Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σουπε κανεις οτι οταν δεν εχεις να απαντησεις πρεπει να αναφερεσαι σε troll?

στοιχεια ζηταω. εχεις ή απλα διαδιδεις οτι σου πασαρουν?

Η ΑΠΛΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ??

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φυσικά και είναι. Ο καθένας γράφει ότι θέλει χωρίς στοιχεία και μετά για κάποιο λόγο αποφασίζουμε αν θα τον πιστέψουμε ή όχι.

Ο θείος του γιού του Γκέκα.

Δημοσ.

Ναι εγω ειδα με τα ματια μου να βγαζουν βαριοπουλες και λοιπα εφοδια μεσα απο τις σκηνες που ηταν στημενες στην δεξια πλευρα της πλατειας. τα ιδια ατομα που πηγαινοερχοντουσαν απο προπυλαια-συνταγμα καθε μερα. ηταν αστυνομικοι κολληταρια των αναρχικων ε και κοιμοντουσαν χερακι χερακι στις σκηνες τοσες μερες ε? με τις υαυτοτητες μαζι τους κιολας ε? χαχαχα ωραιος!!

αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος οποτε ΔΕΝ βγαινω να διαδιδω οτι ναναι. ποσο μαλλον οταν τα ΜΜΕ κανουν αυτη τη δουλεια για να παραπληροφορησουν τον απλο κοσμο.

Δημοσ.

Ναι εγω ειδα με τα ματια μου να βγαζουν βαριοπουλες και λοιπα εφοδια μεσα απο τις σκηνες που ηταν στημενες στην δεξια πλευρα της πλατειας. τα ιδια ατομα που πηγαινοερχοντουσαν απο προπυλαια-συνταγμα καθε μερα. ηταν αστυνομικοι κολληταρια των αναρχικων ε και κοιμοντουσαν χερακι χερακι στις σκηνες τοσες μερες ε? με τις υαυτοτητες μαζι τους κιολας ε? χαχαχα ωραιος!!

αλλα και παλι δεν ειμαι σιγουρος οποτε ΔΕΝ βγαινω να διαδιδω οτι ναναι. ποσο μαλλον οταν τα ΜΜΕ κανουν αυτη τη δουλεια για να παραπληροφορησουν τον απλο κοσμο.

και φυσικα τους εκανες τεστ προσωπικοτητας και καταλαβες οτι ειναι αναρχικοι γιατι ειναι αδυνατον να ειναι σκατομπατσοι(οχι απλα μπατσοι),γιατι δεν γινεται ενας αστυνομικος να παρανομει και να κανει προβοκατσια.

Δημοσ.

Παντως γι'αυτο που γινεται ευθυνεται εν μερη και η συνελευση της πλατειας.

Δεν γινεται να ψηφιζεται "ΝΑΙ" στο κλεισιμο ολων των εισοδων της Βουλης και να μην περιμενουν τους μπατσους να προσπαθησουν να τις ανοιξουν.

Και απ'οσο εμαθα απο γνωστο που ειναι κατω, ετσι ξεκινησαν τα επεισοδια. Απο την Βασιλης Σοφιας, εκει μπροστα στην πλαγια εισοδο της Βουλης.

Δημοσ.

tolis_01 αυτα τα εχω δει φιλε. ναι μονο που στην φασαρια οταν προσπαθησαν τα αναρχουπαλληλακια να μπουν μπροστα απο τους "αγανακτισμενουσ" κανεις τους δεν κραταγε τετοια πραγματα. μπροστα κραταγαν τις κλασικες σημαιες και αλλοι ειχαν σπασμενα καδρονια που τα βγαλαν απο το πανω μερος της πλατειας καθως και πετρεε/μαρμαρα που εσπασαν απο την εισοδο του ξενοδοχειου διπλα του μεγαλη βρεταννια

BaLsAmoMenos ναι ο φρακτης ηταν μεγαλη κοτσανα απο μερους τους. μηπως αυτο το φραχτη ενοουσαν οταν ελεγαν για φραχτη στον εβρο για τους λαθρομεταναστες. μηπως ενοουσαν τους ελληνες πολιτες που τους εχουν ξεζουμισει ?

Δημοσ.

ρε τι κάθεστε και ψάχνετε?οι ειρηνικές,χαβαλετζίδικες για άλλους,συγκεντρώσεις που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες ημέρες σήμερα έπρεπε να διαλυθούν.Πολύ άσχημο για την χώρα να προβληθούν προς τα εξω εικόνες οπου μέσα στο κοινοβούλιο ξεκινά σήμερα η συζήτηση για το μεσοπρόθεσμο και εξω να δηλώνουν την αντίθεση τους χιλιάδες κόσμος.Ενώ τώρα επικεντρονόμαστε,τόσο τα ελληνικά όσο και τα ξένα ειδησεογραφικά πρακτορεία,στους μπαχαλάκηδες όμορφα και ωραία.Το οτι δεν ανοιξε μύτη δεκα ημέρες πριν με 500,000 κόσμο στου δρόμους λέει πολλά

Δημοσ.

