Προς το περιεχόμενο

Αγανακτισμένοι...

PaNtErAz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ. · Κρυμμένο από Snoob, 12 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από Snoob, 12 Ιουνίου 2011 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Λιγότερο trollάρισμα, περισσότερα επιχειρήματα.

Ευχαριστώ.

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Φυσικα και απλα λες τη γνωμη σου οπως ολοι μας. Ευτυχως δε μπορεις να την επιβαλλεις και οπως βλεπεις σχεδον κανενας δεν την εστενριζεται.

Φυσικα και δεν επιβαλλω τη γνωμη μου. Το αν δεν την ενστερνιζεται κανενας ουτε εσυ γινεται να το ξερεις ουτε εγω. Αρα πως το συμπαιρενεις?

Και τουμπες να κανεις παλι δε προκειται να την εστερνιστει, γιατι ο λαος μας εχει φταει στα ορια του.

Και ποιος σου πε εσενα οτι ο λαος που εχει φτασει στα ορια του, ενστερνιζεται εξολοκληρου τους αγανακτισμενους? Γιατι εγω εχω δει πολλους που ειναι στα ορια τους να διαφωνουν ΚΑΙ με τους αγανακτισμενους.

Ποια συνεχη προσπαθεια κανω εγω? Εσυ εισαι που συνεχως ποσταρεις εδω και προσπαθεις συστηματικα να υποβαθμισεις και να απαξιωσεις τους "αγανακτισμενους"¨. Ματαιοπονεις...

Αφενος εχω κανει ελαχιστα ποστ εδω σε σχεση με αλλους και με εσενα, απορω που ειδες το "συνεχως". Αφεταιρου με τη λογικη των "επιχειρηματων σου" μπορω να ισχυριστω οτι "κι εσυ ποσταρεις συνεχως προσπαθωντας να μας πεισεις για τους αγανακτισμενους οτι ειναι σοβαρο κινημα και δε κατεβαινουν για σουβλακια στο Συνταγμα? Ματαιοπονεις..."

Δε φουσκωνουμε τα γεγονοτα, τα λεμε απλα οπως ειναι. Η τηλεοπτικη εικονα δε μπορει να διαψευστει απο κανενα παπαγαλακι του συστηματος.

Ετσι μπραβο. Εκει που πεφτει στριμωγμα, αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι, οι γενικευσεις, οι αφορισμοι. Για πες μας λοιπον απο που συμπαιρανες οτι εγω ειμαι παπαγαλακι του συστηματος?

Kαι τι ηθελες, να ειναι καθε μερα 100000 στο συνταγμα? Αυτη η ... "μοδα" δε γινεται να περασει οπως ευχεσαι γιατι κανεις δε θα καταπιει ετσι ευκολα τα χαρατσια, προηγουμενα και επομενα.

Κανεις δε θα καταπιει ευκολα τα χαρατσια, ειναι προφανες, αλλα απο αυτο δεν προκυπτει απο καπου το ασφαλες συμπερασμα οτι ολοι αυτοι η εστω οι μισοι θα κατεβαινουν Συνταγμα επ'αοριστον. Πολλοι δεν θα κατεβουν και ποτε.

Στο τελος θα βαρεθουν, αφου βλεπουν οτι κανουνε μια τρυπα στο νερο καθως το κινημα δεν εχει τη δυναμικη που θα πρεπε για να πετυχει τα αποτελεσματα που επιθυμει ο απλος πολιτης. Και βασικα δεν γνωριζει καν ως κινημα, με τι αποτελεσματα θα ηταν ικανοποιημενο. Δεν εχει προταση, δεν εχει συνθημα, δεν εχει συγκεκριμενο στοχο. Απλα αντιλογος, το πιο ευκολο και ξεκουραστο πραγμα στον κοσμο.

Πχ επι χουντας, οι διαδηλωτες ειχαν συγκεκριμενο στοχο. Την ανατροπη της.

Επι τουρκοκρατιας, οι επαναστατες ειχαν συγκεκριμενο στοχο. Την απελευθερωση της πατριδας και την επανακτηση των εδαφων.

Οι αγανακτισμενοι, τι στοχο εχουν διαδηλωνοντας στο Συνταγμα με υποτονικους ρυθμους? Συγκεκριμενη απαντηση θελω, οχι "να αλλαξει αυτη η κατασταση, να βγει η χωρα απτην κριση" κλπ.

