viper2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Με το ένα χέρι κιόλας imagine that το πρωτο κομματι ειναι σχετικο http://www.youtube.c...h?v=qJlKl4LbeQo
Arcanaloth Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πέρασα σήμερα από τους Αγανακτισμένους Λευκού Πύργου. Κάθισα 45 λεπτά και άκουσα αυτούς που πέρνανε το μικρόφωνο και λέγανε ό,τι θέλανε. Με το χέρι στην καρδιά, πραγματικά με κάθε ειλικρίνεια, είχα καιρό να διασκεδάσω έτσι. Ίσως αυτά τα άτομα δεν είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα "αγανακτισμένου". Ίσως θέλει να έχεις μια συγκεκριμένη προσωπικότητα για να βγεις και να μιλήσεις έτσι δημόσια. Αλλά...το τι βλακείες, τι αερολογίες, τι κλισέ, τι crowd pleasers, truisms και ασυναρτησίες άκουγες, δεν περιγράφεται εύκολα. Πρέπει να πας να τα δεις με τα μάτια σου και να τα ακούσεις με τα αυτιά σου. Ένας μέσος ομιλητής από τους δεκάδες που πέρασαν, ένα τυπικό δείγμα, μόνο ως junkie που έβγαλε με δυσκολία την 3η δημοτικού θα μπορούσε να περιγραφεί. Μιλάω με κάθε ειλικρίνεια. "Εεε...εγώ μορφωμένος δεν είμαι, αλλά ξέρω ότι αυτούς τους ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ δεν τους πληρώνω! Αυτοί οι...όταν εμείς θα... εεε...κοιτάξτε, αυτό που θέλω να πω είναι βασικά, όταν...δείτε δηλαδής λέμε π.χ. παράδειγμα αναφέρω π.χ. δηλαδή τα χρεωλύσια να τα δώσουν ΑΥΤΟΙ! (ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ από κάτω) Εμείς εδώ θα τους ΔΕΙΞΟΥΜΕ!!! Δημοκρατία στην Αρχαία Ελλάδα, είχανε πόλεις-κράτη, δηλαδή αν εγώ στην πολυκατοικία μου π.χ. λέω όταν χτες ας πούμε πήγα να αποφασίσουμε όλοι μαζί ΔΥΝΑΤΑ παιδιά! (ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ ΚΛΑΠ)" Δυσκολεύομαι να το περιγράψω. Ολοκληρωμένη πρόταση δύσκολα άκουγες. Πραγματικά, αναρωτιόσουν αν είναι μαστουρωμένοι. Βγήκε και ένα 12χρονο και το τι κλισέ, τι αηδίες ανατριχιαστικές είπε, σχεδόν έβαλε τα κλάματα από την συγκίνηση και καταχειροκροτήθηκε από το κοινό. Ουσιαστικά, δεν είπε τίποτα απολύτως. Απλά είπε ότι πρέπει να κατεβούμε όλοι και να είμαστε κάθε μέρα εκεί. Αριστερές γκόμενες με τα ταγάρια που λέγανε...ό,τι να 'ναι. Ο καθένας με το μακρύ και το κοντό του. Ένας 30άρης με κινητικά προβλήματα που έλεγε για την δικιά τους πορεία και γιατί κανείς δεν πήγε και να το οργανώσουν για αύριο. Ζήτησε να σηκώσουν χέρια όσοι θέλουν να γίνει αύριο. Αφού επέμενε 4-5 φορές, τελικά σήκωσαν 2 άτομα χέρι με αποτέλεσμα να τσατιστεί ο τύπος και να αρχίσει να φωνάζει ότι έτσι δεν πάμε μπροστά και να βρίζει τον κόσμο. Τελικά έφυγε μέσα στα νεύρα και αφού καντίλιασε τους πάντες. Άλλος γραφικός πήρε τον λόγο και προσπαθούσε να αποσπάσει και αυτός το χειροκρότημα πετώντας κλισέ. Ίδρωσε, ξε-ίδρωσε, κανείς δεν συγκινήθηκε (έκανε ομολογουμένως φιλότιμες προσπάθειες), έφυγε και αυτός κατακόκκινος και ένα βήμα από το εγκεφαλικό. Οι εκφράσεις "γιατί όλοι Έλληνες είμαστε στο κάτω κάτω", βλακείες περί αρχαίας Ελλάδας και πως εμείς δώσαμε τα φώτα