tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αυτό που ξέρω είναι ότι ήδη δουλεύουν σε μηδενική σχεδόν βάση, όσον αφορά το filesystem αλλά και το win32 api το οποίο έχει παραμείνει το ίδιο από τα win 2000.. ωωωπα ! ξερνα τωρα! πες τα ολα ! minwin θα εχουμε σε ολοκληρωμενη μορφη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TechManiac Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Πάντως ρε παιδιά, λέμε για τα 3 χρόνια ότι είναι λίγα αλλά για σκευτείτε τι είχε γίνει με τα Windows 98->2000 και ειδικά στα 2000 που αντικαταστάθηκαν απο τα XP μέσα σε 1,5 χρόνο σχεδόν (τα Μe στο ενδιάμεσο δεν τα αναφέρω καν ). Το μεγάλο διάστημα των XP-Vista δεν ήταν στο "πρόγραμμα" κανονικά οπότε μάλλον δε θα επαναληφθεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
1lj4z1 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ρε την παλέυετε;;;;; τι βιάζεται μου λέτε;;;; και κάθε χρόνο να έβγαζε που είναι το κακό;;;; μόνο καλό μπορεί να είναι....νεα features, fixed bugs, new user interfaces, faster OS... τι μου λέτε τώρα. άν θέλετε μην κάνετε upgrade! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Βιάζεται η microsoft πολύ αν όντως ευσταθούν οι φήμες για το 2012 εδω τώρα πριν λίγο καιρό βγήκε το sp1. Πιστέυω οτι για 2013 πρέπει να κοιτάξει τα 7 ακόμα κράτανε πάρα πολύ καλά και σε σχέση με τα vista ειναι πολύ καλό λειτουργικό. Edit : Έκτος και αν θέλει να προλάβει την καταστροφή του κόσμου Ειλικρινά δεν ΘΕΣ να συμβεί κάτι τέτοιο, σκέψου μόνο πόσο πίσω τεχνολογικά έμειναν τα πράγματα με τα XP και την 10ετη ζωή τους στην αγορά και στην συνείδηση του καταναλωτή, 3τια για κάθε νέα windows release, και πολύ είναι... που απέτυχε; κάθε εταιρία/ομάδα/άνθρωπος/θρσκεία/ταινία έχει καλές και κακές στιγμές. Όταν ανέλαβε ο Ballmer η microsoft δεν ήταν στα καλύτερα της. Πλέον όμως έχει αρχίσει να ξανά ανεβαίνει. Επί Ballmer βγήκαν τα Seven, επί Ballmer βγήκεαν τα wp7, επί Ballmer κλείστηκε η συμφωνία με την nokia, επί Ballmer αγοράστηκε το skype, επί Ballmer θα βγουν και τα win 8 και γενικά τα τελευταία χρόνια επί Ballmer ξανά βελτίωσε την εικόνα της. Τώρα για το αν είναι τρελός ή όχι... αυτός φωνάζει ιδρωμένος developers, ένας άλλος φοράει εδώ και 50 χρόνια τα ίδια ρουχα και πίνοντας νερό λέει "just magical" και κάποιος άλλος έχει μούσια και μαλλιά μέχρι το πάτωμα και φοράει σανδάλια γυρνώντας τον κόσμο. 10 χρόνια Steve Ballmer και Windows XP. http://www.youtube.com/watch?v=sforhbLiwLA Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kfyros Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ωωωπα ! ξερνα τωρα! πες τα ολα ! minwin θα εχουμε σε ολοκληρωμενη μορφη? κανονικά, αν δεν είναι τελείως μ@λ@κες, θα πρέπει, δεν θα πρέπει ; Αλλά Microsoft είναι αυτή. Εδώ το ένα τμήμα τους με το άλλο δεν μιλάνε πολλές φορές. φτιάχνουν το sharepoint σε SQL db στο ένα τμήμα, και σε άλλο τμήμα φτιάχνουν winfs αντί να χρησιμοποιήσουν το πρώτο για