Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει να βρω μια οθόνη για το συγκεκριμένο λάπτοπ; Ότι βρίσκω σε eBay και amazon είναι για το dv6-2117tx και δεν είμαι σίγουρος ότι μου κάνει. Όλα τα λάπτοπ της σειράς dv6-2117 φοράνε ίδια οθόνη;

iphone.png

Δημοσ.

Ακολούθα αυτό το link:

http://h20141.www2.hp.com/Hpparts/Default.aspx?mscssid=6961A9E1F0CB423588991E446C66E9F9

Αν ξέρεις το part number (p/n) της οθόνης (καλύτερα) βάλτο απ' ευθείας στο πρώτο κουτάκι. Προυποθέτει πως έχεις διαλύσει το laptop ώστε να βρεις το p/n.

Αν δεν το ξέρεις, τότε βάλε το p/n ή το s/n του laptop στην κάτω πλευρά. Απ' ότι είδα με αυτόν τον τρόπο σου βγάζει πολλά αποτελέσματα. Εμένα πχ για το δικό μου που το δοκίμασα έβγαλε 7 displays!!!

Αφού το βρεις σύγκρινε το με αυτά που βρίσκεις στο Ebay

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.

εσπασα την οθονη του υπολογιστη μου και θελω να βαλω καινουρια.πια ειναι η τιμη?μοντελο:hp pavilion dv6-2117ev στην οθονη γραφει:pavilion dv6.η οθονη ειναι 17"

Δημοσ.

Για την αποφυγή λαθών, ο καλύτερος τρόπος για βρούμε την ίδια ή συμβατή οθόνη για τον φορητό μας είναι το μοντέλο της.

Για να το δούμε αυτό, θα πρέπει να απομακρύνουμε το πλαστικό περίβλημα της οθόνης, και υπάρχει στο πίσω μέρος ένα αυτοκόλλητο με τον spare part number της. Εδώ μπορείς να δείς πως μπορείς να βρεις το μοντέλο της οθόνης του laptop σου.

Κάποιοι φορητοί της HP απο την σειρά DV6 έχουν την AU Optronics B156XW02 15.6" LED Screen, όμως κάποιοι άλλοι έχουν 17" οθόνη όπως του "panomi".

Γ΄αυτό, ο καλύτερος τρόπος για βρούμε την ίδια ή συμβατή οθόνη για τον φορητό μας είναι το μοντέλο της οθόνης.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συμβατή με τους HP dv6-2117ev και dv6-2117tx είναι η B156XW01, όπως επίσης και οι ακόλουθες:

LP156WH1-TLA3/TLA1

LP156WH1-TLB1/B3

N156B3-L01

B156XW01 V.1

B156XW01

CLAA156WA01A

CLAA156WA01

Επίσης, σε αυτό τον σύνδεσμο μπορείς να δεις τους spare part number της hp σε κάθε μοντέλο.

Επεξ/σία από ors_86

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...