σε όλο τον κόσμο, ανακρίβειες και ψέμματα, νούμερα που ο καθένας έβγαζε εκείνη την ώρα από το μυαλό του, δίνανε και παίρνανε. Πραγματικά, ο καθένας μπορούσε να πει και έλεγε Ό,ΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ και ο κόσμος χειροκροτούσε. Πως το ΔΝΤ πέρασε και από την Ρωσσία και την κατέστρεψε. (ακούστηκε) Πως ο σκοπός τους είναι τελικά να μας βάλουν τσιπάκια και πως για αυτό όλα γίνονται. Πως στην Αργεντινή φτάσανε να απαγάγουνε κόσμο και να τον βασανίζουνε στα κρατητήρια (ή και αλλού) μέχρι θανάτου και πως σύντομα θα γίνει και εδώ αυτό. (Χειροκρότημα) Πως πρέπει να υπάρχουν ομάδες περιφρούρησης γιατί αλλιώς θα υπάρξει βία και πως αυτήν την στιγμή υπάρχουν μόνο 2 άτομα που κρατάν την τάξη στον Λευκό Πύργο, και οι 2 σε καροτσάκι (ανάπηροι). Επιτρέπονται αυτά κύριοι; (με δάκρυα στα μάτια) Σύμφωνα με την νομοθεσία οι ομάδες περιφρούρησης πρέπει να κοιμούνται ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 8 ώρες καθημερινώς. Παρακαλούνται όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή. Ευχαριστώ. Απειλές - Συνέχεια. Κάθε 2 λεπτά. Τραγικά πράγματα. Απίστευτα. Άφατη θλίψη. Επίπεδο υπό του μηδενός. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ. Προσωπικά αυτά τα άτομα δεν θα τα είχα ικανά ούτε στο περίπτερο να πάνε να φέρουν τσιγάρα. Κατανοώ την αγανάκτιση, κατανοώ το επίπεδο ζωής ότι έχει πέσει σε τραγικά επίπεδα, κατανοώ ότι ΚΑΤΙ πρέπει να γίνει. Για ένα πράγμα όμως μόνο είμαι σίγουρος: Η λύση δεν είναι αυτή. Αυτά τα άτομα δεν είναι ικανά να πετύχουν τίποτα. 50 άτομα, θέλανε 50 διαφορετικά πράγματα. Βασικά ούτε οι ίδιοι δεν ξέρανε τι θέλανε, ή αν ξέρανε δεν μπορούσαν να το εκφράσουν. Ξαναλέω, ίσως δεν ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα. Μπορεί. Προτείνω πάντως σε κάθε λογικό και σκεπτόμενο άτομο να κατέβει και να κάτσει να ακούσει τι λέει ο κόσμος εκεί για να αποκτήσει μια άποψη. Προσωπικά, πέρα από το "είμαι τσατισμένος και θέλω κάπου να ξεσπάσω", δεν βλέπω λόγο ύπαρξης του συγκεκριμένου κινήματος. Και για να μην παρεξηγηθώ, αυτά όλα τα λέει ένας άνεργος που κυριολεκτικά δεν έχει 4 ευρώ για καφέ. Δεν βλέπω όμως τι έχω να κερδίσω από το να πάρω το μικρόφωνο και να λέω ό,τι μου κατέβει, να μιλάω για πράγματα που δεν έχω την παραμικρή ιδέα σε ανθρώπους που επίσης δεν έχουν την παραμικρή ιδέα. Πρέπει να βρεθεί άλλη λύση.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Πάλι δεν υπάρχει ψυχή στο Σύνταγμα Πάει κι αυτό το crash test, πάμε για το επόμενο. Ρε τον Ελληνάρα με τα εξοχικά και τις βίλες, δεν έφυγε για τριήμερο... Σου λέει "μην πιάσει πάλι καμιά βροχή... Έχει και Formula 1 σήμερα..." (και ήταν και επεισοδιακός αγώνας )
spithas7 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 · Κρυμμένο από paredwse, 13 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος Κρυμμένο από paredwse, 13 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=328724&cid=122 ΑΝΩ ΤΩΝ 18 .......
