Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν το 2012 επιβεβαιώνει ο Steve Ballmer

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Microsoft backpedals from Ballmer's Windows 8 comments

Microsoft backed away from comments made yesterday by CEO Steve Ballmer, who had told Japanese software developers that the next version of Windows would be dubbed Windows 8, and that it would launch in 2012.

"It appears there was a misstatement," a Microsoft spokesperson said in a statement the company issued Monday afternoon. "We are eagerly awaiting the next generation of Windows 7 hardware that will be available in the coming fiscal year. To date, we have yet to formally announce any timing or naming for the next version of Windows."

Πηραμε τα @@ μας.. :-D

http://www.infoworld.com/d/microsoft-windows/microsoft-backpedals-ballmers-windows-8-comments-077?page=0,0

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τα Windows 7 μεχρι στιγμης πανε παρα πολυ καλα αν και τα 8 ειναι μια βιλτιωμενη εκδοση τους θα κανουν πολλες πωλησεις...!!!

Τα Windows 7 μεχρι στιγμης πανε παρα πολυ καλα αν και τα 8 ειναι μια βιλτιωμενη εκδοση τους θα κανουν πολλες πωλησεις...!!!

και για να λέμε και τα πράματα ποιο σωστά οι περισσότερες πωλήσεις είναι με την αγορά νέου υπολογιστή άρα όσο είναι ανεβασμένες οι πωλήσεις τόσο ανεβάζει τη μικροσοφτ

Steve ο ένας, Steve και ο άλλος μπερδεύτηκε και νόμιζε ότι με το να βγάζει κάθε 6 μήνες νέο λειτουργικό ο κόσμος θα έκανε ουρές... λες και ο κόσμος δεν έχει και άλλα πράγματα να κατεβάσει... :lol:

Γκάφα έκανε ανεξάρτητα αν του χρόνου βγουν τα 8 αφού με τα xp να έχουν ακόμα το ~50% της αγοράς και τα 7 το ~30% δεν λες στον άλλο που έχει τόσα χρόνια τα xp και ίσως να το σκέφτεται να περάσει στα 7, "τόσα χρόνια περίμενες, λίγοι ακόμα μήνες θα σε πειράξουν;;; Άστο πας στα 8 απευθείας..." :lol:

Γενικά την προηγούμενη εβδομάδα έγιναν όργια... :lol:

http://www.ibtimes.com/articles/151005/20110524/intel-acer-android-10-1-oak-trail-atom-processor-chip-arm-windows-8-android-arm-wintel-microsoft-tab.htm

Εγω γιατι μυριζομαι πατατα? ρρΠαρολο που ειμαι .net dev και παρολο που ειμαι φανατικος με τα Windows προβλεπω παλι να εχουμε ενα μεγαλο public beta Test.Το ιδιο εγινε οταν απο Win 98 πηγαμε σε 2000 που αποτυχανε και βγηκανε τα XP που δεν ξεκουνιουνται απο τα pc ακομα και 10 χρονια μετα.Μετα ειχαμε τα (σ)Vista μια αποτυχια και μετα τα 7 που απλα ειναι καταπληκικα αλλα απο κατω να μην λεμε ψεματα ειναι βελτιωμενα Vista.

καλα εσυ πρεπει να εισαι μεγαλη μαζοχα για να λες οτι εισαι φανατικος των windoze...

για θυμησε μας. οι φορες που εκανες φορματ η ειδες μπλε οθονες ολα αφτα τα χρονια μετριουνται στα δαχτυλα των χεριων και των ποδιων?

καλα εσυ πρεπει να εισαι μεγαλη μαζοχα για να λες οτι εισαι φανατικος των windoze...

για θυμησε μας. οι φορες που εκανες φορματ η ειδες μπλε οθονες ολα αφτα τα χρονια μετριουντε στα δαχτυλα των χεριων και των ποδιων?

Ξέρω πόσες φορές μου κόλλησαν εφαρμογές στο ubuntu, gentoo και centos, θες να συζητήσουμε και για την HDMI υποστήριξη σε οθόνες 32 ιντσών μήπως; :)

Άντε πλέον διαβάζεται ότι παπαριές γράφουν οι παροπιδιασμένοι και νομίζετε ότι είστε κουλ κιόλας.;ρ

Ξέρω πόσες φορές μου κόλλησαν εφαρμογές στο ubuntu, gentoo και centos, θες να συζητήσουμε και για την HDMI υποστήριξη σε οθόνες 32 ιντσών μήπως; :)

Άντε πλέον διαβάζεται ότι παπαριές γράφουν οι παροπιδιασμένοι και νομίζετε ότι είστε κουλ κιόλας.;ρ

θυμήσου την εκπαίδευση σου... δεν είπαμε ότι δεν θα μας κάνουν οι κατά καιρούς χρήστες πυροτεχνήματα να χάνουμε την ψυχραιμία μας;

o ballmer πίνει κάτι και δεν μας δίνει ? αναφέρομαι στα βίντεο τις πρώτης σελίδας :P

αν και τα windows 7 θα μπορούσαν να πάρουν αρκετά απο τα νέα χαρακτηριστικά τον windows 8...

για θυμησε μας. οι φορες που εκανες φορματ η ειδες μπλε οθονες ολα αφτα τα χρονια μετριουνται στα δαχτυλα των χεριων και των ποδιων?

pebkac βρωμαει η δουλεια..

Ας βγαλουν την registry εν ετη 2011-12 και αλλαξουν το filesystem επιτελους και κατι γινεται!

Το πως θα ονομαστουν 7,5 , 8 , 9 ,2012 I dont care!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...