Πως φανταζονται/επιθυμουν οι αγανακτισμενοι το αυριο στη χωρα αυτη και με τι διαδικασιες θεωρουν οτι μπορουν να εχουν συμμετοχη σε αυτην την αλλαγη, ως κινημα? Αλλα τι απαντηση να παρω, αφου ουτε το ιδιο κινημα εχει εκφρασει συγκεκριμενες θεσεις επισημως. Αλλα θα μου απαντησεις εσυ, αλλα ο Ερωδιος, αλλα ο ταδε αγανακτισμενος και αλλα ο δεινα. Στην ιδια παντα ερωτηση, για τον στοχο του κινηματος δηλαδη.

Λιγότερο trollάρισμα, περισσότερα επιχειρήματα.

Ευχαριστώ.

Σε μενα πηγαινε αυτο?

Φυσικα και δεν επιβαλλω τη γνωμη μου. Το αν δεν την ενστερνιζεται κανενας ουτε εσυ γινεται να το ξερεις ουτε εγω. Αρα πως το συμπαιρενεις?

Για το παρον thread μιλαμε. Aλλα και εξω αν ρωτησεις αυτοι που εχουν τα μυαλα σου ειναι ελαχιστοι.

Τη γνωμη σου και να θες δε γινεται να την επιβαλεις. Το ξερεις γιαυτο και περιοριζεσαι στις απανωτες επαναληψεις.

Και ποιος σου πε εσενα οτι ο λαος που εχει φτασει στα ορια του, ενστερνιζεται εξολοκληρου τους αγανακτισμενους? Γιατι εγω εχω δει πολλους που ειναι στα ορια τους να διαφωνουν ΚΑΙ με τους αγανακτισμενους.

Δε μπορει να εισαι και με το θεο και με το μαμωνα.

Αφενος εχω κανει ελαχιστα ποστ εδω σε σχεση με αλλους και με εσενα, απορω που ειδες το "συνεχως". Αφεταιρου με τη λογικη των "επιχειρηματων σου" μπορω να ισχυριστω οτι "κι εσυ ποσταρεις συνεχως προσπαθωντας να μας πεισεις για τους αγανακτισμενους οτι ειναι σοβαρο κινημα και δε κατεβαινουν για σουβλακια στο Συνταγμα? Ματαιοπονεις..."

Πλακα μου κανεις φιλε, εγω εχω ποσταρει ελαχιστα στο θρεντ αυτο, εσυ αντιθετα μας τα χεις πρηξει, ενταξει το ακουσαμε οτι διαφωνεις με τους αγανακτισμενους. Ποιον τροπο αντιδρασης θεωρεις σωστο? να σκυψουμε το κεφαλι?

Και μη χρησιμοποιεις δικες μου λεξεις, η αντιγραφη δεν ειναι εξυπναδα.

Ετσι μπραβο. Εκει που πεφτει στριμωγμα, αρχιζουν οι χαρακτηρισμοι, οι γενικευσεις, οι αφορισμοι. Για πες μας λοιπον απο που συμπαιρανες οτι εγω ειμαι παπαγαλακι του συστηματος?

H σπασμωδικη αντιδραση σου, τα πολλαπλα quotes και το επιθετικο σου υφος αποδεικνυει οτι εσυ αισθανεσαι στριμωγμενος.

Δε λεω για σενα οτι εισαι παπαγαλακι, εσυ εισαι απλα ενας ανωνυμος poster που δεν επηρεαζει τιποτα. Το οτι βιαστηκες ομως να αναγνωρισεις τον εαυτο σου στα παπαγαλακια μου προκαλει εντυπωση.

Κανεις δε θα καταπιει ευκολα τα χαρατσια, ειναι προφανες, αλλα απο αυτο δεν προκυπτει απο καπου το ασφαλες συμπερασμα οτι ολοι αυτοι η εστω οι μισοι θα κατεβαινουν Συνταγμα επ'αοριστον. Πολλοι δεν θα κατεβουν και ποτε.

Στο τελος θα βαρεθουν, αφου βλεπουν οτι κανουνε μια τρυπα στο νερο καθως το κινημα δεν εχει τη δυναμικη που θα πρεπε για να πετυχει τα αποτελεσματα που επιθυμει ο απλος πολιτης. Και βασικα δεν γνωριζει καν ως κινημα, με τι αποτελεσματα θα ηταν ικανοποιημενο. Δεν εχει προταση, δεν εχει συνθημα, δεν εχει συγκεκριμενο στοχο. Απλα αντιλογος, το πιο ευκολο και ξεκουραστο πραγμα στον κοσμο.

