Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 12 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 12 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Εικονικη=Φαινεται οτι ειναι δικη σου ενω δεν ειναι.

Δεν ξέρω πώς αντιλαμβάνεστε ορισμένοι το διάλογο, όμως το να γράφετε "μας τα έχεις πρήξει" δε συνιστά αποδεκτό τρόπο διατύπωσης γνώμης.

Πλην όμως, υπάρχει τεράστια διαφορά.......... του να επιτίθεται σε άλλους χρήστες.

...... ενώ αν εκνευριστεί και αποκαλέσει έτσι άλλο χρήστη, ξεκινάμε από τις 30 ημέρες και αναλόγως του πόσο συχνά ξεφεύγει ο χρήστης, προσθέτουμε, μέχρι το οριστικό αντίο

...... αλλά αν αποκαλέσεις έτσι άλλο χρήστη, θα υπάρξουν συνέπειες.

Eνω το να γραφουν οπως παρακατω ειναι αποδεκτο? Εδω υπαρχει ευθεια προσωπικη προσβολη, γιατι δεν μπαναρησες αυτο το χρηστη, οπως εκανες με τον αλλον που απλα ειπε "μας τα πρηξες"?...

Ρε φιλε ποσο πιο λιανα να στο πουμε δηλαδη ξεκολλα γιατι εκτος του οτι

βρωμιζεις το θεμα λες και μ@λ@κιες

Κλειστο να τελειονουμε καμια φορα

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελικα να αλλαξω τροφοδοτικο η οχι;

περιμενε...η απαντηση ερχεται λιαν συντομως :-D

Κατεβάζουν διακόπτες από 20 Ιουνίου

Σε θέσεις μάχης οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου αρχίζουν κινητοποιήσεις. Αναμένονται επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση

http://news247.gr/ellada/usefull/epanalamvanomenes_apergies_sth_deh.1103192.html

Δημοσ.

Περιμέντε 4-5 χρόνια ακόμα και θα το έχεις το iPad 2,3,4 για ενέχυρο στους δανεισμούς.

Ενω , που <<<"""""""""διαμαρτυρονται"""""""'>>> απο τωρα , κατι εγινε.

Αληθεια τι εχετε πετυχει τοσο καιρο?

Δημοσ.

Ρε παιδιά έχει διαβάσει κανείς σας τα πρακτικά των συνελεύσεων που είναι αναρτημένα στο real-democracy.gr?

Εγώ πάντως που τα διάβασα όλα (βλάκας γαρ), πρέπει να έκανα ρεκόρ-Guiness στο facepalm!

Μιλάμε όχι μόνο επιβεβαιώθηκε η αρχική μου δυσπιστία - για τους ίδιους λόγους όπως και ο snoob - αλλά κατάφερα να εκπλαγώ και αρνητικά.

Είναι κάτι χειρότερο από αναρχία, μαζική παράκρουση είναι μια πιο ταιριαστή περιγραφή.

Άλλος λέει για τέλος της ιδιοκτησίας, άλλος οι μετανάστες είναι αδέλφια μας, παράλλος εμπρός να δώσουμε νόημα στις λέξεις.

Η πιο γαμάτη ιδέα - η οποία τέθηκε για συζήτηση αργότερα - ήταν να σηκώσουμε όλοι τα χρήματα μας ταυτόχρονα απ'την τράπεζα!!!

ΕΛΕΟΣ ΘΕΕ ΜΟΥ!? ΠΟΣΗ ΑΜΑΘΕΙΑ ΠΙΑ? ΠΟΣΗ?

Δηλαδή απ'την μία μην μειώνετε τις συντάξεις, απ'την άλλη θα κάνουμε σίγουρο ότι οι συνταξιούχοι θα πάρουν το 0% της σύνταξης τους, ρίχνοντας το τραπεζικό σύστημα στο οποίο έχουν τα ομόλογα τους τα ταμεία των εν λόγω συνταξιούχων!

Μα πόσο μλκες?

Πάρτε κι ένα highlight απ'τη συνέλευση της 1/6:

η ιδιότητά σου ποιά είναι συνταξιούχος ή τραπεζικός υπάλληλος;

Χαρακτηρίζεις τις διαφορετικές απόψεις και ανησυχίες ως αναρχία ενώ αυτό που ζούμε το αποτέλεσμα του καπιταλισμού το θεωρείς τάξη;

To χρήμα δηλαδή που κυκλοφορεί λογιστικά με διάφορες μορφές και αντιστοιχεί σε ένα μικρό ποσοστό του πραγματικού πλούτου θεωρείς πως είναι υπό έλεγχο και σε τάξη;

Το χρήμα έχει αυτονομηθεί και λειτουργεί με μοναδικό σκοπό το κέρδος και αυτό σημαίνει ευημερία των λίγων σε βάρος της ποιότητας ζωής των πολλών.

Δημοσ.

η ιδιότητά σου ποιά είναι συνταξιούχος ή τραπεζικός υπάλληλος;

Χαρακτηρίζεις τις διαφορετικές απόψεις και ανησυχίες ως αναρχία ενώ αυτό που ζούμε το αποτέλεσμα του καπιταλισμού το θεωρείς τάξη;

To χρήμα δηλαδή που κυκλοφορεί λογιστικά με διάφορες μορφές και αντιστοιχεί σε ένα μικρό ποσοστό του πραγματικού πλούτου θεωρείς πως είναι υπό έλεγχο και σε τάξη;

Το χρήμα έχει αυτονομηθεί και λειτουργεί με μοναδικό σκοπό το κέρδος και αυτό σημαίνει ευημερία των λίγων σε βάρος της ποιότητας ζωής των πολλών.

leftwing much...?

