Προς το περιεχόμενο

dirt 3 vip pass προβλημα

nikosspeed

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για σας παιδες . μολις χθες αγορασα το dirt 3 και ειχε μεσα μια vip pass οπου εγραφε τον κωδικο για να παιζω online . οταν παω να βαλω τον κωδικο μου λεει πως πρεπει να συνδεθω στο ps store .το θεμα ποιο ειναι . το ps store ειναι κλειστο και δεν μπορω να τον βαλω . αρα δεν μπορω να παιξω multiplayer . καποια παιδια παιζουν κανονικα online στο youtube και δεν ξερω πως το κανανε

http://www.youtube.com/watch?v=3MbDsIKxPPc.

αν εχει κανεις το παιχνιδακι ας μου πει και εμενα τι να κανω . το παιχνιδι ειναι στο ps3 . ευχαριστω και sorry αν σας κουρασα .

Δημοσ.

Απο οσο ξερω το PSN ειναι για λιγο <<κατω>> αυτη τη στιγμη για να γινουν καποιοες αλλαγες ετσι ωστε να ανεβει εκτος απροοπτου μαζι με το Store.Οποτε κανε λιγο υπομονη.Λογικα εντος της ημερας θα ειναι οκ.

Δημοσ.

Απο οσο ξερω το PSN ειναι για λιγο <<κατω>> αυτη τη στιγμη

λιγο κατω ? ξανα επεσε ? μακαρι να ανοιξει σημερα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

ρε παιδιά και άλλο πρόβλημα . το dirt 3 έχει μια ενσωματωμένη λειτουργιά να ανεβάζει βίντεο στο youtube . δηλαδή αν έχεις κάνει κανένα ωραίο drift μπορείς να το ανεβάσεις κατευθείαν στο youtube . εγώ το έκανα . έβαλα όλα τα στοιχειά που χρειαζόταν και άρχισε να ανεβάζει . μετά από λίγο μου λέει ( upload complete) . μπήκα μετά από το pc στο youtube αλλά δεν έχω κανένα βίντεο ανεβασμένο από dirt 3 . ξέρετε που μπορεί να πήγε το βίντεο ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...