Nikosgiann Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οχι,απλα επειδη θελω ν κατεβω κ δεν μπορεσα χθες κ σημερα
Erwdios Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οχι,απλα επειδη θελω ν κατεβω κ δεν μπορεσα χθες κ σημερα Μπορείς να πας και αύριο, στις 18.30.
alexZsky Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ναι, κάθε μέρα την ίδια ώρα απ'όσο γνωρίζω. Αν έχεις Facebook κανε like εδώ.
priest91 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή. Μια φράση σε πλήρη αντίθεση, καθώς ο Έλληνας, ως γνωστόν αγαπά τα μπουρδέλα. Set the Parliament on fire, που θα έλεγαν και οι εδώ γηγενείς κάτοικοι σε άπταιστα Αγγλικά. Από τη μία έχεις αυτούς με τα ηλεκτρονικά φυσίγγια που κατεβαίνουν απο το Mountain Facebook σαν άλλοι Βελουχιώτιδες να κηρύξουν την επανάσταση. Στον ίδιο χορό πιάνουν το μαντήλι, αυτοί που η μόνη πολιτικοποιημένη φράση που ξεστόμισαν στη ζωή τους είναι<< Γαμώ τον Ολυμπιακό>>. Στους χορευτές όλοι αυτοί που δεν έχουν κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο, καμία φιλοσοφία, κανένα ψήγμα ενεργού πολιτικού κυττάρου. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα. Πώς γένεν αυτό; Πώς γίνεται να θες ναφέρεις την αλλαγή, όταν δεν έχει γίνει η αλλαγή στην ίδια σου την ύπαρξη. Αν δε βρούμε τους εαυτούς μας πως περιμένουμε να βρούμε την αλλαγή. Facebookόπληκτοι, μαρσιποφόρα εξ Αυστραλίας, καυλωμένες χήρες, φραπεδοχτυπημένοι νεανίες, σταρχιδιστές και καναπεδολάγοι. Από όλα έχει ο μπαχτσές, και από ότι φαίνεται, αγγούρια θα τσιμπήσουμε πάλι. Όλοι απολίτικοι σε ένα happening απίστευτης βλακοκατάνυξης. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιου κώλους, τι να τα κάνουμε όμως αν έιμαστε μονίμως χεσμένοι. Η παρουσία και μόνο κάποιου ως τηλεανδρείκελου ιντερνετικού παραληρήματος δε φέρνει αλλαγές. Οι επαναστάσεις δε γίνονται με παρουσίες αλλά με δράσεις. Από την άλλη πλευρά, εχουμε και αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, που αν και σνομπάρουν τους προαναφερθέντες, έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν χωρίς να εμφανίσουν ελιτιστικά συμπτώματα και αφορισμούς. Έτσι κι αλλιώς, κανείς δε γεννήθηκε πολιτικοποιημένος, όλοι στην πορεία τα καταφέραμε. Όσοι λοιπόν, στερούνται άποψης, ίσως είναι μια πολυ καλή ευκαιρία να αφουγκραστούν τις σκέψεις που αιωρούνται και να ζυμωθούν κοινωνικά και πολιτικά, αναπτύσοντας καλύτερα ανακλαστικά. Το πικ-νικ που διοργανώνεται , λοιπόν με την ευγενική κοροϊδία των εαυτών μας θα πρέπει να έχει προτάσεις, συνελέυσεις, απόψεις, αυτοργάνωση, συζητήσεις και δράσεις. Οι επαναστάσεις δε γινονται από την μία μέρα στην άλλη, αλλά προϋποθέτουν μήνες,χρόνια ή και αιώνες κοινωνικής πάλης. Το αν το εκθαμβωτικό γκαλά που διοργανώνεται στην πίστα του Συντάγματος θα έχει συνέχεια μόνο ο χρόνος θα το κρίνει. Φρικιά vs Κυράτσες σημειώσατε Χ. Υ.Γ. Το να κάνεις καθιστική διαμαρτυρία, είναι σαν να προσπαθείς να σκοτώσεις κάποιον με οδοντογλυφίδα!
