Προς το περιεχόμενο

Αγορα αθορυβης ψυχτρας

Inler

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδω και 4 χρονια εχω εναν Intel Quore 2 Duo 6600 με μια απλη ψυχτρα πανω του των 5e...η συγκεκριμενη στο 100% πιανει τις 3000 στροφες και ειναι ιδιαιτερα θορυβωδης...Θα ηθελα να μου προτεινεται μια αθορυβη που να ειναι συμβατη με αυτον τον επεξεργαστη αλλα και με καποιον μελλοντικο...

Δημοσ.

Αυτό πιστεύω πως είναι και λίγο αντικειμενικό το θέμα. Κοίτα. Και στις δύο μπορείς να ρυθμίσεις τις στροφές. Όποτε βάζεις να δουλεύει στις ανάλογες στροφές.

Δημοσ.

Επειδή δεν μας λες αν θέλεις να κανείς και Overclock και πόσο δίνω +1 στην πρόταση του caution .

Έχω την προηγούμενη έκδοση της Xigmatek και μπορώ να πω ότι είναι αρκετά έως πολύ αθόρυβη και αποδοτική

Δημοσ.

Κοιτα μεσω της μητρικης εχω κανει 15% o/c..Το πολυ πολυ να κανω μεχρι 20% διοτι δεν παει περισσοτερο αυτοματα...Μονος μου δεν παιζει να κανω γιατι θα τα καψω ολα οποτε...

Δημοσ.

Η gaia και η arctic τρέχουν στους ίδιους rpm(ρυθμίζονται και στις δύο). Νομίζω όμως ότι η arctic έχει καλύτερες επιδόσεις που μπορεί όμως η gaia να τις ξεπερνάει με 2ο ανεμιστήρα(με ότι συνεπάγεται για τον θόρυβο).

@rafail:τελικά πήρα την cm V10 στα 30€ (35 με μεταφορικά από τις αγγελίες)

Δημοσ.

Κοιτα μεσω της μητρικης εχω κανει 15% o/c..Το πολυ πολυ να κανω μεχρι 20% διοτι δεν παει περισσοτερο αυτοματα...Μονος μου δεν παιζει να κανω γιατι θα τα καψω ολα οποτε...

Καλυτέρα είναι να κανείς μόνος σου το Overclock και να μην αναπαύεσαι στο αυτόματο γιατί μπορεί να σου καταστρέψει τον επεξεργαστή.(Π.χ να δίνει αυτόματο ρεύμα στον επεξεργαστή 1,5vcore για να είναι σταθερός ;) ).

Πάρε την ψήκτρα που σου πρότεινε ο caution είναι αρκετά αξία ακόμη και για Overclock μέχρι και τα 4ghz+ .

@rafail:τελικά πήρα την cm V10 στα 30€ (35 με μεταφορικά από τις αγγελίες)

Χμμμ καλή περίπτωση πες μας αποδόσεις στο θέμα σου όταν την πάρεις B)

Δημοσ.

Στα λ7 που κινουμαστε παντως θα πηγαινα στη Α50 της Corsair

αλλα για να ειμαι ειληκρινης θα με κραταγε πισω το φουρφουρι που ερχεται μαζι

Η τιμη της V10 χωμα δε το συζηταω αλλα πολυ γομαρι βρε αδερφε

Δημοσ.

Επειδή ενδιαφέρομαι και εγώ για ψύχτρα,βλέπω προτείνεται αρκετά η Α70 τις Corsair.

http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=20293&cat=7&sub=211&pmanuf=undefined&sort=22&step=undefined

Πως είναι από θέμα θορύβου αυτή ?(με μετρο σύγκρισης πχ το stock cooleraki του phenom που έχω τώρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...