Προς το περιεχόμενο

Τα Windows 8 θα κυκλοφορήσουν το 2012 επιβεβαιώνει ο Steve Ballmer

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

και εκανε downgrade σε software 6 μηνου.. :P :P ?

Ναι... αλλα δεν πεταξα ενα σκασμο λεφτα στον καδο απορριματων. Αλλωστε ολα για τα λεφτα γινονται... ετσι δεν ειναι. Αλλιως και εσυ θα φορουσες γνησια 7αριο. :-D :-D :-D :-D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι... αλλα δεν πεταξα ενα σκασμο λεφτα στον καδο απορριματων. Αλλωστε ολα για τα λεφτα γινονται... ετσι δεν ειναι. Αλλιως και εσυ θα φορουσες γνησια 7αριο. :-D :-D :-D :-D

Kαι ωραιοτατο γνησιο Arch linux φοραω επισης :P

Νομίζω ότι πολύ ποιο ενδιαφέρων είναι το πότε θα αποχωρήσει ο Ballmer από την Microsoft, μιας και απέτυχε παταγωδώς, με τέτοια ηγεσία και νοοτροπία πωλητή αυτοκινήτων σαν του μπάλμερ είναι θέμα χρόνου, μιας 5ετιας συγκεκριμένα για να πάρει οριστικά η Microsoft την κάτω βόλτα.

http://youtu.be/tGvHNNOLnCk

Νομίζω ότι πολύ ποιο ενδιαφέρων είναι το πότε θα αποχωρήσει ο Ballmer από την Microsoft, μιας και απέτυχε παταγωδώς.

που απέτυχε; κάθε εταιρία/ομάδα/άνθρωπος/θρσκεία/ταινία έχει καλές και κακές στιγμές. Όταν ανέλαβε ο Ballmer η microsoft δεν ήταν στα καλύτερα της. Πλέον όμως έχει αρχίσει να ξανά ανεβαίνει. Επί Ballmer βγήκαν τα Seven, επί Ballmer βγήκεαν τα wp7, επί Ballmer κλείστηκε η συμφωνία με την nokia, επί Ballmer αγοράστηκε το skype, επί Ballmer θα βγουν και τα win 8 και γενικά τα τελευταία χρόνια επί Ballmer ξανά βελτίωσε την εικόνα της.

Τώρα για το αν είναι τρελός ή όχι... αυτός φωνάζει ιδρωμένος developers, ένας άλλος φοράει εδώ και 50 χρόνια τα ίδια ρουχα και πίνοντας νερό λέει "just magical" και κάποιος άλλος έχει μούσια και μαλλιά μέχρι το πάτωμα και φοράει σανδάλια γυρνώντας τον κόσμο.

που απέτυχε; κάθε εταιρία/ομάδα/άνθρωπος/θρσκεία/ταινία έχει καλές και κακές στιγμές. Όταν ανέλαβε ο Ballmer η microsoft δεν ήταν στα καλύτερα της. Πλέον όμως έχει αρχίσει να ξανά ανεβαίνει. Επί Ballmer βγήκαν τα Seven, επί Ballmer βγήκεαν τα wp7, επί Ballmer κλείστηκε η συμφωνία με την nokia, επί Ballmer αγοράστηκε το skype, επί Ballmer θα βγουν και τα win 8 και γενικά τα τελευταία χρόνια επί Ballmer ξανά βελτίωσε την εικόνα της.

Τώρα για το αν είναι τρελός ή όχι... αυτός φωνάζει ιδρωμένος developers, ένας άλλος φοράει εδώ και 50 χρόνια τα ίδια ρουχα και πίνοντας νερό λέει "just magical" και κάποιος άλλος έχει μούσια και μαλλιά μέχρι το πάτωμα και φοράει σανδάλια γυρνώντας τον κόσμο.

ο μουσάς με τα μαλλιά ποιος είναι; :P

Μαλλον ειναι πολυ πιο απλο απο οσο φανταζομαστε...

Εγω πιστευω οτι θελουν να μπουν με νεο/φρεσκο ονομα και στα tablets...

Το οτι θελουν να ξαναμπουν δυναμικα ειναι γεγονος... Αρα τα WIN7 ειναι παλια ξυνα σταφυλια...

Η συγκλιση λειτουργικων που μιλαει η MS εδω και χρονια για ολες τις πλατφορμες δεν θα μπορουσε να πουλησει καλυτερα απο το να εχουν ολες το ιδιο ονομα... Win8 (tablet, smart, e-book, pc, + οτι αλλο θελουν να βαλουν το χερακι τους - γιατι ειναι και αχορταγοι οπως ολοι ξερουμε)

Η διαφορα με τα 7αρια για τα pc θα ειναι αστεια, πιο πολυ στο GUI... αλλα το νεο ονομα, με τη ακομη μια νεα κατηγορια για αυτους θα πουλαει σαν ζεστο ψωμακι...

Το αν θα αξιζει δεν μενει παρα να περιμενουμε χωρις φανατισμο να δουμε τα αποτελεσματα...

