Προς το περιεχόμενο

Overclock σε εναν Pentium Dual-Core E6300

Jimie

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα σοβαρό πρόβλημα,έκανα overclock τον παραπάνω επεξεργαστή και το Vcore εκτοξέυθηκε στα 1.568 Volt. Η σύνθεσή μου είναι:

Motherboard: GIGABYTE EP31-DS3L s775 rev2.1

CPU: Intel Pentium Dual-Core E6300 2.8GHz --> 3.7GHz

GPU: ASUS EN8600GT MAGIC

RAM: DDR2 533MHz Kingston 2x512MB

HDD: Asta na pane

2xDrive

PSU:400Watt THS PLAKAS

Άμα μπορεί κάποιος να μου πεί ρε παιδιά, είναι ασφαλές για χρηση περιπου 3-4 ώρες περιπου 2 gaming αλλά οχι extreme.

Ευχαριστώ.

CPU-ID.bmp

Δημοσ.

Να φανταστώ το vcore το έχεις στο AUTO εεε? Αν ναι βαλτο χειροκίνητα στην χαμηλοτερη δυνατή τιμή που είσαι stable.... 1.56 είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!

Δημοσ.

Χρηστο ναι εχει διαφορα.παιζει ρολο η μητρικη,ο πεξεργαστης και τα υπολοιπα.καμια σχεση το ενα με το αλλο.για δοκιμασε να ανεβασεις και εσυ τον δικο σου με τα ρευμα στο auto και δες ποσο θα παει.

Δημοσ.

Τωρα τον εχω στα 3.40 απο τα 2.40 που ειναι το στοκ και εχω 1.25..... Νομιζω τοσο και σε στο στοκ ειχα.. Δεν θυμαμε γιατι πανε 2 μηνες που εκανα OC

Δημοσ.

Παιδιά όλα καλά το βρήκα : stable στα 1.46 με το drop πάει στα 1.44 και θερμοκρασίες με το Prime95 στους 70 σταθερά για περίπου ενα 15λεπτο και κάτι. Πιστέυετε είναι καλά ; Α, και τα Volt των DDR2 ενω είναι 1.8V το βάζει στα 1.9 αλλά δεν πιστέυω να έχει πρόβλημα. Ευχαριστώ για τη βοήθεια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...