Πχ επι χουντας, οι διαδηλωτες ειχαν συγκεκριμενο στοχο. Την ανατροπη της.

Επι τουρκοκρατιας, οι επαναστατες ειχαν συγκεκριμενο στοχο. Την απελευθερωση της πατριδας και την επανακτηση των εδαφων.

Οι αγανακτισμενοι, τι στοχο εχουν διαδηλωνοντας στο Συνταγμα με υποτονικους ρυθμους? Συγκεκριμενη απαντηση θελω, οχι "να αλλαξει αυτη η κατασταση, να βγει η χωρα απτην κριση" κλπ.

Πως φανταζονται/επιθυμουν οι αγανακτισμενοι το αυριο στη χωρα αυτη και με τι διαδικασιες θεωρουν οτι μπορουν να εχουν συμμετοχη σε αυτην την αλλαγη, ως κινημα? Αλλα τι απαντηση να παρω, αφου ουτε το ιδιο κινημα εχει εκφρασει συγκεκριμενες θεσεις επισημως. Αλλα θα μου απαντησεις εσυ, αλλα ο Ερωδιος, αλλα ο ταδε αγανακτισμενος και αλλα ο δεινα. Στην ιδια παντα ερωτηση, για τον στοχο του κινηματος δηλαδη.

Ναι πολλοι δε θα κατεβουν ποτε, και λοιπον. Μια τρυπα στο νερο? Αυτα ειναι ευσεβεις ποθοι, ηδη η απηχηση ειναι τρομερη.

Ειναι καλο το οτι δεν εχει συνθημα και συγκεκριμενο στοχο, αποδεικνυει οτι δεν ειναι καπελωμενο απο κομματα και συμφεροντα.

Επι χουντας οι διαδηλωτες ταυτιστηκαν με το κκε και αυτο ηταν κακο.

Υποτονοκοι ρυθμοι?.. υποτονικες ειναι οι διαφωνιες που κανεις εσυ και οι ελαχιστοι ομοιοι σου.

Η λαικη αγανακτιση δεν ειναι κινημα σαν αυτο που εχεις στο μυαλο σου. Κοινη απαιτηση ολων ειναι να ξεκουμπιστουν και να φυγουν αυτοι που πανε να μας ξεπουλησουν ολοκληρους.

Δημοσ.

Αυτό πρέπει να ξεκινήσει από τους 300 χαραμοφάηδες που ευαγγελίζονται τη λιτότητα.

Κυκλοφορούν οι άλλοι με λιμουζίνα και θα πρέπει εγώ να κατεβαίνω Σύνταγμα με τις παντόφλες για να πείσω τον κάθε Zakwylde και τον κάθε Τηλέμαχο ότι και στραβός είναι ο γιαλός και στραβά αρμενίζουμε?

Κοίτα αν θες να αλλάξει κάτι, πρέπει πρώτα να αλλάξεις κι εσύ. Ο Γκάντι νομίζω το έλεγε

"Γίνε εσύ η αλλαγή που θες να δεις στο κόσμο". Αν περιμένεις με εγωισμό να αλλάξουν πρώτα τα λαμόγια και μετα εσύ, χάνεται το νόημα. Το ξαναλέω. Δεν είναι ΠΕΙΣΤΙΚΟ, κι όταν θες να περάσεις μηνύματα ΠΡΕΠΕΙ να γίνεσαι πειστικός. Η όλη φάση μου θυμίζει τα slogan στην Κούβα του Φιντέλ κατόπιν επαναστάσεως: "Ούτε Βήμα Πίσω,Ούτε ΚΑΝ για να πάρουμε φόρα". Αποτυχημένα συστήματα, που διαιωνίζονται.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν ξέρω πώς αντιλαμβάνεστε ορισμένοι το διάλογο, όμως το να γράφετε "μας τα έχεις πρήξει" δε συνιστά αποδεκτό τρόπο διατύπωσης γνώμης.

Αυτό πηγαίνει τόσο σε όσους τα γράφουν αυτά, όσο και σε εκείνους που τα επικροτούν με θετικές ψήφους.

