρη για να συντηρεί έναν δημόσιο τομέα με υπεράριθμους υπαλλήλους,αστεία επιδόματα και ζημιογόνες ΔΕΚΟ...

Το "διαίρει και βασίλευε" λέγεται συνήθως απ'την "απέναντι" πλευρά και το σέβομαι απόλυτα,είναι φυσιολογικό ο καθένας να θέλει να σώσει το τομάρι του...

Απλά δεν βρίσκω λογικό ένας άνθρωπος που απολύθηκε με μηδενική αποζημίωση π.χ.,να κατεβαίνει και να διαδηλώνει παρέα με τον Δ.Υ. που έχει εξασφαλισμένη μονιμότητα και "εφάπαξ"! :rolleyes:

Εκτός αν όλοι οι άνεργοι είναι τόσο φιλεύσπλαχνοι και αγωνίζονται για να διατηρηθούν οι θέσεις και τα επιδόματα στο Δημόσιο,για το καλό των "αδερφών" τους...

επειδη και εσυ αλλα και ολος ο κοσμος εχετε πιστεψει το παραμυθακι σχετικα με την ΔΕΗ, φιλος μου με 27 χρονια προυπηερσιας και σε υψηλοβαθμη θεση εχει μισθο 1100 ευρω. επειδη υπαρχουν 10-15 ατομα που περνουν (στην ουσια κλεβουν) τα πολλα λεφτα απο την ΔΕΗ και την καθε ΔΕΗ δεν παει να πει οτι ολοι συμπεριφερονται ετσι

Δημοσ.

επειδη και εσυ αλλα και ολος ο κοσμος εχετε πιστεψει το παραμυθακι σχετικα με την ΔΕΗ, φιλος μου με 27 χρονια προυπηερσιας και σε υψηλοβαθμη θεση εχει μισθο 1100 ευρω. επειδη υπαρχουν 10-15 ατομα που περνουν (στην ουσια κλεβουν) τα πολλα λεφτα απο την ΔΕΗ και την καθε ΔΕΗ δεν παει να πει οτι ολοι συμπεριφερονται ετσι

Ή ο φίλος σου σε κοροϊδεύει ή εσύ εμάς. Ελπίζω το 2ο.

Ειλικρινά, χωρίς διάθεση trolling.

Στη ΔΕΗ σε υψηλόβαθμη θέση με αποδοχές 1100 ευρώ δεν υπάρχει αγαπητή. Αν μου έλεγες 4.000 θα σε πίστευα, γιατί κάπου εκεί είναι. Αν δεν είναι 5.000.

Δημοσ.

Μιλάς δηλαδή για έναν Δ.Υ. και μάλιστα ΣΤΗ ΔΕΗ ηλικίας γύρω στα 50 με μισθό 1.100€ αν κατάλαβα καλά;Μάλιστα...

Είσαι πλακατζής πάντως! :-D Αν δεν αστειεύεσαι,προφανώς εννοείς ότι παίρνει 1.100€ βασικό μισθό και 22.000€ σε επιδόματα!

Δεν θέλω να πιστέψω ότι μας δουλεύεις,γιατί είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος... :devil:

btw πες του ότι τον έπιασαν κορόιδο,το καλοκαίρι έστειλα το 19χρονο αδερφάκι μου ως ανειδίκευτο εργάτη με εργολαβική σύμβαση στα Ελληνικά Πετρέλαια κι έπαιρνε 1.500€ + τα ένσημα και τα συναφή (μη σου πω πόσα έπαιρνε ο μόνιμος) αν ενδιαφέρει ο φίλος σου πες του να περάσει να το συζητήσουμε...

Δεν έχετε το Θεό σας ορισμένοι! :rolleyes:

Υ.Γ. Το να θέλετε να διατηρήσετε κάποια "κεκτημένα" όσο παράλογα κι αν είναι,μπορώ να το δεχτώ...το να προσπαθείτε να μας βγάλετε τρελούς λες και μασουλάμε σανό στις ελεύθερες ώρες μας ως μηρυκαστικά,όχι...

Δημοσ.

Έχω γνωστό μου που παίρνει από τα 50 του ( τώρα είναι 60) σύνταξη 2900 ευρώ το μήνα και δεν διετέλεσε ποτέ διευθυντικό στέλεχος. Επίσης πήρε εφάπαξ κοντά στα 50.000 και τα έχασε όλα στο χρηματιστήριο το 99. Σιγά μη μας βγουν και οι ΔΕΗτζήδες αδικημένοι στο τέλος.

Δημοσ.

Εδώ στο δελτίο τύπου η ΔΕΗ γράφει για 3.280 ευρώ μέσο μισθό το 2010. Που σημαίνει ότι ο νέος παίρνει 2.000 περίπου και ο παλιός 5.000

Δημοσ.

Αυτό γράψτο και στο τόπικ με τις ουρμπανιές. =ρ Όντως παίζει αυτό με τους ποδηλάτες στο λευκό σήμερα; Θα πας;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...