-nick- Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγω νομιζω στη ροδο ειχα δει κατω απο ενα περβαζι μια νυχτεριδα να κοιμαται πρωι (φυσικα αναποδα, το κεφαλι κατω!)
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγω νομιζω στη ροδο ειχα δει κατω απο ενα περβαζι μια νυχτεριδα να κοιμαται πρωι (φυσικα αναποδα, το κεφαλι κατω!) Εγώ κάθε μέρα βλέπω , είναι ένα παλιό σπίτι που στην έξω μεριά του τοίχου του έχει τρύπες και βγαίνουν πολλές όταν νυχτώνει, αν ξυπνήσεις πολύ πρωί πριν ξημερώσει τις βλέπεις να μπαίνουν πάλι στις τρύπες. Το σπίτι κατοικείται κανονικά.
gatokoritso Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγώ κάθε μέρα βλέπω , είναι ένα παλιό σπίτι που στην έξω μεριά του τοίχου του έχει τρύπες και βγαίνουν πολλές όταν νυχτώνει, αν ξυπνήσεις πολύ πρωί πριν ξημερώσει τις βλέπεις να μπαίνουν πάλι στις τρύπες. Το σπίτι κατοικείται κανονικά. πλακα κανεις?πως ζουνε με νυχτεριδες?
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 πλακα κανεις?πως ζουνε με νυχτεριδες? Δεν νομίζω οι τρύπες στον τοίχο να οδηγούν μες το σπίτι , είναι παλιό και έχει χοντρούς τοίχους όπως φτιάχνανε παλιά τα σπίτια στα χωρια οποτε δεν μπαίνουν μέσα, απλά εκεί είναι οι φωλιές τους. Ένα πρωί είχα κάτσει και κοίταζα πόσες θα μπούν και είχα μετρήσει πάνω από 50!(βέβαια οι τρύπες είναι πολλές και το σπίτι είναι πολύ μεγάλο).
green gordon Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μπήκε κάτι χθες το βράδυ στο δωμάτιο μου αλλά το έδιωξα προς το σαλόνι. Υπάρχει περίπτωση να είναι κάποιο πουλί ή μήπως είναι καμιά νυχτερίδα γιατί τώρα την ημέρα δε παρατηρώ κάτι, οπότε ίσως κρύφτηκε κάπου. Άφησα και ανοικτά βέβαια. Μαλλον καποιο πνευμα ειναι.
giorgos147 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν νομίζω οι τρύπες στον τοίχο να οδηγούν μες το σπίτι , είναι παλιό και έχει χοντρούς τοίχους όπως φτιάχνανε παλιά τα σπίτια στα χωρια οποτε δεν μπαίνουν μέσα, απλά εκεί είναι οι φωλιές τους. Ένα πρωί είχα κάτσει και κοίταζα πόσες θα μπούν και είχα μετρήσει πάνω από 50!(βέβαια οι τρύπες είναι πολλές και το σπίτι είναι πολύ μεγάλο). Και πάλι... Εγώ και στην ιδέα και μόνο ότι δίπλα στο τοίχο που έχω το κρεβάτι μου είναι 100 νυχτερίδες, δε θα έκλεινα μάτι. Το βράδυ δηλαδή, αν θέλουν να ανοίξουν το καλοκαίρι καμιά πόρτα, τι κάνουν; Και σε μένα έχουν μπει πάρα πολλές φορές. Ένα πρωινό μάλιστα πέτυχα μία να κοιμάται στη κουρτίνα του δωματίου μου. Απορώ, πώς δε την είχα καταλάβει.
chill Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το teza δεν κάνει τίποτα.Φωνάζεις συνεργείο που κάνει απολύμανση και καθαρίζεις μια και καλή.Σου μιλάω εκ πείρας. Κοίτα την συγκεκριμένη την τέζαρε μια χαρά. Την βρήκα μετά το τριήμερο ανάσκελα Η απολύμανση εδώ που είμαι δεν κάνει τίποτα. Μιλάμε για πόλη χωρίς αποχέτευση (όχι στα Γκράβαρα αλλά 25km μακριά από downtown athens.....FAIL). Και το σπίτι να απολυμάνεις πάντα θα σου έρχονται των γειτόνων. Μιλάμε το καλοκαίρι η πόλη μπορεί κάλλιστα να μετονομαστεί σε Κατσαριδοcity....φέτος άλλαξα κουφώματα και επί τη ευκαιρία έβαλα και σίτες οπότε ελπίζω να μην μπει κανένα "θηρίο" και με αναγκάσει να "μεταναστεύσω".....
SlackulatoR Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Ήτανε το νυχτοπούλι/γκιόνης από το άλλο thread.
pournaras Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εμενα ένα βραδυ είχε μπει ένα μωρό νυχτεριδάκι και στούκαρε στο κεφάλι μου και έπεσε κάτω , το έπιασα με τα χερια προσεκτικά μην το τραυματίσω και το έβγαλα έξω και το αμόλησα. Έσκουζε πολύ πάντως έκανε έναν λεπτό ήχο και λέω κάτσε να το βγάλω έξω μην πλακώσουν τίποτα ορδές νυχτερίδων και μου χέσουν το δωμάτιο .. Πάντως μια άλλη φορα εκεί που είχα ξαπλώσει με ανοιχτή μπαλκονόπορτα , καλοκαίρι , είχε έρθει μέχρι την πόρτα μου ένα μεγάλο άσπρο πουλί και έκανε ένα ήχο σαν κρά! κάπως και με ξάφνιασε αλλα δεν μπήκε μέσα. Τώρα τι είδος ήταν δεν το είχα δει. Γιατί δεν βάζεις λίγα σποράκια , λίγες σκοτωμένες μύγες και λίγους ξηρούς καρπούς μήπως και βγει να φάει ? (λογικά με αυτά θα καλύψεις όλες τις περιπτώσεις ότι και να είναι θα του μυρίζει το φαγητό και θα βγει από όπου κρίνετε). Δεν ηταν τιποτε, το αγιο πνευμα περασε να δει αν εισαι ετοιμος για την τηλεμεταφορα
V for Vagelis Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Εμάς μια φορά που είχε μπει νυχτερίδα από μισάνοιχτο παράθυρο, αφού ανοίγω μπαλκονόπορτες, παράθυρα για να βγει, μπαίνει και δεύτερη μέσα στο καπάκι. Πετούσαν κυκλικά στο σαλόνι για κανα τέταρτο και μετά βρήκαν το δρόμο για έξω.
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Και πάλι... Εγώ και στην ιδέα και μόνο ότι δίπλα στο τοίχο που έχω το κρεβάτι μου είναι 100 νυχτερίδες, δε θα έκλεινα μάτι. Το βράδυ δηλαδή, αν θέλουν να ανοίξουν το καλοκαίρι καμιά πόρτα, τι κάνουν; Ανοίγουν αλλα μάλλον δεν μπαίνουν μέσα στο σπίτι τους.
Moderators stormrain Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Moderators Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Μπορεί να είναι δαίμονας. Γιατι?
nicoc89 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 ή βρικόλακας από τα καρπάθια , γιατί ο θρύλος λέει ότι μεταμορφώνονται σε νυχτερίδες.
gatokoritso Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 ή βρικόλακας από τα καρπάθια , γιατί ο θρύλος λέει ότι μεταμορφώνονται σε νυχτερίδες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.