Erwdios Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δηλαδή για να καταλάβω εδώ μέσα, κάποιοι που σηκώθηκαν από τον καναπέ τους σήμερα και είπαν έστω "είμαστε εδώ" κατακρίνονται από κάποιους που συνεχίζουν να αράζουν στον καναπέ τους και να γράφουν απλά στο insomnia? Γιατί δεν πάτε να τους τα πείτε από κοντά αυτά που λέτε? Είναι γλυκός ο καναπές μάλλον και που να τρέχεις τώρα σε μία fake διαδήλωση... Αν δεν έχει εξάλλου μπάτσους και κομματικές παρατάξεις είναι fake, σωστά?
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 "Συμπατριώτες μας"; Είχε "Ελλάς Ελλήνων" και τέτοια δηλαδή; Άμα είναι να πάρουμε και την Πόλη, στείλτε ένα pm...
ANHLIKOS Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ξέρεις τι φοβάμαι Στατους? Πως μολις τελειώσει η μόδα, παλι οι αγανακτισμένοι θα στρογγυλοκαθησουν στον καναπε τους και θα ξαναψηφισουν τους ιδιους!
gnsX Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δηλαδή για να καταλάβω εδώ μέσα, κάποιοι που σηκώθηκαν από τον καναπέ τους σήμερα και είπαν έστω "είμαστε εδώ" κατακρίνονται από κάποιους που συνεχίζουν να αράζουν στον καναπέ τους και να γράφουν απλά στο insomnia? Γιατί δεν πάτε να τους τα πείτε από κοντά αυτά που λέτε? Είναι γλυκός ο καναπές μάλλον και που να τρέχεις τώρα σε μία fake διαδήλωση... Αν δεν έχει εξάλλου μπάτσους και κομματικές παρατάξεις είναι fake, σωστά? E ναι δεν το ξέρες; Η σοφία αυτού του τόπου,η ελίτ που ΞΕΡΕΙ τι είναι σωστό και τι όχι είναι μαζεμένη στο insomnia,ξεχειλίζει απο μαγκιά,απο σωστές απόψεις,κατακρίνει τα πάντα πάντοτε απο το laptop ή το pc του παιδικού δωματίου Το θα ψηφίσει τους ίδιους που ακούγεται όταν 1 στους 2 ΔΕΝ ψήφισε στις προηγούμενες εκλογές είναι αστείο,δεν θέλουν κανέναν απο αυτούς
sheik Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κλειδωστε το, δεν αξιζει, τα ιδια και τα ιδια. Οσο για το αν θα γινει τιποτα μετα απο τετοιες ενεργειες, οψομεθα.
YiN Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Να σημειώσω ότι εντάξει, καταλαβαίνω τα επιχειρήματα του στυλ "και τι έγινε που κατέβηκαν" κ.ο.κ. ΑΛΛΑ επίσης καταλαβαίνω ότι δεν είμαστε με τίποτε ευχαριστημένοι. Τόσο καιρό φωνάζαμε για το γεγονός ότι είναι αδύνατον να γίνει διαδήλωση χωρίς να τα σπάσουν, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να χαθούν ζωές και να ακουστούν φωνές του στυλ "καλά να πάθετε" και "ας μην πηγαίνατε στις δουλειές σας". Ένα χρόνο αργότερα, επιτέλους δεν γίνονται τέτοιου είδους συγκρούσεις κι επεισόδια, αλλά πάλι δεν γουστάρουμε γιατί "εντάξει και τι κατάφεραν". Δεν θεωρώ ότι μια διαδήλωση αποτελεί λύση απαραιτήτως και ναι, μπορεί να το έκαναν για το τρέντυ και το ιν, αλλά σε μια χώρα που ακόμα και το δικαίωμα διαμαρτυρίας έχει γίνει αντικείμενο κατάχρησης, ε, ας αναγνωρίσουμε και κάτι.
Erwdios Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 E ναι δεν το ξέρες; Η σοφία αυτού του τόπου,η ελίτ που ΞΕΡΕΙ τι είναι σωστό και τι όχι είναι μαζεμένη στο insomnia,ξεχειλίζει απο μαγκιά,απο σωστές απόψεις,κατακρίνει τα πάντα πάντοτε απο το laptop ή το pc του παιδικού δωματίου Ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του, καλά κάνει. Ξέρεις όμως τι με εκνευρίζει περισσότερο? Η απραξία συνοδευόμενη από ειρωνεία. Ο ωχαδερφισμός αυτού του λαού είναι φαινόμενο προς μελέτη. Εγώ δεν κατέβηκα, πήγα σε μια καφετέρια και έβλεπα play ωχ, γιατί πίστευα ότι θα κατέβουν 1000 γραφικοί και θα γίνει ότι γίνεται πάντα στις διαδηλώσεις. Τελικά διαψεύστηκα οικτρά και το σκυλομετάνιωσα. Ούτε όμως μου πέρασε από το μυαλό να χλευάσω και να ειρωνευτώ άτομα που κατέβηκαν να διαδηλώσουν χωρίς κανένα κομματικό λάβαρο. Γι' αυτό και μόνο είναι άξιοι σεβασμού και αν δεν μπορούμε να τους επικροτήσουμε, ας σωπάσουμε για μία φορά στη ζωή μας. Κι εγώ λέω ότι αυτοί οι 20.000 είναι θιγμένοι από τα μέτρα άμεσα ή έμμεσα έστω κι αν ψήφισαν έναν από τους δύο. Το θέμα είναι τι ψηφίζει ο καθένας ή αν απαιτεί δια της ψήφου του, ο πολιτικός να κάνει αυτό για τον οποίο τον ψήφισε και όχι ότι του υποδεικνύουν οι τρόικες και οι πορνόγεροι του ΔΝΤ?
