Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δε ξερω αν ειναι φυσιολογικο, αλλα οταν κατεβαζω με μεγιστη ταχυτητα καποιο αρχειο, τοτε οι browser δεν ανοιγουν τις σελιδες, εκτος απο εξαιρεσεις. Ειναι λογικο αυτο; Ή κατι παιζει με την συνδεση μου;
cosmos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Φυσιολογικό είναι.Αφού δεν υπάρχει διαθέσιμο bandwidth (το παίρνει όλο το κατέβασμα) ή θα αργούν πάρα πολύ να ανοίξουν σελίδες ή θα ξεπερνάει το χρονικό όριο και δεν θα ανοίγουν.
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ναι, αλλα παλαιοτερα δε γινοταν αυτο. Τωρα τελευταια το κανει.
SPANK Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Σε εμένα οταν κατεβάζω κατι me to flashget δεν μένει bandwidth ουτε για δείγμα για αλλες εργασίες. Οταν παλι κατεβάζω με το rapidshare manager αν και αργά ανοίγουν οι σελίδες και μπορώ να κανω μερικά πράγματα. Απο οτι εχω καταλάβει παίζει ρόλο πως εχεις ρυθμίσει εσυ το καθε πρόγραμμα να διαχειρίζεται το bandwidth αλλα και απο μόνα τους μερικά προγράμματα διαχειρίζονται απο το bandwidth να μην σου γονατίζουν την γραμμή.
cosmos000 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μάλλον η πιό σωστή τοποθέτηση είναι αυτή του spank.Και εγώ έχω παρατηρήσει ότι πχ με προγράμματα για torrents όταν κατεβάζω στο full, γίνεται σερφάρισμα ικανοποιητικά (ταυτόχρονα όμως στο τόρρεντ έχει πέσει λίγο η ταχύτητα ή ανεβοκατεβαίνει) ενώ αντιθέτως σε απευθείας κατέβασμα full και σταθερό από browser δεν κουνιέται τίποτα από σελίδες εκτός απ αυτές που έχει κρατήσει στην μνήμη ο browser .
Luxx Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μα τα torrent ποτε δε πιανουν τη max ταχυτητα. Δε γινεται. Τουλαχιστον οχι σε διαρκη βαση, καθως δε κατεβαζεις απο server, αλλα απο χρηστες και η ταχυτητα εξαρταται απο την συμπεριφορα τους.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 τα τορρεντ ανοιγουν πολλα connections τα οποια ειναι extra bandwidth που δεν βλεπεις και επισης αν γονατισει το Upload τοτε γονατισαν τα παντα.
warewolf Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Για αυτο εγω θα προτεινα ειτε να ρυθμισεις το mtorrent να μην δινει το maximum (απεριοριστο) και να βαλεις κοφτη, ειτε να βαλεις ενα προγραμμα traffic shaping οπου να δινει προτεραιοτητα στο σερφαρισμα, ενω ταυτοχρονα θα δινεις το μεγιστο απο το mtorrent. Εγω για παραδειγμα χρησιμοποιω αυτο.
poulinos Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 Δημοσ. 25 Μαΐου 2011 α.καποια ρουτερ δινουν qos οποτε εκει μπορει να δωσει priorities.επισης στο p2p torrent κτλ καλο ειναι να κοψει και το Upload λιγο αλλα και να μειωσει max connections κτλ.επισης και το www.netlimiter.com κανει καλη δουλεια οχι στα priorities αλλα να βλεπεις ποσο κατεβαζεις ποσο δινεις και να κανεις αλλαγες ανα προγραμμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.