file management και να αφήσουν τις λαλακίες .. Και πολλά άλλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Killik, πάρε μια ιδέα απ΄το δική μου επιφάνεια εργασίας: http://i.min.us/ic2AeS.png Ο τύπος έκανε πραγματικά εκπληκτική/επαγγελματική δουλειά! Static 1: Static + Static Polished + Static Mango Static 2: Static 2.0 Στο κάθε Theme έχει παραλλαγές. Απ΄το Static 1 χρησιμοποιώ το νορμάλ σκέτο Static ( όχι το Static Polished ) και στο στιγμιότυπο οθόνης που παρέθεσα παραπάνω το "Static 2 Glass" Δοκίμασε τα όλα πριν καταλήξεις... Είναι χάρμα οφθαλμών... Για Orb χρησιμοποιώ αυτό: Microsoft Metro Start Orbs καταπληκτικα.θενξ για τα λινκς. Ειλικρινά δεν ΘΕΣ να συμβεί κάτι τέτοιο, σκέψου μόνο πόσο πίσω τεχνολογικά έμειναν τα πράγματα με τα XP και την 10ετη ζωή τους στην αγορά και στην συνείδηση του καταναλωτή, 3τια για κάθε νέα windows release, και πολύ είναι... 10 χρόνια Steve Ballmer και Windows XP. http://www.youtube.com/watch?v=sforhbLiwLA να μας εξηγουσε και καποιος τα γραφηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deo Domuique Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Γουστάρω τρελά όταν κάποιοι Έλληνες ( στους οποίους πιθανότατα ταιριάζει και η φράση «είχανε και στο χωριό τους Windows ) μπαίνουν στο μυαλό της Microsoft και ερμηνεύουν τις κινήσεις της. Έχουμε πλάκα ως λαός, δεν έχουμε; Φυσικότατα βάζω και τον εαυτό μου μέσα... Γνήσιο Ελληνάκι κι εγώ. Ρε παίδες τα πράματα προχωράνε ταχύτερα απ΄ότι παλιότερα. Τα Vista έγιναν ευρέως προσβάσιμα 30 Ιαν. 2007 και τα Win 7 22 Οκτωβρίου 2009. Τα 8 το 2012... Το θεωρείται πολύ γρήγορη και πλήρως αχρείαστη μετάβαση; Κυρίως τις ταμπλέτες και γενικά τα κινητά έχουν στο μυαλό τους. Δεν θα γίνει ολοκληρωτική ανανέωση... Απλά πρόσθεση κάποιων λίγων χαρακτηριστικών και βελτίωση κάποιων άλλων... Δείτε και τις δηλώσεις, δείτε και κάποια χαρακτηριστικά που έρχονται στην επιφάνεια και αφήστε για μετέπειτα τους ισχυρισμούς. Άλλωστε η MS δήλωσε ξεκάθαρα πως στόχος της είναι πλέον ως βασικό λειτουργικό να χρησιμοποιούνται τα 7. Άρα δεν πρόκειται για πλήρης αναμόρφωση. 2009 -> 2012 ένα πολύ καλό και λογικό φρεσκάρισμα, καθώς και περαιτέρω ανάπτυξη δυνατοτήτων. Πραγματικά, δε βρίσκω κάτι το μεμπτό, ούτε και λόγο ώστε ν΄αποτύχουν πλήρως, καθώς ο λόγος που προορίζονται, παίζει σε άλλο επίπεδο απ΄ότι αυτό των Vista και η τελειοποίηση που ακούει στο όνομα «Win 7». Εν κατακλείδι, είναι εταιρεία και θέλει να βγάλει λεφτά και να κρατάει το ενδιαφέρον των χρηστών/σχολιαστών/δημοσιογράφων κ.λ.π. Ανέκαθεν αυτό έκανε, πάνω κάτω στα ίδια χρονικά διαστήματα και πιθανότατα, δεν εκλιπούσαν τα παρόμοια, άλλα ΄ντ άλλων σχόλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ένα ξέρω εγω Άμα ηθελε η Microsoft θα τους είχε πάρει τα σωβρακα.Θα έφτιαχνε ένα ελαφρύ λειτουργικό Mac osx και όλοι θα τρεχανε αλλα την κρατάνε πίσω οι εταιρίες intel amd etc....Γιατί και αυτές κοιτάνε το συμφέρον τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