Το σιγουρο ειναι οτι... Τουλαχιστο αυτα τα ταμπλετ δεν θα θελουν pc για να λειτουργησουν... :devil:

yeap!

Μην ξεχναμε και οτι τρεχουν σε arm.

Θα επεσε πολυ compile παλι..! :P

Steve Ballmer said in his speech: “We’re obviously hard at work on the next version of Windows. Windows 7 PCs will sell over 350 million units this year. We’ve done a lot in Windows 7 to improve customer satisfaction. We have a brand new user interface. We’ve added touch, and ink, and speech. And yet, as we look forward to the next generation of Windows systems, which will come out next year, there’s a whole lot more coming

Πω πωω , αιμα θα μας παει alexzzz :P

Βιάζεται η microsoft πολύ αν όντως ευσταθούν οι φήμες για το 2012 εδω τώρα πριν λίγο καιρό βγήκε το sp1.

Πιστέυω οτι για 2013 πρέπει να κοιτάξει τα 7 ακόμα κράτανε πάρα πολύ καλά και σε σχέση με τα vista ειναι πολύ καλό λειτουργικό.

Edit : Έκτος και αν θέλει να προλάβει την καταστροφή του κόσμου :lol:

Εγω γιατι μυριζομαι πατατα? ρρΠαρολο που ειμαι .net dev και παρολο που ειμαι φανατικος με τα Windows προβλεπω παλι να εχουμε ενα μεγαλο public beta Test.Το ιδιο εγινε οταν απο Win 98 πηγαμε σε 2000 που αποτυχανε και βγηκανε τα XP που δεν ξεκουνιουνται απο τα pc ακομα και 10 χρονια μετα.Μετα ειχαμε τα (σ)Vista μια αποτυχια και μετα τα 7 που απλα ειναι καταπληκικα αλλα απο κατω να μην λεμε ψεματα ειναι βελτιωμενα Vista.

εγώ αυτό που θυμάμαι είναι πόσο βλαστήμαγα τα 2 πρώτα χρόνια των XP... Με τα win 2000 όλοι λέγαμε τι γ@μάτα που είναι , και σε server και σε client, τι έτη φωτός μπροστά ήταν σε σχέση με τα win 98 κλπ.

φυσικά τα millenium δεν λογίζονται ως λειτουργικό, από τη στιγμή που ήθελες format κάθε 3 μήνες γιατί κράταγε logging στο registry και έκανε 2 ώρες να ξεκινήσει μετά από λίγο καιρό..

Το τι κράξιμο έπεφτε στα xp δεν παίζεται..

Η ιστορία επαναλαμβάνεται;

Νομίζω ότι πολύ ποιο ενδιαφέρων είναι το πότε θα αποχωρήσει ο Ballmer από την Microsoft, μιας και απέτυχε παταγωδώς, με τέτοια ηγεσία και νοοτροπία πωλητή αυτοκινήτων σαν του μπάλμερ είναι θέμα χρόνου, μιας 5ετιας συγκεκριμένα για να πάρει οριστικά η Microsoft την κάτω βόλτα.

http://youtu.be/tGvHNNOLnCk

Τι να σου πω , τρελή αποτυχία ! :-D

Μαλλον ειναι πολυ πιο απλο απο οσο φανταζομαστε...

Εγω πιστευω οτι θελουν να μπουν με νεο/φρεσκο ονομα και στα tablets...

Το οτι θελουν να ξαναμπουν δυναμικα ειναι γεγονος... Αρα τα WIN7 ειναι παλια ξυνα σταφυλια...

Η συγκλιση λειτουργικων που μιλαει η MS εδω και χρονια για ολες τις πλατφορμες δεν θα μπορουσε να πουλησει καλυτερα απο το να εχουν ολες το ιδιο ονομα... Win8 (tablet, smart, e-book, pc, + οτι αλλο θελουν να βαλουν το χερακι τους - γιατι ειναι και αχορταγοι οπως ολοι ξερουμε)

Η διαφορα με τα 7αρια για τα pc θα ειναι αστεια, πιο πολυ στο GUI... αλλα το νεο ονομα, με τη ακομη μια νεα κατηγορια για αυτους θα πουλαει σαν ζεστο ψωμακι...

Το αν θα αξιζει δεν μενει παρα να περιμενουμε χωρις φανατισμο να δουμε τα αποτελεσματα...

Το σιγουρο ειναι οτι... Τουλαχιστο αυτα τα ταμπλετ δεν θα θελουν pc για να λειτουργησουν... :devil:

Αυτό που ξέρω είναι ότι ήδη δουλεύουν σε μηδενική σχεδόν βάση, όσον αφορά το filesystem αλλά και το win32 api το οποίο έχει παραμείνει το ίδιο από τα win 2000..

Δεν ξέρω βέβαια αν αυτά θα προλάβουν να μπουν στο νέο λειτουργικό, σίγουρα όμως ένα μέρος τους θα μπει.

Συν το νέο kernel για υποστήριξη πολλαπλών αρχιτεκτονικών , arm κλπ. ώστε να μπουν και στα tablets .

Αν αυτά θεωρούνται minor και μαρκετίστικες αλλαγές, τότε πάω πάσο.. ;)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...