Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

BaLsAmoMenos κανε μου την χαρη λοιπον και σε με ησυχο. εχουμε δημοκρατια και εχω το δικαιωμα να πω την γνωμη μου και να εκφρασω την διστακτικοτητα μου σχετικα με στημενα γεγονοτα. για αυτη την ελευθερια δεν υποτιθεται οτι αγωνιζεστε? η μονο για την ελευθερια να μιλατε εσεις και ολοι οι υπολοιποι που δεν συμφωνουν μαζι σας να βγαζουν τον σκασμο?

Δεν είπε να μην τα πεις. Θέλουμε να τα πεις! Να τα διαβάσουμε δεν θέλουμε :P

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ntinaras αυτο που εχω σιχαθει ειναι να βγαινει ο καθε ξεφτιλισμενος δημοσιοκαφρος - αν ειναι και δημοσιοκαφρος εξαρχης- και να γραφει μια βλακεια και να διαδιδεται η βλακεια αυτη .. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ. γιαυτο και ζηταω στοιχεια, αποδειξεις κατι ρε παιδι μου. αν δεν μπορει να ου δειξεις στοιχεια τοτε ολα ειναι παραμυθια

Δηλάδη αν δεν μπορει να δειξει στοιχεια ενας φορουμιτης τιποτα δεν εχει συμβει ? Τι σοι λογικη ειναι αυτη.Αν θελει το δεχεται καποιος , αν θελει οχι, αν θελει περιμενει επιβεβαιωση .

η μεχρι στιγμης ας αρκεστει σε αυτο..

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63149315

http://tvxs.gr/news/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1/%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BC%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%B1-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%86%CF%8C%CF%81%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CE%B1%CF%83%CF%84%CF%85%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B1%CF%85%CF%84%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1

Δημοσ.

Ntinaras αυτο που εχω σιχαθει ειναι να βγαινει ο καθε ξεφτιλισμενος δημοσιοκαφρος - αν ειναι και δημοσιοκαφρος εξαρχης- και να γραφει μια βλακεια και να διαδιδεται η βλακεια αυτη .. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ. γιαυτο και ζηταω στοιχεια, αποδειξεις κατι ρε παιδι μου. αν δεν μπορει να ου δειξεις στοιχεια τοτε ολα ειναι παραμυθια

BaLsAmoMenos κανε μου την χαρη λοιπον και σε με ησυχο. εχουμε δημοκρατια κια εχω το δικαιωμα να πω την γνωμη μου κια να εκφρασω την διστακτηκοτητα μου σε στημενα γεγονοτα. για αυτη την ελευθερια δεν υποτιθεται οτι αγωνιζεσται? η μονο για την ελευθερια να μιλατε εσεις και ολοι οι υπολοιποι που δεν συμφωνουν μαζι σας να βγαζουν τον σκασμο?

οχι δεν εχεις σιχαθει τους δημοσιοκαφρους,απλα δε γουσταρεις αριστερη ιδεολογια.δικαιωμα σου,αλλα μη μας πρηζεις λεγοντας οτι αυτοι που σπανε ειναι αναρχικοι και οχι μπατσοι.

20 χρονια τωρα τα ιδια γινονται σε καθε πορεια,βγαινουν κουκουλοφοροι μαζι με τα ματ και διαλυουν τις πορειες,και ερχεσαι και μας λες οτι ειναι αναρχικοι.

στο βιντεακι αυτοι με τα καδρονια αναρχικοι ειναι μαζι με τα ματ ε?διαλεγουν κουρτινοξυλα για το υπουργειο.

Δημοσ.

ropala_anthrwpos2.jpg

ropala_anthrwpos.jpgΕπίσης, ερωτήματα δημιουργεί φωτογραφία που δείχνει άντρα με πολιτικά να μεταφέρει σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, ξύλα , δίπλα από άνδρες των ΜΑΤ.

Δημοσ.

BaLsAmoMenos κανε μου την χαρη λοιπον και σε με ησυχο. εχουμε δημοκρατια και εχω το δικαιωμα να πω την γνωμη μου και να εκφρασω την διστακτικοτητα μου σχετικα με στημενα γεγονοτα. για αυτη την ελευθερια δεν υποτιθεται οτι αγωνιζεστε? η μονο για την ελευθερια να μιλατε εσεις και ολοι οι υπολοιποι που δεν συμφωνουν μαζι σας να βγαζουν τον σκασμο?

Εγω δεν αγωνιζομαι για τιποτα παντως.