leftermann Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 about arsenal's comment: Eίπε κάποιος που το όνειρο Ζωής του είναι να γίνει mpatsos και θεωρεί πως μπορει να εξασφαλιστεί Μονό μέσα από το Στράτο η την αστυνομία... μου γλιτώνεις πληκτρολόγηση, σύντροφε.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Γι' αυτό και πρέπει, πριν κάνουμε το ντου για να τα διαλύσουμε όλα, να έχουμε σκεφτεί στοιχειωδώς τι θα βάλουμε στη θέση τους. Δεν λέω να μην τα διαλύσουμε. Αλλά με μια στόχευση. Η σκέτη οργή δεν είναι καλός σύμβουλος και νομίζω ότι αυτό το ξέρουμε όλοι από την προσωπική μας ζωή. Αν κ μακρια απο την Ελλαδα κ εαν κ επι της ουσιας το θεμα δεν με αγγιζει (κ ακομα στην Ελλαδα να ημουν να ειμαι ειλικρινης δεν νομιζω να με αγγιζε), ως τριτος κ πιο ουδετερος θα σου πω οτι ναι η προσωπικη μου θεωρηση για το θεμα λεει οτι ισως δεν εχει να χασει πολλα ο απλος πολιτης της Ελλαδας με μια μαζικη κινηση. Οσο για την οργη,υποτιθεται οτι το κινημα των ''Αγανακτισμενων'' μιλαει για ειρηνικες συναθροισεις.Αλλο η βια.Να τα διαλυσεται λοιπον, με πια στοχευση?Χμμ...με την ελπιδα για αλλαγη προς το καλυτερο.Ετσι γενικα,αοριστα κ φλου,απο τα βαρυγδουπα κ ξυλινα λογια καλυτερο μου κανει ως εναλλακτικη να σου πω την αληθεια.Ξεκινατε κ οπου βγει.Εξαλλου ο μεσος Ελληνας δεν νομιζω οτι περναει κατι που μπορει να περιγραφει ως αξιοπρεπη διαβιωση.Νταξ δεν ειναι Ουγκαντα αλλα δεν νομιζω οτι κοιτατε προς τα εκει.Γενικα η ανθρωπινη φυση τεινει να κοιταει προς το καλυτερο...ε ας το διεκδικησετε λοιπον.
leftermann Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή. Μια φράση σε πλήρη αντίθεση, καθώς ο Έλληνας, ως γνωστόν αγαπά τα μπουρδέλα. Set the Parliament on fire, που θα έλεγαν και οι εδώ γηγενείς κάτοικοι σε άπταιστα Αγγλικά. Από τη μία έχεις αυτούς με τα ηλεκτρονικά φυσίγγια που κατεβαίνουν απο το Mountain Facebook σαν άλλοι Βελουχιώτιδες να κηρύξουν την επανάσταση. Στον ίδιο χορό πιάνουν το μαντήλι, αυτοί που η μόνη πολιτικοποιημένη φράση που ξεστόμισαν στη ζωή τους είναι<< Γαμώ τον Ολυμπιακό>>. Στους χορευτές όλοι αυτοί που δεν έχουν κανένα ιδεολογικό υπόβαθρο, καμία φιλοσοφία, κανένα ψήγμα ενεργού πολιτικού κυττάρου. Κουτσοί στραβοί στον Άγιο Παντελεήμωνα. Πώς γένεν αυτό; Πώς γίνεται να θες ναφέρεις την αλλαγή, όταν δεν έχει γίνει η αλλαγή στην ίδια σου την ύπαρξη. Αν δε βρούμε τους εαυτούς μας πως περιμένουμε να βρούμε την αλλαγή. Facebookόπληκτοι, μαρσιποφόρα εξ Αυστραλίας, καυλωμένες χήρες, φραπεδοχτυπημένοι νεανίες, σταρχιδιστές και καναπεδολάγοι. Από όλα έχει ο μπαχτσές, και από ότι φαίνεται, αγγούρια θα τσιμπήσουμε