grigoriou Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 40 βαθμοι ειναι καλοι για τη mobo? 50 για το δισκο ειναι υπερβολικοι? αν ναι πεστε μου να φροντισω.
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για την motherboard ειναι μια χαρά οι 40 βαθμοί τώρα για τον δίσκο παίζει να ειναι λιγάκι τσιμπημένη η θερμοκρασία. Γυρω στους 40 και αυτος θα ήταν μια χαρα πιστεύω ειναι και μηχανικός (είναι ?) βεβαια και ζεσταίνονται παραπάνω.
grigoriou Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για την motherboard ειναι μια χαρά οι 40 βαθμοί τώρα για τον δίσκο παίζει να ειναι λιγάκι τσιμπημένη η θερμοκρασία. Γυρω στους 40 και αυτος θα ήταν μια χαρα πιστεύω ειναι και μηχανικός (είναι ?) βεβαια και ζεσταίνονται παραπάνω. Προφανως μηχανικος... οι ssd εχουν πολυ χαμηλη θερμ/σια γιατι δεν υπαρχει plater που γυριζει Θεωρεις απαραιτητο να κανω κατι για δισκους στους 50+οC ή και να τους αφησω τοσο no problem?
SPANK Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Αν μπορείς και έχει υποδοχή το κουτί για ανεμιστήρα να τους χτυπάει καλό θα ήταν να πέσει λίγο η θερμοκρασία. Απλά να προσέξεις μην χαλάσει το airflow στο κουτί σου.
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Εμενα ο σκληρος μου εχει πατησει μεχρι 56 βαθμους.... Συνεχεια καπου στους 54-56 ειναι.... Να παρω και για εκει κανα φουρφουρ?
drillgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πολυ παει ο σκληρος σου. Διαβασα οτι εχεις και το κουτι ανοιχτο μονιμα που σημαινει μηδενικο airflow χωρια οτι δεν εχεις και κανενα ανεμιστηρι μεσα. Συνεπως αλλαζεις κουτι. Η μητρικη μεχρι 45-50 βαθμοι καλα ειναι.
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πολυ παει ο σκληρος σου. Διαβασα οτι εχεις και το κουτι ανοιχτο μονιμα που σημαινει μηδενικο airflow χωρια οτι δεν εχεις και κανενα ανεμιστηρι μεσα. Συνεπως αλλαζεις κουτι. Η μητρικη μεχρι 45-50 βαθμοι καλα ειναι. Για την μητρικη που λες, αν εχω κανα 2ωρο ανοιχτο το hwmonitor μου βγαζει αλλες 2 θερμοκρασιες για την μητρικη... Η μια ειναι 78 και η αλλη ειναι 56-58....
drillgr Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Για την μητρικη που λες, αν εχω κανα 2ωρο ανοιχτο το hwmonitor μου βγαζει αλλες 2 θερμοκρασιες για την μητρικη... Η μια ειναι 78 και η αλλη ειναι 56-58.... Αυτο δεν το καταλαβαινω που λες, δεν μπορει να ενεργοποιουνται οι αισθητηρες μετα απο 2 ωρες, δεν στεκει. Αν θες βαλε το everest και και κανε ενα print-screen στο tab sensors να δουμε τι γινεται εφοσον εχεις αφησει το pc σε idle για καποιο διαστημα.
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Τωρα μου εχει πιο χαμηλες απο πριν.. Μαλον γιατι εβαλα το cpu σε stock ρυθμισεις.... Ειδου το HWmonitor, ειδου και το Everest Μολις το αναψα το pc και τα εβγαλε
driftingcris Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2011 Πριν απο κανα μηνα, ειδα σε ενα φορουμ οτι ενας εκανε oc στον ιδιο cpu με την ιδια mobo με εμενα και καεικε το G31... Και απο τοτε εχω χεστει πανω μου μην καψω τιποτα.. Υπαρχει τετοια περιπτοση?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.