Πως φαινεται παντως απο αυτα που γραφεις ποσο αγκυλωμενος εισαι. Να φανταστω για σενα αυτοι που φταινε για ολα ειναι οι αριστεριστες? :P

Δημοσ.

αναρχικοι ειναι ρε συ. δε βλεπεις το μακρυ μαλλι,τις μαυρες μπλουζες με τις πενταλφες και τα κολλητα μαυρα τζιν?

φαινεται καθαρα.

Δημοσ.

Ntinaras αστο αγορι μου. 30 χρονια το ιδιο τροπαρι. μηπως αυτοι που μπουκαραν και βαρεσαν τον περιφεριαρχη στα ιωαννινα ηταν αστυνομικοι ? μηπως αυτοι που εκαψαν τον κοσμο στην μαρφιν ηταν αστυνομικοι? μηπως αυτοι που τραμπουκιζουν κοσμο στα πανεπιστημια ειναι αστυνομικοι? μηπως οι αναρχικοι καθε κυριακη εχουν χειροτεχνια στις καταληψεις ? δε φτιαχνουν μολοτωφ μπαρμπεκιου κανουν. κανε μου την χαρη και πεςστα σε κανα 10χρονο αυτα. ο κοσμς εχει ματιακ ια κρινει. οποιος ειναι ψαρι θα τσιμπησει

και αφου δεν εγωνιζεσαι για τπτ τι θες να μας πεις. να κανουμε το ιδιο? τραβα για κανενα call of duty να ξεχαρμανιασεις και μη τρολαρεις offtopic

Δημοσ.

Ntinaras αστο αγορι μου. 30 χρονια το ιδιο τροπαρι. μηπως αυτοι που μπουκαραν και βαρεσαν τον περιφεριαρχη στα ιωαννινα ηταν αστυνομικοι ? μηπως αυτοι που εκαψαν τον κοσμο στην μαρφιν ηταν αστυνομικοι? μηπως αυτοι που τραμπουκιζουν κοσμο στα πανεπιστημια ειναι αστυνομικοι? μηπως οι αναρχικοι καθε κυριακη εχουν χειροτεχνια στις καταληψεις ? δε φτιαχνουν μολοτωφ μπαρμπεκιου κανουν. κανε μου την χαρη και πεςστα σε κανα 10χρονο αυτα. ο κοσμς εχει ματιακ ια κρινει. οποιος ειναι ψαρι θα τσιμπησει

Αντι-αντιφα και ετσι?

Δημοσ.

Επίσης, ερωτήματα δημιουργεί φωτογραφία που δείχνει άντρα με πολιτικά να μεταφέρει σε καροτσάκι σούπερ μάρκετ, ξύλα , δίπλα από άνδρες των ΜΑΤ.

ψιτ και σχετικα με το βιντεο.. ναι ξερεις κανουν τοσο μεγαλη λαμογια και τους αφηνουν να τους τραβανε βιντεο.. ΝΑΙΙΙΙΙ wow να ρε κουβαλανε τον εξοπλισμο των παρακρατικων μπροστα απο την βουλη με καροτσακι φατσα καρτα που τους βλεπουν ολοι.. ναιιιιιι. παρε κοσμε τραβατε φωτ και βιντεο, κανουμε μυστικη επιχειριση φαση τωρα..

Δημοσ.

ψιτ και σχετικα με το βιντεο.. ναι ξερεις κανουν τοσο μεγαλη λαμογια και τους αφηνουν να τους τραβανε βιντεο.. ΝΑΙΙΙΙΙ wow να ρε κουβαλανε τον εξοπλισμο των παρακρατικων μπροστα απο την βουλη με καροτσακι φατσα καρτα που τους βλεπουν ολοι.. ναιιιιιι. παρε κοσμε τραβατε φωτ και βιντεο, κανουμε μυστικη επιχειριση φαση τωρα..

Και τι παραπανω θες ρε φιλε για να πειστεις...Να παω να τους πιασω εγω και να στους φερω...;;

ειναι fake το video δηλαδη;;;

Δημοσ.

οχι το βιντεο δεν ειναι fake. βλεπεις κατι στο βιντεο? τι βλεπεις δεν ξερεις. συνδυαζεις και υποθετεις. ΑΝ ΚΑΝΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕς ετσι μπροστα σε ολουσ θα το κανανε? ε εσυ τι λες?

Δημοσ.

με τι να αλλαξω γνωμη? με μια ειδηση παραπληροφορηση που δεν διασταυρωνεται απο πουθενα και με ενα βιντεο που κουβαλανε 10 κονταρια με καροτσακι μπροστα σε μερικες χιλιαδες κοσμου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...