πάλι. Όλοι απολίτικοι σε ένα happening απίστευτης βλακοκατάνυξης. Τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και επιδέξιου κώλους, τι να τα κάνουμε όμως αν έιμαστε μονίμως χεσμένοι. Η παρουσία και μόνο κάποιου ως τηλεανδρείκελου ιντερνετικού παραληρήματος δε φέρνει αλλαγές. Οι επαναστάσεις δε γίνονται με παρουσίες αλλά με δράσεις. Από την άλλη πλευρά, εχουμε και αυτούς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, που αν και σνομπάρουν τους προαναφερθέντες, έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν χωρίς να εμφανίσουν ελιτιστικά συμπτώματα και αφορισμούς. Έτσι κι αλλιώς, κανείς δε γεννήθηκε πολιτικοποιημένος, όλοι στην πορεία τα καταφέραμε. Όσοι λοιπόν, στερούνται άποψης, ίσως είναι μια πολυ καλή ευκαιρία να αφουγκραστούν τις σκέψεις που αιωρούνται και να ζυμωθούν κοινωνικά και πολιτικά, αναπτύσοντας καλύτερα ανακλαστικά. Το πικ-νικ που διοργανώνεται , λοιπόν με την ευγενική κοροϊδία των εαυτών μας θα πρέπει να έχει προτάσεις, συνελέυσεις, απόψεις, αυτοργάνωση, συζητήσεις και δράσεις. Οι επαναστάσεις δε γινονται από την μία μέρα στην άλλη, αλλά προϋποθέτουν μήνες,χρόνια ή και αιώνες κοινωνικής πάλης. Το αν το εκθαμβωτικό γκαλά που διοργανώνεται στην πίστα του Συντάγματος θα έχει συνέχεια μόνο ο χρόνος θα το κρίνει. Φρικιά vs Κυράτσες σημειώσατε Χ. Υ.Γ. Το να κάνεις καθιστική διαμαρτυρία, είναι σαν να προσπαθείς να σκοτώσεις κάποιον με οδοντογλυφίδα! μάστορα, ένα τεράστιο +1 από μένα. Αλλά: να τον σκοτώσεις με την οδοντογλυφίδα σου δεν θα μπορέσεις. Αν το καταλάβεις όμως, προσπάθησε να του βγάλεις τα μάτια. Με την οδοντογλυφίδα σου, ναι. Θα τα καταφέρεις.
FilipposMD Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Αν κ μακρια απο την Ελλαδα κ εαν κ επι της ουσιας το θεμα δεν με αγγιζει (κ ακομα στην Ελλαδα να ημουν να ειμαι ειλικρινης δεν νομιζω να με αγγιζε), ως τριτος κ πιο ουδετερος θα σου πω οτι ναι η προσωπικη μου θεωρηση για το θεμα λεει οτι ισως δεν εχει να χασει πολλα ο απλος πολιτης της Ελλαδας με μια μαζικη κινηση. Οσο για την οργη,υποτιθεται οτι το κινημα των ''Αγανακτισμενων'' μιλαει για ειρηνικες συναθροισεις.Αλλο η βια.Να τα διαλυσεται λοιπον, με πια στοχευση?Χμμ...με την ελπιδα για αλλαγη προς το καλυτερο.Ετσι γενικα,αοριστα κ φλου,απο τα βαρυγδουπα κ ξυλινα λογια καλυτερο μου κανει ως εναλλακτικη να σου πω την αληθεια.Ξεκινατε κ οπου βγει.Εξαλλου ο μεσος Ελληνας δεν νομιζω οτι περναει κατι που μπορει να περιγραφει ως αξιοπρεπη διαβιωση.Νταξ δεν ειναι Ουγκαντα αλλα δεν νομιζω οτι κοιτατε προς τα εκει.Γενικα η ανθρωπινη φυση τεινει να κοιταει προς το καλυτερο...ε ας το διεκδικησετε λοιπον. Φυσικά κοιτάει προς το καλύτερο. Αλλά, όπως το καταλαβαίνω εγώ, αυτό που επιδιώκεται είναι η κατάρρευση του υπάρχοντος πολιτικού συστήματος, με βία ή χωρίς. Αυτό που ακούγεται είναι ότι τα υπάρχοντα κόμματα τα έχουν κάνει σκατά, θέλουμε πραγματική δημοκρατία και παρόμοιες εκφράσεις που δεν χωράνε στο σημερινό σκηνικό. Δεν ζητάει κανείς δηλαδή να αλλάξει η κυβέρνηση, ζητάει να αλλάξει ολόκληρο το σύστημα. Προφανώς, αν προκύψει τέτοια κατάρρευση, η χώρα θα μείνει ουσιαστικά ακυβέρνητη κάποιο διάστημα. Αυτό υποθέτω ότι θα σημαίνει πτώχευση της χώρας, στάση πληρωμών, βατερλώ των τραπεζών, πάγωμα των υπηρεσιών του δημοσίου και τέτοιου είδους εξελίξεις. Σκέφτομαι λοιπόν πώς θα είναι η ζωή στην Ελλάδα για κάποιους μήνες, αν οι 1 εκατομμύριο δημόσιοι υπάλληλοι δεν πληρώνονται, οι τράπεζες δίνουν λεφτά με το σταγονόμετρο, οι συνταξιούχοι δεν παίρνουν συντάξεις, τα νοσοκομεία υπολειτουργούν γιατί δεν υπάρχει σάλιο και η αγοραστική δύναμη όλων των πολιτών πέσει κατακόρυφα. Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου φαίνεται εφιαλτικό αυτό το πράγμα. Αν χρειάζεται να το ζήσουμε για να προκύψει κάτι καλό, που θα μας βοηθήσει να πάμε μπροστά, ας το υπομείνουμε. Αλλά αν μπούμε σε έναν τέτοιο εφιάλτη, χωρίς να έχουμε ιδέα πώς θα τον ξεπεράσουμε ή έστω προς ποια κατεύθυνση θα κινηθούμε, φοβάμαι ότι θα μείνουμε βαλτωμένοι εκεί. Σε αυτή την περίπτωση, προτιμώ τα σημερινά σκατά, που τουλάχιστον δεν πεθαίνεις γιατί το νοσοκομείο δεν έχει καθετήρα να σου βάλει. Για την ακρίβεια, δεν τα προτιμώ τα σημερινά σκατά, αλλά ζητάω έναν στόχο για να βγούμε από αυτά.
leftermann Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 ...πριν κάνουμε το ντου για να τα διαλύσουμε όλα, να έχουμε σκεφτεί στοιχειωδώς τι θα βάλουμε στη θέση τους. Δεν λέω να μην τα διαλύσουμε. Αλλά με μια στόχευση.... ...Σε αυτή την περίπτωση, προτιμώ τα σημερινά σκατά, που τουλάχιστον δεν πεθαίνεις γιατί το νοσοκομείο δεν έχει καθετήρα να σου βάλει. Για την ακρίβεια, δεν τα προτιμώ τα σημερινά σκατά, αλλά ζητάω έναν στόχο για να βγούμε από αυτά. γενικά, έχεις ένα σκάλωμα με τον στόχο ε;
FilipposMD Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 γενικά, έχεις ένα σκάλωμα με τον στόχο ε; Ναι, τον αγοράζω κάθε μήνα! (Χοχο)
FilipposMD Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Μια που το έφερε η κουβέντα, τελικά κάθε βδομάδα βγαίνει και στο site της έχει πρώτο θέμα ότι οι αγανακτισμένοι είναι όργανα της νέας τάξης πραγμάτων για την παγκόσμια διακυβέρνηση! Για να μην μας πουν ότι βγαίνουμε και εκτός θέματος.