caution Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Κι εγώ λέω ότι αυτοί οι 20.000 είναι θιγμένοι από τα μέτρα άμεσα ή έμμεσα έστω κι αν ψήφισαν έναν από τους δύο. Το θέμα είναι τι ψηφίζει ο καθένας ή αν απαιτεί δια της ψήφου του, ο πολιτικός να κάνει αυτό για τον οποίο τον ψήφισε και όχι ότι του υποδεικνύουν οι τρόικες και οι πορνόγεροι του ΔΝΤ Και γιατί καλπολάγνε φίλε μου πιστεύεις ότι μόνο με ψηφοφορίες αλλάζει ο κόσμος; Αυτά σου έχει μάθει η ιστορία; Ή νιώθεις πολίτης ένα πρωί, κάθε τέσσερα χρόνια;
gnsX Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Ο καθένας μπορεί να έχει την αποψή του, καλά κάνει. Ξέρεις όμως τι με εκνευρίζει περισσότερο? Η απραξία συνοδευόμενη από ειρωνεία. Ο ωχαδερφισμός αυτού του λαού είναι φαινόμενο προς μελέτη. Εγώ δεν κατέβηκα, πήγα σε μια καφετέρια και έβλεπα play ωχ, γιατί πίστευα ότι θα κατέβουν 1000 γραφικοί και θα γίνει ότι γίνεται πάντα στις διαδηλώσεις. Τελικά διαψεύστηκα οικτρά και το σκυλομετάνιωσα. Ούτε όμως μου πέρασε από το μυαλό να χλευάσω και να ειρωνευτώ άτομα που κατέβηκαν να διαδηλώσουν χωρίς κανένα κομματικό λάβαρο. Γι' αυτό και μόνο είναι άξιοι σεβασμού και αν δεν μπορούμε να τους επικροτήσουμε, ας σωπάσουμε για μία φορά στη ζωή μας. Κι εγώ λέω ότι αυτοί οι 20.000 είναι θιγμένοι από τα μέτρα άμεσα ή έμμεσα έστω κι αν ψήφισαν έναν από τους δύο. Το θέμα είναι τι ψηφίζει ο καθένας ή αν απαιτεί δια της ψήφου του, ο πολιτικός να κάνει αυτό για τον οποίο τον ψήφισε και όχι ότι του υποδεικνύουν οι τρόικες και οι πορνόγεροι του ΔΝΤ Να έχει άποψη όπως ακριβώς λες,χωρίς ειρωνείες αλλά και να στέκει η άποψη ε,γιατί όταν τη μια λες "κοιμούνται όλοι με τα τσαρούχια και δεν αντιδρούν" και μόλις αντιδρούν λες "ε και τι κατάλαβαν;" δεν είναι άποψη. Τι σημασία έχει τι ψήφισαν; Κάποιοι ψήφισαν πρόγραμμα και αυτό δεν εφαρμόστηκε,άρα καλά κάνουν και αντιδρούν Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει άλλος καλύτερος,άρα καλά κάνουν και αντιδρούν Κάποιοι δεν ψήφισαν κανέναν,ούτε μικρό ούτε μεγάλο,άρα καλά κάνουν και αντιδρούν Οι περισσότεροι που κλαίγονται με το στυλ 'ε καλά τους ίδιους θα ψηφίσουν" είναι οπαδοί μικρότερων κομμάτων και απλά τους χαλάει ενώ ο κόσμος δεν θέλει τους μεγάλους ταυτόχρονα φτύνει και αυτούς,ε δεν θέλουν κανέναν τι να κάνουμε 1 στους 2 έριξε μούτζα στους πάντες,τι θέλει να δείξει αυτός που λέει "ε θα τους ξαναψηφίσουν' δεν καταλαβαίνω,πέρα απο την κλάψα που δεν ψήφισαν το "δικό" του κόμμμμμα
Erwdios Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Και γιατί καλπολάγνε φίλε μου πιστεύεις ότι μόνο με ψηφοφορίες αλλάζει ο κόσμος; Αυτά σου έχει μάθει η ιστορία; Ή νιώθεις πολίτης ένα πρωί, κάθε τέσσερα χρόνια; Η ιστορία μου έχει μάθει να μην συνδιαλέγομαι με άτομα που βγάζουν αυθαίρετα συμπεράσματα. Επίσης το αυτό και για άτομα που δεν καταλαβαίνουν τι γράφω.
