Bloodrage Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν εχεις σκοπο να παιξεις hardcore 25man με quality settings ωστε να βλεπεις ολα τα spells και να μη ψοφας σαν nub ;p to ssd στο pc ειναι μονοδρομος
Erashep Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν εχεις σκοπο να παιξεις hardcore 25man με quality settings ωστε να βλεπεις ολα τα spells και να μη ψοφας σαν nub ;p to ssd στο pc ειναι μονοδρομος +1 To wow είναι καθαρά θέμα δίσκου και μνήμης , μιας και είναι ήδη 7 χρονών παιχνίδι . Η Blizzard βέβαια ανακοίνωσε patch από όσο ξέρω το οποίο το content του cataclysm θα έχει υποστήριξη DX 11 οπότε μια 6850 που είναι και σε καλή τιμή αυτό τον καιρό είναι υπέρ αρκετή . Βάλε SSD και 8 GB μνήμη και θα είσαι οκ σε ότι και να πάρεις. Οσο για LCD-TV κοντά στις 22 δες αυτή ίσως είναι κοντά σε αυτό που θέλεις .
xristos_87 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγώ για monitor-TV θα σου έλεγα να πας σε αυτό ή αυτό ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή και έχει και 2.1 ηχεία..
rafail1994 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγώ για monitor-TV θα σου έλεγα να πας σε αυτό ή αυτό ότι καλύτερο αυτή τη στιγμή και έχει και 2.1 ηχεία.. ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ τα λεφτά είναι αρκετά για αφτες της οθόνες
xristos_87 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 +1 όχι μόνο αρκετά αλλα πολλά.. Dell χωρίς σκέψη :rolleyes: Βρε καλά τα λέτε και εγώ το ξέρω ότι η dell είναι κορυφή... Αλλά το παλικάρι ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ TV....οπότε..
rafail1994 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Υπάρχει και για αυτό λύση και την έδωσα στην σύνθεση μου. Tv-tuner
xristos_87 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Υπάρχει και για αυτό λύση και την έδωσα στην σύνθεση μου. Tv-tuner Οκ αλλά η ΕΡΤ έχει αρχίσει να μεταδίδει και σε HD (άρα και οι άλλοι όπου να ναι θα ξεκινήσουν) και μία τέτοια κάρτα δεν κάνει (επίσης η συγκεκριμένη είναι και epic fail λόγο της διπλής εισόδου για σήμα αναλογικό-ψηφιακό).. Γιατί λοιπόν να δώσει γύρο στα 100 ευρώ π.χ. ενώ μπορεί να πάρει ένα Tv-monitor οπότε δεν χρειάζεται ούτε καν να ανοίξει το PC..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.