σε περιπτωση που δεν το ξερεις

αν σηκωσουν ολοι τα λεφτα

το συστημα πεφτει

ετοιμο ειναι

[με 3 εκ ευρω τον μηνα αναληψεις]

αμα πεσει

τοτε δεν θα σε νιαζει ποιος θα ειναι στην εξουσια...

Δημοσ.

αν πέσει το υπάρχον σύστημα θα πρέπει επιτέλους να αλλάξουμε σύστημα !!

Να πάμε σε 4-4-2 με κρυφό κυνηγό τον υπουργό χωραταξίας ενώ απο τα δεξιά θα βγαίνει ο υγείας,δεν θα μπορέσει να μας κοντράρει καμιά ομάδα της ΕΕ μετά

Δημοσ.

leftwing much...?

σε περιπτωση που δεν το ξερεις

αν σηκωσουν ολοι τα λεφτα

το συστημα πεφτει

ετοιμο ειναι

αμα πεσει

τοτε δεν θα σε νιαζει ποιος θα ειναι στην εξουσια...

από αγροτική-εργατική οικογένεια προέρχομαι μισθωτός είμαι και μέρος του συστήματος(πυροσβέστης) που τώρα σιχαίνομαι και λέω τώρα γιατί τελευταία ανακάλυψα το πως λειτουργεί.

Νομίζω πως για τη κοινωνική μου θέση σωστά σκέφτομαι (και δεν ανήκω σε κανένα κόμμα πιά ιδεολογικά),τώρα αν κάποιοι βολεμένοι ξεβολευτούνε με τη κατάρευση του συστήματος και ωφεληθούν οι πολλοί ας καταρρεύσει προς ώφελος της κοινωνικής δικαιοσύνης.

Δημοσ.

γιατί τελευταία ανακάλυψα το πως λειτουργεί.

οπως το ειπες

ανακαλυψες

δεν ξερεις τους μηχανισμους του

και θα το ξαναπω

αν πεσει το τραπεζικο συστημα

ολοι εχουν προβλημα...

Δημοσ.

οπως το ειπες

ανακαλυψες

δεν ξερεις τους μηχανισμους του

και θα το ξαναπω

αν πεσει το τραπεζικο συστημα

ολοι εχουν προβλημα...

αυτά πες τα στον άνεργο,άστεγο, πεινασμένο να δούμε πόσο θα ανησυχήσει και θα φοβηθεί.

Δημοσ.

αυτά πες τα στον άνεργο,άστεγο, πεινασμένο να δούμε πόσο θα ανησυχήσει και θα φοβηθεί.

υποθετω οτι δεν εισαι τπτ απο τα 3...

Δημοσ.

ετοιμο ειναι

Αν είναι μόνο 3 μύρια τον μήνα οι αναλήψεις δεν πέφτει με τίποτα (εκτός αν ήθελες να πεις δις οπότε εκεί το συζητάμε)

Δεν σηκώνει ο κόσμος τα χρήματα του από τις τράπεζες για να ρίξει το σύστημα, τα σηκώνει για να ανταπεξέλθει. Και εγώ και πολλοί άλλοι τρώμε τις αποταμιέυσεις μας που είχαμε για μια στραβή.

Δημοσ.
Κατεβάζουν διακόπτες από 20 Ιουνίου

Σε θέσεις μάχης οι συνδικαλιστές της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ. Από τη Δευτέρα 20 Ιουνίου αρχίζουν κινητοποιήσεις. Αναμένονται επιπτώσεις στην ηλεκτροδότηση

http://news247.gr/el...eh.1103192.html

σπυρο τι σου ελεγα τις προαλλες; οριστε,αυτη ειναι η ελληνικη χουντα.

τωρα ξεκιναει το πραγματικο γλεντι.

Δημοσ.

σπυρο τι σου ελεγα τις προαλλες; οριστε,αυτη ειναι η ελληνικη χουντα.

τωρα ξεκιναει το πραγματικο γλεντι.

και που εισαι ακομα!κορυφη καλοκαιρι θα περασουμε ;)

Δημοσ.

Να δώσουν άμεσα μερικά ΔΙΣ στην ΓΕΝΟΠ να πάνε όλοι οι εργαζόμενοι διακοπές :P

Οι πιο εμετικοί και τρισάθλιοι συνδικαλιστές είναι αυτοί της ΓΕΝΟΠ. Ειδικά ο τύπος με τα μούσια με τον άθλιο λαϊκίστικο λόγο με βγάζει από τα ρούχα μου.....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!!

Δημοσ.

Οι πιο εμετικοί και τρισάθλιοι συνδικαλιστές είναι αυτοί της ΓΕΝΟΠ. Ειδικά ο τύπος με τα μούσια με τον άθλιο λαϊκίστικο λόγο με βγάζει από τα ρούχα μου.....ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ!!!!

fwtopoylos-thumb-medium.jpg

αυτον λες? :devil:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...