Προς το περιεχόμενο

Νέος Υπολογιστής

HollowMT

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τωρα που τελειωσαν οι Πανελλήνιες θα ξαναρχήσω να παίζω WoW οπότε χρειάζομαι έναν καλητερο υπολογιστή γιατί μέχρι τώρα έπαιζα στο λαπτοπ όμως με δυσκολία πηγαινα 25man raids γιατί το λάπτοπ υπερθερμένονταν και έκλεινε.

Θέλω να ρωτήσω αν κανενας σας μπορεί να μου προτείνει κανένα ολοκληρομένο σύστημα(και απο που μπορώ να το προμηθευθώ) που είναι καλό για gamers και συγκεκριμένα για το WoW. Μπορώ να διαθέσω 1000-1200 ευρό για ολά μαζί συμπεριλαμβανομενου και της οθόνης η οποία αν γίνετε θα ήθελα να εχει και MPEG-4 για να μην χρειαστεί να αγοράσω αλλη τηλεόραση όταν με το καλό περάσω κάπου.

Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Όταν λες ολοκληρωμένο pc, εννοείς και πληκτρολόγιο και ποντίκι και λειτουργικό + την οθόνη που είπες;

Που μένεις;

Μπορείς να το στήσεις μόνος σου το μηχάνημα;

Που μένεις ;

Μπορείς να τον συνθέσεις μόνος σου ;

Η χρήση που θα κανείς είναι μόνο wow ;

Μπαμ μπαμ οι ερωτησεις απο τον ραφ.ουτε προλαβαμε να δουμε το νημα. :P

Ελεος..............

Δημοσ.

Ναι εννο'ω και οθόνη και λειτουργικό. Πληκτρολόγιο και ποντίκι δεν ειναι απαραίτητα. Μένω στη Βέροια και μπορώ λογικά να παω Θεσσαλονίκη για τις αγορές μου. Δεν έχω προσπαθήσει να συνδέσω υπολογιστή αλλά έχω φίλους που μπορούν να με βοηθήσουν.Λέω ότι παίζω κυρίως WoW γιατί πιστεύω ότι αυτό είναι η πιο απαιτιτική εφαρμογη που χρησιμοποιώ.

Δημοσ.

Θελεις οπωσδηποτε να ξοδεψεις αυτα τα λεφτα?γιατι αμα ειναι μονο για το wow Μπορεις να την βγαλεις και με ποιο λιγα.

Λειτουργικο δεν μπορεις να το βρεις απο καπου αλλου?απο τους φιλους σου ας πουμε που θα σε βοηθησουν στο στησιμο?

Δημοσ.

Φυσικά και αν δέν χρειάζετε να ξοδέψω τόσα δεν πειράζει. Όσο για το λειτουργηκό όχι.

(όταν λέω WoW εννοώ World of Warcraft όχι το σκέτο Warcraft) για να γλιτώσουμε καμία παρεξήγηση.

Δημοσ.

εγω λεω περιμενε μεχρι της 15 ιουνιου να βγουν και οι amd μιας και εκει γυρω τελειωνεις και με τις ενδοσχολικες και μετα αποφασιζεις...

Δημοσ.

Συμφωνώ και με την σύνθεση του Thanos1972 αλλά και με την άποψη να περιμένεις λίγο να έχεις και περισσότερες επιλογές (μπας και βγουνε και τίποτα προσφορές στις CPU με την έλευση των καινούριων).

Πάντως πληροφοριακά το WoW δεν είναι και "ΓΟΥΑΩΩΩΩ" στις απαιτήσεις όπως και τα περισσότερα (όλα) web based παιχνίδια. Καλή σύνδεση στο ΝΕΤ πρέπει να έχεις και όχι κορυφαίο HW:WoW Requirements

Θα παίζεις Crysis ΑΝΕΤΑ με την παραπάνω σύνθεση

Υ.Γ. Κρίμα και τα 140 για τα Win ρε παιδάκι μου... Τόσο καλοί "Θείοι" υπάρχουν στην πιάτσα...

Δημοσ.

thano, καλη η συνθεση οπως παντα,αλλα το παιδι ειπε οτι θελει monitor με tv ενσωματωμενη για να μην χρειαστει να αγορασει επιπλεον τηλεοραση ^_^

hollowmt ,αν θες κοιταξε την οθονη της υπογραφης μου.ειναι μια χαρα με ενα καρο συνδεσεις,τηλεοραση και καλα ηχεια.προσωπικα με εχει βολεψει παρα πολυ ;)

Δημοσ.

Μάλλον θα περιμένω να βγάλουν τους καινούργιους της AMD. Όσο αφορά την samsung ld220hd πολή ωραία αλλα το θέμα είναι απο πού θα την βρώ.

Δημοσ.

οριστε απο μενα και με ssd vertex ii 120gb μεσα . αν δεν θες παμε στα 1060 περιπου. και οταν βγουν οι buldozers θα μπορεις να αναβαθμιστεις λογω της μητρικης που εβαλα και τους υποστηριζει.

Δημοσ.

Πολύ καλή η σύνθεση του Θάνου άλλα υπερβολή για μένα για την χρήση που θα κάνει στο pc .Αυτή είναι η δίκια μου πρόταση.

Δημοσ.

Μάλλον θα περιμένω να βγάλουν τους καινούργιους της AMD. Όσο αφορά την samsung ld220hd πολή ωραία αλλα το θέμα είναι απο πού θα την βρώ.

εχεις δικιο.εψαξα στο σκρουτζ και οντως δεν την βγαζει στα αποτελεσματα.

την ειχα παρει απο electroworld στα 180ευρω το σεπτεμβρη που μας περασε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...