35apontos Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ουφφφφ,τρέχοντας ήρθα,είδα όνειρο... Πρόλαβα,έχω screenshot. Ήμουν κι εγώ εκεί!
Ntinaras Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 http://faeenamalaka.blogspot.com/2009/05/blog-post_11.html Σ’ αυτούς που πάνε Γκούντις και τρώνε μακαρόνια. Αν πάρεις σαλάτα, ας πούμε ΟΚ. Δεν πεινάς πολύ, κάνω τα στραβά μάτια. Αλλά μακαρόνια;!; Πρώτον, αν είσαι τόσο άχρηστος και δε μπορείς να φτιάξεις μια μακαρονάδα σπίτι σου, απλά ψόφα. Δεύτερον: έχεις σπάσει ποτέ σπυράκι ή μαυράκι απ’ τη μύτη, που το πύον είναι στερεό και συνεχίζει σε μάκρος μόλις βγει και μετά κατσαρώνει; Ε, η μακαρονάδα στα Γκούντις είναι λίγο χειρότερη απ’ αυτό.
frenzy Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Ο φρηντάμπας είναι χαλαρώστε. Ο τύπος βήχει και κάνει κρακ η μέση του, πηδάει και πέφτουν απορροφητήρες. Ο op είναι ο μισινγκ λινκ.
μαφαλντα Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δεν το κατάλαβα!! · Στους τύπους με μικρά δόντια και μεγάλα ούλα. Ναι, το είπα! Μη μου το παίζετε άγιοι. Όλοι το ‘χετε σκεφτεί
nicoc89 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Μήπως ο γελοίος ήταν κάπως έτσι? Γιατί άμα είναι έτσι το καταλαβαίνω Είμαι έτσι , με καλύτερη φάτσα και ένα χέρι σαν την μέση του.
salliara Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 το μονο κενο που βλεπω για να προσβληθηκε ο ανθρωπος ειναι ο αλλος να μην ρωταγε για τις τιμες των κοσμηματων. αλλα δεν μας το κανε και ξεκαθαρο. για πες!
grigoriou Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Η κατασταση αυτη ετσι οπως την περιεγραψες ειναι πολυ δυσκολη πραγματι. Η καλυτερη συμπεριφορα και αυτο που επρεπε να κανεις ειναι να τον αφησεις να συνεχισει τις προσβολες και ολα αυτα που εκανε ρωτωντας τις τιμες και να καλεσεις την αστυνομια αν το παρακανε. Δεν χρειαζονται καυγαδες. Αστυνομια και ολα λυνονται με πολιτισμενο τροπο. Εε?? να κανει τι αστυνομια?
Oscar_Mike Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 Δημοσ. 24 Μαΐου 2011 μα κανείς δεν κατάλαβε την πραγματική προσβολή? ο φίλος μας είχε βγει μια βόλτα και ευχαριστιόταν τον ανοιξιάτικο ήλιο. χαλαρός αυτός και με 2 κοπέλες παρέα ξαφνικά εμφανίστηκε άλλο αρσενικό το οποίο σκέφτηκε (ανεπιτυχώς εν τέλη) να εκδηλώσει ενδιαφέρον. ο φίλος μας συνέχισε χαλαρός και απλά δεν ασχολήθηκε. έγινε ότι έγινε και συνέχισε την ηρεμία του. ο φίλος μας θεώρησε μικρό το γεγονός για να χαλάσει τη ζαχαρένια του και συνέχισε την απολαυστική βόλτα του, και ξαφνικά! γυρνάει η κάργια του, και του ρίχνει ευθύνες ότι δεν τις υπερασπίστηκε! λοιπόν φίλε μου σε τέτοια προσβολή η συνήθης αντίδραση είναι "Δεν μας γ@μάς αγάπη μου?" το αυτό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.