dEACTIVATEb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Μην ακούω βλακείες. Την ταυτότητα απο όσο λένε την κράτησαν. Πόσο δύσκολο μπορέι να είναι να την κάνουν ενα scan και να την ανεβάσουν; Εκτός αν δεν υπήρχε αστυνομικός και ταυτότητα να την ανεβασεις στο ιντιμεντια. εκει εχει ασυλο και δε θα σε πειραξει κανεις ERWDIOS. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ που τη υπερασπιζονται ολοι οι "εξυγιαντες" αλλα ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ. περαστικα μας
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 θα την ανεβασει μαζι με τη ζαρτινιερα,τα πρασσινα παπουτσια,τη τσαντα με τα σαμπουαν-μολοτοφ,τη τσαντα με το τσεκουρι ολα αυτα που κανανε οι κακοι αναρχικοι.
firewalker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Επίσης, ερωτήματα δημιουργεί φωτογραφία που δείχνει άντρα με πολιτικά να μεταφέρει σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, ξύλα , δίπλα από άνδρες των ΜΑΤ. Η ΕΛ.ΑΣ. είπε πως τα πράγματα αυτά έχουν μεταφερθεί στην Γ.Α.Δ.Α. και αυτοί που τα συγκέντρωσαν εκεί έχουν πάει από χθες στον εισαγγελέα.
akpe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Στο θέμα της ταυτότητας... κανείς δεν καταλαβαίνει την διαφορά μεταξύ αστυνομικής ταυτότητας και υπηρεσιακής ταυτότητας; Αστυνομική ταυτότητα έχω και εγώ, αυτό με κάνει μπάτσο; Επίσης, πριν μήνες στο ιντυ ανέβαζαν φωτογραφίες και ονοματεπώνυμα αστυνομικών. Στην ταυτότητα θα κολλούσαν; Επίσης, ποιός μου λέει εμένα πως την ταυτότητα, αν υπάρχει, δεν την βούτηξαν ξέρω γω από τον τροχονόμο που επιτέθηκαν νωρίτερα; Προπαγάνδα και προβοκάτσιες δεν κάνει μόνο το κράτος, έτσι;
dEACTIVATEb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 μαλιστα.. καλα τα λες akpe. ξαφνικα ο κοσμος σε ορισμενους καταρεει σιγα σιγα.. οσο για τις φωτο , υλικο απο κατεσχεθεντα ειναι που τα μετεφεραν στην ΓΑΔΑ, γιαυτο και δεν υπηρχαν πουθενα στα επεισοδια τετοια λοσταρια.
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 να την ανεβασεις στο ιντιμεντια. εκει εχει ασυλο και δε θα σε πειραξει κανεις ERWDIOS. ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ ΑΤΟΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΤΟΥς ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ που τη υπερασπιζονται ολοι οι "εξυγιαντες" αλλα ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΟΥΤΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΟΥΤΕ ΤΠΤ. περαστικα μας Το indymedia και το κάθε Indymedia, είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Σταματήστε να κομματικοποιείτε κάθε είδος συζήτησης, τσουβαλιάζοντας αναλόγως. Πίσω από το αριστεροί έναντι δεξιών, υπάρχει το Έλληνες εναντίων Ελλήνων. Αν το σκεφτόμασταν ελάχιστα, θα ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση.
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Η ΕΛ.ΑΣ. είπε πως τα πράγματα αυτά έχουν μεταφερθεί στην Γ.Α.Δ.Α. και αυτοί που τα συγκέντρωσαν εκεί έχουν πάει από χθες στον εισαγγελέα. γιατι δεν εκπλησσομαι...
dEACTIVATEb Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 συμφωνω μαζι σου Ερωδις. πεστα στον Ντιναρας και σε μερικους ακομα προπαγανδιστες που διαβασαν κατι και το μεταλλαξαν σε αυτο που θα ηθελαν να ακουσουν..
washcloud Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 έχει πλάκα πάντως αυτός ο φράχτης. Όπου να ναι θα σκάσει και ο Κούγιας να τον πηδήξει! ... έρχεται φορτσάτος .