το ξαναβαζω γιατι μερικοι θελουν να μας βγαλουν τρελους..

http://www.youtube.com/watch?v=1UNanrFWQ8s&feature=player_embedded

αληθεια τα παιδια με τα πολιτικα τι ακριβως ειναι...

αστυνομικοι που παρατησαν το ρεπο τους και κατεβηκαν αρον αρον να επωμιστουν λιγο απο το φορτο εργασιας των συναδελφων τους;;

Δημοσ.

@ dEACTIVATEb: Το θέμα είναι πως έκρινες ότι είναι "αναρχο-", Τους ρώτησες την ιδεολογία τους; Γιατί αν όχι, εγώ πιστεύω ότι ήταν γαύροι, βάζελοι, πασόκοι, συριζαίοι και πάει λέγοντας.

Δημοσ.

dEACTIVATEb κανε μας την χαρη σε παρακαλω. Κανεις δεν ακουει αυτα που λες. Οι αναρχουπαλληλοι και οι αντι-αναρχουπαλληλοι το ιδιο σκατα ειναι.

Δημοσ.

Ntinaras αυτο που εχω σιχαθει ειναι να βγαινει ο καθε ξεφτιλισμενος δημοσιοκαφρος - αν ειναι και δημοσιοκαφρος εξαρχης- και να γραφει μια βλακεια και να διαδιδεται η βλακεια αυτη .. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΠΟΤΕ. γιαυτο και ζηταω στοιχεια, αποδειξεις κατι ρε παιδι μου. αν δεν μπορει να ου δειξεις στοιχεια τοτε ολα ειναι παραμυθια

BaLsAmoMenos κανε μου την χαρη λοιπον και σε με ησυχο. εχουμε δημοκρατια και εχω το δικαιωμα να πω την γνωμη μου και να εκφρασω την διστακτικοτητα μου σχετικα με στημενα γεγονοτα. για αυτη την ελευθερια δεν υποτιθεται οτι αγωνιζεστε? η μονο για την ελευθερια να μιλατε εσεις και ολοι οι υπολοιποι που δεν συμφωνουν μαζι σας να βγαζουν τον σκασμο?

ψιτ και σχετικα με το βιντεο.. ναι ξερεις κανουν τοσο μεγαλη λαμογια και τους αφηνουν να τους τραβανε βιντεο.. ΝΑΙΙΙΙΙ wow να ρε κουβαλανε τον εξοπλισμο των παρακρατικων μπροστα απο την βουλη με καροτσακι φατσα καρτα που τους βλεπουν ολοι.. ναιιιιιι. παρε κοσμε τραβατε φωτ και βιντεο, κανουμε μυστικη επιχειριση φαση τωρα..

Δημοσ.

tolis_01 αυτα τα εχω δει φιλε. ναι μονο που στην φασαρια οταν προσπαθησαν τα αναρχουπαλληλακια να μπουν μπροστα απο τους "αγανακτισμενουσ" κανεις τους δεν κραταγε τετοια πραγματα. μπροστα κραταγαν τις κλασικες σημαιες και αλλοι ειχαν σπασμενα καδρονια που τα βγαλαν απο το πανω μερος της πλατειας καθως και πετρεε/μαρμαρα που εσπασαν απο την εισοδο του ξενοδοχειου διπλα του μεγαλη βρεταννια

BaLsAmoMenos ναι ο φρακτης ηταν μεγαλη κοτσανα απο μερους τους. μηπως αυτο το φραχτη ενοουσαν οταν ελεγαν για φραχτη στον εβρο για τους λαθρομεταναστες. μηπως ενοουσαν τους ελληνες πολιτες που τους εχουν ξεζουμισει ?

Δεν αμφιβάλλει κανείς ότι υπάρχουν και άλλοι μέσα στους "αναρχικούς", αλλά αν ισχύει ότι βρέθηκε αστυνομικός, κουκουλοφόρος, επιβεβαιώνονται οι φήμες που οργιάζουν τόσα χρόνια.

Τα επεισόδια τα προκάλεσε η αστυνομία με το φράχτη και τα επιδείνωσε ο στρατός των "αγνώστων" και καλά.

Όταν γράφουν στους τοίχους, "μπάτσοι, αναρχικοί, το ίδιο μαγαζί" κάτι ξέρουν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...