Προς το περιεχόμενο

Σοβαρο προβλημα με καρτα γραφικων!

*theCRAZYboy*

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καταρχην καλησπερα γιατι ειαι καινουριος θελω τα φωτα σας υπαρχουν εδω απειρα ποστ αλλα δεν βγαζω ακρη εχω προβλημα με τα παιχνιδια

ολα και υψηλων απαιτησεων αλλα και τα αλλα παιχνιδια σε οτι και αν παιζω παιζω κανα 15-20λεπτα και μετα κανει restart.εχω τσεκαρει θερμοκρασιες αυτο δεν ειναι το κεντρικο μου pc αλλο ειναι αλλα θελω και αυτο αυτα εχει επανω τα εξης:

350watt τροφοδοτικο,ati4670 intel celeron E1500 στα 2.20 ghz,μητρικη gibyte

ΑΥΤΑ...Ευχαριστω! B)

Δημοσ.

Καταρχήν καλή όρεξη.

Έκανες που έκανες έλεγχο θερμοκρασιών δεν μας λες και το αποτέλεσμα;

Ελπίζω να έλεγξες και την θερμοκρασία του επεξεργαστή,γιατί τα restart εκεί παραπέμπουν.

Παράθεση:Τι παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων παίζεις με celleronE1500;;

Δημοσ.

Καλημέρα, φιλαράκο! Γιατί δεν δοκιμάζεις με κανένα μεγαλύτερο τροφοδοτικό κανενός φίλου σου! Μικρο μου ακούγεται αυτό. Παλιότερα δλδ δεν έκανε επανακινησεις με αυτό το σύστημα και αυτο το τροφοδοτικό?

Δημοσ.

ειχα πριν 550αρι τροφοδοτικο αλλα το εχω κουμπωσει στο καινουριο pc αυτο το θελω για να το κανω πειραματα!!!φιλε

οταν λεμε υψηλων απαιτησων για αυτοντο επεξεργαστη!!καμια αλλη λυση?

Δημοσ.

Πάλι δεν γίνεσαι σαφής. Με το 550ari σου έκανε restarts? Αν όχι αυτό είναι το πρόβλημά σου.

Αν σου έκανε και παλιότερα, τότε μπορεί να είναι από ένα κάρο πράγματα:

1) CPU temp σε full-load είναι το πρώτο. NB temp αν είναι κάνα παλιό Mobo με ανεμιστηράκι στο chipset το οποίο χάλασε.

2) Μνήμες το δεύτερο. Τρέχεις ένα memtest86+ σε αυτή την περίπτωση και βλέπεις.

3) Ακόμα και drivers μπορεί να φταίνε. Δοκιμάζεις ένα clean install αφού το έχεις για να πειραματίζεσαι.

Δημοσ.

Με την 5550 να παιζεις crysis 2 και gtaIV λιγο δυσκολο εως πολυ δυσκολο.

Off topic.μια τελειως φιλικη συμβουλη Χρηστο και μην νευριασεις αλλα δεν γινεται σε καθε θεμα που ανοιγει να μπαινεις και να λες τι νομιζεις και τι οχι.ετσι δεν ειναι?εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου αυτο,το διασκεδαζω μην σου πω.τελειως φιλικα στο λεω.αποδειξε μου οτι δεν εισαι χοντροκεφαλος που σε λεει ο φιλος σου. :P :P

Δημοσ.
:mad: Οκ ρε Θανο... Και ειτε το πιστευεις ειτε οχι παιζω και τα 2 με 5550.. Με μετριες ρυθμισεις... Μην νομιζεις ολα στο full.... Το τι γινεται σε εμενα το λεω για να γινει καποια διασταυρωση αποψεων ετσι ωστε να φτασουμε στην λυση... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Δημοσ.

:mad: Οκ ρε Θανο... Και ειτε το πιστευεις ειτε οχι παιζω και τα 2 με 5550.. Με μετριες ρυθμισεις... Μην νομιζεις ολα στο full.... Το τι γινεται σε εμενα το λεω για να γινει καποια διασταυρωση αποψεων ετσι ωστε να φτασουμε στην λυση... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Χαχα χαιρομαι που δεν το πηρες της μετρητοις αυτο που σου ειπα.μπραβο φιλαρακι.

Δημοσ.

Χαχα χαιρομαι που δεν το πηρες της μετρητοις αυτο που σου ειπα.μπραβο φιλαρακι.

On topic γρηγορααα... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Για πες μας θανο κατα την γνωμη σου τι γινεται...

Παντως αυτο κανει ο παλιος μου στο counter strike source αλλα σε 2 λεπτα και οχι 15-20....

Δημοσ.

Εσύ μάλλον είσαι από Temps. Κατά τα άλλα ότι ισχύει και στην άλλη περίπτωση (και σε όλες τις περιπτώσεις δηλαδή). Κάποιο HW έχει πρόβλημα και θα το βρεις μόνο με δοκιμές αλλάζοντας parts.

Εγώ πάντως παιδιά, το πρώτο που δοκιμάζω όταν μου φέρνουν "χαλασμένο" PC, βάζω ένα δικό μου PSU που ξέρω ότι είναι διαμάντι και το έχω για αυτές τις δουλειές. Σχεδόν τις μισές φορές αυτό φταίει...

Δημοσ.

καταρχην καλησπερα γιατι ειαι καινουριος θελω τα φωτα σας υπαρχουν εδω απειρα ποστ αλλα δεν βγαζω ακρη εχω προβλημα με τα παιχνιδια

ολα και υψηλων απαιτησεων αλλα και τα αλλα παιχνιδια σε οτι και αν παιζω παιζω κανα 15-20λεπτα και μετα κανει restart.εχω τσεκαρει θερμοκρασιες αυτο δεν ειναι το κεντρικο μου pc αλλο ειναι αλλα θελω και αυτο αυτα εχει επανω τα εξης:

350watt τροφοδοτικο,ati4670 intel celeron E1500 στα 2.20 ghz,μητρικη gibyte

ΑΥΤΑ...Ευχαριστω! B)

Απ'οτι βλεπεις υπερισηει η γνω μη του τροφοδοτικου... Βαλε πανω το 550αρι και δες αν θα το κανει παλι...

Δημοσ.

Αφου καιπριν με μαγκες με το 550αρι το ιδιο εκανε...δεν νομιζω να φταιει αυτο!!!!

Δοκίμασες αυτα που σου ειπε ο ninos30 ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...