grimpr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 καταπληκτικα.θενξ για τα λινκς. να μας εξηγουσε και καποιος τα γραφηματα. http://www.nasdaq.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ένα ξέρω εγω Άμα ηθελε η Microsoft θα τους είχε πάρει τα σωβρακα.Θα έφτιαχνε ένα ελαφρύ λειτουργικό Mac osx και όλοι θα τρεχανε αλλα την κρατάνε πίσω οι εταιρίες intel amd etc....Γιατί και αυτές κοιτάνε το συμφέρον τους Η ακομα καλυτερα αν ειχε κανει οpen source τα Windows θα ειχε διαλυσει το συμπαν.τι linux,macos,symbian,android,chromeos και πρασινα αλογα μετα. Και κατι μου λεει οτι ισως καποια στιγμη στο μελλον συμβει και αυτο.για να δουμε. http://www.nasdaq.com/ ααα θενξ.χμ ισως τα οpensource windows να ειναι πιο κοντα απο οτι νομιζουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp7406 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Τα Windows 7 είναι ο πραγματικός διάδοχος των XP. Ελπίζω και απο τα 8 την ίδια και καλύτερη ποιότητα, και θα είμαι απο τους πρώτους που θα τα αγοράσουν. Θα τα αγορασεις? και μαλιστα απο τους πρωτους? Τι λες ανθρωπε μου? Σε πειραξαν οι ζεστες ακομα δεν αρχισαν?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 (επεξεργασμένο) ρε την παλέυετε;;;;; τι βιάζεται μου λέτε;;;; και κάθε χρόνο να έβγαζε που είναι το κακό;;;; μόνο καλό μπορεί να είναι....νεα features, fixed bugs, new user interfaces, faster OS... τι μου λέτε τώρα. άν θέλετε μην κάνετε upgrade! ΥιοθετώνταςΟτι πλήρωσες το λειτουργικό ξπ και το λειτουργικό 7 τότε εισαι οκ.αλλα εγώ που τα αγόρασα και τα 2 δεν είχα προβλημα με το μεγάλο διάστημα.μιας και η τιμη ειναι μεγάλη. Θα δεχόμουν ευχάριστα κάθε χρόνο νεο λειτουργικό με τη λογική των 50 ευρω φουλ έκδοση και κανα 30 απγκρειτ. Εκτός και αν μιλάμε gia αντίγραφα αρα τζάμπα αρα ολα καλός.γιατί αν πληρώνεις τα νεα θέματα με 150 ευρω τότε δεν παμε καλά... Επεξ/σία 25 Μαΐου 2011 από kinitos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JuSt)InSaNe Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Θελουμε open source windows Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexhs gk Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ΥιοθετώνταςΟτι πλήρωσες το λειτουργικό ξπ και το λειτουργικό 7 τότε εισαι οκ.αλλα εγώ που τα αγόρασα κατι τα 2 δεν είχα προβλημα με το μεγάλο διάστημα.μιας και η τιμη ειναι μεγάλη. Θα δεχόμουν ευχάριστα κάθε χρόνο νεο λειτουργικό με τη λογική των 50 ευρω φουλ έκδοση και κανα 30 απγκρειτ. Εκτός κατι αν μιλάμε gia αντίγραφα αρα τζάμπα αρα ολα καλός.γιατί αν πληρώνεις τα νεα θέματα με 150 ευρω τότε δεν παμε καλά... Συμφωνω και επαυξανω...προφανως θα ειναι ωραια καθε χρονο να βγαζουν καινουργια αλλα με τετοιες τιμες συγγνωμη να μου λειπει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Θελουμε open source windows Και τι θα κανεις με το source code? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα