Nomedor Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Αν και όσων αφορά τον ie9 η ms έχει αποτύχει παταγωδώς κατά την άποψή μου κατά τα άλλα λογικά τα Windows 8 βιάζονται να τα βγάλουν για να είναι πιο φιλικά στα tablets και για την υποστήριξη arm επεξεργαστών ώστε να μη βγουν εκτός ανταγωνισμού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 τον ie6 ειχα στο μυαλο μου ως παραδειγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deo Domuique Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Metro UI δώσε μου και τίποτε άλλο δε θέλω. Πλήρως τετραγωνισμένο σε Basic και Aero mode με τα όμορφα χρωματάκια. Αν και ένας τύπος στη σελίδα DevianArt δημιούργησε εξαιρετικά Metro Themes για τα Windows 7 τα οποία έχω περάσει, όπως και να΄χει, άλλο πράμα είναι απ΄τη μαμά... Λένε θα καλυτερεύσουν τον εκκαθαριστή και το πρόγραμμα ανασυγκρότησης... Έτσι, να μη χρειάζεται να εγκαθιστούμε καμιά σαβούρα από τρίτους κατασκευαστές. Γενικά πρόκειται για ένα φρεσκάρισμα και βελτίωση προγραμμάτων/λειτουργιών των 7, με λίγα ακόμη επιπρόσθετα χαρακτηριστικά που αν μη τι άλλο, καλουδεχούμενα με ανοιχτές αγκάλες είναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KilliK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 εχεις λινκ του τυπου στο DevianArt; ενδιαφερομαι να τα βαλω και εγω στα 7. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deo Domuique Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Killik, πάρε μια ιδέα απ΄το δική μου επιφάνεια εργασίας: http://i.min.us/ic2AeS.png Ο τύπος έκανε πραγματικά εκπληκτική/επαγγελματική δουλειά! Static 1: Static + Static Polished + Static Mango Static 2: Static 2.0 Στο κάθε Theme έχει παραλλαγές. Απ΄το Static 1 χρησιμοποιώ το νορμάλ σκέτο Static ( όχι το Static Polished ) και στο στιγμιότυπο οθόνης που παρέθεσα παραπάνω το "Static 2 Glass" Δοκίμασε τα όλα πριν καταλήξεις... Είναι χάρμα οφθαλμών... Για Orb χρησιμοποιώ αυτό: Microsoft Metro Start Orbs Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aligator21 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εάν βαδίσουν στα βήματα των 7, τότε καλώς να μας έρθουν! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alxdjo Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγω γιατι μυριζομαι πατατα? ρρΠαρολο που ειμαι .net dev και παρολο που ειμαι φανατικος με τα Windows προβλεπω παλι να εχουμε ενα μεγαλο public beta Test.Το ιδιο εγινε οταν απο Win 98 πηγαμε σε 2000 που αποτυχανε και βγηκανε τα XP που δεν ξεκουνιουνται απο τα pc ακομα και 10 χρονια μετα.Μετα ειχαμε τα (σ)Vista μια αποτυχια και μετα τα 7 που απλα ειναι καταπληκικα αλλα απο κατω να μην λεμε ψεματα ειναι βελτιωμενα Vista. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Makaros1994 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Το 2012 θα καταστραφει ο κοσμος! Ας το μετονομασουν σε κατι επικαιρο. Windows Apocalypse π.χ. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kinitos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Εγω γιατι μυριζομαι πατατα? ρρΠαρολο που ειμαι .net dev και παρολο που ειμαι φανατικος με τα Windows προβλεπω παλι να εχουμε ενα μεγαλο public beta Test.Το ιδιο εγινε οταν απο Win 98 πηγαμε σε 2000 που αποτυχανε και βγηκανε τα XP που δεν ξεκουνιουνται απο τα pc ακομα και 10 χρονια μετα.Μετα ειχαμε τα (σ)Vista μια αποτυχια και μετα τα 7 που απλα ειναι καταπληκικα αλλα απο κατω να μην λεμε ψεματα ειναι βελτιωμενα Vista. εχω την εντυπωση οτι ξεχνας ισως το καλυτερο αλλα ποιο αδικημενο λειτουργικο τα WINDOWS MILLENIUM........... τα windwos 2000 ηταν σαφως καλυτερα απο NT που αντικατεστησαν (υποτιθεται) αλλα οπως και να εχει εισαι στη σωστη βαση. σου λεει η microsoft εχω εν εξελιξει νεο λειτουργικο ας βγαλω μια public beta να χρηματοδοτηθη η συνεχεια και παραλληλα να βρω τα προβληματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimex Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μετα ειχαμε τα (σ)Vista μια αποτυχια και μετα τα 7 που απλα ειναι καταπληκικα αλλα απο κατω να μην λεμε ψεματα ειναι βελτιωμενα Vista. Μην γίνεσαι κακός... Στο pc που είχα για να τρέχω το photoshop με 16gb ram μια χαρά έτρεχαν... Άσε που για να τρέξεις οτιδήποτε το uac σε ρωτήσε άπειρες φορές (μέχρι που το απενεργοποιούσες τελείως), ΑΛΛΆ όπως έλεγε και η ms ήταν για τη δική σου ασφάλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
menthol1979 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 εχω την εντυπωση οτι ξεχνας ισως το καλυτερο αλλα ποιο αδικημενο λειτουργικο τα WINDOWS MILLENIUM Ακόμα κλαίω από τα γέλια .... :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 μήπως είναι τρελός; μήπως τα χει χαμένα...; μωρε ας ειχα τα λεφτα του..και ανεβαινα στην σκηνη και εκανα το κατσικι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Windows 8... μάλιστα. Θα είναι κάτι σαν τα Vista και μετά για να τα διορθώσουν θα βγάλουν τα Windows 9; Για να δούμε. Είναι πολλά τα λεφτά Βασίλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tritonas00 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Windows 8... μάλιστα. Θα είναι κάτι σαν τα Vista και μετά για να τα διορθώσουν θα βγάλουν τα Windows 9; Για να δούμε. Είναι πολλά τα λεφτά Βασίλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georginiogr Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 ....ενας που πεταξε τζαμπα τα λεφτα του για Vista! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα