Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

sorry αλλα να καταλαβω.

υπαρχουν ατομα που αυτη την στιγμη δεν πιστευουν οτι τα επεισοδια που εγιναν σημερα στην συγκεντρωση δεν ηταν προμελετημενο σχεδιο απο την αστυνομια με σκοπο την διασπαση

της συγκεντρωσης και συνεπως αρση της πολιτικης πιεσης που ασκουσε στα λαμογια της βουλης; σοβαρα τωρα;

Στην ερώτηση σου η απάντηση είναι ΝΑΙ

Όχι αυθόρμητοι δεν ήταν...αλλά σε όλο το πάνω μέρες του Συντάγματος έβλεπες εικόνες που προμήνυαν βία. Τί ελικόπτερα, τι κρεμάλες και ένα σωρό συνθήματα για "ξύλο στους κλέφτες", "να καεί η βουλή"...και πολλά άλλα όμορφα. Τα σημερινά επεισόδια ήταν απλά θέμα χρόνου...και ηθικοί αυτουργοί...οι ίδιοι οι αγανακτισμένοι.

Η ΕΛ.ΑΣ. είπε πως οι φωτογραφίες αυτές είναι παλιές, από άλλες περιπτώσεις. Γι' αυτό και τα μπουφάν. Από χειμώνα.

H EΛ.ΑΣ αντί να μας ενημερώνει για την εποχή έδωσε κάποια άλλη εξήγηση?

Δημοσ.

οχι,λαθος μου που δεν εβαλα το quote :P

στον ινσομνιαν παει για να καταλαβουμε ακριβως τι παιχτηκε :rolleyes:

Δημοσ.

Όχι, σωστά κατάλαβε:

Εκτός αν διατυπώθηκε λάθος. Εγώ πάντως το ίδιο με τον blue καταλαβαίνω.

Αυτό που ήθελα να πω ήταν ότι δεν αποδέχομαι αυτόν το στρατιωτικό τρόπο δράσης με την επιβολή απαγόρευσης της κυκλοφορίας και τα οδοφράγματα από τις αρχές...

Και στο αρχικό μήνυμα, έχω σβήσει τους χαρακτηρισμούς για να μη διαγραφεί όλο το μήνυμα, έχω διορθώσει κάποια λάθη και έχω συμπληρώσει κάποια σχόλια.

Δημοσ.

απαγορευση κυκλοφοριας απο ποιον?την αστυνομια?γιατι οι διαδηλωτες δεν μπλοκαραν κανεναν πεζο.

Δημοσ.

ε ναι από την αστυνομία.

Ε, πες το ρε Χριστιανέ μου και σε πήραμε από το λαιμό. :P

Έτσι κι εγώ συμφωνώ. Πάρε και έναν άσο.

Δημοσ.

Γενικά πάντως, είχα χρόνια να κατέβω και δε νομίζω να ξανακατέβω. Η βία και η βλακεία, μου προκαλούν θλίψη και με κάνουν να αναρωτιέμαι αν όντως έχουν νόημα τα πνευματικά επιτεύγματα του ανθρώπου ή αν απλά βαυκαλιζόμαστε...

Δημοσ.

24756121584535201241210.jpg

Η ΕΛ.ΑΣ. είπε πως οι φωτογραφίες αυτές είναι παλιές, από άλλες περιπτώσεις. Γι' αυτό και τα μπουφάν. Από χειμώνα.

Δεν είπε βέβαια ποιοι είναι και τι κάναν. Όποτε το κάναν.

Δημοσ.

Αυτό ακριβώς ρώτησα πριν λίγα λεπτά

H EΛ.ΑΣ αντί να μας ενημερώνει για την εποχή έδωσε κάποια άλλη εξήγηση?

Δημοσ.

Δεν είπε βέβαια ποιοι είναι και τι κάναν. Όποτε το κάναν.

Ανακοίνωση της Αστυνομίας σχετικά με το βίντεο και τις φωτογραφίες κουκουλοφόρων ανάμεσα σε αστυνομικούς

Ακολουθεί η Ανακοίνωση:

"Σχετικά με φωτογραφία και μαγνητοσκοπημένο υλικό που προβλήθηκε στο σημερινό (15-06-2011) τηλεοπτικό και ηλεκτρονικό τύπο, που απεικονίζει αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αποκατάστασης Τάξης, πίσω από τους οποίους παρευρίσκονται άτομα με πολιτική περιβολή που έχουν καλυμμένο μέρος του προσώπου τους, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:

Πρόκειται για φωτογραφία και μαγνητοσκοπημένο υλικό που δεν αφορά τη σημερινή συγκέντρωση διαδηλωτών στο κέντρο της Αθήνας, καθ’ όσον τόσο οι αστυνομικοί, όσο και τα άτομα με πολιτική περιβολή φέρουν χειμερινή στολή και ενδυμασία αντίστοιχα.

Οι αστυνομικοί που υπηρετούν σε Υπηρεσίες Ασφαλείας φέρουν πάντα πολιτική περιβολή.

Στις περιπτώσεις που εκ των πραγμάτων επιβάλλεται η χρήση δακρυγόνων ουσιών προς απώθηση των επιτιθέμενων είναι πιθανό να καλύπτουν μέρος του προσώπου τους, προκειμένου να προστατευθούν από τις ουσίες αυτές."

http://www.radio9.gr/News.aspx?a_id=15593

Αφενός νομιμοποιούν όλους τους κουκουλοφόρους, αφετέρου δεν τα πιστεύουν ούτε οι ίδιοι τα όσα γράφουν.

Δημοσ.

ropala_anthrwpos2.jpg

ropala_anthrwpos.jpgΕπίσης, ερωτήματα δημιουργεί φωτογραφία που δείχνει άντρα με πολιτικά να μεταφέρει σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, ξύλα , δίπλα από άνδρες των ΜΑΤ.

newego_LARGE_t_1101_53581942.JPG

ιδιο μηκος,ιδιο χρωμα,ιδιο σχημα.

αυτη ειναι οντως παλια φωτογραφια.

24756121584535201241210.jpg

Δημοσ.

Γεγονος ειναι οτι περισσοτερο αποτελεσματικη ειναι μια διαδηλωση με επεισοδια παρα ειρηνικη... Την ειρηνικη οσο μεγαλη κι αν ειναι θα τη γραψουν στα π@π@ρι@ τους.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...