FarCry Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 ποιος ο συμβολισμός του πράσινου λειζερ; Γιατί όχι κόκκινο ας πούμε http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Laser_beam.jpg γιαυτο. το πρασινο ειναι πιο δυνατο στην ιδια ισχυ λογω της συχνοτητας των 532nm
DrLo Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Σορρυ δεν διάβασα τις προηγούμενες 150τόσες σελίδες ... ... τι ακριβώς ρόλο παίζουν τα laser? Εννωω, γιατί τα χρησιμοποιούν ?
Critter Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Σορρυ δεν διάβασα τις προηγούμενες 150τόσες σελίδες ... ... τι ακριβώς ρόλο παίζουν τα laser? Εννωω, γιατί τα χρησιμοποιούν ? Δεν μπορούν να εξηγήσουν τις πράξεις των βουλευτών και προσπαθούν να τους κάνουν εγχείρηση οφθαλμών με Laser ώστε να δουν την πραγματικότητα.
Ntinaras Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Laser_beam.jpg γιαυτο. το πρασινο ειναι πιο δυνατο στην ιδια ισχυ λογω της συχνοτητας των 532nm μηκος κυματος
KilliK Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/c/cd/Laser_beam.jpg γιαυτο. το πρασινο ειναι πιο δυνατο στην ιδια ισχυ λογω της συχνοτητας των 532nm πιο σωστα,ειναι πιο ευαισθητο το ανθρωπινο ματι σε αυτην την περιοχη Η/Μ φασματος.
tritonas00 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Arcanaloth τι περιμενες να δεις? Επιπεδο? Χαβαλε να περναει η ωρα κανουν.
De@th L0rd Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Όπως και να έχει όμως αυτή η μορφή αντίδραση έχει σαφώς λιγότερη όχληση προς το κοινωνικό σύνολο, με άλλες νοσηρές μεθόδους (παρακώλυση συγκοινωνιών, διακοπές ρεύματος), κι εκτός αυτού τους προσφέρει μια αποτοξίνωση από το χαζοκούτι. Προτιμάω να βλέπω κόσμο έξω να ξεσκάει παρά να αποχαυνώνεται με το mega-ant1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Οπωσδήποτε λιγότερα προβλήματα δημιουργεί αυτή η μορφή διαμαρτυρίας από την επικίνδυνη ερμηνεία που δίνουν συγκεκριμένες κοινωνικές ομάδες στον όρο "απεργία", συμφωνώ. Από εκεί και πέρα, όμως, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό που περιγράφει ο Arcanaloth και νομίζω ότι τους λόγους τους έχω εξηγήσει εκτενώς (και εγκαίρως). Η αξία της τηλεόρασης, πάντως, εξαρτάται από το τι παρακολουθεί κανείς και πώς το φιλτράρει. Χρήσιμα πράγματα ακούγονται ακόμη και από τα κανάλια που σήμερα λοιδωρούνται -έστω κι αν ενίοτε αυτό συμβαίνει παρά τη θέλησή τους. Δε φταίει η τηλεόραση αν υπάρχουν στην εποχή μας άνθρωποι που νομίζουν ότι επειδή είδαν κάτι στην οθόνη της (ή διάβασαν κάτι σε ένα blog) αυτό είναι -απαραιτήτως- "αλήθεια".
viper2005 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 να υποθεσω οτι πιασατε τα ιδια νουμερα με την προηγουμενη κυριακη η υπηρξε πτωση...?
bluesattack Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2011 Δεν ειναι τζοκερ να πιανουνε νουμερα καθε κυριακη . Για πεστε και εσεις , συμφωνειτε με αυτα (με την κυβερνητικη πολιτικη εννοω )που συμβαινουν η οχι ? Και αν οχι τι προτεινετε ? [Η πειτε που συμφωνειτε και που οχι ]
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.