mademoiselle Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Καλησπέρα φίλοι μου, Λοιπόν, έρχεται εξεταστική και χρειάζομαι την βοήθειά σας με έναν ιδιόμορφο τρόπο. Έχω ηχογραφήσει με το iphone 3G τέσσερα κομμάτια μουσικά, μόνο ακορντεόν. Δηλαδή ακούγεται μία μόνο μελωδική γραμμή, κανένα άλλο όργανο. Αυτό που ζητάω, με πολύ ευλάβια, είναι να βρεθεί κάποιος φίλος εδώ να με βοηθίσει στο εξής: να βρεθεί ένα πρόγραμμα να βάλω τα κομμάτια και να απεικονίσει τις νότες, σε πεντάγραμμο, σε midi, δεν νομίζω να παρουσιαστεί από κει και πέρα πρόβλημα. Απλά να καταφέρω να δώ τις νότες να παίξω, έστω σε υποτυπώδη μορφή. Διότι, σημειώνω, χρειάζομαι τη διαδικασία να παίξω τα κομμάτια και να με ακούσει ο καθηγητής. Και εξ ολοκλήρου να αναλάβει κάποιος να μετατρέψει εκείνος τα κομμάτια με το πρόγραμμα, θα με έσωζε και δεν μιλάω με υπερβολή. Θα δώσω και το mail μου και ας μου δώσει έναν αριθμό λογιαριασμού τραπέζης να πάρει χαρτζιλίκι από μένα και με την ευχή μου, θα ανταμείψω την βοήθεια με όποιο τρόπο μπορέσω. Χίλια ευχαριστω ! ας σημειώσω ότι η μορφή των κομματιών που έχουν περαστεί στον υπολογιστή είναι m4a φοιτώ σε ένα ξεχασμένο τει της χωρας ίσως.. και για να πάρω πτυχίο πρέπει να με κρίνει τετ α τετ άνθρωπος της νύχτας στο μουσικό επάγγελμα κ δεν έχω βοήθεια ουτε πτυχία, ούτε εμπειρία μεγάλη, ούτε γνώσεις τεχνολογίας, υπεροπτικός σε όλα αυτά ο καθηγητής και χρειάζομαι πραγματική βοήθεια
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Απ' όσο ξέρω, τέτοιο πρόγραμμα δεν υπάρχει ή τουλάχιστον δεν είναι αξιόπιστα και δεν μπορούν να βγάλουν αξιοπρεπή παρτιτούρα. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάτι τελευταίας τεχνολογίας που να κάνει κάτι καλύτερο. Ψάξε το περισσότερο και άμα δε βρεις κάτι δωρεάν, αναλαμβάνω να σου κάνω εγώ τη μεταγραφή. Στείλε μου pm αν θέλεις.
frenzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν έχεις ένα μόνο όργανο είναι σχετικά εύκολο. http://www.ehow.com/how_5786123_convert-mp3-sheet-music.html
alexhs gk Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 και εγω ακριβως κατι τετοιο εψαχνα αλλα για τρομπετα
superstarr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://www.supermegaultragroovy.com/products/Capo/ Παίζει αυτό για mac os x. Το είχα δοκιμάσει σε παλιότερη έκδοση και καααάτι έκανε.. Σε ολόκληρο κομμάτι όμως.. Σε ενα όργανο μόνο παίζει να κάνει καλή δουλειά.
music4u Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Υπάρχει λύση! Αν υπάρχει μια μελωδία βάζεις το αρχείο στο πρόγραμμα το ανοίγει και σου λέει τι νότες πατάς! MELODYNE ονομάζετε και το χρησιμοποιώ για να διορθώνω φωνητικά. Ο,τι τραγουδάει κάποιος το "ανοίγω" βλέπω τις νότες και οποια δεν μας κάνει την αλλάζω!
mademoiselle Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 31 Μαΐου 2011 Καλημέρα φίλοι μου και σας ευχριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον σας! Για περισσότερη βοήθεια που θα χρειαστώ θα έρθω με prive msg!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.