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα μου φαίνεται εφιαλτικό αυτό το πράγμα. Κ εμενα δεν μου φαινεται ιδανικο σεναριο.Στο ασχημο κλεινω.Ειδικα εαν ερθει πτωχευση κτλ.Αλλα ειλικρινα κ αυτο να γινει,πως ξερουμε πως θα αντιδρασει η κοινωνια,η αγορα κ ποσο εκεινη ενδεχεται να κρατησει?Νομιζω στα Ευρωπαικα μετρα που μιλαμε σημερα,αντε η πτωχευση τι θα ειναι?Μια σταση πληρωμων για εναν ημερολογιακο μηνα το κοβω (η οποια φανταζομαι δεν θα ειναι ετσι στο ακυρο,ολο κ καποιο επιδομα θα δωσουν για να την παλεψει ο κοσμος αυτο τον μηνα) κ μετα ξανα απο την αρχη η επανατροφοδοτηση του φαυλου κυκλου του χρεους.Καπως ετσι το βλεπω να σου πω την αληθεια,στο μετρο που κατανοω την Ευρωπαικη πραγματικοτητα δλδ.
john2gr Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Ρε καλά να πάθουμε που φτάσαμε ως εδώ. Πέρα από τα τόσα σκάνδαλα που πέρασαν στο ντούκου, πέρα από τις τόσες φανφαριές που ακούσαμε από όλους τους πολιτικούς ('Μαζί τα φάγαμε'), πέρα από τα ψέματα ('Λεφτά υπάρχουν'), να σας θυμίσω αλλά δύο πράγματα; 1)Είναι δυνατόν να κλέβουν οι βουλευτές και να παραγράφονται τα αδικήματα μετά από μερικά χρόνια; Ρε θα τρελαθώ λέμε, αυτό δεν είναι Δημοκρατία αλλά Ολιγαρχία. Γιατί ρε μάγκες να μην γίνεται κι αυτό στους πολίτες; 2)Όταν ένα παλικάρι έβγαλε στο internet ότι θα πάμε στην δραχμή, έπεσαν όλοι και τον έφαγαν. Στην Δαμανάκη γιατί δεν πέφτουν να την πάνε μέσα; Πως γίνεται γ@μώ το φελέγκι μου να μην ξεσηκωνόμαστε για τις τόσες π@παριές που έχουν ψηφίσει στο Σύνταγμα ώστε να γλυτώνουν τα κωλαράκια τους; Ε να καεί το μπουρδέλο η Βουλή και όλοι τους. Δεν μου αρέσουν αυτές οι απόψεις αλλά έτσι σκ@τά που τα έκαναν, είτε να τα φάνε, είτε να δώσουν όλα τους τα υπάρχοντα οι μεγαλοκαρχαρίες κι οι βουλευτές και να τους κλείσουν φυλακή (φυλακή γ@μώ την φουτάνα μου και κατάσχεση όλης της περιουσίας. Να τους σκίσουν τα κωλαράκια εκεί στην φυλακή να γουστάρουν), είτε να ψοφήσουν. Η ειρωνεία της υπόθεσης; Στα τωρινά μας χάλια μας οδήγησαν μερικοί από τους επαναστάτες του Πολυτεχνείου, αυτοί που μας έσωσαν από την Χούντα. Η τραγικότητα σε όλο της το μεγαλείο! PS: Κι όπως είδα κάπου... παλιά φώναζαν "Εδώ Πολυτεχνείο". Πλέον θα φωνάζουμε "Εδώ Πωλειται-χνείο" PS2: Άντε με το καλό να δούμε και μια Τουρκική σημαία να κυματίζει σε όλους τους οργανισμούς ή να ξεπουλήσουμε στους Τούρκους όσα κρατήσαμε για εμάς όταν είχαμε κάνει την επανάσταση το 1821. Δεν είμαι επαναστάτης, αλλά είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι δεν είχαν την σημερινή εικόνα στο μυαλό τους ο Κολοκοτρώνης κι ο Παπαφλέσσας όταν πολεμούσαν με νύχια και με δόντια. Κι όλα αυτά επειδή κάποιοι (όλοι τους βασικά. Και οι μεν και οι δε) μας οδήγησαν τόσα χρόνια σε αυτά τα χάλια και λένε π@παριές τύπου <<Ε δεν προλάβαμε μέσα σε 1-2-3 χρόνια>> / <<Μας αφήσατε τόσο έλλειμμα που δεν το περιμέναμε>>.
KilliK Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 Δημοσ. 27 Μαΐου 2011 αυτοί που μας έσωσαν από την Χούντα. βλεπω αυτο το παραμυθι καλα κρατει ακομη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.