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Οι δηλώσεις Κοκκαλάκη: http://www.skai.gr/player/TV/?MMID=215419
Ntinaras Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 συμφωνω μαζι σου Ερωδις. πεστα στον Ντιναρας και σε μερικους ακομα προπαγανδιστες που διαβασαν κατι και το μεταλλαξαν σε αυτο που θα ηθελαν να ακουσουν.. Ηρωδης+Αδωνις+Ερως=Ερωδις? ακομα περιμενω να μου πεις για τις ανακοινωσεις της ελ.ας. για τη ζαρτινιερα και τα λοιπα περιστατικα.γαργαρα γι αυτα ε?
-nick- Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Ηρωδης+Αδωνις+Ερως=Ερωδις? ακομα περιμενω να μου πεις για τις ανακοινωσεις της ελ.ας. για τη ζαρτινιερα και τα λοιπα περιστατικα.γαργαρα γι αυτα ε? + αυτο
Erwdios Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνεδρίαση του ΚΤΕ Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ, στην οποία ο υπουργός Οικονομικών Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σύμφωνα με πληροφορίες, δέχεται έντονη κριτική από τους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος.Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου προχώρησε σε αλλαγές στο Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα ανακοινώνοντας ηπιότερα μέτρα σύμφωνα με τα οποία: -Το όριο του αφορολόγητου εισοδήματος παραμένει στα 12.000 ευρώ ετησίως. -Αφορολόγητη θα είναι επίσης η πρώτη κατοικία μέχρι 200 τ.μ. -Αναστέλλεται η εξίσωση του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης και κίνησης. -Η έκτακτη εισφορά θα είναι με συντελεστή 1% για εισοδήματα από 12.000 έως 20.000 ευρώ, 2% έως 50.000 ευρώ, 3% έως 100.000 ευρώ και 4% πάνω από τις 100.000 ευρώ. http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=23924&catid=7 Κατά τ' άλλα δεν θα πετύχαινε τίποτα ο κόσμος στο δρόμο ε? 1-2 μέρες ακόμα να συνεχιστεί η διαδήλωση και τους βλέπω να το αποσύρουν άρον, άρον το μέσο-μακροπρόθεσμο.
firewalker Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 http://www.e-typos.com/content.aspx?cid=23924&catid=7 Κατά τ' άλλα δεν θα πετύχαινε τίποτα ο κόσμος στο δρόμο ε? 1-2 μέρες ακόμα να συνεχιστεί η διαδήλωση και τους βλέπω να το αποσύρουν άρον, άρον το μέσο-μακροπρόθεσμο. Αυτά τα μέτρα μπήκαν μόνο και μόνο για να τα πάρουν πίσω, θα έλεγε κάποιος.
akpe Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2011 ξαφνικα ο κοσμος σε ορισμενους καταρεει σιγα σιγα.. Και που είσαι ακόμα... μην είσαι τόσο σίγουρος πως θα καταρρεύσει μόνο για τους άλλους Οι τακτικές της "αστυνομίας" είναι γνωστές. Όταν δεν μπορούν να συλλάβουν, το γυρίζουν σε πιο εύκολους στόχους. Πως σταματάει η τροχαία το autobianchi επειδή δεν μπορεί να κυνηγήσει την porche; Κάπως έτσι. Το θέμα είναι πως όπως είπε και ο Ερωδιός και οι δυο ακραίες "ομάδες" είναι η άλλη όψη του ίδιου νομίσματος. Σε τέτοια περίπτωση το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να τα δείς όλα on a case-by-case basis και όχι σαν σύνολο. Π.χ. σε αυτό με την ταυτότητα κάτι μου βρωμάει. Πολλές φήμες, καμία (προς το παρόν) απόδειξη. Το ίδιο πάλι και με τα καδρόνια που μετέφεραν τα ματ, δεν είδαμε τους ματατζήδες να τα μοιράζουν σε ασφαλίτες με νουμεράκια. Οπότε και πάλι ό,τι και να υποθέσω, πέραν αυτών που είπε ο Κοκκαλάκης, παραμένει απλά υπόθεση. Όταν όμως βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια να κοπανάνε τον φοιτητή στην ζαρτινιέρα, να κλωτσάνε και να χτυπάνε με τα γκλόμπ ανάποδα έναν πεσμένο διαδηλωτή, να φυτεύουν μολότοφ στον πρώτο τυχόντα, να διασπώνται κουκουλοφόροι από τις τάξεις της αστυνομίας και λοιπά ευτράπελα, δεν μπορώ να πω το ίδιο, σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.