Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

@gnsX

Δεν θα τροφοδοτήσω τα συμπλέγματά σου. PLUR.

@Erwdios

Ο λογος που σε αμφισβητώ είναι το bolded κομμάτι του quoted κείμενού σου.

edit: Για το #161 σου:

Εσύ, αν συνειδητά δεν ψήφισες - έχει μεγαλύτερο δικαίωμα στην αγανάκτηση. Γιατί ο εκλογικός νόμος σε έκλεψε και από πάνω... ;)

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

E καλά, μεταξύ μας, δεν το έκανες και πολύ διακριτικά =ρ

Για την ιδιοσυγκρασία μου διακριτικά το έκανα trust me. Αλλιώς banned θα ήμουν πάλι. :P

@Erwdios

Ο λογος που σε αμφισβητώ είναι το bolded κομμάτι του quoted κείμενού σου.

Καταλαβαίνεις ότι είναι οξύμωρο να με κατηγορείς ως καλπολάγνο ενώ δεν ψηφίζω αφενός, ενώ αφετέρου αναφέρθηκε παραπάνω πολλάκις ότι "δεν αλλάζει κάτι, εφόσον οι ίδιοι τα ίδια θα ψηφίσουν"

edit: Για το #161 σου:

Εσύ, αν συνειδητά δεν ψήφισες - έχει μεγαλύτερο δικαίωμα στην αγανάκτηση. Γιατί ο εκλογικός νόμος σε έκλεψε και από πάνω... ;)

Αν και καθήμενος, ορθώς μίλησες.

Δημοσ.

Αν και καθήμενος, ορθώς μίλησες.

ΩΠΑΑΑΑ ΩΠΑΑΑΑΑΑ

Διόρθωσε το νικ στο κουοτ.

Δημοσ.

Καταλαβαίνεις ότι είναι οξύμωρο να με κατηγορείς ως καλπολάγνο ενώ δεν ψηφίζω αφενός, ενώ αφετέρου αναφέρθηκε παραπάνω πολλάκις ότι "δεν αλλάζει κάτι, εφόσον οι ίδιοι τα ίδια θα ψηφίσουν"

To ότι "οι ίδιοι τα ίδια θα ψηφίσουν" και γι' αυτό δεν θα αλλάξει κάτι, εμένα μου ακούγεται ως δηλωτικό πίστης σε κάλπες και λοιπές διαδικασίες. Το ότι δεν ψηφίζεις, είναι απλά μια συμπεριφορά - μπορεί να μην σε βγάζει ο δρόμος σου - που δεν μπορώ με 2 γραμμές σου να ερμηνεύσω, ως προς τα αίτια.

Αν δεν ψηφίζεις γιατί δεν νομίζεις ότι ωφελεί σε κάτι - αλλά υποστηρίζεις ότι "αν ψήφιζαν οι ίδιοι τα άλλα" θα πηγαίναμε μπροστά, κάτι δεν καταλαβαίνω στην συλλογιστική σου... Τελικά πιστεύεις στις κάλπες (με αυτό τον εκλογικό νόμο) ή όχι, μην το κουράζω. Που το κούρασα.

Δημοσ.

To ότι "οι ίδιοι τα ίδια θα ψηφίσουν" και γι' αυτό δεν θα αλλάξει κάτι, εμένα μου ακούγεται ως δηλωτικό πίστης σε κάλπες και λοιπές διαδικασίες. Το ότι δεν ψηφίζεις, είναι απλά μια συμπεριφορά - μπορεί να μην σε βγάζει ο δρόμος σου - που δεν μπορώ με 2 γραμμές σου να ερμηνεύσω, ως προς τα αίτια.

Αν δεν ψηφίζεις γιατί δεν νομίζεις ότι ωφελεί σε κάτι - αλλά υποστηρίζεις ότι "αν ψήφιζαν οι ίδιοι τα άλλα" θα πηγαίναμε μπροστά, κάτι δεν καταλαβαίνω στην συλλογιστική σου... Τελικά πιστεύεις στις κάλπες (με αυτό τον εκλογικό νόμο) ή όχι, μην το κουράζω. Που το κούρασα.

Κάπου το έχεις χάσει. Εμένα δεν με νοιάζει τι ψηφίζουν. Με νοιάζει να διεκδικούν πράγματα είτε ψήφισαν είτε όχι.

Αλλά η λογική της προκατάληψης, ότι πάλι τα ίδια θα ψηφίσουν είναι ανόητη. Εγώ δεν ψήφισα, καθώς ο ένας υπόσχεται να μου κόψει μόνο το χέρι ενώ ο άλλος και το πόδι. Ε, έτσι όπως είναι διαμορφωμένος ο εκλογικός νόμος και γνωρίζοντας ότι δεν ψηφίζω συνειδητά, λες να πιστεύω στον υπάρχον στημένο εκλογικό νόμο?

Δημοσ.

@gnsX αγανακτησε τωρα ...Μπορεις!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Eπικο thread btw..

Ο νεοελληνας , "αγανακτει" μεσω facebook(βασικα ο νεοελληνας δεν κανει τιποτα χωρις το facebook αλλα anyway..) επειδη οι Ισπανοι ειπαν(; ) το αυτονοητο.

Τραγικα πραματα..

Δημοσ.

@gnsX αγανακτησε τωρα ...Μπορεις!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Eπικο thread btw..

Ο νεοελληνας , "αγανακτει" μεσω facebook(βασικα ο νεοελληνας δεν κανει τιποτα χωρις το facebook αλλα anyway..) επειδη οι Ισπανοι ειπαν(; ) το αυτονοητο.

Τραγικα πραματα..

οχι δε το ειπαν οι ισπανοι. προπαγανδα διακαναλικη ηταν

Δημοσ.

ναι γι αυτο εβαλα το ερωτηματικο δεν ξερω τι παιχτηκε ουτε με νοιαζει κιολας.

η πλακα παντως ειναι να βλεπεις τον νεοελληνα ...να αγανακτα!(facebook groups , forums..)

:lol: :lol: :lol:

Δημοσ.

ναι γι αυτο εβαλα το ερωτηματικο δεν ξερω τι παιχτηκε ουτε με νοιαζει κιολας.

η πλακα παντως ειναι να βλεπεις τον νεοελληνα ...να αγανακτα!(facebook groups , forums..)

:lol: :lol: :lol:

Το πρόβλημα ποιο είναι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...