viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 κατι δεν μου αρεσει εχω αγορασει τον δισκο τον εχω βαλει στο Η/Υ αλλα δεν τον ανοιγω ποτε τον ανοιξα χθες για να μεταφερω κατι αρχεια παρατηρησα κατι οτι 2 φορες που πηγα να ανοιξω κατι φακελους στον δισκο μετα απο αδρανεια αργησε να παρει μπρος... το αλλο ειναι οτι βουηζει ο τοπος και εχω την νοσηρη υποψια οτι φταιει ο δισκος... what gives?
rafail1994 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Κατέβασε το διαγνωστικό της samsung και ξεκινά test. Όσον αναφορά το πρώτο τα windows τον δίσκο που δεν χρησιμοποιείς τον απενεργοποιούν για εξοικονόμηση ενεργείας μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τον πινάκα έλεγχου
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Κατέβασε το διαγνωστικό της samsung και ξεκινά test. Όσον αναφορά το πρώτο τα windows τον δίσκο που δεν χρησιμοποιείς τον απενεργοποιούν για εξοικονόμηση ενεργείας μπορείς να το απενεργοποιήσεις από τον πινάκα έλεγχου το διαγνωστικο της samsung εχει install? γιατι δεν εχω δισκετα...
Neo106 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αμα εχει ενα απο τα παρακατω firmware, ενδεχομενως να θελει firmware update. HD323HJ / HD502HJ / HD503HI / HD103SJ / HD105SI Επισης τους εχεις σε ide η ahci mode?
viper2005 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αμα εχει ενα απο τα παρακατω firmware, ενδεχομενως να θελει firmware update. HD323HJ / HD502HJ / HD503HI / HD103SJ / HD105SI Επισης τους εχεις σε ide η ahci mode? αυτο δε το ξερω ακριβως αλλα σε ποιο mode θα πρεπει να το εχω...? πες μου plz πες μου οτι το filmware δεν θελει format
Neo106 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 αυτο δε το ξερω ακριβως αλλα σε ποιο mode θα πρεπει να το εχω...? πες μου plz πες μου οτι το filmware δεν θελει format Ειναι firmware. Σε ahci μερικοι μεταξυ κι αυτων εγω αντιμετωπιζουν προβληματα. Το ide ειναι η default επιλογη, τσεκαρε το απο το bios της μητρικης σου. Το τι firmware εχει ο σκληρος μπορεις να το δεις με το hdtune(οχι δε χρειαζεσαι φορματ).
poulinos Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 οι δισκοι αν μεινουν σε αδρανεια αρκετη ωρα θα ακουσεις οτι θα σταματησουν να γυρνανε και μετα οταν πας να φορτωσεις κατι θα δεις οτι θα ξανακανουν spin up.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.