Προς το περιεχόμενο

Αγορα gps για Ελλαδα και ευρωπη εως 300 ευρω

JERONIMO888

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θελω κατι που να ειναι δοκιμασμενο και αξιοπιστο για να κρατησει 5-10 χρονια, να εχει συχνες αναβαθμισεις σε χαρτες για να μην γινονται λαθη, να ειναι ευχρηστο φυσικα, μου αρεσει το mls που λεει τον δρομο που μπαινεις αλλα δεν ειμαι ψαγμενος σε θεμα gps οποτε ζηταω συμβουλες οποιος εχει λιγο χρονο να ασχοληθει.

Δημοσ.

Καποιο συγκεκριμενο που ισως εχεις δοκιμασει?οταν λεω να κρατησει χρονια εννοω να εχω αναβαθμισεις και να μην με αφησουν ξεκρεμαστο.

Δημοσ.

δεν νομίζω μία εταιρία να δίνει αναβαθμίσεις για μία συσκευη 10ετών εκτος και αν οι αναβαθμίσεις που δίνει για τις καινούριες συσκευές είναι συμβατές και με τις παλιές. για "σκυλί" συσκευή που θα έχεις την δυνατότητα να βάλεις και άλλα προγράμματα πλοήγησης μέσα θα σου έλεγα το mls 4800.

Δημοσ.

Μου εχουν κανη δωρο ενα garmin 765t europe και το εχω ακομα σφραγισμενο στο κουτι του. Σκεπτομαι να το δωσω στα μισα (150 ευρω). Εαν σ ενδιαφερει στειλε πμ, ευχαριστω.

Δημοσ.

επίσης θα σου πρότεινα gps με 5" οθόνη.εγώ που χρησιμοποιώ το mls 500 που έχει 5" οθόνη με έχει βολέψει πολύ...

Δημοσ.

δεν νομίζω μία εταιρία να δίνει αναβαθμίσεις για μία συσκευη 10ετών εκτος και αν οι αναβαθμίσεις που δίνει για τις καινούριες συσκευές είναι συμβατές και με τις παλιές. για "σκυλί" συσκευή που θα έχεις την δυνατότητα να βάλεις και άλλα προγράμματα πλοήγησης μέσα θα σου έλεγα το mls 4800.

Επειδη δεν γνωριζω οταν περασουν τα χρονια που δινει η εταιρια για αναβαθμισεις τι κανεις?

Δημοσ.

Επειδη δεν γνωριζω οταν περασουν τα χρονια που δινει η εταιρια για αναβαθμισεις τι κανεις?

δεν μου έχει τύχει ακόμα οπότε δεν ξέρω να σου πω....όπως σου είπα, αφού φοβάσαι κάτι τέτοιο πάρε μία συσκευή που μπορείς να βάλεις και άλλα λογισμικά πλοήγησης μέσα ώστε να έχεις επιλογές...

Δημοσ.

κοίτα και τη σειρά sl της MLS...ένας φίλος έχει μία τέτοια (δεν θυμάμαι ποια ακριβώς) και δεν του έχει βγάλει προβλήματα μέχρι στιγμής, ούτε η συσκευή ούτε ο χάρτης που έχει μέσα

Δημοσ.

δεν μου έχει τύχει ακόμα οπότε δεν ξέρω να σου πω....όπως σου είπα, αφού φοβάσαι κάτι τέτοιο πάρε μία συσκευή που μπορείς να βάλεις και άλλα λογισμικά πλοήγησης μέσα ώστε να έχεις επιλογές...

πως ξερω ποια συσκευη παιρνει και αλλα λογισμικα?

Δημοσ.

Συνηθως καποιες κινεζικες οχι γνωστα ονοματα ειναι ελευθερες...

Στις αλλες οπως mls θελει πιο ειδικες γνωσεις για να περασεις αλλο προγραμμα.

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι ποιοτικό κατασκευαστικά κοίταξε για Navigon και δευτερευόντως για Tomtom.

Μακριά από MLS.

Δημοσ.

Αν θέλεις κάτι ποιοτικό κατασκευαστικά κοίταξε για Navigon και δευτερευόντως για Tomtom.

Μακριά από MLS.

μπορεις να γραψεις επιχειρηματα? γιατι μια προταση προτιμησε navigon και μακρια απο mls δεν μου προσφερει τιποτα...

Δημοσ.

όπως είπε και ο Γιάννης παραπάνω, στα περισσότερα κινέζικα μπορείς εύκολα να βάλεις άλλα λογισμικά...

όντως σε κάποιες συσκευές θέλεις κάποιες γνώσεις για να βάλεις άλλα λογισμικά πλοήγησης αλλά π.χ. στο 4800, αγοράζεις το λογισμικό που θέλεις, το κάνεις copy paste σε ένα συγκεκριμένο φάκελο της sd κάρτας της συσκευής και τελείωσες...

Δημοσ.

Μακριά από MLS.

Για ποιο λογο; Εγω εχω 2.5 χρονια τωρα ενα mls & δεν εχω κανενα προβλημα

iphone.png

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...