Μπορείτε να διαφωνείτε όσο θέλετε για τη σπουδαιότητα ή ασημαντότητα της κίνησης των αγανακτισμένων, αλλά θα το κάνετε κατά τρόπο που σέβεται τους κανονισμούς του insomnia και τους υπόλοιπους χρήστες.

Ο pp1969 μου ειπε να σου πω οτι δεν ειναι σωστο να μπαναρεις οποιον διαφωνει με τα παπαγαλακια του συστηματος.

Καλα το οτι οι αγανακτισμενοι ειναι για τον πουτσο, δεν σημαινει οτι οι τραπεζες και το τραπεζικο συστημα δεν θελουν ξυλωμα

Αυτό να υποθέσω όμως ότι συνιστά διάλογο? :rolleyes:

• Super Moderators

Εξαρτάται. Για μένα, μακάρι να έλλειπαν τελείως αυτές οι εκφράσεις. Πλην όμως, υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ του να χρησιμοποιήσει κανείς μια βαριά έκφραση για έναν οργανισμό και του να επιτίθεται σε άλλους χρήστες.

Γι' αυτό όταν κάποιος κρύβεται πίσω από ένα "γενικό" χαρακτηρισμό (τα πράσινα πρόβατα, λ.χ., δεν ξέρω πώς μου ήρθε αυτό) τη γλιτώνει, ενώ αν εκνευριστεί και αποκαλέσει έτσι άλλο χρήστη, ξεκινάμε από τις 30 ημέρες και αναλόγως του πόσο συχνά ξεφεύγει ο χρήστης, προσθέτουμε, μέχρι το οριστικό αντίο (και το επόμενο alt account).

Που πάει να πει, μπορείς να λες τους πολιτικούς λαμόγια, αλλά αν αποκαλέσεις έτσι άλλο χρήστη, θα υπάρξουν συνέπειες.

Ό,τι άλλες απορίες έχεις, με προσωπικό μήνυμα.

Υ.Γ. Με την ευκαιρία, και ξεκαθαρίζοντας ότι δεν αναφέρομαι στο χρήστη Erwdios, μην μπαίνετε με τα διάφορα alt account σας από την ίδια διεύθυνση. Είπαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια σε "διαφορετικούς" χρήστες που γράφουν με τον ίδιο τρόπο, χρησιμοποιούν τις ίδιες εκφράσεις και δημιουργούν πρόβλημα. Αλλά και μηνύματα από διαφορετικούς λογαριασμούς από την ίδια ip με διαφορά λεπτών; Δείξτε λίγη προσοχή στους πολλαπλούς λογαριασμούς σας.

Καλή συνέχεια.

Kαποιος που ξερει μπορει ευκολα να μπει απο εικονικη ΙP χωρις να το παρεις χαμμπαρι φιλε... :rolleyes:

Kαποιος που ξερει μπορει ευκολα να μπει απο εικονικη ΙP χωρις να το παρεις χαμμπαρι φιλε... :rolleyes:

Καποιος που ξερει δεν θα εγραφε ποτε τον ορο "εικονικη ΙP". Ολες οι IP ειναι υπαρκτες και πραγματικες, ενω οταν αναφερομαστε στο διαδικτυο ειναι και μοναδικες.

Πως φαινεται οτι δε το κατεχεις το αθλημα... υπαρχουν προγραμματα που σου δινουν εικονικες IP.

Καλα το οτι οι αγανακτισμενοι ειναι για τον πουτσο, δεν σημαινει οτι οι τραπεζες και το τραπεζικο συστημα δεν θελουν ξυλωμα

Αυτοι που τα βαζουν με τους αγανακτισμενους ειναι για τον πουτσο.

Αυτοι που τα βαζουν με τους αγανακτισμενους ειναι για τον πουτσο.

Όλες οι μαζικές επαναστάσεις είναι καταδικασμένες να κάνουν μια τρύπα στο νερό, εκτός αν έχει υπάρξει μεγάλη κρίσιμη μάζα συνειδητοποιημένων. Η επανάσταση είναι πρωτίστως ατομικό θέμα.

Πως φαινεται οτι δε το κατεχεις το αθλημα... υπαρχουν προγραμματα που σου δινουν εικονικες IP.

Οι IP που σου δινουν τα προγραμματα αυτα, επαναλαμβανω ειναι πραγματικες και υπαρκτες. Ορος "εικονικη ΙP' δεν υφισταται στο διαδικτυο.

ΥΓ. Kαι μετα λετε οτι πεσατε θυματα sniffing..!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...