Erwdios Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Να έχει άποψη όπως ακριβώς λες,χωρίς ειρωνείες αλλά και να στέκει η άποψη ε,γιατί όταν τη μια λες "κοιμούνται όλοι με τα τσαρούχια και δεν αντιδρούν" και μόλις αντιδρούν λες "ε και τι κατάλαβαν;" δεν είναι άποψη. Τι σημασία έχει τι ψήφισαν; Κάποιοι ψήφισαν πρόγραμμα και αυτό δεν εφαρμόστηκε,άρα καλά κάνουν και αντιδρούν Κάποιοι πιστεύουν ότι υπάρχει άλλος καλύτερος,άρα καλά κάνουν και αντιδρούν Κάποιοι δεν ψήφισαν κανέναν,ούτε μικρό ούτε μεγάλο,άρα καλά κάνουν και αντιδρούν Οι περισσότεροι που κλαίγονται με το στυλ 'ε καλά τους ίδιους θα ψηφίσουν" είναι οπαδοί μικρότερων κομμάτων και απλά τους χαλάει ενώ ο κόσμος δεν θέλει τους μεγάλους ταυτόχρονα φτύνει και αυτούς,ε δεν θέλουν κανέναν τι να κάνουμε 1 στους 2 έριξε μούτζα στους πάντες,τι θέλει να δείξει αυτός που λέει "ε θα τους ξαναψηφίσουν' δεν καταλαβαίνω,πέρα απο την κλάψα που δεν ψήφισαν το "δικό" του κόμμμμμα Ακριβώς. Όλοι μέχρι σήμερα ψήφιζαν με βάση το ατομικό τους συμφέρον. Ο βολεμένος στο υπουργείο, ψήφιζε αυτόν που τον βόλεψε, ο βολεμένος στο δημόσιο επίσης αυτόν που τον βόλεψε, μέχρι και για να μην πας φανταριλίκι στον Έβρο ψήφιζες αυτόν που θα σε έστελνε κοντά. Τόσο φθηνά πουλάμε την ψήφο μας σε αυτή τη χώρα. Τώρα που οι αβόλευτοι είναι πολύ περισσότεροι από τους βολεμένους και οι βολεμένοι άρχισαν να ξεβολεύονται είναι μια καλή ευκαιρία να ξαναμετρήσουμε τα κουκιά. Όλοι έχουν δικαίωμα να διαδηλώσουν είτε τους ψήφισαν, είτε όχι, γιατί εν πολλοίς εξαπατήθηκαν. Δηλαδή εγώ που δεν ψήφισα καθόλου, έχω περισσότερα δικαιώματα στη διαδήλωση από τον οπαδό του κυβερνώντος κόμματος? Η ουσία είναι ότι και οι 2 εξαπατηθήκαμε, ο ένας επειδή τον ψήφισε και ο άλλος επειδή δεν τον καταψήφισε.
gnsX Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Και γιατί καλπολάγνε φίλε μου πιστεύεις ότι μόνο με ψηφοφορίες αλλάζει ο κόσμος; Αυτά σου έχει μάθει η ιστορία; Ή νιώθεις πολίτης ένα πρωί, κάθε τέσσερα χρόνια; οταν είναι να αλλάξεις την κατάσταση με ένοπλο αγώνα φτιάξε ένα θέμα στο μπλα-μπλα,μη το ανακοινώσεις σε Facebook και τέτοια γιατί είδες δεν τους αρέσει,στο μπλα-μπλα θα έχει καλύτερη υποστήριξη,θα είναι η πρώτη ενοπλη επανάσταση του πληκτρολογίου και θα στηριχτεί απο την αφρόκρεμα και την πιο μάγκικη πάστα ανθρώπων ,δλδ απο ορισμένα μέλη του μπλα-μπλα
Erwdios Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ...και να υπεκφεύγεις σου έχει μάθει. Welldone Δεν υπεκφεύγω, αποφεύγω διακριτικά άτομα που βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. Μπήκες να μου την πεις για ποιο λόγο ακριβώς? Έχεις καταλάβει τι συζητάμε, έχεις ανατρέξει σε προηγούμενα μηνύματα, ή μόλις άνοιξες το thread απάντησες σ'εμένα?
YiN Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δεν υπεκφεύγω, αποφεύγω διακριτικά άτομα που βλέπουν το δέντρο και χάνουν το δάσος. E καλά, μεταξύ μας, δεν το έκανες και πολύ διακριτικά =ρ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.